Szeretnénk felhívni minden Heroes of Might and Magic fanatikus és leendő fanatikus figyelmét, hogy idén immáron III. alkalommal kerül megrendezésre "hagyományőrző" heroes táborunk.
Helyszín: Sziksósfürdő (Szeged mellett) - Gyönyörű erdei környezet, 50x50m-es úszómedence, zuhanyzó, étkezde, focipálya, kosárpálya, röplabdapálya és természetesen a közösségi épületben Heroes éjjel-nappal...
Időpont: 2003. augusztus 10. - augusztus 17.
Részvételi díj: Még pontosan nem tudjuk, április első hetében pontosan tájékoztatni fogunk benneteket erről is! Kb. 20.000HUF körül lesz, reményeink szerint ezen ár alá tudjuk majd csökkenteni a költségeket.
Jelentkezési határidő: 2003. június vége, a
vologya@heroes.hardwired.hu e-mail címre írd meg pontos nevedet, lakcímedet, telefonszámodat. (A további részleteket majd e-mailben küldjük.) Csak olyanok jelentkezését várjuk, akik tudnak számítógépet hozni. Tudjuk, hogy egy komplett gépet nagyon nehéz vonaton/buszon szállítani, ezért megpróbáljuk az utazást úgy megoldani, hogy akinek az autójában még van hely, azok -a benzinköltségbe történő beszállás fejében/ 2 sör áráért

- felveszik az útba eső "táborozókat".
A játékot (heroes of might and magic 3 - ill. 4) mi biztosítjuk! Akik csupán "benéznének" a táborba, azokat is szívesen látjuk (1-2 napra

), nekik nem kell részvételi díjat fizetni.
A döntésetekben nagy segítségetekre lehetnek a vélemények (alább) illetve az első és második heroes tábori képek, melyeket a
http://heroes.hardwired.hu/friss/friss.php címen találtok.
És akik már voltak…:
„Aki komázza a Heroes-t, és a társaságot, annak nem kell gondolkoznia semmin, csak el kell jönni és kész.” (Dread)
„Mindjárt sírva fakadok! Vége lett… Elmúlt..., de egy biztos, aki nem volt örökké sajnálhatja!„ (Nimbus)
„Én csak egy napra tudtam leugrani a srácokhoz, de így is felejthetetlen élmény marad. Jövőre mindenképp' ott a helyem!” (Manci_hu)
„Ez alatt az 1 hét alatt többet tanultam a játékról, mint amennyit eddig összesen tudtam!” (SkunkliX)
További információ:
e-mail:
vologya@heroes.hardwired.hu
telefon: 20-314-5375
Várjuk az ötleteket, észrevételeket, kérdéseket ide a fórumra is!