Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 216 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 27 hétf., 21:58 

Mindenki tegye fel ide az elveszett map-okat! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Mikor kerül fel?
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 08 pén., 17:33 

Üdv mindekinek!
Krityónak elküldtem egy pályámat már 3 napja, de semmi hír!
Se az oldalon, se egy válasz e-mailben, ilyenkor mitlehet tenni?:)
Üdvözlettel: Assassin

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 08 pén., 17:51 
Heroes Team

Röviden csak, én kiszálltam a buliból, nekem felesleges küldeni akármit is, csak néhány Xl-es H3-ast nézek meg, pusztán cimboraságból, néhány embernek, szívesség szintjén. Utoljára cirka 3 hónapja csináltam ilyet... :cry:
Sajna, tanácsot nem tudok adni, várd a Fórumon a reagálásokat, hátha valaki megnézi a pályádat.
Ennyi, csáó, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Megszívtam...
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 08 pén., 17:58 

Hát ilyen nincs :D
Most az egyszer szánom rá magam, hogy pályát csináljak és felpakoltassam az oldalra, erre meg így járok:)
Nah mind1, de akkor legalább meg tudja mondani alaki hogy kiek küldjem a meglévö pályámat? vagy már nem fogadtok semmiféle pályát?:(
Ez szomorú:((
Pedig komolyan mondom, hogy ez volt a második legjobb olog az oldalon...:(
(Az elsö a Fórumon levö társaság:)))
Üdv: Assassin

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Megszívtam...
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 08 pén., 22:50 

Assassin írta:
Hát ilyen nincs :D
Most az egyszer szánom rá magam, hogy pályát csináljak és felpakoltassam az oldalra, erre meg így járok:)
Nah mind1, de akkor legalább meg tudja mondani alaki hogy kiek küldjem a meglévö pályámat? vagy már nem fogadtok semmiféle pályát?:(
Ez szomorú:((
Pedig komolyan mondom, hogy ez volt a második legjobb olog az oldalon...:(
(Az elsö a Fórumon levö társaság:)))
Üdv: Assassin

Biztos lesz jelentkező. Mindig van valaki, aki elvállalja a térképeket.
Talán a legegyszerűbb, ha feltöltöd valahová a netre és ide belinkeled a térképedet.
Aki tesztelni szeretné, vagy véleményt mondana róla, az letölti, megnézi, végigjátssza és idézve a pályát elmondja a véleményét róla.
Szerintem ez a megoldás mindenképp ajánlatos minden elkészült térkép számára!
Mit szóltok hozzá?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 09 szomb., 7:50 
Heroes Team

Sziasztok!

Ha már Freemy megengedi, akkor ide kiteszem a kampányomat, és aki vállalja, az letesztelheti. A véleményét, egyéb észrevételét pedig itt a fórumon, privátban vagy pedig a lenti e-mail címemre küldheti.

A sötét oldal kampány:
http://free.x3.hu/ktibsza/Aso_Ep1_v1.1.h3c

Infót pedig ebből a txt-ből tudjátok meg a kampányról:
http://free.x3.hu/ktibsza/Aso%20ep1.txt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 09 szomb., 22:15 

Freemy írta:
Ha már itt ez a topic, folytassuk itt a térképfeltételt!

Térkép: Sod hódítás
Megtalálható/letölthető: Itt: http://freemy.tvn.hu/Jatekok/Heroes_of_Might_and_Magic/Sod_hoditas.h3m
Tesztelte: Krityó, Laca
Értékelés: 5
Méret: M

Krityó írta:
Ritka kivételként egy M-es térképről írok véleményt, mert ez nekem nagyon pici méretű :wink: !
Speciális pálya, speciális beállításokkal, kétféle lehetőséggel a kezdésre: nekromanták és titánosok élén kell a Birodalmi sereg ellen menni.
A titános verzió a kifejezetten a mazochistáknak való, szerintem az én korai tesztelési verziómban nyerhetetlen oldal... (Ma már javított verzió is van, állítólag akadt, aki befejezte :D !)
A nekrós oldal viszont erre a típusú térképre született (illetve halt meg :)), mert ha vigyázol a a csontikra, akkor van esélyed.
A térkép szépen kidolgozott, azonos kontinenst kínál mindkét oldalnak, a javasolt beállításokkal (kb. a birodalmiak gyengítése :)) szépen lehet előrehaladni, tanulságos csatákat vívni.
A régi rendszerben nálam 5-öst kapna, főleg, ha azóta a helyesírási és stilisztikai hibákat is kijavította a szerző! Gratulálok!

(Krityó értékelését sikerült előhúznom valahonnan, de Lacáé még nincs meg. Ezúton is kérem, hogy küldje el nekem újra, hogy azt is ismét kirakhassam! Köszi!)

(Lacának köszönöm, hogy elküldte ismét az értékelését, így mostantól az is visszakerül.)
Innentől ti dönthetitek el, hogy van-e kedvetek letölteni a térképet. Jó szórakozást, íme Laca véleménye:
Laca írta:
"Tipikusan Freemyre jellemző pálya, bár a megszokott humort mellőzi. A hatalmas és "csúnya" birodalom (vajon honnan ismerős ez? :) ) elnyomásából próbálsz kitörni úgy, hogy magad mellé állítod az elnyomott gyenge lényeket!
Ötletes történet bár az elég erős főellenfelek legyőzéséhez már elengedhetetlenül szükségesek a nagyrészt küldetésekkel megszerezhető erősebb egységek. Induláskor Tower (felszín) vagy Necropolis (alvilág) választható! A térkép elrendezése mindkét szinten nagyon hasonló, ezért mindkét várnál ugyanazt az utat kell bejárni. A történet igazából a Necropolishoz igazodik, amivel sokkal könnyebb dolgunk lehet, főleg ha megtaláljuk azt a bizonyos köpenyt! ;)
A játékmenet folyamatos és eléggé kiegyensúlyozott, igaz a végére könnyen kerülhetünk komoly előnybe ügyes játékkal! (Az igazán profik a nekromanta esetében a köpenyt már fel sem veszik!)
A térkép kidolgozása a Freemyre jellemző szép, részletes és megvezeti a játékost és optimális esetben minden zugot bejárat velünk!
Összeségében véve szép munka, látszik rajta a sok idő amit alkotója eltöltött felette! Egy-két apró módosítást javasolva a szerkesztőnek, nyugodt szívvel adnék rá maximális pontot!

Laca"

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 28 vas., 21:04 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Csak tájékoztatásul írom le, hogy a H2, H3 és H4 pályáitokat ezentúl a vologya@heroes.hardwired.hu mail címre küldhetitek, - valószínűleg teszteletlenül - de havonta 1 alkalommal feltöltjük az oldalra. Ezzel talán a teszt team megszűnésével kicsit mostohábban kezelt pályáitok megjelentetését az oldalon újjá tudjuk éleszteni. Szóval várom a pályáitokat! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 29 hétf., 8:51 

Vologya ez jó ötlet, de azért vmivel jelezni kéne hogy a pályát nem tesztelték le, s lehetőség van tesztelésre (azután meg igazi értékelést írni). Mert, elnézést a kifejezésért a sok turi tomi elküld egy pályát amin 1 piros meg 1 kék vár van meg 5-6 bánya, esetleg ha szerencsénk van 1-2 tárgy is olyan bevezetővel: Győzd le az ellenségedet pályákra még a kcisit megrekedt hardwired oldalnak sincs szüksége. Ettől függetlenül elküldöm az alkotásaim, hátha valakinek megtetszik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 29 hétf., 9:28 
Heroes Team

Sziasztok!

Tobi: Ezen az oldalon a térképek menüpont nagy előnye az volt valaha, hogy többször végigjátszott, rendesen letesztelt, színvonalas térképek kerülhettek CSAK fel! A többi oldalon eddig is simán felhányták a beérkezett mapokat, aztán jó esetben a lelkiismeretesebb pályakészítő újabb verzió hegyeket küldött, ahogy épp javítgatta őket! :) :) :)
Sajnos jelen pill. tudomásom szerinte egyetlen úgymond "tesztelő" létezik, Hellblood, aki kb. olyan mint a Grimm mese kezdete, hol volt, hol nem volt... :( Rendszeres munkára alkalmatlan emberekkel nem
lehetséges tesztelést folytatni, túljelentkezés nem vala,így Vologya az egyetlen lehetséges verziót választotta, fölgereblyézi teszteletlenül őket! S bár a színvonal emiatt óhatatlanul csökkenni fog, még mindig jobb, mint az elmúlt év semmittevése!!!
A felelősség jórészt így a PÁLYAKÉSZÍTŐKÉ lesz, hogy jópárszor végigjátszott, tesztelt mapokat hozzanak csak nyilvánosságra, hogy ne a majdani játékosok legyenek a térképeik első tesztelői!!!
Szóval sok sikert Vologya!!!

Üdv. Mugger

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2005 aug. 29 hétf., 16:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 29 hétf., 10:00 
Heroes Team

Sziasztok, tényleg nagyon felszívódott mindenki, aki utánunk jött (volna)! :evil:
Nem örülök, mert így nekem kell magamnak összevadászni a nekem tetsző térképeket, ahelyett, hogy innen töltögetném lefelé a jobbnál jobb, javított, ellenőrzött pályákat...
Egyetértve Muggerrel, a semminél még az is jobb, hogy feltesz Vologya bácsi 10-15 térképet, majd mindenki eldönti, hogy tetszik-e neki...
Nem mellesleg, gyöngyszemekbe belefuthatunk, mert néha még befut hozzám egy-egy príma áru: elárulom, Beorn Az ötödik elem című pályája ilyen lesz, már elküldtem Vologyának. Na, ezt tényleg érdemes MINDENKINEK elkezdeni!!! Vetekszik a színvonala a legjobb eddig ismertekkel!!! :!: Bizony, Mugger bátyónak ellenfele akadt!!!! :wink:

Na, várjuk a Térképek megújulását!

Üdv, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 29 hétf., 15:15 

Hát igen igazatok van.
Én is visszaveszek kicsit :(, mert végülis egyikünk sem mondta azt: én szívesen válalom a teszterkedést, bár mondani sokan mondták, de abból sok nem lett.
És azért van 10-15 ember aki csak gyűjti-gyűjti, halmozza a pályákat, tesztereket keres. De igazi cselekedetig senki nem jutott el, hogy összejött 50 pálya, vagyunk huszan és mindenki kap belőlle párat tesztelni. Már régóta mondogatjátok ti fejesek, hogy a fórumozók oldják meg egymás közt. De úgy tűnik jó néhány évig elvoltunk kényelmesedve hogy kilettek javítva a leadás után pár nappal a map's-k.
Azért valami más megoldás csak van. Október óta nem került fel új pálya a lapra szóval 1-2 hét ide vagy oda már nem számít. Új teszter brigádot kell toborozni , 1-2 hét alatt összejöhet talán. Mert mégis csak a legnagyobb magyar heroes 3 oldalról van szó. És aktívitása nem csak a táborokban és versenyekben mutatkozik meg, hanem a pályákban is......

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 29 hétf., 20:33 

Tobi írta:
Új teszter brigádot kell toborozni , 1-2 hét alatt összejöhet talán.

Sajnos nem fog... :( :( :(

Laca, a szomorú

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 30 kedd, 18:59 

A teszter az, aki végigvisz egy pályát, és közben a irogatja, hogy mi nem jó benne, vagy mi nem működik? Vagy javítania is kell közben?
Lehet, hogy igen amatör kérdéseket teszek fel, de ezek számomra nem egyértelműek... bocsi. :oops:
Még egy kérdés: ennyi Hírózos közül miért nem lehet teszt-csapatot toborozni? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 30 kedd, 19:16 

GJodie írta:
A teszter az, aki végigvisz egy pályát, és közben a irogatja, hogy mi nem jó benne, vagy mi nem működik? Vagy javítania is kell közben?
Lehet, hogy igen amatör kérdéseket teszek fel, de ezek számomra nem egyértelműek... bocsi. :oops:
Még egy kérdés: ennyi Hírózos közül miért nem lehet teszt-csapatot toborozni? :roll:

Igen GJodie az a teszter, aki lejátsza a mapot és fényt derít a hibákra.
Azért nem lehet, mert ez 1 felelősségteljes és elsősorban időigényes munka. És nem nagyon tolonganak a delikvensek teszternek. Legalább 2-3 ember kellene erre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 30 kedd, 19:18 
Heroes Team

Szia!

Igen, az a tesztelő.
Azért nem lehet olyan könnyen létrehozni egy ilyen csapatot, mert szerintem ez a meló felelősséggel jár:
1. tudnod kell JÓL hírózozni
2. ismerned kell a Heroes (adott verziójának) majdnem minden csínját-bínját
3. tudnod kell használni az Editort
4. igényesnek kell lenned
5. türelmesnek kell lenned
6. a magyar nyelvvel is illik igencsak jól tisztában lenned
7. ha elvállaltad, el is kell végezned a feladatot
...

Mondjuk ennyi mindenre figyelni nem egyszerű, ugye?

Hát ezért nincs tesztelő csapata a Honlapnak, de máshol sem nagyon tudok ilyenről!

(Természetesen az egyes szám második személyű írás nem rád vonatkozik! :wink: :!: )

Csáó, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 30 kedd, 19:28 

Nem semmi!!!
Minden kritériumnak nem tudnék megfelelni, úgy hogy sajnos nem mostanában lehetek teszter... pedig bírnám.
Editort sem tudok kezelni... azaz hogy egyszer-egyszer próbáltam...
A magyar nyelvvel talán nem lenne gond :lol:
Hogy milyen szinten tudok Hírózozni, azt meg tényleg nem tudnám eldönteni, de mivel nem tudok egy versenypályát 7-8 nap alatt teljesítani... :cry:
Majd szólok, ha megértem a dologra, addig is pussz :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 30 kedd, 20:58 
Heroes Team

Nana, nem eszik olyan forrón a kását!

Én például szintén nem tudok 8 nap alatt versenypályát megcsinálni, sőt az ember-ember elleni harcban valószínűleg utolsó lennék akármelyik összevetésben... Egyszerűen nem foglalkoztam a Heroes-3 ezen aspektusával, nem érdekelt. Mint azt sokszor elmondtam, engem réóta csak az XL-es, nagy, hosszú, kalandozós térképek érdekelnek, ahol lehetőleg én verek meg mindenkit a végén... :D
Én azt gondolom, ilyenből lehet legtöbbet tanulni ahhoz, hogy tudjál pályát tesztelni.
Megsaccolva, szerintem kb. 500-700 pályát játszottam le összesen a H3-ban, amiből a zöm ilyen XL-es brutális volt.
Ezeken kívül készítettem magam is pályákat (nem túl nagy sikerrel), részt vettem Mugger megakampányának tesztelésében és jópár "híres" térkép elkészítésében.
Ja, és nagyon háklis vagyok a helyesírási dolgokkal kapcsolatban! :twisted:

Szóval ennyivel már simán elvállaltam a Teszt-Team létrehozását Muggerrel együtt,, s azt hiszem, működött.

Szerintem Te, Jodie, simán elvállalhatnád a feladatot, mert a legfontosabb az idő, türelem, játéktudás, ami neked jelenleg van, és nagyon szimpatikusan állsz a dologhoz. :wink:
Egy biztos, én szívesen segítek neked, ha kéred, hírózosan: upgrade-ellek! :):):)
Jobb lenne tesztelt pályákat látni, mint teszteletleneket!

Szia, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 30 kedd, 23:31 

Az idő... az nagy úr!
Általában éjszakánként tudok csak Hírózozni, és netezni, - mert rendes magyar állampolgár lévén nappal munkálkodok - és bizony sokszor virrad meg a hátam mögött (ott az ablak) :)
Hétvégén csata van, és nyomakodás... néha eszelős veszekedés... hogy pl. ki mikor jut a géphez... (a kisebbik fiam az ellenfél ilyenkor) :)
De jó anya vagyok... kiporciózom a dolgot: 2 óránként váltjuk egymást a gépnél... annyit ki lehet bírni egy fanatikusnak is (nagy nehezen) :)
Teszteléshez visszatérve: a téli hónapok alkalmasak lehetnek rá, bár igaz, van két regényem is félig készen, és azokat is be kellene fejeznem, de szerintem egy tesztet én is megérek... mint teszter :)
Na, erre még visszatérünk... keresni foglak, Krityó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 31 szer., 0:10 
Heroes Team

Szavadon foglak, ne aggódj. :roll:

Magánban írj először az itteni saját címre (krityo@heroes.hardwired.hu) , aztán az egyéb címeket is megírom... :wink: !

Szia, jóccakát, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 216 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]