Sziasztok!
Ezt aztán már én sem bírom hozzászólás nélkül...
Beorn: Te nem túl régóta vagy tag (én sem) ezért nem tudod, hogy voltak itt olyan idők amikor még azért is megszólták az embert, ha csak egy linket dobott fel! Ha belegondolsz ez talán érthető is...

A fórumetikett rovat ugyan Mugger eredeti nickjével halt ki az oldalról, de én még időben átböngésztem... ha jól emlékszem hasonló dolgokról ott volt szó! (Mugger: nem lehetne a fórumetikettet valahogy újjáéleszteni?)
Egy szónak is száz a vége: tény, hogy ha nem itt reklámoz Hell esélye sem lesz arra, hogy egy olyan versenyt készítsen, aminek megfelelő lesz a látogatottsága és egyben jó játékélményt is nyújt! (hisz miért lenne élvezetes, ha csak 3 ember jáccaná pölö) Az is tény, hogy nagyon olyan mintha az itteni versenyt koppintotta volna le teljesen! (ami személy szerint nekem is keserű ízt ad a számba) Az igazság szerint én végeztem némi kutatómunkát Hellblood honlapján és tény, hogy hasonló, de nem ugyanolyan...
Az viszont engem is zavar, hogy a h2 támadást amit e honlap keretein belül bonyolított - ráadásul érdeklődők és résztvevők is voltak - mennyire elszúrta! Ezek után azt várná tőle az ember, hogy minden erejével azon dolgozik, hogy a hibákat kijavítva egy profi versenyt hozzon össze! És arról még nem is beszéltem, hogy elvállalta a teszterkedést is! (amiben mondjuk ki - és sértődés ne essék, mert ez az igazság - szintén nem jeleskedett eddig, igaz itt nem a minőség a probléma, hanem a munkával való elmaradottság...) És ebben az esetben az derül ki, hogy inkább egy újabb versenyt szervez! Na ez esik rosszul! Mikor beléptem a versenyek menübe Hellblood oldalán, és a h2 verseny eredmények menüjében az van, hogy szeptember eleje, meglepődve láttam, hogy új verseny ikonja tűnt fel...
Hellblood: most ezek a dolgok biztos szarul esnek, de én nem akarlak megbántani! Viszont egy dolgot el kell döntened: ha valamit elvállaltál akkor azt csinálod rendesen, vagy pedig visszaadod a stafétabotot, hogy bocs srácok, ezt elszúrtam és nem tudom csinálni!!!
Csak egy dolgot említenék: több hszt is láttam a pályaszerkesztés topicjaiban, hogy az emberkék csalódottak amiatt, hogy pályát küldtek be és semmi... Tudom, hogy erről nem (csak) te tehetsz, de hidd el, hogy amit elvállaltál nagyon felelősségteljes munka és azon nagyon sok ember megelégedettsége függ! Azt ugye mondanom sem kell, hogy a nem megelégedett emberek pedig más helyet (honalpot) keresnek...
Tényleg nem ildomos így hirdetni... de biztos nem csapott volna ekkora nagy felháborodást, ha az eddigi meglévő feladataidat jól (vagy legalább megfelelő) szinten tudod hozni! Közben zárójelben megjegyzem (lécci ne kövezzetek meg érte) hogy van még egy-két verseny ami szintén nem hiróz tímes, mégis itt hirdetik és külön topikja is van! (csak azért mondom ez halkan, mert ezek egyedi versenyek a híróz tím versenyeiktől teljesen függetlenek)
Az tuti, hogy én is csesztem el dolgokat abban amit én csinálok! Gondolok itt a h3 támadás jelenleg is futó megmérettetésére...

De arra azért a legnagyobb problémák közben is büszke voltam, hogy a fennálló problémákat azonnal orvosolni próbáltam, és mindent megtettem folyamatosan, hogy mindenki elégedett legyen! Ez nem sikerült 100%-osan ugyan, de sztem több volt a semminél!
És mégvalami: nem röstelltem segítséget kérni abban amiben nem voltam biztos, vagy amiben nem voltam rutinos! Hellblood javasolom neked (ha nem akarod nem fogadod meg), hogy amiben bizonytalan vagy abban bátran fordulj tapasztalt játékostársaidhoz! Vagy ha másért nem csak kontrollért! Természetesen gondolok itt pölö a h2 támadás árlistájára! (a h3 támadás árlistát mielőtt közkézre dobtam négy ember véleményét kérdeztem meg!!!)
Szóval Hellblood az biztos, hogy most itt mindenki nagyon mogyoróz téged, de fel a fejjel és ne futamodj meg! Sokan vagyunk akik szívesen segítünk! Rajtad a sor! Bizonyítsd be, hogy a jelenlegi (negatív) megítéléseddel szemben igenis tudsz egy olyan teljesítményt felmutatni, amitől ez jóra fordulhat! Csak akarni kell...
A versenyed pedig hirdesd úgy, hogy ne keltsen felháborodást! (pölö ímélben!

)
Be kell látnod: ha lenne most egy épkézláb moderátor (tengernyi idővel rendelkező fórumozó személyében) a topicod 15:05 kor már a kukában lett volna...
Beorn: ne vedd rossz néven, de nincs mindenben igazad! (csak ugye ezt nem merem mondani, tudod, hogy miért...

)
Üdv: Laca
Ui: ja és egy újfajta versenyt szervezek, infó a honlapomon