cooper írta:
Ha már hadjáratszerkesztés + 8 pályás kampány, hadd jelentsek be valamit. Hétvégétől kezdve olyan dologba vágom bele a tomahawkom

, ami ugyanúgy nem mindennapi mint a fent említett dungeon kampány. Én egy kb. 8 pályás pályasorozatot fogok készíteni, igaz ebben a központi főszereplő Beastmaster, később szövetséges lesz a Tower. A pályméretek:
1. XL, címe Lizard Wars I.: A Kezdet (1 vs. 1 gép, szigetes hajózgatós alvilág nélkül)
2. szintén XL, c.: LW II.: Sárkányok (a terep ua, mint az egy, de nincs ellen csak rengeteg sárkány

, cél Grál felhúzása Sárkányvárban)
3. M, címe: LW III.: Csonteső (Fortress vs. Necropolis, zúzós, nagyon kemény pálya rengeteg meglepetéssel

)
4. M, címe: LW IV.: Vízivilág (két induló vár (Fortress+Tower, két ellen, perszer több várral(Inferno+Stronghold)
5. S, címe: LW V.: Futás a kapuig (gyors pálya, bazinagy csatával)
6. L, LW VI.: ... (Nem árulom el a címét, nagyon különleges pálya lesz. )
7. M, LW VII.: Lord Basil (nehéz küldetés, előzetesként: a főelllennek kb. 1000 Greater Basiliskja lesz, neked meg egy frankó mágusod.)
8. L, LW.: A végső csapás (ez az egyetlen pálya aminek a terepje sincs meg. A többinek már megvan, ez lesz a legnehezebb)
A pályákról csak annyit, hogy RoE-ban készítem őket, mert kampányszerkesztőm nincs (mivel RoE-m van csak), de Menyus mondta, hogy szóljak Muggernek majd ő összerakja. Ennek ellenére, ahogy készülnek a pályák, szépen föl fogom őket küldeni ide. De ha valaki gondolja, szívesen átküldöm neki emailen, ha kész van egy-egy. PM-ben küldjétek az e-mail címet

:!::!:
Üdv,
Cooper
U.i.: Várom már a hét végét, hogy elkezdhessem!!!

Én is leírom az ötletemet, de ez még nem a végleges vezsön

:
1. Guardian Forest: M-es pálya, feladatod elfoglalni Indovar várost
2. Elf 's Forest: L-es pálya, egyszerűen verd le a 3 váras gépet
3.: VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG
-Inferno's Gate: L-es, feladatod 4 hónapon belül megtalálni és kiütni az Ősördögöket (Archdevil)
-Land of Mages: XL-es, Szimpla Tower vs Dungeon
(Az 5. pályához meg kell csinálni mind a kettőt, de választhatsz sorrendet)
5.:Everwiner Land: XL-es, egy hőst kell leütni
6.: Fairy War: XL-es, Conflux vs Dungeon + Necro
7.: Land of Gods: Conflux+Castle vs. Dungeon+ Necro
8.: The Final Chronicle: A már említett VÉGKIFEJLET avagy Castle,Rampart,Tower,Fortress,Stronghold,Conflux vs. Dungeon+Necro