Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 25 kedd, 17:04 

Te egy állat vagy, Jitay! :lol:

Aszongya: "összeütöttem egy rövid ismertetőt..." :lol: :lol:

Örök hála, ha lesz egy kis időm (péntek magasságában), akkor megpróbálom!!!

Köszönet a leírásért!!!!

Beorn

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 25 kedd, 17:37 
Heroes Team

Kösz Beorn!

Nah, itt a videó
http://homm5.tvn.hu/Clip_002_02.wmv - 18mega
http://homm5.tvn.hu/Clip_002_03.wmv - 5,5mega

A különbség csak annyi, hogy a 18 megás jobb minőségű. Amúgy az egész csak annyi, hogy a kamera végigpásztáz a váron, megvillantja a lényeket pár pillanatra, utána pedig a 2es szintű upgradelt lényt mutatják be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 26 szer., 12:48 

Üdv!

Én már néztem, jó, várom a kész várat. 3.59-es patchet.

Forgeról fellelhetősége?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 27 csüt., 11:31 
Heroes Team

Üdv Hell!
Eddig azt se tudtam hogy létezett/létezik olyan vár mint a forge. Most már kicsit utána jártam és megvilágosodtam :D Bár nekem ez a vár kinézetre és a leírás alapján nem ihazán illik bele a heroesos környezetbe, de lehet hogy csak én vagyok nagyon maradi. Valahogy nem szívesen látnék goblkinokat pisztollyal, meg tanktestű nagákat, dehát ízlések és pofonok. Ha mást is érdekelne a dolog az keressen rá egy keresővel, mert én itt csak egy lengyel oldal címét tudom megadni
http://www.homm.art.pl/armageddon/forge_artworks.htm ahol én inkább csak az artokat néztem, mivel a lengyellel mindig van egy kis problémám, mivel elég nehezen érthető (egy két dolgot azért kiböngésztem: ilyen a pisztolyos goblin, láncfűrészes zombi, ogre rakétavetővel). Amúgy ha csak én nem ismertem akkor elnézést a szócséplésért.
Amúgy visszakanyarodva a dolgok elejéhez, fogalmam sincs hogy visszaakarják-e hozni a Forgeot. Nekem személy szerint nem hiányzott eddig sem.
Más téma: ha lenne rá igény, akkor az elkövetkező hetekben összedobnék egy a WoGbeállításokról szóló leírást. Nem scriptelés!!! Ahhoz nem értek, de hogy a játékban mit hogy lehet beállítani, mire jó, abban talán tudnék nyújtani egy kis segítséget (leírás+képek). Igaz ott az angol nyelvű leírás, de én azzal nem mindig tudtam zöldágra vergődni, mert számomra misztikus dolgokat írt néha le. Meg esetleg rá is kérdeznék itt a fórumon, ha valami nagyon nem megy, mert nem hiszem, hogy "az országban csak 5 ember WoGozna" (aki olvasta, tudja mire gondolok, és ez kissé keserűvé tette a szám ízét). Bár most 1 hétig nem leszek gépközelben, de utána belevágnék. Így hát: várom az észrevételeket.
Üdv mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 27 csüt., 11:42 

üdv!

a multiplayer sátor-fagyi ellen nem tudsz valami megoldást???

üdv.sco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 27 csüt., 12:13 
Heroes Team

scoundrel írta:
üdv!

a multiplayer sátor-fagyi ellen nem tudsz valami megoldást???

üdv.sco

Sajna nem. A scriptekhez nem értek, és ez script hiba. Nekem a singleban is kiakad néha a sátor, és onnantól már csak sima sátorként funkcionál. Bár ez nem túl gyakori de amikor előfordul, akkor igen bosszantó.

Egébb:
Na itt a Forge:
http://heroesofmightandmagic.com/forgetown/
angolul, leírásokkal, screenshotokkal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 27 csüt., 16:59 

Szerintem Beornnak tetszene, kicsit olyan Warhammer stílusa van...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 27 csüt., 17:34 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Jitay: Bármit készítetek, ami hasznos és a Heroeshoz kapcsolódik, szívesen feltöltjük az oldalra, úgyhogy hajrá! Várom a leírást a WOG beállításairól... Ami pedig "a csak 5 ember Wogozna" hozzászólást illeti, az inkább egy verseny létrehozása esetén a résztvevők várható számára vonatkozott, nem pedig arra, hogy mennyien is játszanak ténylegesen a maguk kedvéért a Woggal! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 27 csüt., 18:28 
Heroes Team

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Jitay: Bármit készítetek, ami hasznos és a Heroeshoz kapcsolódik, szívesen feltöltjük az oldalra, úgyhogy hajrá! Várom a leírást a WOG beállításairól... Ami pedig "a csak 5 ember Wogozna" hozzászólást illeti, az inkább egy verseny létrehozása esetén a résztvevők várható számára vonatkozott, nem pedig arra, hogy mennyien is játszanak ténylegesen a maguk kedvéért a Woggal! :wink: Baráti üdv!

OK, akkor nekiugrok a dolgoknak, most úgyis kell egy kis idegnyugtatás, mert nagyon begőzöltem :evil: , hogy egy hülye papíromat 5 hét alatt nem voltak képesek megcsinálni, holott 2 hét a hivatalos átfutási idő. (Bocs hogy OFF, de a fejem füstöl, muszály puffognom)
A "hányan is játszanak woggal" kapcsolatos dolog megértve, így már tényleg más a helyzet, bár igaz, azon a topikon belül egy kissé elszabadultak az indulatok.
Ha minden jól megy már ma estére feltudom nyomni egy részét a beállítások leírásának, mert azért titokban nekiugrottam a feladatnak (mivel 100%ig én se ismerem a beállításokat, ezért volt ami okozott kisebb meglepetést: "jé, ez még ezt is tudja, nem csak, hogy...") Mindegy majd igyekszem, bár azt már most megígérhetem, hogy lesz majd egy-két kérdésem, amire majd várom a bölcs wog guruk válaszait.
Amúgy Vologya, ha gondolod(játok), akkor pár hozzászólással feljebb ott van egy WoG-os lénybemutatóm, meg egy WoGtelepítési útmutató linkje, és ha arra érdemesnek minősül, akkor tényleg felrakhatnátok az oldalra (akár átalakítva, pdfben, wordben, vagy Excelben, ahogy jobb) mert az én általam feltöltött helyen nem tudom meddig fog megmaradni.
Behemacis ölelés mindenkinek :twisted: Ja, meg a vámpír adjon jóéjt puszit :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 28 pén., 1:21 
Heroes Team

Van egy-két dolog ami már megvan, bár ez még édeskevés (mondhatnám olyan mint az H5 béta(alfa), ami közkézen forgott nemrég, látta rajta mindenki, hogy kb milyen lesz, de mire kijön addigra már az egész meg fog változni)
http://homm5.tvn.hu/WoGOptions/wogoptions.htm
itt a link, a véleményeket várom, meg belefutottam egy általam nem értett tulajdonságba: "Warlord's Banner Quick-select options", aki érti a WoGot és tudja hogy működik, és mit csinál pontosan ez a beállítás az legyen szíves jelezze már felém. Bár most kb 1 hétig nem leszek se gép, se internet közelében, ezért frissíteni se fogom, de ha frissül majd jelzem itt a fórumon.
Na ave mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 28 pén., 9:31 

Balee írta:

Beornnak tényleg tetszik, csak nem mert szólni! :lol:

Jitay!

Amit a multkor voltál olyan drága, és írtál egy "apró" kis szösszenetet, azzal kapcsolatban két dolog:
- az egybe letölthető linkről lehúztam az egész 37 valamennyi megát, és az egybe nagy zipet megpróbáltam kinyitni, de nem ment (hibaüzi). Rutinos masteruserként :lol: a winRar segítségével reparáltam a zipen, aminek következtében meg lehetett nyitni, de hiányzott belőle az exe file. Most én vagyok ilyen totál béna, vagy télleg rosz a zip? :?: :lol:
- az "apró szösszenetedet" hogyan lehetne elmenteni egybe úgy, hogy a képek, meg miegyéb látszódjon rajta, és ne kelljen a netre menni hozzá (valami szállítható file formátumban)? Gondolok itt az utókorra, meg magamra, amikor majd az otthoni gépemre szeretném telepíteni, ahol nincs netem?

Előre is thx! Beorn

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 28 pén., 9:46 
Heroes Team

A rar/vagy zip biztos, hogy jó (én is onnan húztam le), meg kell próbálni újra letölteni, javítani nem érdemes sohase hibás tömörített állományt, mert csak még jobban elrontja, ehhez ennyit, lementeni meg úgy tudod az oldalt, hogy Internet Explorer - Fájl - Mentés másként
És ott hja egy fájlt akarsz csak kapni válaszd a "Webarchivum, egyetlen fájl (*.mht)"
Kép

ha pedig külön le akarod húzni a képeket is, akkor a Teljes Weblap (*.htm; *.html) - t válaszd

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 28 pén., 9:56 

Üdv!

Szerintem sem illik ide a Forge, de azért kellene. Csak úgy, kipróbálni.
Egy kérdés: a Wog 3.58f tartalmazza a köv lényeket?
Succubus,
Templar,
Soul,
Shaman(?)
Mert láttam a képeiket, de még nem raktam fel a Wogot, s nem néztem meg.

Ui: egy Forge cikk(magyar) olvasható az oldalamról is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 28 pén., 10:01 
Heroes Team

Ezek amikről írtál, a WoGban Commanderek, tulajdonképpen mini hősök, mivel midegyik fejlődik, különböző skilleket képesek megtanulni, és egy idő után már igen táposak is tudnak lenni (55-ös sebesség + 6000 életpont, mondjuk ez egy direkt elnyújtott pályán volt, de volt!)
+ mindegyik tud egy varázslatot (pl tűzpajzs, bloodlast, gyógyítás, élőhalott feltámasztás!!, precision...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 28 pén., 10:22 

Köszi, Jitay! Elteszem emlékbe!!!

És (szintén masteruserként megkérdezve) a lementett egybe file, az mht kiterjesztéssel csak az IE segítségével nyitható meg ugye. Nem lehet belőle valahogy doc-ot, vagy pdf-et csinálni?

Masteruser próbálkozott: a html-ben lementett állományból tudtam pdf-et kreálni, de kicsit szétesett, a piros keretek abszolút elcsúsztak, és csúnyán széttördelte a dolgot.

Ötlet?

Ja, azért a javítás nem olyan rosz dolog, a Manga.hu-ról számtalan zipet húztam már le, amit rosszul tömörítettek be, és a javítás után csak pár jpg hiányzott belőle, és nem az egészet nem lehetett megnyitni. Szért gondoltam, hogy itt is megpróbálom a dolgot. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 28 pén., 11:44 

És jobbak a sima hősöknél?
Lehet sima hősökkel nyomulni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 28 pén., 18:07 

Beorn the Shapeshifter írta:
Balee írta:

Beornnak tényleg tetszik, csak nem mert szólni! :lol:

Egyébként ha az egész várat kicsit középkoriasítjuk, akkor nem is lógna ki a sorból...

A gruntnak ki kéne kapni a lézerpisztolyt a kezéből és egy számszeríjat rakni a helyére.

A cyber zombie, ahogy már említettem tökéletes, csak át kéne nevezni, mondjuk butcherre. :twisted:

Hmm.. a pryo, na igen az ő hátára egy kis hordót kéne rakni, ahogy a D2-ben a Flame Caster hátára.

Na igen, a stinger nehéz eset, de talán az ő fegyverét is számszeríjra kéne cserélni.

Jumpin Solider... szerintem rajta semmit nem kell változtatni.

Naga Tank, na ezt az egységet páros lábbal kéne kirúgni és valami mást a helyére rakni!

Juggernaut: egyszerűen csak pár gőzölgő kéményt kéne rárakni és máris kész a gőz-lépegető. :D

No ennyi lenne,

Balee

edit: képekkel jobb lett volna, de hát ez van :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 06 vas., 15:02 

üdv ALL!

király a WOG-options leírás, várjuk a folytatást.

a Bráner quick-options nálam sem működik, én a lény-xp táblán szoktam beállítani. ezzel kapcsolatban egy kérdés:

ha több bránert adok be egy lénynek akkor azt csak a damage-nél használja ki a program, vagy mindegyik opciónál?

sco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 06 vas., 22:36 
Heroes Team

Na újra üdv mindenkinek!!!
Először is, kicsit tovább írtam/javítgattam a WoG opciók leírását, így az első rész telejesen kész lett (én is :D , mivel a gépem egy résznél újra indult, így gépelehettem újra)
A cím továbbra is a régi:
http://homm5.tvn.hu/WoGOptions/wogoptions.htm
Vélemény, kívánság, javítás továbbra is jöhet, és ha kell változtatok.
Most lássuk az előzőket

Beorn:
Idézet:
Masteruser próbálkozott: a html-ben lementett állományból tudtam pdf-et kreálni, de kicsit szétesett, a piros keretek abszolút elcsúsztak, és csúnyán széttördelte a dolgot.

Én is tudok PDF-t kreálni, csak én is úgy jártam, hogy az egészet széttördelte, ezért nem is kínlódtam vele (na meg azért írtam, hogy ha valaki akarja, az nyugodtan írja át docba/pdfbe :twisted: )
Idézet:
Ja, azért a javítás nem olyan rosz dolog, a Manga.hu-ról számtalan zipet húztam már le, amit rosszul tömörítettek be, és a javítás után csak pár jpg hiányzott belőle, és nem az egészet nem lehetett megnyitni. Szért gondoltam, hogy itt is megpróbálom a dolgot.

A RaR javítással az a bajom, hogy nem biztos, hogy jó lesz. Meg nem lesz minden elérhető (valószínűleg) a javítás után. Itt viszont nem ártana, ha minden meglenne, mert WoGot csak úgy lehete telepíteni.

Az eddig létrehozott html lapokat megpróbálom felpumpálni a webre külön rar fájlban, és akkor csak azt kell letölteni (ha kell valakinek egyáltalán :wink: ).

Hell
Idézet:
És jobbak a sima hősöknél?
Lehet sima hősökkel nyomulni?

Nem jobbak semmivel se a hősöknél, hisz nélkülük nem is léteznek. Csak egy "egyszerű" plusz egység. Igaz hogy tudnak egy-két speckót. Ha pedig valakinek nem kellenek, akkor egyszerűen kikapcsolja, és akkor ebből a szempontból, mintha sima HOMM3-at játszana.

Scoundrel
Idézet:
király a WOG-options leírás, várjuk a folytatást

nagyon szépen köszönöm, igyekszik ugye az ember. Egész belepirultam :oops:

Idézet:
a Bráner quick-options nálam sem működik, én a lény-xp táblán szoktam beállítani. ezzel kapcsolatban egy kérdés:

ha több bránert adok be egy lénynek akkor azt csak a damage-nél használja ki a program, vagy mindegyik opciónál?

Én is ott szoktam, egyesével minden lénynek. A kérdés jó,az eddigi tapasztalatok (több éves kutatómunka :D ) azt mutatják, hogy csak dísz, ha több bránert összerak az ember (legalábbis nálam nagyon nem adódtak össze a dolgok :evil: ) (Azért szép lenne "pár" vámpír + vagy 10 bráner + plusz 2 visszaütés :twisted: ) Bár elméletileg csak négy bránert lehet bepakolni egy lénynek (többet tettem, ennyit írt ki)

Na 3.41-es RAR-ral tömörítve fennt van a WoGSetup(benne van egy elmentet WoG script is) (kb 2Mega):
http://homm5_2.tvn.hu/WoGSetup.rar

Szintén mint az előző, WoG Lények leírása (picit nagyobb ~17Mega ):
http://homm5_2.tvn.hu/WoGLenyek.rar :( // TÖRÖLVE // :(

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jitay 2005 nov. 23 szer., 14:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: wog
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 07 hétf., 12:52 

jitay:
Nagyon korrekt ez a wog-os leírás, fogadd őszinte gratulációmat!
Ami még hátravan, azt meg minél előbb írd meg! :)

Én mostanában már csak wog-gal játszom, több pályám is folyamatban van, amit még nem készítettem el. Ez a leírás sokat segíthet nekem abban, hogy a wog-os pályám mellé a beállítás fájlt is el tudjam készíteni.
Ha végre elkészül egy pályám, abban neked is sok részed lesz! 8)

baráti üdv,
raon

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]