Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 16:51 

ÁÁÁÁ, kiderült még egy faj! A következő vár a Nercopolis!
http://www.mightandmagicgame.com
Remélem holnap jönnek a képek az egységekről! :D
Jó ez a mai nap!

Poetice: menj a pálya déli részére, a magic well alá. Nem furcsa ott az, hogy lelóg a pálya alá a well, és a fák alja?
Egyébként szerintem ez a verzió egy felspékelt Heroes 3, megváltoztatott egységekkel, meg skillekkel. A pályán látható dolgok mind megvoltak a HoMM:3-ban, ráadásul ugyanazokkal a nevekkel :).
Megjegyzés Poetice képeihez: az ostrom el van forgatva, a csapat alapban itt is úgy helyezkedik el, ahogy a demo videokban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 17:32 

Fizban: Ja, a kutat én is láttam. :D De sztem az direkt van. Sztem majd teljesen el lehet majd forgatni a kamerát, és ha belenézel a kútba, akkor normálisan lesz 3d-s. (Az ostromnál írtam utólag, h elforgattam. ;) )
Számomra biztos, h le van fixálva a 3 hős helye.
1. Amikor 1 kicsit balra mész, van 1 tó, ha ott északra mész előbukkan.
2. Ha az ellenfél várát megközelíted, akkor megtámad.
3. A már említett főellenség, a várban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 17:36 

BHappy írta:
Tudom, hogy beta, de szerintem a játék engine-jéből fakadóan nem fogják kijavítani azt a kis hibát, hogy a griffek meg angyalok szárnyai simán átmennek egymáson... De azért reményledem ám! :)

Erről jutott eszembe még 1 nagy hiba. :D A hős charge skillje. Ostromnál is simán "beteleportálja" magát a várba, és utána vissza. :shock: :shock: :D (ezt biztos javítják) Ja, és van 1 kis fáziskésés az ütés és az érkezés között. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 18:15 

Fizban írta:
ÁÁÁÁ, kiderült még egy faj! A következő vár a Nercopolis!
http://www.mightandmagicgame.com
Remélem holnap jönnek a képek az egységekről! :D
Jó ez a mai nap!

Poetice: menj a pálya déli részére, a magic well alá. Nem furcsa ott az, hogy lelóg a pálya alá a well, és a fák alja?
Egyébként szerintem ez a verzió egy felspékelt Heroes 3, megváltoztatott egységekkel, meg skillekkel. A pályán látható dolgok mind megvoltak a HoMM:3-ban, ráadásul ugyanazokkal a nevekkel :).
Megjegyzés Poetice képeihez: az ostrom el van forgatva, a csapat alapban itt is úgy helyezkedik el, ahogy a demo videokban.

És új képek is vannak!!! Naggggyon hangulatos elsőre de még csak kettőt néztem. Látjátok, a remény hal(na) meg utoljára!!! Mégiscsak jön a rongyrázás...
hogy fogok így aludni? :lol: :lol:
De azért még a bétát is kipróbálnám... de szerintem kell két nap bár este lehet megpróbálom a torrentet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 18:26 

És itt a következő dragonunk:
Dragon of Order

plussz kiderül még egy vár, ha végigolvassátok: Academynek hívják (gondolom a varázslós).
Nagyon jó, és talán picit túlmutat a sablonokon amit a nekrórol írnak, a nekromaták filozófiájáról. Nekem tetszik.
Plussz azt is megtudjuk, hogy van olyan lény, aki:
"remain untouched by non-magical attacks."
Hát ez mondjuk szó szerint elég ütős lenne, de kíváncsian várjuk.
Nemde? :roll:

A lényeg: már csak két vár maradt titokban.
Eddig:
menny, pokol, fekete mágus, fehér mágus (Academyre gondolok)
egy természetes mindenképp kell, talán a barbárokkal ötvözik (elf, goblin, ork, ogre, unikornis) bár nehéz, de elképzelhetők egy zászló alatt (asszem a warcraftban világítottak rá, hogy pl. az orkok nem feltétlen kell legyenek buta, disznó harcosok).
A dungeon így tul. képp elméleti síkon szétosztható a két máguscsapat között (bár a lények nemigazán...).
No.. győzzük kivárni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 18:29 

...még tovább olvastam a leírást.
Igen, a nekrok ellenségei a wizardok, vagyis gondolom az academy.
Tehát akkor már van két ellentétpár, azért remélem a 3. "pár" nem lesz az a szigorú ellentét.
A 3ban azt szerettem, hogy volt két semleges vár. Ettől kicsit lanyhult a jó vs. gonosz sablon alapérzet...
jó lenne ezt megtartani!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 18:33 

Közben akinek van lélekjelenléte, érdemes 1 pillantást vetni a Dark Messiah honlapra. Van pár screenshot!
Egy-két egérkattintás erejéig szinte biztosan kötelező lesz kipróbálni! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 18:42 

Micsoda nap :shock: :D Iszonyat jól néz ki a nekró hős. :D + nagyon hangulatos a vár is.
OFF: És Magyarország-Argentína 1-1 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 18:47 

Az oroszoknál már fenn vannak a nekrós artok!!!!
Itt nézhetitek meg!

http://heroes.ag.ru/h5/jpg/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 18:49 

a wight iszonyat jó, a shadow dragon kicsit gagyi de még így is 100x jobb mint amit én valaha tudnék :lol:
és hál' istennek nincs Halállovag!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 19:00 

Hát még nem vallottunk be mindent a HoMM:5 betáról... A varázslatok fajtái: light magic, dark magic, destructive magic, summoning magic.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 19:03 

http://home.houston.rr.com/thepliskepages/h5_troops.htm Itt pedig megtekinthető a nekro lények speckói

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 19:14 

hoppá, most kapcsolok, hogy akkor még is lehet sárkányt venni várban. 1 helyen már legalábbis biztosan. Na akkor ez most confusing lesz....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 19:49 

Ami számomra confusing: az oroszok a sárkányra a screenshotot az E3-as videoból rakták be. De én emlékeztem egy kis részletre, amit Fabrice mondott a videoról, egy kérdezz-felelek esetén:
What are these “random events”? What about that dragon appearing at the end of the trailer and the E3 demo?

That was a cliffhanger?. This was done to round out the end of the sequence nicely, with some surprise. Perhaps it is also linked to the story…I’ve read wild speculations about this being a gameplay element using random appearances that could break the game flow. This is an assumption based on a rumor, of course.
A teljes "interview" itt látható:
http://www.strategy-gaming.com/intervie ... d_magic_v/

Amit ezzel mondani akartam, az az, hogy az oroszok is tévedhetnek... Majd holnap kiderül!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 20:12 

Üdv. Sajnos csak hétvégén próbálhatom ki a bétát :( . A képekről: a nekro vár nagyon feelinges! :D Én örülnék a Dread Knight-nal, mondjuk a spectre helyett..és a wight-el cserélne helyet. Viszont ha erős lesz a wight... :D Szerintem elképzelhtő ez a shadow dragon lehet, hogy másfajta dragon! persze még nem tudunk semmit :( Viszont érdekes, hogy ők a Dragon Of Orderban hisznek, vagyis ennek a torz változatában, amiben valószínúleg az Academysok is, és akkor az 6 sárkány a 7th-el együtt, akkor viszont miért lenne 7th? :) Idővel minden kiderül, remélem nemsokára játszhatok a bétával! :D Valaki, aki játszott vele: az angyal visszatér a várba, vagy az csak a véglegesben lesz? Lehet, hogy minden 7. level lénynek valami nagyon extrás tápja lesz, ezért lehet szadow dragon a nekroknál! Viszont furcsa, hogy az inferno hőst ment megmenteni... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 20:16 

Furcsa, hogy van ghost is, meg wight is... akkor már berakhatták volna a Dread Knightot :? Remélem nem állnak le a várak kiszivárogtatásával, és hamarosan megtudjuk az összeset! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 20:57 

Loori írta:
Furcsa, hogy van ghost is, meg wight is... akkor már berakhatták volna a Dread Knightot :? Remélem nem állnak le a várak kiszivárogtatásával, és hamarosan megtudjuk az összeset! :D

A Dread Knight nekem is hiányozni fog. :( Viszont végre 1 art ami igazán tetszik, nagyon eltalálták. Talán a vámpír lett 1 kicsit mangás, de már ennyire nem kötözködök.
Az angyallal kapcsolatban majd holnap nyilatkozok, mert nem halt meg nekem 1 se. Viszont az jel lehet, h amikor megöltem az ellen angyalát, akkor nem összeesett, hanem felszállt az égbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 21:06 

Fizban írta:
Hát még nem vallottunk be mindent a HoMM:5 betáról... A varázslatok fajtái: light magic, dark magic, destructive magic, summoning magic.

Tudtam, h vmi kihagytam. :D
Ja, meg még valami. A hajózás itt még nagyon kezdetleges, nekem néha 2X kell úgyazt az utat megtennem, mert vissza dob a kiindulásra... :) Arról már nem is beszélve, h a térképen sárga a víz, és hogy hatalmas hullámok vannak, míg a hajó egyhelyben áll...
Én is bízok benne, h hamarosan jön a többi is! Ez jobb, mint egy szépsépkirálynő választás döntőbe jutása.
...és Necropolis is a döntőbe jutott! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 22:12 

Na újabb vélemény. :D
Azt írja ez az oldal, h a vámpír tud életet szívni, ez várható volt, de akkor miért karddal hacol? :roll: A Wightnak is van Life Drain tulajdonsága. Hát így elég erősnek tűnik a vár, mert sztem a Lich is erős lesz, így a magasabb szintű lények eddig kiemelkednek. :? Gyengepontja lehet a csont/árny sárkány.
És most láttam újra ezt az ártot, a bétában így néz ki a vár...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 22:28 

Poetice: mintha én is ezt az oldalt linkeltembe az előző oldlaon.

Én azért egy mágiamentes technologia alpú várnak nagyon tudnák örülni. Na nem olyan hi-tech nek mint az MM6-7 -ben volt hanem egy kb XV-XVI. századi fejletségi szint gözgépekkel feltúrbózva (nefeledjük az első gözgép még az okori Alexandriában készült).
Na jó megyek máshóva álmódózni...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]