Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni mindenki segítségét, aki bármivel is hozzájárult a
verseny sikeres lebonyolításához, külön is kiemelném Warlock (mint helyszín inspektor)
s Tier (mint univerzális segítség) és az összes gépszállító munkálkodását!
Akkor kicsit részletesebben is írnék az eredményekről:
1 vs. 1 verseny:
1-3. Nimbus, Ssth, Titi
4-6. Laca, Lzo, Vologya
7-12. GJodie, Adler, Karesz, HZsolt, Teki, Jou
13-24. Sefa, Mugger, AAnt, Garas Máté, 2much4me, Silver Gecco,
Szabó Gergely, Imperator, Warlock, Kertics, Hitehagyott, Kady
A verseny közben (mivel én is játszottam) nem nagyon tudtam figyelni az egyéb meccsekre,
de a feltűnően sok kockadobásos továbbjutás miatt, valamit nagyon ki kellene találni, erre a
furcsaságra, hogy 2 nyert játékkal is ki lehet esni, egy szerencsétlen kockadobással!
Várnám az esetleges ötleteket, ha lehet rendesen átgondolva-kidolgozva s megbeszéljük. A
Szétlövés map, szerintem még mindig túl lassú, s semmivel sem korrektebb a kockánál!!!
Tervbe vettem, hogy én is gyártok egy mapot - de lehet, hogy erre is versenyt kellene kiírni!

-
, ami, max. 15 perc alatt lezavarható csatástól, valamennyire mégis alapszik a Heroes 3
(de legalább a csata) ismeretén s jóval kevesebb a "Luck" az eddigieknél!
BB3 H3 Támadás Végeredmény:
1. Laca 25pont
2. Vologya 24pont
3. Karesz, Lord Shaba 22pont
4. Nimbus 21pont
5. Sorceress 20pont
6. 2much4me, Mugger 17pont
7. Jou, Zomi Dudu 16pont
8. Levko 14pont
9 .Kertics 13pont
10. Teki, Titi 12pont
11. Hzsolt 11pont
12. Silver Gecco 10pont
BB3 H4 Támadás Végeredmény:
1. Sorceress 16pont
2. Mugger 16pont
3. Judicator 15pont
4. AAnt 12pont
5. Laca 8pont
6. Jou 7pont
7. Vologya 5pont
8. Kleiber Judit, Silver Gecco 4pont
9. Lord Shaba 3pont
Mr. Lucky:
Vologya
Mr. Unlucky:
Warlock
A legfiatalabb játékos, Heroes utánpótlás:
Garas Máté
Én egyébként az eddigi BB -k közül ezt élveztem a legjobban, túl azon, hogy a helyszín
szuper volt, a mezőny erős, és igen sok tapasztalattal szolgált a jövőre tekintettel -még szét
sem szereltük a hálózatot, Titi már kérdezte, hogy mikor lesz a 4. HBB!

- szerintem az
1 vs. 1 játék ilyen éjszakás csoportos megrendezése, bár időtakarékos, mégis kínzás a
továbbjutókkat szemben, szerintem a köv. alkalommal -hasonló létszámnál -inkább 3 napos
versenyt kell rendezni, nappal 1 vs. 1 -es meccsekkel, az első éjszaka H3, a másodikon pedig
H4 Támadással! Így ugyan az összes versenyben indulók lennének hulla fáradtak, de majd
legfeljebb priorizálnák a szereplésüket!

Igaza van Vologya mesternek, amíg frissek a mostani
élmények, addig kell átgondolni előre a köv. verseny alapjait, így ha esetleg valamelyikőtöknek
véleménye, javaslata lenne, itt vagy mailben megtalál!
Néhány embernek a nagy kapkodásban nem tudtuk átadni a 4-5-6 helyezetteknek járó
negyedéves GAMER előfizetést, kérem, hogy aki a megjelölt pozícióban látja magát s nem
kapta meg a nyereményét, mailban írja meg nekem a pontos címét, hogy elküldhessük.
2much -al közös előfizetésünket a legesleges legfiatalabb jelenlévő heroesfannak, AAnt
fiának ajándékozzuk, így az Ő címét mindenképp várom!
Üdv. Mugger