Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 11:30 

Ja még valami:

Semmit sem kellet feltölteni!!!

Ez meg hátha jó valamire:

Name Heroes of Might & Magic V *Beta*
Size 274167102 bites [261 Mb]
Quality -
Uploader admin
Added 08/18/2005
Last time alive 08/24/2005
Seeders 191
Leechers 274
Tracker http://mongo56.org:3535/scrape
Rate 0

Nekem semmit nem mond.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 12:32 

No2!

Úgy látom nem csak én töltöttel le első ízben torrentet....

Van bitcomet-ed? Ha nincs töltsd le.

Ezután letöltöd a fentiek alapján a H5 torrent file-t. (lsd korábbi hozzászólást)

Aki eljut odáig hogy megvan a torrent file - C:\Program Files\BitComet\Torrents - annak már csak le kell tölteni a H5-öt.

Bemész a bitcometbe és megnyitás menünél a fenti torrentfileodat választod.

TÁDÁÁ! Már csak várni kell...

De az oktogonra is eljöhetsz, kiírom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 13:59 

Meginegy video, nagyjából uaz mint a 140 megás, csak ez kevesebb, és féloldalt látni a monitort (semmi újra ne számítsatok):
http://www.extreme-players.de/download.php?id=8855
(nem direkt link, itt ki is írták, hogy csak ezt a linket szabad befűzni)
Én az első linkről (Download now!) tudtam lehúzni, jobb gomb, 'cél mentése másnéven'-nel, kb 20-22k/sec-cel.
1ébként Fabrice azt mondta lehet h. csinálnak egy hiv. videót a GC-n megjelent demóról, magyarázatokkal (ha már a demot nem is teszik elérhetővé :( )...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 14:09 

Csak nektek, csak itt csak most :!: :!: :!: :!:

Érdemes több oldalt figyelgetni! Az Ubi szerverén már fent vannak a jelentkezési formulák a béta tesztre, de hiv. még nem tették közzé. A hiv fórumba inkább nem írom meg, nem láttam, hogy bárki is tudna róla!!!
Itt találjátok meg:
http://media.ubi.com/emea/homm5/NDA/
német, francia, spanyol, olasz, orosz, és angol nyelven (magyar sajna nincs :( )
Hát ez is egy érdekesség, még nem olvastam végig, de talán érdekel 1-2-töket :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 19:15 

Hmmm, átfutottam egy kicsit, de ott hagytam abba, amikor elolvastam egy összeget: 50,000$. Ha jól értettem ennyi kárpótlási díjat kell fizetned a Ubisoftnak, ha megszeged a szerződést (és elkezded terjeszteni a játékot :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 23:52 

Fizban írta:
Hmmm, átfutottam egy kicsit, de ott hagytam abba, amikor elolvastam egy összeget: 50,000$. Ha jól értettem ennyi kárpótlási díjat kell fizetned a Ubisoftnak, ha megszeged a szerződést (és elkezded terjeszteni a játékot :D)

Nekem lenne 1 ötletem. Szerezzünk 50000 embert, aki beledobna 1$-t, majd valaki regel, és az "adományozóknak" eljuttattja a hivatalos bétát. :mrgreen: Na jó, én talán 2-3 $-ral is beszállnék. :twisted: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 25 csüt., 6:56 

Poetice írta:
Fizban írta:

Nekem lenne 1 ötletem. Szerezzünk 50000 embert, aki beledobna 1$-t, majd valaki regel, és az "adományozóknak" eljuttattja a hivatalos bétát. :mrgreen: Na jó, én talán 2-3 $-ral is beszállnék. :twisted: 8)

Én benne lennék! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 25 csüt., 8:20 

Én inkább megvárnám decembert, mire kijön egy nagyjából kiegyensúlyozott, jó demo is... Aztán ha az tetszik, akkor februárban meg uzsgyi a boltba!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 25 csüt., 10:16 

Hi!

Úgy látom mindenki megosztja első benyomásait, én sem teszek másként.

Technika: MSI alaplap Sempron 2500+ proci (1,75 GHz), 2*256MB DualC Radeon 9600SE 128MB. Ez nem egy nagy szám konfig, ezért is írom le, hogy tudd: nem feltétlenül kell 3G pentium hozzá...
Nekem semmi probléma nem volt nem fagyott ki, nem akadt le - mondjuk nem mentettem - a kép stabil volt nem szaggatott - na jó néha egy ici picit, meg a főmenü biztos gyorsabban forog jobb vga kártyával...
Teljesen élvezhető volt a játék. A csaták előtti töltés 5-10 sec, ez lehet a gép lehet a szoftver lassúsága miatt, de legalább átgondolom mit fogok csinálni és nem a sátrat nyomom le elsőnek...

Első blikk: külsőre ez egy H4 szintű grafika csak profik csinálták.
Második: Na jó annál szebb, de semmiképpen nem bonyolultabb vagy élethűbb.
Szóval színesebb, meseszerűbb.

A pálya maga egy tutorialra emlékeztet minden van rajta, tükrös középpontra, egyre nehezebb őrök - számuk folyamatosan nő az idő múlásával is - egy-egy arti mindenkinek, hajó, de alagsor nincs - én nem találtam lejárót.

1.Gyűjtögetsz, 2.arkangyal - mostantól Piroska -, 3.főellennél már elsöprő túlerő, sima liba.

A várnézet - amikor építesz - borzasztó, egy H3-as átrajzolva, ez tuti nem marad így.
Már leírták előttem hogy pár menüpont nem működik, ezt most kihagynám.

Nekem hiányzik az újdonság varázsa, tényleg a H3 táborra hallgattak a készítők, így olyan lett mint a H3 2006-os kiadása. Aki disciplines 2-t nyomott annak szerintem csak a színek újak.

Szóval szerintem a H3 feelinget nem übereli.

Ja mégvalami: az AI ugyanolyan butuska mint a H3, attól ne várjunk csodát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 25 csüt., 11:39 

Mondjuk nekem is túl H3, remélem azért beleraknak pár újdonságot is. AI-t még tuti fogják fejleszteni. Várnézet pedig biztosan teljesen más lesz, ez látható a hivatalos screenshotokon is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 25 csüt., 12:06 
Heroes Team

Hali!

Nowannak hála tegnap én is kipróbálhattam a készülő remekmű (nem hiszem, hogy elhamarkodtam 8) ) nagyon béta demóját.

Egyetértek Nowannal, mostmár bizonyos számomra, hogy nem lesz szükség erőműre a játék futtatásához. Nekem 2,6-os P4 256 Megás sima ATI 9600-on 512 MB RAM mellett a progi röccenés nélkül futott, pedig ugyebár itt még korántsem beszélhetünk optimalizált motorról, vagy skálázhatóságról.

A grafikáról már sokan áradoztak, így én sem maradok adós. Egész egyszerűen félelmetes lesz. Persze nyilván ennél a majd másfél éves verzión egy csomó dolog még csak nem is hasonlít az újonnan napvilágot látott képekhez (pl. vár, olyannyira, hogy itt még nem is 3D-s a vár...), de maga a 3D-s motor nagyon jónak tűnik.
Magáról a játékról nem írnék részletesen, szerintem nem lesz gond, sőt… Egyetlen egy dolog fontos, a kiegyensúlyozottság…

Nowan: AI-ról még korai beszélni, mert ha észrevetted az még ebben a fázisban nem volt :lol: :lol: ! Remélhetőleg azzal sem lesz túl nagy gond, azonban jegyezzük meg, a Heroes sorozat nem az AI miatt lett népszerű…
:wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 25 csüt., 13:45 

Hi!

Amikor átütő újdonságról beszélek, olyanra gondolok mint például a Wog-ban a vár "átépíthetősége" megfejelve annyival, hogy mondjuk lehetne várost alapítani a pálya arra alkalmas részein...De ez már talán egy másik játék lenne. Na majd a HOMM8 v 9.

Szóval ilyesmit nem látok benne, az tény hogy szebb lett.

Talán majd ha többféle lény szaladgál...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 25 csüt., 15:11 

Az ilyen lehetőségek miatt a játék nagyon kiegyensúlyozatlan lehetne. Ezt hagyjuk inkább a WoG csapatára. A HoMM 5-öt szerintem úgy készítik, hogy könnyen átírható legyen, ezért szerintem biztos lesz egy olyan csapat, aki vállalkozik ezekre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: milyen lesz?
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 25 csüt., 20:01 

Szóval a demo alapján milyen?

1. a hős is küzd a csatában (tehát "legyakható")?

2. a lények egyedül is kószálhatnak?

3. naponta "termelődnek", és nem hetente?

4. több hős is lehet egyetlen seregben? (ez sztem új távlatokat nyit: pl. egy varázsló hős meg egy GM tactics, offense, defense hős vagy efféle)

5. mennyire hajaz a Disciples-re?

6. van vmi merőben új?

előre is thx.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 25 csüt., 20:29 

Üdv!

Nos én is "játszottam" egyet a bétával, s szerintem ezt kéne elnevezni heroes 4-nek, az eredeti negyedik részt meg valami más néven kellett volna kiadni.
Ugye a hős megint csak áll ott a sarokban, s csak varázsolgatni tud, nem támadható, nem támadhat (kivéve knight spec tullal, amit a varázslat könyvből lehet elsütni...) :(
Ebből valszeg az is következik, hogy több hőst sem tudunk majd összerakni, meg csapat nélkül nem mászkálhatnak. :(
Itt a bétában csapatot sem tudtam hős nélkül térképre rakni, hogy gyüjtögessenek. :(
Szerettem én a heroes 3-at, de a fenti h4 újítások nekem nagyon bejöttek, és hiányozni fognak... :(

szekam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 25 csüt., 20:35 

bakker:
A hös varázslás helyet támadhat egy lényt ha rendelkezik a megfelelő képeséggel. Ilyenkor szint*10hp sebez. A hös nem támadható nincs hp-ja sem és bárkit támadhat.

A éta alapján H3-as a seregösszeálitás.

Disciplesre szerintem ugyanannyira hajaz mint az elödjei. Egyedül a várra lehet azt mondnai hogy van némi D2-es fillingj.

Igazi ujdonság a skill rendszer és a rengeteg lény specko, és a harc. Nem sebeség szerint jönnek. Inkább rpg szerüen, mindenki kezdeményez a csata elött és a sebeségüktől fügöen valamivel elöbb is sora kerülhetnek. Pl a paraszt elöbb is cselekedhet mint az angyal de szép lassan beéri a llovag cselekvésben.
Pl:
Az alap szintű ijász löhet ugy mint a lich de ilyekór feleződik a sebzése. Az upgredelt ezt nem tudja de jóval többet sebez. Az upgredelt griff képes egy felszáló-lecsapó támadásra amikor kb dupla sebzést okoz és nincs visszatámadás rá, de a támadás a köv cselekedeténél jön létre. Ezaltt incs a csatatéren de ha célpont ellép akkor a cslekedett kárba vész.

Skill eknél van egy fő skill és ez alá vannak al skillek. Az Fő skillnek 3 szitje van (ha minden igaz) az al skill vagy megvan vagy nincs. Pl Warmachine foglalkozik a katapult first aid tent és ballista erejével,de ha megvan a ballista al skill akkor a balista kettöt lő és te választod a célpontot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 25 csüt., 22:09 

Szintén játszottam vele (2 percet). Az optimalizálás látszik hogy nincs benne, azt tessék elképzelni, hogy AMD Barthon 2500+ 768 mb 400mhz ram és Ati 9550es VGAval a csata JÁTSZHATATLANul ment. :? szal gáz, amúgy 5.8as catalyst miatt volt sztem mert nemtudja kezelni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 26 pén., 10:03 

Hi!

Az biztos valami driver probléma. Ha jól tudom, az én konfigom gyengébb ennél - bár nem írtad hány megás a vga gondolom 128 - és a csata hibátlan volt... (lsd fent a konfigot).

Egyébként a hős nélkül mászkáló csapat, ha őröket állítasz a bányához már nem akkora előny. Úgyis veszel inkább egy hőst hogy csökkentsd a veszteségeket. Szerintem ezért nem hagyták benne a négyből - ahol egyébként nekem is tetszett.

Visszatérve a catalisthoz: AMD-vel nem mindig az utoló verzió a jó, nekem a gyári lemezen lévő - lassan 2 éves - eddig hibátlan ezért nem teszek frissebbet rá. :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 26 pén., 10:06 

Más!:

Kinél kell kopogtatni hogy legyen lassan H5 is a baloldalon a főmenüben?

+ a letöltések közé is bekerülhetne egy "Képek összes" és "Video összes" ha a béta nem is....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 26 pén., 14:56 

Nowan írta:
Más!:

Kinél kell kopogtatni hogy legyen lassan H5 is a baloldalon a főmenüben?

+ a letöltések közé is bekerülhetne egy "Képek összes" és "Video összes" ha a béta nem is....

Nem kopogni kell, hanem hozzáfogni...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]