Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 16:01 

Balee írta:
A játékkal sajnos még nem játszottam (de ma remélhetőleg elkezdhetem tölteni), az infók és a képek alapján a következő a véleményem:
A Necropolis nagyon tetszik, bár sajnálom, hogy kitették a Black Knight-ot :(, a nekróban ő volt a kedvencem. A Towert (nem tudom, mi a H5-ös neve :oops:) ha beteszik, és valóban 6 vár lesz, akkora másik 2 vár szerintem a Nature (nem tartom valószínűnek a H3 Rampartját, bár sokkal jobban szeretem mint a Nature-t, úgyhogy remélem tévedek ezügyben :wink:) és Stronghold (vagy valami hasonló) lesz az utolsó két vár és a Stronghold lesz az "új" vár átalakítva mondjuk a Dungeon-nel összevonva. Mivel a Nature-hez nem hiszem, hogy hozzá fognak nyúlni, az szerintem a Rampart és a Nature keveréke lesz (csak könyörgöm ne nők legyenek a tündék, háború van, a férfiak harcoljanak! 8)). És itt az én variációm a H5-ös Strongholdra (a H3 és H2 lényei alapján):

1.szint: Ezt a helyet valószínüleg a Kentaúr fogja elfoglalni
2.szint: Ide szerintem a Farkasháton ülő Goblin kerül
3.szint: Egyértelműen az orké, hacsak nem cserélgetik a lények szintjeit :?
4.szint: A H2 miatt én ide tenném a Minotauruszt
5.szint: Én ide tenném a Rock-ot
6.szint: A H2-ős Küklopsz
7.szint: Vörös, majd fekete sárkány

Ez lenne az én variációm, de biztos fantáziadúsabbak lesznek, mint én. :P

Hát az kurv@ rossz lenne ha így lenne :?
A Dungeon és a Stronghold lényei nem férnek meg jól. Külömben is látatok Ti valamelyik lényről is képet amelyik beleillene az academiára. SZerintem azt fogják kihúzni vagy a Dungeot de nem vagyok biztos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 17:54 

Sajnos még mindig nem tudok érdemben hozzászólni, mert az a gép, amin elindulna runtime errora hivatkozva kidob az asztalra, ezért a lassú 800mh-es gépen kell megnéznem, mert azon elindul, bár őrületesen szaggat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 18:47 

a mai nap már nem olyan jó.
a beta csak gamma :evil: persze 1 évvel ezelőtti állapottól ennél többet nem is várhatunk, de ami a legjobban elszomorít:
Nem kerültek fel a hiv. honlapra a nekros artok, pedig az lenne az igazán mérvadó!
most várhatunk tovább :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 19:01 

Tomcsics írta:
Hát gyerkeke és a demo illegálisan letöltöt bétaverziója alapján nem igazán mernék kritizálni, de Ti tudjátok :roll:

Nem a jétékot kritizáljuk, hanem azt a tavalyi verziót, ha erre gondoltál. Sztem senki nem hozott végítéletet...
Csak a véleményünket írtuk, meg hogy az mennyire messze lehet a mostani állapottól...
Ez a pár hete/hónapja megjelent "friss" screenshot vélhetőleg egy kőfejtő (nekem annak tűnik):
http://heroes.ag.ru/h5/jpg/ag_02.jpg
Ami a játékban van az pedig alig különbözik a H3-astól...
Szal, az a beta egy kuriózum, és némileg csillapítja az éhségünket, és enyhíti a várakozás okozta kínokat, gyötrelmeket...
:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 18 csüt., 19:18 

Ja, még valami, amiről nem esett szó... van zene (mp3ban :!: )
meg hangeffektek is.
Nyilván azok sem véglegesek, de egész okés!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 12:23 

továbbra sem jelenik meg a hiv. honlapon a nekros lényarzenál..
de én elmerengtem, mi lenne ha...
Ugyebár a sárkányoknak különös szerepet szánnak, ráadásul az oldalon ahol shadow dragonról írnak, nos az egy infernos hőst mentett meg egy videóban...
tehát könnyen elképzelhető, hogy nem is az a 7. szintű lény a nekróban.
Azt a wrightot én könnyen el tudnám képzelni 7. szintűnek, hiszen elég táposnak tűnik a vélt képességei alapján... meg amúgy is olyan "halál angyala" érzetet ad a drága kaszás...
és akkor 6. szinten meg lehetne pl. a sokak által kedvelt death/dread knight (én azért nem szeretem, mert nekem sosem adta még be a dupla sebzést amikor kellett volna, bezzeg az ellennek :roll: :lol: )
szóval ez az én teóriám...
egyébként már találgatják a vélhetőleg 4. várként szereplő academy lényeit

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 13:59 

nem ír senki.. biztos betáztok, én azért el vagyok...
írtam a hiv honlapon saját academy ötletet, kíváncsi vagyok nektek hogy tetszik:

1st: slave gremlin/gremlin (gremlin szolga/gremlin) kis randa szörnyek. Gremlin el tudna szívni, vagy "kreálni" tudna manát a hős számára, némi önfeláldozással. Mindkettő gyenge a harcban.
2nd: golemek (kő, vas, arany, mindegy). Ők lennének a fizikai pajzsa az akadémiának. Nincs mágikus képességük, de sokat lehetne toborozni, lenne némi mágia ellenállásuk és a legnagyobb HP 2. szinten.
3rd: enchanted gargoyle/animate gargoyle (idézett gargoyle/élő argoyle). IG kicsit olyan lenne, mint az élőhalottak/gólemek (némi ellenállás, nincs hangulat). ÉG "életre" kelne (elveszítené ezt) de képes lenne levegőből támadni, anélkül, hogy az ellen visszatámadna aztán visszarepülne a helyére, mint a harpy hag a 3ban. Ők helyettesítenék az íjászokat.
4th: attache'/initiate sergeant (attasé/beavatott testőr). egyedüli emberek a seregben. A varázslók testőrei. Az attasé sima harcos, de annak elég jó. a BT speckója, hogy zavarni tudja az ellen varázsképességeit (például "feltörné" az ellenfél mágiaimmunitását (kivéve ha az természetes mint amilyen unikornisoké, sárkányoké...)). Mindkettő jó közelharcban.
5th: genie servant/genie lord (dzsinn inas/dzsinn úr). Mindkettő varázzsal támogatja a sereget, talán némi átkot is tudnak de SEMMI direkt sebző mágia!! DÚ többet és többfélét tudna varázsolni. Mindketten csökkentett sebzést szenvevdnek fizikai attakból.
6th: troll/ogre: mindkettőnek nagy mágiaellenállása van (csökkent hatás) ÉS fizikai ellenállás (csökkent sebzés). Az ogre "felfalná" az élőket(extra halál). Hatalmas, lassú, de nagyon erős (a mágiaellenállása természetes mint sárkányoknál)
7th: zirkon snake/diamond snake (cirkon kígyó/gyémánt kígyó): fizikailag könnyen sebezhető DE :!: CK totális mágiaimmunitást élvezne, GyK pedig csak az ártó varázsokra lenne immunis (ez nem természetes rezisztancia). Mindkettőnek meglenne az esélye a megtámadott lény megbűvölésére, miután a hős irányíthatná azt 1 körig (CK 1-3 szintűeket tudna kis eséllyel (5-10%) GyK 1-3 szintűeket nagyobb eséllyel (7-13%) és 4-5 szintűeket csekély eséllyel (2-7%).
Kíváncsi vagyok, hogy tetszene nektek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 14:17 

no még egy újság:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x= ... 1,-1,-1,40
egészen pontosan 6 új kép. Az 5. az ami igazán érdemes. A bétával ellentétben jól látható a lények száma, és hogy melyik oldalhoz tartoznak, illetve a jobb alsó sarokban ott egy Spec. Ab. fej, ami a bétából ismerős, de feltehetően abban a körös menürendszerben, ami meg már a videókból ismeretes!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 14:19 

A troll meg az ogre az két külön faj, ne keverjük őket, kérem! :shock: Meg amúgy se tetszik. :P

Meg én se hiszem, hogy az árnysárkány lenne a nekróknál a legjobb lény, hisz aszondták, itt a sárkányok isteni szerepet töltenek be. (Gondolom akkor ilyen übertáp semleges lények lennének, mint a h3-ban az azure, rust meg crystal dragon. És az nem lenne rossz. :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 14:35 

Szerintem inkább a H3-as felállást kéne "erőltetni" Academy-nél, tehát Titan az ász, bár akármelyik részt is veszik alapul/nem az 1. rész mert ugye abban még nem volt ez a fajta csoportosulás/, mindenhol a Titán volt a legnagyobb szintű lény. Egyébként a 4. részben szerintem gagyi volt a robotsárkány... tehát azt mellőzni kéne...!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BHappy 2005 aug. 19 pén., 14:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 14:36 

Üdv!

Leszedtem a Heroes V béta verziót a majomparádés torrent oldalról, aztán kicsomagolás után két mappát hozott létre, az egyik egy DATA nevű, amiben egy 843 Mb-os PAK file van, a másikban pedig az exe file és rendszer fájlok. Hiába próbálom elindítani, semmi sem történik. Aztán kiraktam az indító ikont az asztalra és mikor onnét próbálom, akkor azt írja ki, hogy fmod.dll nem található, telepítsem újra.
Hát az fmod.dll természetesen ott van abban a könyvtárban, ahol az exe file és a többi rendszer fájl is.

Valami ötlet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 14:50 

Tudom a megoldást a problémádra/aszem/...
Szóval, alap, hogy leszeded a winrar valamelyik verzióját/tehát nem total commanderben csomagolgatsz.../, felrakod a gépre, elindítod, kijelölöd mind a 8 rar fájlt, azt mondod neki, hogy csomagolja ki a [mittomen] könyvtárba, ha még nincs olyan, akkor autómatikusan csinál egyet, majd miután elkészült, a következő mappák lesznek megtalálhatók:
1."]" :arrow: ebben lesz az exe, valamint a dll fájlok is
2. lesz ott még egy "data" könyvtár is :arrow: data fájl
3. "music" mappa :arrow: mp3 formában lévő audiófájlok a játékhoz
4. és végül egy "profiles" is lesz, ebben *.cfg fájlok lesznek, meg egy másik mappa, aminek nemtom már mi a neve :D
5. és a mappában, amit megadtál célhelynek, lesz egy start.bat, meg némi szöveges fájl, ha minden igaz

És a start.bat-tal indítsd el a játékot, én azzal indítottam, és ment - bár 800as gépen nagyon lassan, de nem az a lényeg... Fejből írtam, lehet, hogy van benne némi hiányosság, de ez a hiány csak a fájlok konkrét nevének nemtudására összpontosul(remélem :wink: ). Örülök, ha segíthettem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 17:21 

Titánt akarunk, meg Mage-t. Titán kell. Én cserélném a garlgoye-t a gólemmel. Dzsinn miért nem támadó mágia? Szerintem úgy lenne jó, ha a Mage lenne a varázsló, a Dzsinn pedig harcos. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 17:24 

Kedves BHappy!

Köszi a szakszerű és gyors választ! A segítségeddel megoldottam a problémát, és azt kell mondjam, magamtól sosem jutott volna eszembe, hogy ne a Total Commandert használjam! Szóval mégegyszer köszönöm és örök hála! :D

Persze mindjárt ki is próbáltam, és nekem nagyon tetszik a grafika! A lények nagyon szépek, bár keveslem az animációt, remélem ezen még javítanak. Érdekes, hogy a griff 4 mezőt foglal el, vajon akkor mekkorák lesznek a sárkányok vagy a titán?
Megtámadtam északon az ércbányánál azt az 51 papot, de pillanatok alatt gallyra tettek... :lol:
Hiába, nem ismerem még az erőviszonyokat. Ezek a láncos fickók szinte sebezhetetlennek tűnnek, persze valószínüleg én vagyok még nagyon csirke... :roll:

Apropó! Hogyan kell zoomolni? És a játékból kilépni? Kénytelen voltam az ALT+TAB-ot használni.

Más. Mint kiderült nem lesz a Necro várban farkasember. Vérzik a szívem... A vámpírhoz szerintem nem illik a kard, egyébként jól néz ki. A többi egység elmegy, bár a **** sisakos csontváz íjásszal szemben vannak fenntartásaim.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 17:38 

Nekem nagyon bejön a túrabakancs, de szigorúan csak az egyik lábon! :lol:
Hol van kép a farkasemberről? Egyébként a vámpír NEM használja a kardját támadásra, szerintem dísznek van ott, ja és hogy alátámasszam a kijelentésemet... az egyik link a nekrós képekre mutat(a f. se tudja melyik link, nagyon elszaporodtak az elmúlt napokban... :D ), és ott látszik, hogy a vámpír a szabad kezével ütlegeli az előtte állót aki vérzik, de asszem már említettem, hogy van vér... bár lehet, hogy valamit megint félrenéztem :roll: :D

Edit: Csak azért tudtam ilyen gyorsan válaszolni, mert először én is commandert használtam, és meglepő volt, hogy csak 2 rar fájl nem üres... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 17:44 

BHappy írta:
Nekem nagyon bejön a túrabakancs, de szigorúan csak az egyik lábon! :lol:
Hol van kép a farkasemberről? Egyébként a vámpír NEM használja a kardját támadásra, szerintem dísznek van ott, ja és hogy alátámasszam a kijelentésemet... az egyik link a nekrós képekre mutat(a f. se tudja melyik link, nagyon elszaporodtak az elmúlt napokban... :D ), és ott látszik, hogy a vámpír a szabad kezével ütlegeli az előtte állót aki várzik, de asszem már említettem, hogy van vér... bár lehet, hogy valamit megint félrenéztem :roll: :D

A túrabakancsos csonti valóban jó, mert 1 kis poén belefér! (nekem teccett--egy ideig--homm4ben a csirke varázs :lol: )
Viszont ami a vámpírt illeti, ha uazt néztük én pont azt vettem észre, hogy a karja vízszintes vágás utáni fázisban van. De pl. lehet vérszívó kard, ha beszélő kard van, nem? (John Caldwell: Káosz sorozat biz. részeiben).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 18:08 

Én meg Total Comanderrel tömörítettem ki, és ment. :roll: Végülis már mind1, de sztem az volt a probléma, h nem a start.battal indítottad (aztán lehet, h mégis, akkor bocs). Csak azé' gondolom, mert a start.bat a ] könytárat CD-nek teszi be, és úgy indítja a játékot.
Azt az 51 papot én is beszívtam. :lol: Gondoltam, nem lehet annyira erős, hisz csak 1 bányát őriz. :D
Én Alt+F4-gyel lépek ki. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 18:14 

Én is alt-f4-gyel lépek ki, kivéve, ha már a menüben kilépek, de akkor mi értelme a gamenak?
Próbáljátok ki azt, hogy a harc közben nyomtok egy esc-et, és kikapcsoljátok a turn based előtt a pipát!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 18:22 

CD-nek teszi be? Nekem nem tette be...(mármint cd-nek 8) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 18:39 

Most választottam light magic mellé abjuration-t vagy mit. Mass effektje lesz a stoneskinnek és valami nyílelhárító varázsnak.
Ez nem rossz ötlet h. abilityvel massolódik a varázs...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]