Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 27 szomb., 7:58 

Sziasztok!

Remélem nem írok rossz helyre. A konfigom: P4 3.0, 2x512DDR, x800 VGA, abit ic-7 alaplap, win xp prof SP2 rendszer. A kérdésem a következő lenne: miért fagy ki a Heroes III. installálás közbe? Tudjátok van az a rész, amikor leelenőrzi a szabad helyet, a memóriát, a processzort és a Directx-et. Pontosan mielőtt ezek bejönnénk, azelőtt fagy ki. A régi 400-es p2-ömön Win XPvel tökéletesen megy. Igaz-e, hogy a H3 nem szereti a P4-es procikat?

Elöre is köszi a választ!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 27 szomb., 11:29 

Szia Elemér!

A konfigod miatt működnie kellene a játéknak. Milyen hibára hivatkozik amikor lefagy? Hogy fagy le? Az install shield végigmegy? Ott szokott nálam is megakadni és pár perc után megy csak tovább. Ha nem ír ki semmit lehet csak várni kell. Én azt szoktam, hogy többször elindítom a setup.exe-t. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 27 szomb., 12:20 
Heroes Team

Sziasztok!

Elemer:
Az én ismeretségi körömben 4 db. P4 -es gépen is tökéletesen fut a H3 három verziója is, RoE,SoD, Complete, bár egyik sem olyan új, mint a Tiéd. Nekem sajna fogalmam sincs, hogy miért nem megy nálad, de nem a P4 a baj, az biztos! :(

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 28 vas., 5:58 

Sziasztok ismét!

Köszönöm az eddigi segítő szándékot. Az install elején valóban nagyon lassan megy el 100%-ig, de elmegy. :) Aztan ott kell nyomni egy nextet és utána fagy ki. Mielőtt bejönne a proci, memória, szabad hely leelenőrző táblázat...
Ha esetleg valakinek van ötlete, nagyon megköszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 28 vas., 6:20 

:D:D Elírás történt, csak SP1-es Win XP-m volt, updateltem SP2-re és ez ugy néz ki megoldotta. Megyek is játszani!! :D:D Köszönöm még1x mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 28 vas., 12:44 

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Arról a pályáról van szó a heroes 4 -ben ahol a küldetés fő célja kinyírni Sir Landrew-t! Mindenkit leöltem már de az uccsó ellenséget elzárja egy fekete kapu amelyen csak a Reed nevű hős mehet át! Nos ez a hős szerintem egy szigeten van egy börtönben,de ezt a szigetet sziklák veszik körül és csak akkor nyílik meg az út a szigetre ha belebújok Emília Nighthaven bőrébe(a küldetés-napló szerint)! Ezt hogy a francba tudom megcsinálni?! :(
Légyszi segítsetek!!!!!

Gionza

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gionza 2005 aug. 30 kedd, 9:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 28 vas., 17:37 

Sziasztok! Nem vagyok hülye a Heroeshoz, de egyvalamit sosem tudtam: A lények attack és defense skillje PONTOSAN mit is jelent és mire jó? Nagy szükségem lenne az információra! Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 28 vas., 22:35 

Idézet:
Sziasztok! Nem vagyok hülye a Heroeshoz, de egyvalamit sosem tudtam: A lények attack és defense skillje PONTOSAN mit is jelent és mire jó? Nagy szükségem lenne az információra! Előre is köszi!

Minnél magasabb az attack, annál több a sebzés, minnél magasabb a defense, annál kevesebbet szenved el.

A damage egy átlagsebzést jelent, arányosan nő támadásnál ha kissebb defense-el rendelkező lényt támadunk nagy attack skill-el rendelkező lénnyel. Ez fordítva is hasonlóképpen működik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 29 hétf., 6:29 

Az attack és defence a sebzés számolására jó:
Heroes 3-ban:
Ha a támadó lénynek nagyobb az attackja, mint a támadotté lényé, akkor a sebzést így kell számolni:
[támadó lények száma]*[sebzés]*(1+[támadó lények attackja]-[támadott lény defense]*0,05)
Ha a támadott defenceje nagyobb, mint a támadó attackja, akkor ugyanez a képet, csak 0,05 helyett 0,03-mal kell számolni.
Heroes 4-ben egyszerű:
[támadó lények száma]*[sebzés]*[támadó lények attackja]/[támadott lény defense]
Ha pontos akarnék lenni, leírnám, hogy a sebzés eloszlása binomiális-e vagy sem, de azt sajna sen tudom. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 29 hétf., 19:25 

KÖsz pont ilyen képletes cuccra volt szükségem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 30 kedd, 9:58 

Hali!

Én végeztem egy kis magán jellegű tesztelést: egy szál crusaider (attack: 12, alap sebzés: 7-10) küzdött meg különböző védelmű lényekkel (3-as, 4-es, 6-os, 12-es, stb. deffense). Közben nézegettem, hogy ha a vele tartó hős attack skilljét 0-ról indítva egyesével növelem fel, miként változik a minimális és a maximális sebzése.

Egy egyszerű számtani összefüggésre jöttem rá:

Minimális sebzése a lénynek: ((a hős aktuális attack skillje + a támadó lény alap attack skillje) - (védő lény és védő hős összes deffense skillje)) ÷ 3 + alap minimális sebzés. Az eredmény lefelé kerekítve.

Maximális sebzés: ((a hős aktuális attack skillje + a támadó lény alap attack skillje) - (védő lény és védő hős összes deffense skillje)) ÷ 2 + alap maximális sebzés. Az eredmény lefelé kerekítve.

Ez csak leírva bonyolult.

Pl. Crusaider 4-es védelmű lénybe a következőket sebzi, ha a hős attack skillje 0-ás: 9-14; ha 1-es: 10-14; ha 2-es: 10-15; ha 3-as: 10-15; ha 4-es: 11-16; stb.

Szerintem. (Gumicsirke rulez!) :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 10:33 

Sziasztok!

Köszi a sok értékes információt a Reinkarnáció kampányhoz.Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem volt eddig netem.Most lesz egy kis időm, úgyhogy nekiülök és addig nem tágítok, amíg végig nem viszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: homm oldalak
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 18:59 

Hello!

Nekem olyan homm4es oldalra lenne szükségem amin le vannak irva a varázslatok,angolul(magyarul?!).A Drachenwaldon németül van:(

Előre is kösz :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Rács
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 19:31 

jah és még 1 láma kérdés :oops:
4-ben be lehet a "harcrácsot" kapcsolni,ill. sötétiteni a bejárható részeket?mert én seholse találtam ien opciót,de vkitől meg azt hallottam h benne van.Lehet csak a wowban? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 03 szomb., 20:49 

Nem fogod elhinni, csata közben a csata beállítások menüben tudod beállítani a hexákat is és a movement shadow-ot is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 04 vas., 7:14 

omega írta:
Nem fogod elhinni, csata közben a csata beállítások menüben tudod beállítani a hexákat is és a movement shadow-ot is.

a 4ben?nekem a harc opciókba csak olyan van,h halottak száma,sérültek száma,más számok,zenehang,harc sebessége :oops:
ebből is láccik h a három jobb mint a négy mer ott megtaláltam:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 04 vas., 12:26 

Ahogy belépsz a játékba, ott van a menüben a "beállítások" opció és azon belül a "játék beállítások", azt hiszem az első menü.
A játék beállításokon belül van a "koordináták" és a "mozgás vonala látható" opciók.

Én mondtam rosszul először, nem a csata beállításokban kell beállítani, hanem a játék beállításokban a játék kezdő képernyőjén.

Nekem WoW van, de biztos vagyok benne, hogy az alapjátékban is benne vannak ezek az opciók.
Angolul valami hexas és movement shadow név alatt találod őket valószínüleg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :(
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 04 vas., 16:10 

úgy láccik simában nincs,az volt az első dolgom h végigpróbáltam az összes opciót,mer rohatt zavaró....koordináták,gyors csata,mozgás emlékeztető,ilyenek vannak nekem,semmi rácsra vagy sedóra utaló:(azér kösz :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 1:16 

Hát akkor lehet, hogy abban még nincs benne, nem tudom.

Próbáld meg felpatchelni, hátha segít vagy szerezd be a WoW-ot, az alap H4 hadjáratok úgyis kulák.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 szept. 05 hétf., 14:02 

Fizban írta:
Én végigvittem 1 nap alatt a pályát. Igaz, hogy a crtl-T és ctrl-D varázslatos billentyűkombinációk segítségével, de itt nem számít semmi se csítnek, hisz beta! :lol:

mi aza ctrl-d ctrl-t ??? :oops:
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]