Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 0:59 

Loori írta:
A bétáról már szinte mindent leírtak, de én szeretnék valamit kiemelni. Az interfész, menü hihetetlen gagyi :( Tech stílus nem passzol ebbe a műfajba. A hős szintlépésekor az ablak, a naptár, a gombok, a main menü (a 3d-s animáció helyett valami szép art lehetne ott, lásd H3, H4) a töltéskor megjelenő csík sajnos nagyon csúnyák és nem passzolnak a stílusba. A felfedezetlen űr is jó lenne, ha a klasszikus csillagos lenne - ez az átmenet nagyon nem jó :(

Igaz csak véleményt mondtok de mégegyszerm ondom: egy illegálisan letöltött demo béta verzónak ami kb. egy éve jött ki nem szabad az egész játékot hozzá illeszteni. És még mindíg jobbnak tűnik mint a 4 :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 1:05 

Engem igazából az agaszt, hogy a necrot, havent meg Infernot orrba-szályba nyomják, a többiről pedig egy vacak kép sincs. Lehet, hogy a másik 3-mat jól elrontották és ezt ők is nagyon jól tudták? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 9:27 

Tomcsics írta:
Engem igazából az agaszt, hogy a necrot, havent meg Infernot orrba-szályba nyomják, a többiről pedig egy vacak kép sincs. Lehet, hogy a másik 3-mat jól elrontották és ezt ők is nagyon jól tudták? :shock:

Ilyet ne is írj ide! :cry: :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 9:38 

A várakról én még mindig azt mondom, hogy nem kell temetni semmit. Véleményem szerint úgy lesz, hogy lesz a 6 vár az alapjátékban. Ehhez kitalálnak 1 bizonyos történetet, amihez tudnak majd csatlakozni a többiek majd kiegészítő játék formájában. Nem kell itt temetni senkit, ők is nagyon jól tudják, hogy mi az igény, csak mivel ez elsősorban üzlet, így figyelembe kell venni a marketingcélokat is. Így több kiegészítő várható majd. És szerintem csak az a biztos ami a hivatalos oldalon is megjelenik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 10:27 

Én a bétáról formált véleményemet nem értettem a teljes játékra. De ha ezeken a részeken a teljesben sem változtatnak, szomorú leszek :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 11:36 

Loori írta:
Én a bétáról formált véleményemet nem értettem a teljes játékra. De ha ezeken a részeken a teljesben sem változtatnak, szomorú leszek :cry:

biztos válltoztatni fognak ne agódj, majd meglátod :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 11:39 

bogpista írta:
A várakról én még mindig azt mondom, hogy nem kell temetni semmit. Véleményem szerint úgy lesz, hogy lesz a 6 vár az alapjátékban. Ehhez kitalálnak 1 bizonyos történetet, amihez tudnak majd csatlakozni a többiek majd kiegészítő játék formájában. Nem kell itt temetni senkit, ők is nagyon jól tudják, hogy mi az igény, csak mivel ez elsősorban üzlet, így figyelembe kell venni a marketingcélokat is. Így több kiegészítő várható majd. És szerintem csak az a biztos ami a hivatalos oldalon is megjelenik.

Na ez a másik dolog ami miatt agódok, kihasználják pl. hogy valakinek a barbárok a kedvencei és így több lóvé megy a zsebükbe. Ez pofátlanság. Balee: Sajnos muszály mert szerintem erről van szó :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 11:57 

Ez az! Miért nem inkább az új várat teszik be később, kiegészítő formájában? :evil: Amitől én legjobban tartok az az, hogy a Fortresst megint egy az egyben kihagyják... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 12:02 

Petro Mester írta:
Ez az! Miért nem inkább az új várat teszik be később, kiegészítő formájában? :evil: Amitől én legjobban tartok az az, hogy a Fortresst megint egy az egyben kihagyják... :(

Sajna valószínű ugyan nem ők voltak az elsőszámú kedvenceim de azért hiányoznak. A H3-ban voltak a legjobban megoldva, paszoltak a lények egymáshoz és sok stílus volt. Nem is nagyon vagyok kiváncsi erre az új fajra persze kiváncsi vagyok de lehet, hogy valami hülyeség lesz és csak fölöslegesen foglaja a helyet egy kedvenctől :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 13:43 

Tomcsics írta:
Loori írta:

biztos válltoztatni fognak ne agódj, majd meglátod :lol:

Amikor az első képek megjelentek ebből a béta verzióból (még a demo előtt) Fabrice közölte, h az 2004 júniusából való és szinte minden megváltozott.
A szintlépés pl. szép papírtekercsen van, a menü lebegő maradt, de messziről guszta és egyszerű, és a terep jobban átlátható, mert a jobb alsó sarokban kör alakban helyezkedik el. Ráadásul minden lebegő menüt el lehet rejteni...
hogy honnan tudom?
Annak 1 új hozzászólás kell! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 13:50 

Na ugye megmondtam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 13:51 

A GC-ről (amit korábban írtam) kaptunk egy nem kevesebb, mint 139 megás wmv videót (19:31 hossz) :!: :!: :!:
Innen már szedhetitek is (nem kell semmi torrent meg ilyenek):
http://193.43.183.23/lgxxnshv/homm5.wmv

-Edit: poetice felhívta a figyelmet, hogy nem müxik így direktbe :!:
A következő fórumoldalról már eléritek, nyomás :lol: -

Nem akarok sokmindent lelőni és nem derül fény hihetetlen nagy újdonságra, viszont mindenki (saját magam beleértve) bánatára úgy tűnik NEM hexa lesz, hanem square, DE :!: ne ijedjetek meg. Egész kultúráltnak tűnik, és figyeltek a mozgáspontokra. Átlós lépés 2 mp, oldalirányú 1 mp (mozgáspont). Ezt az első harcból ki lehet silabizálni.
Még nem néztem végig, de már túl vagyok a felén.
A minőség nem a legjobb, de kötelező, ha látni akarjátok igazán mennyire sok dolog változott a béta óta!
Ha vkinek sok lenne letölteni, és kíváncsi, akkor később leírom (vagy leírjátok) mi mindent látni benne.

u.i.: még a videóban nem volt, de a német site-on (drachenwald.net) megerősítette a GC-n egy játszható demot kipróbáló srác, hogy látott nagy fákat Treant néven és druidákat Druid és Elder Druid néven...
meg valamit zagyvál arról, mintha a térképen valahol vmi természet szerű vár lett volna... de azt nem egészen értettem, mintha ő sem lenne biztos benne?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára silver 2005 aug. 21 vas., 14:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 13:53 

silver írta:
A GC-ről (amit korábban írtam) kaptunk egy nem kevesebb, mint 139 megás wmv videót (19:31 hossz) :!: :!: :!:
Nem akarok sokmindent lelőni és nem derül fény hihetetlen nagy újdonságra, viszont mindenki (saját magam beleértve) bánatára úgy tűnik NEM hexa lesz, hanem square, DE :!: ne ijedjetek meg. Egész kultúráltnak tűnik, és figyeltek a mozgáspontokra. Átlós lépés 2 mp, oldalirányú 1 mp (mozgáspont). Ezt az első harcból ki lehet silabizálni.
Még nem néztem végig, de már túl vagyok a felén.
A minőség nem a legjobb, de kötelező, ha látni akarjátok igazán mennyire sok dolog változott a béta óta!
Ha vkinek sok lenne letölteni, és kíváncsi, akkor később leírom (vagy leírjátok) mi mindent látni benne.

u.i.: még a videóban nem volt, de a német site-on (drachenwald.net) megerősítette a GC-n egy játszható demot kipróbáló srác, hogy látott nagy fákat Treant néven és druidákat Druid és Elder Druid néven...
meg valamit zagyvál arról, mintha a térképen valahol vmi természet szerű vár lett volna... de azt nem egészen értettem, mintha ő sem lenne biztos benne?

Ez jó hít a druida visszatér ahogy az ENt is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 13:57 

Nah, vége :(

:)
Az utolsó hat percben csak a belsős srác magyaráz, amit se kedvem hallgatni, meg nem is értem (nagy háttérzaj, rossz hangminőség, erős akadozás a beszédben, és valszeg hiányos nyelvtudásom :roll: ).
Nem láttam Treant-et sem druidákat, egy várat lehetett látni, de csak 1 pillanatra. Persze megállítottam a videót, de az akár a nekro vár is lehet (v. inferno v. haven) mert csak ilyen alap (talán falu).
Mindenesetre megéri végignézni...
Megyek keresek még, hátha más is volt a GC-n :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 14:09 

silver írta:

Nekem nem jön be a link. :evil: :(
"404: Die gewünschte Datei wurde nicht gefunden."
Edit: Itt is meg lehet nézni, ha vkinek nem jött be:
http://gameswelt.de/pc/downloads/movies ... m_id=51413

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 14:19 

a fenébe, kösz poetice :!: A link arról az oldalról való, miután jön a pop-up ablak, ha a "download starten"-re kattintasz, baloldalt a homm5.wmv-re jobbklikk és cél mentése más néven...
csak a link minden pop-upnál változik, amihez én nem értek, de gondolom linklopás elkerülendő csinálták így :oops:
a lényeg, hogy poetice linkjétől csak két kattintás :lol:
kössz mégeccer

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 14:27 

közben ha vki nem tud németül még 1-2 info a drachenwald.net-ről:
Ice Bolt varázst lehetett használni a demóban, áll sirályul néz ki. Jégdarabok zúdulnak az áldozatra...

1 rossz :?: hír: A játszható demót csak karácsonyra tervezik kiadni :? :( :cry:
1 jó hír: a megjelenést jövő februárra tervezik :!: :? :roll: :) :D

amit még fontosnak tartok:
- bétateszter mázlisták ősszel kezdik meg a nyüstölést!!!
- a mágiarendszer még nincs teljesen kész, még 1 kicsit vitatkoznak rajta :twisted:

Ja és a leírásból kiderült, hogy a griffin dive-ját lehet ellenfélre is applikálni közvetlenül (mert a bétában nekem csak üres területre sikerült elnyomnom).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 14:48 

Nincs mit. :) Inkább én köszönöm a linket, csak 1 picit kelett keresnem. Hát igen érdekesen oldották meg, de lényeg, h összehoztuk. :) :wink:
Hát nem tudom, nekem már túl szépnek, és részletesnek tűnik. Főleg a földalatti rész, így sztem nem lesz átlátható. Viszont ha úgy nézzük, ez új lehetőséget nyit, mert így jól meg kell vizsgálni a területet, és így akár változatossá is teheti a játékot. Viszont a gépigény... :roll: A lövésnél számomra furcsa volt, h szinte szemből mutatta a lövő egységet, a bétában jobb volt, h hátulról mutatja, és látható volt az ellenfél vesztesége. A lich pentagrammás "lövése" nekem nagyon bejött. 8) A szöveget én se vártam meg, talán 1 csendes, nyugodt napon végighallgatom. :oops:
Én sajnálom a karácsonyi demót. :(
Nekem sikerült a griffin dive-ját használni a bétában, írtottam is az ellen lövő egységét. :twisted: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 15:21 

én meg se próbáltam az kínai német :p

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 15:29 

Ba$ka írta:
én meg se próbáltam az kínai német :p

Hát igen, nekem csak NAGYON alap a német... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]