Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 11:42 

No mielőtt vér fog folyni. :o

Levko:
Az hogy valaki nem tudott eljönni a BB3.-ra semmit nem jelent, jöhet közbe bármilyen munkahelyi, családi gond, program, ezért ezt nem érzem jogosnak felhánytorgatni.
Bogpista:
Én azt hiszem hogy a mentések letölthetősége és a határidő közötti 27 nap elég nek kellett volna legyen, hogy megcsináld a cirka 30 csatát.
Én is készültem, szerveztem a BB3-at, és mégis megcsináltam időben.
A vissza nem küldők szankcionálását, eltiltását 1 versenyről én is támogatom, és szerintem nem muszáj a következőtől.
És jogosnak érezném a késve küldők szankcionálását is, mondjuk az elért eredményükhöz képest 10 hellyel hátrébb sorolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 11:50 

A "kisbarátom" meg a "belepofázni" kifejezésekre nem kívánok reagálni.

A hozzászólásomban nem írtam, hogy valaha versenyt szerveztem volna, csak annyit, hogy a szabályok, határidők betartandóak. Ezt fenntartom.

Azt is fenntartom, hogy mindegy miért nem küldi vissza a mentéseit határidőre a versenyző, elhihető, hogy másnak is van elfoglaltsága, sőt még az is elképzelhető, hogy bogpistán kívül más is dolgozik.

Ha mindenki szerint jól van ez így, lelkük rajta...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 11:54 

Warlock: Igazat adnék neked. Azonban engedtessék már meg Lacának, mint versenyszervezőnek, hogy haladékot adjon. Én kértem tőle a haladékot, mert a betervezet időpontomra keresztbeszerveztek a fejem felett és nem tudtam időbe megcsinálni. Laca nagyvonalúan rábólintott az 1 nap csúszásra. Én tudom milyen meló van vele, hiszen volt, hogy én csináltam a támadás java részét, ezért is próbálkoztam a beküldéssel. Az eredményemen meg meg fog látszódni. 10 hellyel nem hiszem hogy hátra lehet majd sorolni :) Csak Laca és Kertics munkájának elismeréséül küldtem vissza az eredményt.

ps: Elnézést kérek Levkótól és a többiektől, :oops: de a "BB-n részt nem vevő Bogpista" szöveg nagyon sziven talált...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 11:57 

Haragról szó nincs, de minden jó versenyző jól jön minden bajnokságon :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 13:22 

Sziasztok!

Azért ne harapjátok le egymás fejét! Mindenkinek: nagyon elkeseredtem a kevés visszaküldő miatt, és ezért egy kis magánakcióba kezdtem! Volt két ember akinek egy napos csúszást engedélyeztem, kizárólag azért, hogy a beletett munkának talán egy kicsit több eredménye legyen! :roll: Ezzel nem akartam senkivel sem kitolni, és senkit sem akartam jogosulatlan előnyhöz juttatni! Naív lelkemből következik, hogy nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ebből bárki is előnyt szeretne kovácsolni magának! :oops: (remélem nincs is így) Bogpistát asszem ismerjük már annyira, hogy nem egy plusz nap kell neki a 27 másik mellé ahhoz, hogy bizonyítani tudja, hogy ő mekkora jó támadás vagy hiróz játékos! Ez a feltételezés nevetséges! Mivel az eredményeket nem tudhatja sem ő sem más még így két nappal a határidő lejárta után sem (egy két hszben leírt kivétellel) nem hiszem, hogy pont a csaláson járt a feje! Részemről ez a lehetőőség elvetve! A mentéseiket elfogadom, és teljes értéken beszámítom! Közben jelzem, hogy a további konfliktusok elkerülése végett SOHA többé nem lesz ilyen lehetőség, még sokkal előre való jelzés esetén sem!!! A határidőt pontosan be fogom tartani, nincs pár perc, nincs pár óra késés! És ez mindenkire vonatkozik! Erről ennyit!
A támadásreformokról: örülök, hogy ennyire belevetettétek magatokat és jó, észszerű ötletekkel álltok elő! Ez azt jelenti, hogy mindenkinek fontos egy kiegyensúlyozott verseny bonyolítása!
Előljáróban annyit szeretnék az ötleteitekre mondani, hogy a confluxhoz személy szerint én ragaszkodtam, mert igenis színesíti a játékot! Az, hogy vannak elb@szott árak, az az én hibám! Reformáljunk! A főnix olcsó? Legyen 2000 vagy 2500! Mi az ideális? Lőjjük be! A spriteok árának sztem egy arany is elég... de lehet, hogy nem! Higyjétek el, ha sikerül optimális árat kitalálni színesíteni fogják a palettát, és szerintem ez a célunk, nem? :)
Majd erről még beszéljünk szerintem! ;)

Jöhetnek a vélemények!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 14:07 

Üdv!

Színesítés érdekében be lehetne rakni a neutral lényeket is?
Azt hittem, az eredményem jó lett. Látom nem, de azért egy kis fejlődésnek betudható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 14:11 

Hellblood írta:
Színesítés érdekében be lehetne rakni a neutral lényeket is?

Támogatom. A confluxos lényeknél meg az árat kell csak rendesen belőni. Én már az egyel ezelőtti verseny után írtam, hogy a főnixeken erősen drágítani kell. Na de majd most. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 15:49 

Üdv!

Ha már Sodban játszunk. És az jellapnál kellene még egy misc, mivel öt van, nem 4, mint a Roeben. A neutrál sárkányokat is be lehetne rakni, meg a sárkányerősítő üvegcsét is. Persze jóáron. Esetleg az azúr sarinál kellene valami korlátozás a darabszámra vonatkozóan.
Ha a sárkányok túl erősek lennének, anélkül is jó, ott van még az encsanti, sharpi, paraszt (2 aranyért :D ), troll, szőröslábú, disznó, nomád, múmia, tolvaj. Asszem ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 15:55 

Sziasztok!

Ahogy gondoljátok! Én csak az eddigi versenyekben tapasztaltak miatt vetettem fel a conflux kizárásának ötletetét.
A főnix-et csak a nagyon nagy drágítással tudom elképzelni. A mostani áraknál pl. a 2500 arany talán már megfelelő.

1. Mi lesz az elkölthető pénz mennyiségének a növelésével? Elég pozitív visszajelzések érkeztek. 30k?
2. Mi legyen a pozitív diszkriminációs dolgokkal?

Amíg ez a két kérdés nem tisztázódik, addig szerintem nem érdemes lények ill. ereklyék árait boncolgatni.

ubul

ui. Érdekesnek találom Bakos Zsolt ötletét, ha megvalósítja én vevő vagyok rá. (A Lone Knight-os mentéseim között nekem is van egy igen érdekes csata)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 16:19 

Nekem is tetszik a Bakos Zsolt féle ötlet.

Neutral lényeket berakhatunk, bár én a sárkányoktól fázom, azaz én nem támogatom a neutral sárkányok választásának lehetőségét, főleg ahol ennyire számít a vesztett HP
Nem tudom, hogy milyen lenne mondjuk 10000 - 15000a áru Azúr sárkányokkal csatázni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 17:05 

ubul írta:
A főnix-et csak a nagyon nagy drágítással tudom elképzelni. A mostani áraknál pl. a 2500 arany talán már megfelelő.
1. Mi lesz az elkölthető pénz mennyiségének a növelésével? Elég pozitív visszajelzések érkeztek. 30k?
2. Mi legyen a pozitív diszkriminációs dolgokkal?

0. Szerintem maradhat a konflux benn a játékban, csak meg kell drágítani az áraikat. De nem mindnek, hisz mondjuk fire elementallal semmire nem mentem :) A főnixet 2500 aranyért támogatom.
1.Tőlem lehet 30k az elkölthető pénz...
2.Ha valaki jól ki tujda dolgozni, akkor én ezt is támogatom. Mondjuk azal nem megyünk semmire, hogy azt mondom támogatom, mert ide konkrét ötlet kéne...
3.Natural lényeket fölöslegesnek tartom. pl: Miért Azure Dragon? Mondjuk 6000 arany lenne és a darabszám pedig 4 mivel többet nem vehetsz???

Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 17:10 

ssth:
Az ln hosszú leírásomban volt egy konkrét ötlet, de még eddig senki nem véleményezte.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 17:14 

Warlock: Mert az hosszab időt vesz igénybe, épp folyamatban van a dolog ;)
Nem akarok elhamarkodott dolgot írni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 17:37 

Warlock: A pozitív diszkriminációs ötleted nekem nem igazán jött be! Megmondom miért: valahogy úgy kellene megoldani a problémát, hogy sokkal egyszerűbb legyen! Törjétek a fejeteket! Az én gondom azzal van, hogy minden egyes játékosnak keményen át kéne rágnom a jelentkezési lapját! De ez a kisebbik probléma, a dolog buktáját ott látom, hogy a jelenlegi egyszerű szabályok mellett is rengeteg hibát találtam!!! Sztem mindenki tudja miről beszélek! A jelentkezők 80-90 %-ának szólnom kellett, hogy valamit elcseszett, aztán nagy kedvel javítgathattam... :?
Tehát ha bonyolítod még több hibalehetőséget adsz! :roll:
Valami nagyon egyszerű megoldás kéne! Ez a plusz aranyat adunk az ilyen seregeknek című ötlet nem rossz, de mivel nincs tesztelve honnan tudja azt bárki is megmondani, hogy mi a reális összeg?
Szóval akinek van jó (egyszerű) ötlete erre szóljon! Bár ha sokan támogatjátok ezt a Warlock-féle dolgot, akkor beadom a derekam, de szerintem körülményes! (olyat találjatok ki ami nem ró rám plusz feladatokat... :lol: :lol: :lol:)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 17:51 

Hellblood írta:
Üdv!

paraszt (2 aranyért :D )

Esetleg 2 paraszt 1 aranyért :) (vagy 3 paraszt)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 18:50 

Laca írta:
Warlock: A pozitív diszkriminációs ötleted nekem nem igazán jött be! Megmondom miért: valahogy úgy kellene megoldani a problémát, hogy sokkal egyszerűbb legyen! Törjétek a fejeteket! Az én gondom azzal van, hogy minden egyes játékosnak keményen át kéne rágnom a jelentkezési lapját! De ez a kisebbik probléma, a dolog buktáját ott látom, hogy a jelenlegi egyszerű szabályok mellett is rengeteg hibát találtam!!! Sztem mindenki tudja miről beszélek! A jelentkezők 80-90 %-ának szólnom kellett, hogy valamit elcseszett, aztán nagy kedvel javítgathattam... :?
Tehát ha bonyolítod még több hibalehetőséget adsz! :roll:
Valami nagyon egyszerű megoldás kéne! Ez a plusz aranyat adunk az ilyen seregeknek című ötlet nem rossz, de mivel nincs tesztelve honnan tudja azt bárki is megmondani, hogy mi a reális összeg?
Szóval akinek van jó (egyszerű) ötlete erre szóljon! Bár ha sokan támogatjátok ezt a Warlock-féle dolgot, akkor beadom a derekam, de szerintem körülményes! (olyat találjatok ki ami nem ró rám plusz feladatokat... :lol: :lol: :lol:)

Laca

Igzából nem nagy dolog nagy dolog ellenőrizni, csak a jelentkezési lapot ötvözni kell a veszteségszámolóval, tehát ba kell csak írni a jelentkezési lapra a HP-t a csapatokhoz, onnak meg már csak képlet kérdése.
Ennél egyszerűbbet nem nagyon tudok, mert a slotos dolog, amit az offline versenynél írtak szerintem sokkal bonyolultabb.
A reális értékeket sehonnan sem fogod tudni magmondani, legfeljebb csak érzésből a +500-1000 arany, főleg ha 30000a-ra emeljük az elkölthető pénzt, szerintem nem borítja fel az egyensúlyt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 10 csüt., 9:58 

Sziasztok!

Minden reformálni vágyó segítősz ember! Miután sikerült kiértékelnem a jelenlegi versenyt és meglesz az eredmény lesz egy kis időm! Kérdésem, hogy lenne-e kedvetek és időtök tesztelésre! Ugyanis teszteletlenül nagyobb változásokat az alapkoncepcióval szemben bevezetni nem akarok! Kéne tesztelni a több aranyat, a slotonkénti plusz díjazást, új árakat (lények, tárgyak, varázslatok)
Ha van erre igény és jelentkezés azt örömmel venném! Úgy gondoltam, hogy 5-6 ember és majd mindenki több csapatot készít (2-3 db-ot) Persze tudom, hogy ez idő, de tesztelni kell!!! Szívesen venném Ubul, Warlock, Ssth jelentkezését! Tapasztalt és már érdemi munkát is végző játékosok is jó lenne ha jönnének! (pölö Bogpista, Kertics) A felsorolás a teljesség igénye nélkül! A lényeg, hogy azok jelentkezzenek, akik tényleg tudnak rá időt szakítani!!! Ugyanis nem akarok a teszteléssel leállni, mert valaki síelni utazott két hétre... :?
Segítségeteket előre is kösz! Aki akar és tud segíteni jelezzen privátban, vagy a laca11@tvn.hu -ra!

Kösz: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 10 csüt., 12:10 
Heroes Team

Üdv,

Tömören a véleményem:

1. A pénzt megemelhetjük, de szerintem akkor az áremelés elveszíti a lényegét.
2. A pozitív diszk. elméletét érdekesnek találom, de szvsz kicsit bonyolúlt lenne a "kezelése". Inkább valami olyasmit tudnék elképzelni, hogy a kiválasztott vártípus minden lényből kötelezően vásárolni kéne.
3. A neutrokat addig nincs értelme belekeverni a dolgokba, amíg a "rendes" lények sincsenek normálisan belőve. Iszonyú kavarodás lehet belőle.
4. A conflux maradjon (különben ez nem SoD támadás lenne, csak RoE). Az említett lények ára természetesen emelkedjen.
5. A Warlock által említett artik és varik áremelése elég reálisnak látszik.

Mára ennyi.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 10 csüt., 12:58 

Kertics írta:
1. A pénzt megemelhetjük, de szerintem akkor az áremelés elveszíti a lényegét.
2. A pozitív diszk. elméletét érdekesnek találom, de szvsz kicsit bonyolúlt lenne a "kezelése". Inkább valami olyasmit tudnék elképzelni, hogy a kiválasztott vártípus minden lényből kötelezően vásárolni kéne.
3. A neutrokat addig nincs értelme belekeverni a dolgokba, amíg a "rendes" lények sincsenek normálisan belőve. Iszonyú kavarodás lehet belőle.
4. A conflux maradjon (különben ez nem SoD támadás lenne, csak RoE). Az említett lények ára természetesen emelkedjen.
5. A Warlock által említett artik és varik áremelése elég reálisnak látszik.

No akkor válaszolok, hátha üdítőleg hat a többiekre is.
1. Attól, ha megemeljük a pénzt, még nem veszíti el az értelmét a lények áramelése, mivel egymáshoz képest változtatjuk őket.
2. Bár mostanában nem sokan támogatták az ötletet, azért teszek még egy próbát, ha gondoljátok, akkor csinálok egy jelentkezési lapot, amiben a jelentkezőnek semmit nem kell többet csinálnia, mint beírni a lények HP-ját, ezzel is bizonyítva, hogy ez az eljárás jól algoritmizálható.
3. A neutral lényeknél én a sárkányok ellen voltam, de igazat adok Kerticsnek, hogy fontosabb lenne az eddig is szereplő lények árának jó belövése, ettől függetlenül szerintem megoldható, talán a sárkányok mellet a Sharpshootereket és az Enchantereket sem kellene belevenni, de a Halfling+Boar+Mummy szerintem jöhetne.
4. Hát ezt talán meg lehetne szavaztatni ki szeretné és ki nem, mindenesetre Laca a főnök, ő dönt.
5. Köszi.
u.i. Sajnos eddig még senki sem véleményezte az advanced és az expert skillek reformját, de bízom benne, hogy előbb-utóbb ez is terítékre kerül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 10 csüt., 13:26 

Ismét csak kéretlenül, és némileg nem hozzáértve ugatok bele :oops: . De:

Warlock ötlete szerintem télleg jó, mert amiket én letöltöttem mentéseket, ott a seregek nagy része nem állt másból, mint rengeteg apró lényből + pár hetedik szintű állatkából. Az ötletének vizsgálatához meg egyszerűen a jelentkezési excel táblázatot kéne átszerkeszteni, szerintem nem nagy cuccos beleírni az adott slot HP-ját egy új oszlopba, amit a gép automatikusan összeszorozna a darabszámmal, és a következő új oszlopba megadná az összHP-t. Amúgy is ráférne - szerintem - egy kis reform arra az Excell táblázatra, szerintem egy csomó dolgot lehetne automatizálni. Én ugyan sík hülye vagyok az excelhez, de tuti, hogy nem lenne valami túl bonyolult megalkotni egy olyan, sokkal hosszabb excelt, amiben az összes (versenyen szerepeltethető) hős, varázstárgy és skill szerepel, szépen egymás alatt, és az illetőnek csak mindenhová egy-egy egyest kéne belevésnie, amiket szeretne megvásárolni. A táblázat ennek rögtön löki fel az árát (TÉVEDÉSCSÖKKENTÉS) oldalra, és alul egyből összegzi. Akár lényekkel is megoldható.

A lényeg, hogy a jelentkezőnek SEMMIT nem kellene kiszámolnia, azt a táblázat megteszi helyette a bebetonozott szorzókkal, így tévedés kizárva, az ellenőrzés rutinszerű dologgá válik, stb... Az, hogy milyen hosszú a jelentkezési excel meg szerintem lényegtelen, az amúgy is e-mailben elküldött jelentkezés miatt.

Nos? Nagy marhaságot írtam :?: :oops: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]