Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 0:32 

Na, mit talál az, aki korán kel... öö.. aki sokáig fentmarad :D
Hát kb. nekem ennél a gépnél soha nem jön, le, elindulni meg biztos nem fog :?
Na nem baj, majd "holnap"(holnap akkor van, ha felkeltél :D ), lerángatom a másiknál, ahol még el is fut, bár annak is 2,4 a procija, remélem a legjobbakat :D
(mi lesz itt "holnap"!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 6:29 

Hmmm... Lehet, hogy mégse olyan rossz program az a bittorrent? Megnézem, hogy mit tudok vele tenni... (Még sose használtam)
Edit: ÁÁÁÁÁ, Heroes 5-öt akarok!
Edit2: Ha valaki letöltötte, írja meg ide a véleményét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 9:02 

Fizban írta:
Hmmm... Lehet, hogy mégse olyan rossz program az a bittorrent? Megnézem, hogy mit tudok vele tenni... (Még sose használtam)
Edit: ÁÁÁÁÁ, Heroes 5-öt akarok!
Edit2: Ha valaki letöltötte, írja meg ide a véleményét.

Ha kell segítség, csak szólj. Amugy nem bonyolult. :wink: És télleg nem rossz progi. :D
Na, és akkor 1 gyors vélemény 3 kör után. Először is jól gondoltam, h ez kb. 1 éves. :roll: Erről a pályáról jelentek meg képek, amikre azt írták, h régi, és a legújabb képek alapján máshogy néz ki. Pl. a vár nagyon más. Még nem jöttem rá, h lehet forgatni, de lehet, h nem is lehet. :oops: Meg az upgradelés se megy. :( A harcl itt (még) négyzetekre van bontva. Ja, és a Peasantnek 1-es DS, AS, Damage van, csak az HP-ja 3 :D Na, mind1 sztem 1 próbát megér, bár valóban 1 gépigényes. :x :( (jó, jó béta...) És az Inquisitor itt még Cleric. :o :) A többit majd később, most megyek vissza tesztelni. És nem simán "Loading" van, hanem: Excersize some patient, my Lord... 8) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 9:48 

Engem szivatnak. Azt írja ki, várjak 13! (nem faktoriális :)) órát, akkor megkezdi a letöltést. Valamilyen rossz arányom van. :( :cry: :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 9:53 

Már csak 12 órát kell várni. Ha nem akarsz várni, akkor feltöltesz 0,5 GB-nyi adatot addig. Az a furcsa, hogy én még csak 450MB-ot töltöttem fel, de már egy fél órája töltöm. Ha minden jól megy egy órán belül játszani fogok :)
Poetice: Köszi a felajánlást, egy Torrentes gyorstalpalós, FAQ-olvasgatós tanfolyamon vettem részt, és úgy látom megérte!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 10:15 

Senki többet harmadszor? ...akkor muszály lesz regelnem. Bár itt a Rézbányában nem fog elindulni, 2.8GHz-en remélem, hogy igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 11:04 

Nem lakik vki 13. ker/Dózsa úti metró megálló közelében, aki esetleg feldobná nekem újraírhatóra, amit vinnék????
Nem akarok regelni, sem bittorrentelni. Egyszer már volt, de akkor nekem nem jött be.
Azér megnézem fileshare-eken...
szal ha vki tud vmit írjon lécci!
Kössz :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 11:22 

Amit fontos róla tudni: 2004 júniusában adták ki (a readme-ben van leírva). Ahogy látom, még csak a Havenes egységek szerepelnek. Nem csak a körökre osztott harcmód van benne, a félig real-time is meglátható. Még nagyon sok minden hiányzik belőle (pl. ha rákattintasz egy ellenséges egységre a mapon, akkor kiírja a nevét, meg hogy hány db van benne.). A feeling még nem teljesen az igazi, de már kezd érződni rajta. NAGYON sokat kell várni a töltögetéssel, egy harc betöltése nálam kb. 5 percet is elvesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 11:25 

Fizban írta:
Amit fontos róla tudni: 2004 júniusában adták ki (a readme-ben van leírva). Ahogy látom, még csak a Havenes egységek szerepelnek. Nem csak a körökre osztott harcmód van benne, a félig real-time is meglátható. Még nagyon sok minden hiányzik belőle (pl. ha rákattintasz egy ellenséges egységre a mapon, akkor kiírja a nevét, meg hogy hány db van benne.). A feeling még nem teljesen az igazi, de már kezd érződni rajta. NAGYON sokat kell várni a töltögetéssel, egy harc betöltése nálam kb. 5 percet is elvesz.

mi van heroes 5 ???? vagy mi teljesen össze vok zavarodva hogy bele olvastam ebbe a topicba :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 11:38 

Nekem is azt mondja ma hajnalban, hogy rossz az arány, várjak 22, utána már csak 21 órát, és akkor azt mondtam, szevasz...
Nembaj, van hozzáértő ismerősöm, nekem meg elég jó nyelvtudásom, megoldjuk 8)
Egyébként azon a helyen, ahonnan le lehet szedni, nagyon lehurrogták a betat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 12:25 

Mik ezek a várakozások? :shock: :roll: Én tegnap letöltöttem a torrent fájlt, majd Azureusszal (ez is torrent progi) egyből elkezdte tölteni max sávszélességgel. 8) Bár lehet, h azé' me' pont kifogtam tegnap, és valszeg az elsők között tudtam leszedni.
Na így 3 óra játék után ( :) ) sajnos rossz szájízzel "léptem ki". Úgyanis kilépett a béta :x :( . Pedig már a teljes térképet bejártam, még 1-2 erősebb lényt akartam megölni, és a végén az ellenfél várát behúzni... :( Többnyire valóban a Haven lényei vannak benne, de két-két helyen van Imp és Hell Hound (sok nem derült ki, mert akkor már nagy hadseregem volt :) ) Az elején engem sem fogott meg, de amikor először csaptam össze az ellenfél seregével, akkor nagyon megtetszett. Elég változatos volt. És a harctér nagysága a duplájára nőtt. A harcban a legnagyobb változás, h 1 csík jelzi, h mikor ki jön. Ez sztem telitalálat. 8) A várakozást kihagyták, viszont ha védekezel, akkor korábban jöhetsz, mintha aktívan résztvennél a játékban. A pap nagyon bejön. Úgy "lő", hogy égi áldást kér. Meg is kapja kék meteorzáporként. :D 8) Ismét visszakerült a Ballista, Gyógyítósátor, és biztos, h van katapult, csak sajnos nem volt szerencsém még kiprobálni. A hős fejlődése is inkább a 3-hoz hasonlít. Főként a Skillekben, de van fő, és mellék skill. És van 1 speciális tulajdonsága is fő skillenként!!! Nem tudom pontosan mikor kapja meg a hős, de nagyon kira. 1 példa. Masteren volt a War Mashine skill + Ballista(én választom ki, h kit, és 2X lő) mellék skill (ezeknek nincs további szintjük) = nem tom a tulajdonság nevét, de a lényeg, h sűrübben tudtam lőni. És télleg csak úgy harcol a hős, ha megvan a Holy Charge Skill. Az upgrade-re továbbra sem jöttem rá, a readme-ben sem olvastam róla, így nem vettem meg pl. a sima Angel, inkább vártam, míg meglesz az Altar of Heaven (Altar of Light felfejlesztése) és akkor vettem Angyal. AI. még nem túl jó, sztem az ellenfélnek alapból van 3 hőse. Az elejefelé megöltem kettőt, a 3., akiről a bevezetőben szó van, folyamatosan a várban volt. Így szabadon barangolhattam. Nagyából ennyi, majd ha jut még eszembe vmi, akkor még írok. :)
Ja, és nekem szerencsém volt a játékkal, mert 1 hónapja újítottunk Sulinetnek hála, így egész szépen ment. 8) De 100%, h csökkeni fog a gépigény.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 12:50 

Hát, nekem nem akadt ki, de egyszer a windows előrukkolt azzal, hogy növeli a virtuális memóriát...
A readme-ben olvastam, hogy upgradelni még nem lehet. Én egyébként a 8. napig jutottam el, annyira sokáig töltgetett. Ha a combat közben lenyomod az esc-et előjön egy kis menü... Azt nézd meg!
Véleményem szerint jó kis játék lesz ebből!
A töltögetőknek: ha feltöltötök fél GB adatot, akkor tudjátok letölteni 21:45 előtt. Ha kibírjátok addig várással, akkor nem kell feltölteni semennyit sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 12:55 

na jó inkább meg se nézem ezt a topicot :D ja ha vkinek meg van torent fileban a H5 akor az msn -en elküldheti mind1 ha beta ja meg miaza azerusz ?? full sávszéleséggel szedi le hmmmm... honnan tölthetem le ? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 13:16 

megtaláltam Emule-lal... 8mega eddig...
egyenlőre konstans 6-9KB/sec...
el fog tartani egy darabig, de nem kell a bittorrent :P
:!: azért ha valaki megírná nekem CD-re itt a közelben, még mindig kösz :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 14:52 

Gyerekek! Az ostrom óriási. Engem rettenetesen lenyűgőzött. :D Sztem nagyon ott van. Vááá, még mindig a hatása alatt vok. "Sajnos" túlerőben voltam, így hamar vége lett. Ismét a 3-at vették alapul: 3 lövőtorony, katapult. Annyi különbség van, h itt szabadabb a mozgás a várfal mögött. Teszek be képet. Kár, h nincs mentés, 1 párszor lejátszottam volna az ostromot. :) Még egy képet töltök fel, az összes Haven lényről egy csoportkép. :)
Lények
Ostrom
Azért vannak hibák is. Vagyis nem hiba, csak nincs még teljesen kész (ez persze érthető...). Gondoltam megnézem milyen tulajdonsága van a toronynak erre csak annyi van, h Tower, meg 1 Dendroid Soldier kép. :oops: Meg sok minden a 3-ból lett 1 az 1-ben kiszedve: A statisztikák háttere, a Mage Guild-ben a háttér (ráadásul a Dungeon váré, lehet látni a kis ablakban :shock: :D ) De ezektől eltekintve nagyon ász lett. 8) Azé' jöhetne 1 2005-ös verzió is. :D
Az azureus egy letöltőprogi, amivel torrent fájl segítségével tudsz letölteni. Haver adta, de ha rákeresel, biztos találsz vmit. :wink: És az, h maxszal töltöttem le az nem a progitól függött, hanem attól, aki töltötte fel. És gondolom most azért lassú, mert mindenki nagyban szedi le. :D
Edit: Az ostromnál én forgattam el a kamerát, h jobban lehessen látni! Alapból oldalról mutatja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 14:57 

jó azt tudom de honnan töltitek le a betéát ? a h5 ről van szó ugye ? :D:D:DD:D:D
azt linkeljétek már be lécci vagy azt hogy Innen lehet tölteni azt tudom de mit írjak be mit keresen van hogy mi meddig ?:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 15:05 

Ba$ka írta:
jó azt tudom de honnan töltitek le a betéát ? a h5 ről van szó ugye ? :D:D:DD:D:D
azt linkeljétek már be lécci vagy azt hogy Innen lehet tölteni azt tudom de mit írjak be mit keresen van hogy mi meddig ?:D

Igen az 5 :D
Gyere fel MSN-re. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 15:56 

Hi!

A limeware-ra is feltenné valaki? :wink:
légyszi! Köszönöm. :)

Egyébként ha valakitől lemezen meg tudnám venni az is jó... :P

kösz előre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 16:13 

Tudom, hogy beta, de szerintem a játék engine-jéből fakadóan nem fogják kijavítani azt a kis hibát, hogy a griffek meg angyalok szárnyai simán átmennek egymáson... De azért reményledem ám! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 17 szer., 16:35 

Mivel .torent kiterjesztésű fájlról van szó eztért kell hozzá egy program amivel letöltöd. Ehhez a BitComet programot javaslom.
De a probléma ezzel még nem ér véget! Tudni illik neked is fel kell töltsél vmit mielőtt letöltesz. Ezért problémás. Én most éppen feltöltök amint kész vagyok szólok és beszámolok a dolgokról.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]