Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 831 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 42  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 03 hétf., 17:01 

cat írta:
Nini! Egy pacsirta! Jó reggelt! A kérdés most már csak az, amit Beorn-nek is feltettem. Mikor érdemes menni? Cat

Sajnos gyakran kell korán kelnem... :?
Ha mész a Silverland-ba arra figyelj, hogy ne érj oda 11 előtt, mint hogy Beorn barátunk is írta, mert sosem nyitnak pontosan, és elunod az életed mire megjelenik valaki... :lol:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 04 kedd, 3:32 

Idézet:
Szerintem a 2-es szervízpakk lesz a hibás abban, ha valami nem fut!!! Nincs benne annyi újdonság, frissítés és biztonsági bizbasz, ami miatt érdemes lenne feltelepíteni, de az tuti, hogy pl. a Heroes sok esetben nem fut alatta! Thx Bill Gates! icon_twisted.gif

érdekes, mert nekem fut, a Heroes 3 is, és az MM6 is.
pedig service pack 2 van fenn.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 04 kedd, 7:35 
a verbális armageddon

Az sp2-s témánál maradva:
Én vhol olvastam olyat hogy a xp sp2-vel a windows 10-20%-kal lassabb lesz mintha sp1 lenne fent :?
Érdekes....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 04 kedd, 9:27 

Adler!

Jó neked! :lol:

Egyébként ha jól tudom alkatrészfüggő is. Meg különben is, a Windowsnak lelke van, amit sötét szertartásokkal kell kiengesztelni, hogy tökéletesen működjön... Te milyen szertartásokat végeztél? Ifju szüzek áldozása Bill Gates fényképével díszített éjfekete oltáron? Vagy ilyesmi? :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 04 kedd, 10:47 

Vad káromkodás.

S közlöm vele, mármint az xp-vel, hogy szarabb mint elődjei.

Ez egy "gagyi" gép, még normális vga sincs benne, ha elindul normálisan megy, de az elindulással vannak problémák, ezért ritkán kapcsolom ki, csak reboot néha ( érdekes módon az müködik, ha power off majd on, akkor jönnek a hibák, rejtély)

Lassabb hát, ez P4 1.7 256 ddr, a másik gépem P3 900 128 sd (Win ME) bootolásban akármikor megelőzi (kivéve most, mert szét van szedve).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 04 kedd, 14:34 

Adler írta:
Idézet:
Szerintem a 2-es szervízpakk lesz a hibás abban, ha valami nem fut!!! Nincs benne annyi újdonság, frissítés és biztonsági bizbasz, ami miatt érdemes lenne feltelepíteni, de az tuti, hogy pl. a Heroes sok esetben nem fut alatta! Thx Bill Gates! icon_twisted.gif

érdekes, mert nekem fut, a Heroes 3 is, és az MM6 is.
pedig service pack 2 van fenn.

Nekem sp2 és a h3 vígan fut! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 07 pén., 19:37 

Sorban a válaszok.
Krisztián! Rossz az, aki rosszra gondol. A hölgyek érdekeit én védem, születési előjogom van rá.
Beorn! Nem lesz szerencséd, ha egyszer szavadon fognak............!
Ami a játékokat illeti, a héten megpróbálok rendet teremteni a gépemben, az eredményről tájékoztatlak benneteket.
Egyébként némi születésnap ürügyén bekóboroltam a Gulliver Nagykerhez és itt is találkoztam a mester labirintussal. (Nem azt vettem ajándékul, azt karácsony esti mókának szánom) Ez persze nem jelenti azt, hogy nem keresem fel a Silverlandot, az ember imád másik megszállottal beszélgetni. Gyanítom, ez a csevely is hasonló ok miatt született. Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 08 szomb., 15:14 

Laca!
Minden részvétem a sűrű korai kelésért. Én ugyan szintén korán kelek, de nem kötelességből, hanem mert ezt szeretem. Ettől függetlenül együtt érzek azokkal, akik még úúúgy aludnának. Biztos, hogy én is utálnám az éjszakázást, bár fordult előaz , hogy hozta a kötelesség az éjszakai munkát. Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 08 szomb., 15:47 
Heroes Team

Adler írta:
Vad káromkodás.

S közlöm vele, mármint az xp-vel, hogy szarabb mint elődjei.

Ez egy "gagyi" gép, még normális vga sincs benne, ha elindul normálisan megy, de az elindulással vannak problémák, ezért ritkán kapcsolom ki, csak reboot néha ( érdekes módon az müködik, ha power off majd on, akkor jönnek a hibák, rejtély)

Lassabb hát, ez P4 1.7 256 ddr, a másik gépem P3 900 128 sd (Win ME) bootolásban akármikor megelőzi (kivéve most, mert szét van szedve).

Ezért van nálam az , hogy "Éljen a Win98 SE (a sec. ed., nem pedig az a magyar szó) ". 1szer raktam Xp-t a gépemre onnan kezdve 1 hour alatt annyi hibaüzenet és lefagyás, mint 2 év alatt a W98-al. Jó mi, azóta is ott lóg a falon az Xp-cd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 08 szomb., 15:57 

én az ME preferálom, bár sokan leszóltak miatta, simán bir 2 évet reinstall nélkül:)
ritka a fagyás, s minden normálisan fut, arról nem is beszélve, hogy gyorsabbnak tünik mint az XP.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 09 vas., 14:09 

Nekem az ME a múltkor 2 hét alatt tönkre vágta magát, túl sok frissítés meg anyámkínja kell hozzá... Meg szerintem persze, hogy gyorsabb, mint az XP, mert lassabb gépekre tervezték. Akkor már tényleg inkább a W98SE, régi gépeken azt használom (mivel kevesebb helyet foglal mint bármelyik használható linux).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 10 hétf., 11:15 
Heroes Team

Ha már a mindenki által "szeretett" Windows-ról van szó, akkor a tapasztalatom az, hogy ez egy abszolút gépfüggő élősködő. Mert láttam már pl Win98-at ami évekig ment újratelepítés nélkül, és láttam olyat is amit szinte hetente kellett újrarakni. Én nekem eddig legjobban az Xp Pro sp1 jött be, mert az stabilan futott, nem volt különösebb gond vele. Az Xp Home-ot pedig nem igazán tudom ajánlani tiszta szívből senkinek az néha igen érdekes dolgokat tud produkálni (ilyenkor jön az: hogy ez a gép meg mitcsinál? nem is ezt mondtam neki. Én egy hét után nagyon gyorsan megszabadultam tőle). Az Xp sp2-t meg szerintem (hangsúlyozandó: saját vélemény) csak úgy szabad használni, ha olyan Xp-t telepítesz amibe már bele van égetve ez a kieg. csomag, mert sima sp1-es Xp-re csak úgy felnyomni az sp2-t eddig nekem még nem vált be, minden gép amelyiken ezzel próbálkoztam párat hörgött, majd vinnyogott (ERROR) egy sort, és meghalt (utána meg jöhetett a reinstall, amitől tudtam volna jobb elfoglaltságot is éjjel kettő körül). Viszont a mostani Xp pro Sp2 -s kombinációm egész jól bírja (miután kiszedtem azoknak a dolgoknak egy részét, amivel "könnyebben használható, biztosabb, és jobb lesz a Windowsa"). A játékok nagyrésze is gond nélkül fut, kezdve még az őskorból származó kedvenc dosos játékaimmal (legfeljebb a kompatibilitást kellett állítanom)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 10 hétf., 12:30 

Egyetért.

Valaki már pedzegette, hogy van még egy fontos momentum a Windows életbentartásához: minnél kevesebbet szabad buzerálni! Azaz a legjobban akkor lehet megölni szegényt, ha az ember nyakra-főre telepítgeti fel a driver-eket, a codekeket, a különböző programokat (pl. három féle cd író, stb...), amik persze leszedve otthagyják a maguk szemeteit. Nem árt néhány jó kis takarítóprogram, töredezettségmentesítő (nem a beépített!), stb...

No, szerintem ennyit a Windowsról. Ez van, ezzel kell együttélni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 10 hétf., 19:17 

Beorn the Shapeshifter írta:
Ez van, ezzel kell együttélni.

Hát ez a baj...
Pénz diktál...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 11 kedd, 14:42 

Hogy elkanyarodjak egy kicsit a Windows langy állóvizétől :lol: :

Ismeri valaki a Magic the Gathering kártyajátékot? Vagy bármi más gyűjtögethető (és jó sok pénzbe kerülő :lol: ) kártyajátékot? És itt most nem a magyarkártyára, meg a römire gondoltam! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 11 kedd, 14:55 

A magic the gatheringet ismerem, van is egy pakli kártyám, nem olyan sok, kb. 40 lap csak. A magic-kel csak az a baj, hogy drága, és nem valami sok helyen lehet kapni. Nekem tesóm vette, vele szoktam játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 11 kedd, 16:21 

Mi kis társaságunkkal egy darabig játszottunk kiválasztottak kártyajátékot, mert tetszettek rajta a Boros-Szikszai illusztrációk.
Mikor elkezdtek nyakra-főre kijönni a kiegészítések, ugy gondoltuk hogy nem ér meg annyi (sok) pénzt és eladtuk az egészet, és maradtunk szerepjátékosok (az alapkönyvön kívül csak képzelet kell mindenképp. Mifelénk nem drága :D )
Ezekkel a játékokkal az a bajom, hogy ha nem veszed meg ezekett a paklikat akkor semmi esélyed versenyen, de még a klubokban sem.

Galu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 11 kedd, 16:58 

Tényleg! Van ezen az oldalon szerepjátékos topic? eddig nem találtam...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 11 kedd, 17:16 

Én egy időben aktív HKK-s voltam! :) Sok-sok lapom volt, de már eladtam őket... egy ultraritkám ugyan maradt emlékbe... :D
A Magic-kel annyi kapcsolatom volt, hogy egy időben az volt a kedvenc számítógépes játékom! :) Azt nem ismered Beorn? Megvan cédén ha érdekel, nagyon májer! :D

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 12 szer., 9:23 

Melyik?

Nekem a Sandalar van meg, az állítólag a legjobb, és én is eltöltöttem vele jópár boldog órát, amíg porba gyaláztam vele mindenkit a legnehezebb fokozaton (is)... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 831 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 42  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]