sziasztok!
Na asszem most már kezdek magamhoztérni.
Akkor most gondolom élménybeszámolót vártok vagy mi.
Ez most telelessz jópár "asszemmel, meg ha jolemlékszemmel" mert több mint 40 óra ébrenlét után lehetséges, hogy pusztultak agysejteim.
Imperator vs. én
Én Stronghold voltam Gundulával, ő pedig Dungeon asszem a trogi speckossal. A pálya a Relikvia örző volt, és hát én a második héten a kükiraktárban rendesen bebuktam 3 behemacimat

, és a többit, meg egy csatlakozott devilt is

. Ilyenkor már leírtam magamat, de azért folytattam mert hát ez az első meccsem, és hátha beüt valami csoda. ÉS BEÜTÖTT A CSODA

ki sikerült szednem a +5-all os kardot, de nem is ez volt a döntő(bár enélkül nemhiszem hogy sikerült volna) Ő is kiszedett valami artit(már nem tudom mi volt az

) azután legyökte a titánpáncél örzőit is, de 1 lépés híján nem tudta felvenni. Én még kényelmesen beugrottam sátrat, meg ballisztát venni, aztán felkaptam a páncélt ami ELENGEDHETETLEN volt a győzelmem érdekében, ugyanis miután megtámadtam a varázslatos földön

nekiálltam idézgetni a kb. 95-ös földelementálokat

asszem még egyszer elfutott, mert megegyeztünk hogy nem főcsata, de végül nyertem.
Ssth vs. én
Én Dungeon Makelitel ő pedig Inferno mánemtomkivel

. Pálya a batle of glori volt. Nekm egész jol ment, a quest artit ki se szedtem mert a kannát megszereztem máshonnan pack redtöl. A +5 ös kardot pedig az alvilágban volt a sarokban. Ssth viszont kapott cape of velocitit középröl, meg mágiatörö orbot az utopiábol. Az orbnak köszönhetően gyorsan elhullotak a blackek, én meg probáltam boldogulni resurrectel, meg fire elementalokkal, de azok is szépen bevakultak

. Bár rendesen megizasztottam egy szerencsétlen beállásal jol lemeteorozta az elementálokat.
Szabó Gergely vs. én
Pálya: É vs. D 2 Én Rampart Mephala, ő Rampart Intel speckos. Olyan Magices Mephalát mint amit akkor csináltam, még nem láttam

. Bejött az inteligencia is méghozzá elég hamar. Hóvégén bejött a pestis, szerencsére nem hagytam bent semmit, de ő sem

. Bevittem a Quest artikat, kiszedtem az utopiát, és mentem is át hozzá. Képzelitek mekkora meglepetés volt látni, hogy kétszer akkora serege van nint nekem

. Ezt ugy tudta elkövetni, hogy két várat nevelt. Viszont azért én se voltam piskota a 3000-es implommal(ezt én meg földgömbel voltam képes elkövetni

), földelementálokkal, meg a jovalnagyobb szkilleimmel, + az armorerspecko

.
A főcsata nagyon véres volt, megkapta ő is a mágiatörö gömböt mint Ssth, ugyhogy gyorsan bevédte a Goldjait meg az unikornjait Exp. Antimagicel

, de a földelementálok így is kemények voltak.
Ő is idézgetett elég szépen, de amik jöttek egyböl lebontottam imploval.
A végén mindkettönknek elfogyott a manája, neki ugy 30 antimagicelt pegazusa maradt, bekem 3 kupac földelementálom, ugy 30-40-50 es arányban. Egy darabig repkedett, meg szurkált, de lebontottam
Lzo vs. én
Én Castle Cristian Ő Castle nemtomki

, a pály az Exkalibur Clan2.
Na itt voltam a padlon, annyira fáradt voltam, hogy asszem egy hosszabb Lzo köre közben Titi ébresztett fel

. De azért Elöbb értem középre, megszereztem a +6-os kardot, a mágiatörö gömböt(sz@rra se volt jo), meg láncvillám tekercset. Én Hül.e meg fogom oszt beviszem a +6 os kardot 10k xp. ért ami akkor már csak annyit ért, hogy kifejlesszem az advenced Scoutingot. Eközben meg szépen megvártam hogy Lzo begyüjtse a +5-ös kardot. A harcot is eléggé elb.sztam, ugyanis rezurrektálni tudtam, de hagytam, hogy szépen ráparkoljon az arkom hulláira. Volt még fire elementál idézésem, de 45 db már édes kevés volt.
Végeredményben marhajo volt a verseny, 100 hogy megyek a kövire is, meg ha tudok végre a táborba is.
Ami a támadást illeti Egy überfasza csapattal se tudtam volna jobb eredményt elérni, annyira demoralizált voltam.
A kövi HBB-n ha esti müszak lessz asszem én nem is támadok.
Ja és Gratulálok A Nyerteseknek, Veszteseknek nem mert olyanok nem voltak, aki eljött az csak nyert.
Ezuttal én is tisztelettel maradok HZsolt