Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 107 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 03 vas., 0:02 

Bocsi rossz helyen írtam!!!!!!!!!!!! :oops:
Na császtok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 23 csüt., 16:07 

Hi!Én is Szeretnék kérdezni mivan ha a HeroesIII Armageddon's Bladeban az ellenségnek van 26 Azure sárkánya????Mit tegyek? köszi[list]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 28 kedd, 19:23 

Ööö...Lehet, hogy én játszottam régen Heroes-t, de én még azt a verziót ismerem, ahol a az azúr sárkány semleges lény volt...(van pár téma ahol ezt már sokszor megvitatták[mármint a sárkányos problémádat])Egyébként szerintem mókás, ha olyan lényeket(M. GORGON RLZ!) használsz, amiknek van valami speciális tulajdonsága.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 08 pén., 14:03 

Vámpír ellen lehetőleg hagyd ki a csapatból az alacsony szintű lényeket pl kisgyerek meg családtag (ja halfling meg familiar) mert így nehezen tudja visszaszíni magát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 02 pén., 20:19 

a nekrók durvák
én káosszal nyomulnék ellenük, de ez a pálya méretétől is függ...
S, M pályán tutira (medúzával, orkkal legyakom)
L, XL pálya kérdéses (élet, természet ugye kilőve, mert azok ellen külön speckóik vannak)
marad: order, chaos
(erő megint kilőve, mert lassúak)
a sárkánygólem miatt sztem order (mech. és először üt)
magik helyett talán gólem kéne, mert a magi jó vámpírtápnak, és a magic fist-tel inkább csak a vámpír özvegyét fist-elheted meg :) :twisted: :twisted:
szóval gyenge varázslat, a méreg jobb, csak épp élőholtak ellen annyi, mint halottnak a csók :)
varázylatlopás is frankó meg az illusion, mass slow

L pályán amúgy legyaktam a haverom a 2. héten, tehát az XL már jobb (mondjuk túl közel voltunk, a vámpírok rendet raktak :) a rend soraiban) asszem, még a dzsinnig se jutott el
a nekrók azért is nagyon ütősek, mert gyorsan fejlődnek a vámpír miatt, amivel elég tápos seregeket is meg mersz már támadni. (asszem, a hősöm is min. 2-3 szinttel jobb volt...)
nagyon gyorsak a nekró egységek, lassítás nélkül azonos erősségű sereg ellen ütősek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 06 kedd, 20:56 

A négyben egy jó erős élet mágus,+szent kiálltás,és jó sok íjpuskás,és kb 5 angyal=teljes pusztítás a necromaták ellen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 08 csüt., 10:11 

Eszembe jutott még valami: három-négy idézésre rágyúrt hős, és elementál idézések ezerrel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 15 csüt., 14:03 

Rómeo írta:
A négyben egy jó erős élet mágus,+szent kiálltás,és jó sok íjpuskás,és kb 5 angyal=teljes pusztítás a necromaták ellen

erős sereget sok HP-val nehéz le"kiabálni" még egy jó mágusnak is... az íjász meg jó vámpírtáp, kb. 300 íjász (3000 HP) egy tankolásra elég 20-25 vámpírnak... uezt szeretem a lándzsásokban is, csak nekik még több a HP-juk, és a defense se sokkal jobb
az élet ellen meg az ördög kifejezetten jó a ward miatt, bár a csontsárkánynál is jól jön az, hogy nem ütnek vissza neki (életelszívással feltápolva baró :)
sztem az élet sereget azonos összHP-erősség mellett is megeszi reggelire a halál sereg (egyedül a mass death ward, ami jól jön nekik, de ezt a varázslatot más is megtanulhatja, pl. rend-hős számára gyakran lehet életmágiát fejleszteni... nem érdemes erre alapozva olyan sereget választani, ami ellen külön speckói vannak a halálvárnak, pl. szentségtelen ige -20% def. és -20% attack az élet rendű lényeknek, mindnek a seregben!!!)

a nekrók kemények

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 15 csüt., 23:12 

Viszont az Élet vár mégkeményebb a durva támogató spellek miatt és ezért elégé használható nekró ellen. Fölleg a death ward a mass excorsim és a prayer miatt. Meg azért is hogy egy normálisan összerakot(leglábis szerintem) élet seregben figyel egy varázsló és egy harcos heró is ami magasabb sziten garantálja a +7 morál bonuszt ami szinte biztos kezdés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 10:05 

Eredetileg ez a topic H3as nekrok ellen készült. Hová tart a világ, ha már H4es nekrokrol beszélünk itt? :D
A H4ben a nekrok egyetlen lénye, amit eddig használtam az a vámpír volt. Egy Xles mapon 2vel elindultam, a pálya másik végén már 180 volt. (nem mentem vissza a várba). Ezért szeretem, ha H4ezek.
Amúgy nem szoktam H4ezni.

H3ban pedig nem nagy ellenfél a nekro, olyan mint a többi, néha rosszabb. Nem értem, páran miért hiszik azt, hogy legyőzhetetlen. Mert nem így van. Mind a kilenc vár legyőzhető. Csak megfelelően kell játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 10:19 

Szerintem többek között ennek pszihikai okai is vannak. Mikor valaki azt látja necro ellen kell játszani elmegy a kedve, elbátortalanodik, elkönyveli magába tudat alatt itt nem nyerhet stb és ebből fakadóan rosszabbúl is játszik mint ahogy tud. Persze ezalol vannak kivételek is:) Én sem szeretek tulzottan necro ellen játszani:) De ha az az ellen akkor ez van, nemlehet elleni mit tenni... Az még a jobbik eset, hogyha olyan játszik vele akki hogy is mondjam nemnagy májer vagy pedig a pálya nemigen fekszik a necronak:) De kihangsúlyozom nekem nagyon minimális multiplayeres tapasztalataim vannak szal könnyen lehet, hogy rosszúl látom a dolgot:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Necromanta ellen
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 10:37 

Hellblood!

Idézet a topic nyitó szövegéből:

gygalilei írta:
Sziasztok!
Véleményeket várok!
H4-ben:
Szerintetek mi a necromanta sereg/hős gyenge pontja?Mi ellene a taktika?
Mivel legyünk. ha az ellenfél necromantát választ?
Köszi!

Ki beszél itt H3 nekrókról? :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 10:59 

Hopp. Most lebuktam, nem néztem meg a első hszt. :D
Nembaj, a H3 akkor is jobb. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 16:46 

Én tudok egy jó taktikát Necro Ellen Sajna úgy nem tudom mint ti én magyarul tudom :P Szerintem az Élet Vár tök jó necro ellen főlge a varázslatai mert Ha egy élőhalott sereggel harcolsz van olyan hogy szent kiáltás :roll: :roll: azt nagyon szeretem meg az életvárba sok a löni tudú balliszta, számszeríjász , a csukjás vagy mi a barát de az azért is jó mert az egyik képesége az hogy halálhárító vagyis a halál lények kevesebbet sebeznek stb. megy az angyal se olyan rosz lény :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: s
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 16:57 

annak a hangja is jó a szent kiáltásnak :D
sztem a legtöbb várnál,(már régen játszottam vele)az alsó épületeket kell venni,mert atok erősebbek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: s
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 22 csüt., 16:20 

de egyébként H3 Jobb :D:D:D És eddig nekem Az 5 is tetszik a képek és a demo alapján

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 10 hétf., 18:45 

És a Necro wizard ellen senkinek se jutott eszébe a NECROMACY WARD (Nature, LVL3 - ha jól emlékszem). Ezzel biztosra mehetsz, hogy az a kigyakott ( :D ) Wizard ne támasszon fel se vámpirt, se halottakat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 11 kedd, 20:09 

zolirobi írta:
És a Necro wizard ellen senkinek se jutott eszébe a NECROMACY WARD (Nature, LVL3 - ha jól emlékszem). Ezzel biztosra mehetsz, hogy az a kigyakott ( :D ) Wizard ne támasszon fel se vámpirt, se halottakat.

jaja, pont azért nyomulnék káosszal, mert ellenük semmi nekrospeckó + nature maágiát meg tudják tanulni (mass fortune- mass misfortune párosítás RULEZ)
:twisted: :twisted: :twisted:
és a necroward is baró

szóval biztos nem rossza rendtaktika sem, de én a renddel jáccó haveromat igen hamar legyaktam (igaz sztem a káoszt is lenyomtam volna, mert a nekrók nagyon gyorsan fejlődnek)

nehéz őket csak úgy lenyomni, már az a k..va szellem is atomdurva az öregítéssel
a rend ugyan jó elméletileg ellenük a gólemekkel, de más ellen meg totál kula az a sok gólem (s.gólem meg "alap" gólem)
ha nincs jó hős, akkor a csak túlerővel tudsz győzni, azt meg ugye nehéz a sok csonti, imp, szellem meg vámpír ellen
és hát pont a magi, dzsinn, titán a jó kombó fejlődéshez, mert azokkal semleges seregeket jól le lehet gyakni... hát nehéz ügy...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 12 hétf., 20:40 

Sziasztok! Szerintem egy káosz mágussal elindulva , Xl-es térképen ,GM káosz magic=frankó sebző varázslatok,Gm life magic=gyógyítja magát a hős(ezt elég középszinten is +tanulni,az ellen úgyis leveszi a jóvarázslatot rólad)és Gm harc,mágia ellenállás,közelharc,íjászat)Ez fullra kifejlesztve , mellé állítva fekete sárkányokat,egész jó lehet bármilyen necro sereg ellen (természetesen nem árt pár Jó varázstárgy,ami használ6ó csata közben)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 17 szomb., 19:37 

Legyél te is necro vagy hódolj be! Orderel talán van esély nem túl jó játékos ellen:D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 107 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]