Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 12:53 

Ba$ka írta:
De hogy lehet a betat testelni mikor anak csak egy pályája van? Vagy most mit újjítanak talán lesz pálya szerkesztő még mindig el vagyok maradva :D

Elég valószínű, h egy olyan bétát tesztelnek, ami 1 éves, 1 faj van benne, 1 pálya, és a pályán 3 vár. :wink:
1 kérdés, azt jól vettem ki, h a 6 faj ki fog derülni, a tesztelés előtt? :roll:
A CH-n írták, h a tesztelők között a legfiatalabb 11 éves, a legidősebb 74 éves is. :shock: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 12:58 

Poetice írta:
Ba$ka írta:
De hogy lehet a betat testelni mikor anak csak egy pályája van? Vagy most mit újjítanak talán lesz pálya szerkesztő még mindig el vagyok maradva :D

Elég valószínű, h egy olyan bétát tesztelnek, ami 1 éves, 1 faj van benne, 1 pálya, és a pályán 3 vár. :wink:
1 kérdés, azt jól vettem ki, h a 6 faj ki fog derülni, a tesztelés előtt? :roll:
A CH-n írták, h a tesztelők között a legfiatalabb 11 éves, a legidősebb 74 éves is. :shock: :D

Nos igen a Heroes hódít az idősebbek között is. Nagyon várom már az eredményt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 15:41 

Tomcsics írta:
Nos emberek visszaolvastam pár dolgot. A megjelenést egyre későbbre húzzák. Először arról volt szó, hogy jön 2005 dec. Aztán jött 2006 nyara. Most meg 2006 Dec.

Kedves Tomcsics!
Szerintem te félreértettél valamit. A megjelenés 2006 februárában esedékes, nem 2006 decemberében (bár mindkettő 2006 teléhez tartozik...), különben a Ubisoftnál most éppen néhány karóbahúzott hulla dolgozna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 15:49 

figyelni kell a Ubi fórumait, ha elolvassátok a chat logot Fabrice mondja, hogy mielőtt a teszter fölteszi a játékot elkell fogadnia egy nyilatkozatot amibe az áll hogy nem beszélhet arról amit a játékba lát csak az Ubi fórumain.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 16:51 
Heroes Team

Idézet:
De hogy lehet a betat testelni mikor anak csak egy pályája van? Vagy most mit újjítanak talán lesz pálya szerkesztő még mindig el vagyok maradva

Az ami most béta néven kinn kering az egy igen régi változat, még bétának se igazán mondható, inkább a béta bétájának. Amit viszont tesztelni fognak az egy jóval újabb lesz, többféle pályával, hőssel fajjal, varázlattal (vagy legalábbis az egyes updatekben újabb és újabb dolgokat kapnak majd a teszterek)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 17:02 

Én arra leszek kíváncsi milyen lesz az ostrom. Fasza lenne ha mindegyik népnek egyedi ostromgépezete lenne, és nemcsak különböző balliszták és katapultok, hanem mondjuk lehetne faltörő kos is. Persze, amint mondtam mindegyik népnél más lenne, pölö ugyebár az embereknél lenne az, amit az előbb mondtam, de mondjuk a Dungeonos arcok aláásnának, hogy belülre legyen egy járat, a barbárok otromba nagy kőhajítókkal jönnének (ami mondjuk erősebb lenne mint a katapult, de kevesebb életereje, mert könnyen összedöntik), az Inferno egységek gyújtogatnának, a természet harcosai nem adnák alább denroidoknál. :D Meg a védőknek is lehetne több eszközük, nemcsak a lőtorony, mondjuk forró olajat öntenek a várfarakról meg tüzes malomkerék. :D (Egri Csillagok rulez. :D ) Meg meg lehetne mászni a falakat... Na jó, ez ígyx már erősen hajazna a Stronghold című játékra. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 18:55 

Fizban írta:
Tomcsics írta:
Nos emberek visszaolvastam pár dolgot. A megjelenést egyre későbbre húzzák. Először arról volt szó, hogy jön 2005 dec. Aztán jött 2006 nyara. Most meg 2006 Dec.

Kedves Tomcsics!
Szerintem te félreértettél valamit. A megjelenés 2006 februárában esedékes, nem 2006 decemberében (bár mindkettő 2006 teléhez tartozik...), különben a Ubisoftnál most éppen néhány karóbahúzott hulla dolgozna.

Akkor ezt félreértettem :? De a lényeg ugyanaz :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 18:57 

Petro Mester írta:
Én arra leszek kíváncsi milyen lesz az ostrom. Fasza lenne ha mindegyik népnek egyedi ostromgépezete lenne, és nemcsak különböző balliszták és katapultok, hanem mondjuk lehetne faltörő kos is. Persze, amint mondtam mindegyik népnél más lenne, pölö ugyebár az embereknél lenne az, amit az előbb mondtam, de mondjuk a Dungeonos arcok aláásnának, hogy belülre legyen egy járat, a barbárok otromba nagy kőhajítókkal jönnének (ami mondjuk erősebb lenne mint a katapult, de kevesebb életereje, mert könnyen összedöntik), az Inferno egységek gyújtogatnának, a természet harcosai nem adnák alább denroidoknál. :D Meg a védőknek is lehetne több eszközük, nemcsak a lőtorony, mondjuk forró olajat öntenek a várfarakról meg tüzes malomkerék. :D (Egri Csillagok rulez. :D ) Meg meg lehetne mászni a falakat... Na jó, ez ígyx már erősen hajazna a Stronghold című játékra. :lol:

Nem rossz gondolat csak sajnos nem hiszem, hogy ez az Ubinak is eszébe jutott :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 19:22 

én jelentkeztem...
de nem kaptam választ, pedig asszem úgy volt, hogy a héten eldől kik kerülnek be :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 21:15 

silver írta:
én jelentkeztem...
de nem kaptam választ, pedig asszem úgy volt, hogy a héten eldől kik kerülnek be :cry:

Szurkolok, h összejöjjön. :wink: De ha sikerül, akkor ritkán látogasd az oldalt, mert mindenki téged fog kérdezni. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 22:13 

Tudtok valamit, hogy mikor jelenik meg pontosan a Heroes V?[/img] :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 18 vas., 23:35 
Heroes Team

Arthur írta:

Pontosan nem, csak azt,hogy 2006 elsőre negyedére ígérték, valamikor január-február körülle, de hogy mi lesz majd valójában?!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 19 hétf., 8:39 

jitay írta:
Arthur írta:

Pontosan nem, csak azt,hogy 2006 elsőre negyedére ígérték, valamikor január-február körülle, de hogy mi lesz majd valójában?!

Köszi a gyors választ! Te fogsz tesztelni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 16:39 

Értem a tesztelést :D :P Már csak azt nem tudom hogy hol kell jelentkezni én leírnám itt is a amiket látom nem érdekel a szabály :P :P :P De csak azért jelentkeznék mert nagyon kíváncsi vagyok a Heroes V -re :P :P :P :P tesztelni meg megtanulok bátyámtól ő ért ahhoz :DDDDDDDDDDDDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: d
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 16:59 

ja....., és 2006 karácsony tájékán jelenik meg a játék,meg ahoz képest eléggé elhuzzák,hogy már tavalyra ígérték

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: d
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 17:45 

DarkPrince írta:
ja....., és 2006 karácsony tájékán jelenik meg a játék,meg ahoz képest eléggé elhuzzák,hogy már tavalyra ígérték

Kedves DarkPrince! Légy oly szíves, és olvass vissza 1-2 oldalt, főleg, ha eddig 5 hozzászólással rendelekezel! Attól, hogy valami winter, attól még lehet első negyedév!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: d
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 18:34 

oké,bocs ,én csak 4 hozzászólással olvastam vissza és azt hittem hogy nem tudjátok,persze január és február is még a télhez tartozik,ezt elfelejtettem :D akor kira!! ( én IceTom néven regeltem még kb 1 vagy 2 éve de nem engedett be az oldalra,pedig akkor már sokkal több hozzászólásom is lenne, ezért csináltam egy másikat).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 19:28 

Üdv emberek! Bocs ez most nagyon off lesz, de ez most egy meglehetősen populáris topic, és azért valamennyire meg is tudom magyarázni...
Az oldalon rég nem jelent meg új H3 map, és a H5 még 1 picit odébb van, ezért unalmamban pötyögtem egyet. El is küldtem rendre Vologyának, sajnos azonban elfoglalt Vologya, így majd csak október elején jelenik meg, közben azonban elkapott a hév, és H5re tekintettel hasonló gondolkodásban álltam neki egy új mapnak ami a HoMM5 - Enemies amid néven fut jelenleg. No ez még csak 0.8-as, viszont még október eleje előtt szeretném elküldeni, hogy felpakolják, és ehhez kérnék egy kis segítséget. Aki teheti, töltse le lécci, és tesztelje. Főleg, hogy mennyire játszható, illetve az elejére már van szöveg is (angolul), ha abban is láttok hibát, akkor thx.
Remélem a következő pár napban így sikerül befejeznem.
Előre is kössz mindenkinek, itt a map:
HoMM5 v0.8

kommenteket a fórum megkímélése végett ide lécci: cgs@geek.hu
üdv:
silver

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 20 kedd, 22:46 
Heroes Team

Ajánlanék figyelmetekbe egy oldalt:
http://www.mightandmagic.com/uk/
Én most találtam, bár gondolom már régebbi, de egész jól vannak rajta rendszerezve a dolgok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 21 szer., 7:27 

Sziasztok!

Ugy tunik eldolt, hogy melyik ketto vár lesz még a játékban.
Olvassátok el ezt: http://www.forumplanet.com/strategyplan ... id=1747955

Megsúgom: Academy és Dungeon
Ja, és érdemes megnézni a linket, mert van egy kis furcsaság a Dungeonnál... :? (Jerrie hozzászolása)

Edit: Hoppá! Most vettem észre kicsit lejjebb a 6. várat is. A neve: Sylvian
Asszem ez vmi Natur vár lehet...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]