Gyerekek, most már csak az a kérdés, melyik lesz a maradék négy vár? Az én tippem: Namármost, élőholtak tuti lesznek, mert ugye a videóban volt az az Árnysárkány, gondolom az lesz a Ghost Dragon a Necropolisban. Aztán, hippik és természetvédők nélkül is elképzelhetetlen, tehát Rampart is tuti lesz elfekkel unikornissal meg minden egyéb aranyossággal. (Ezt valószínű kombózzák a Confluxxal, tehát olyan lesz, mint anno a heroes 2-ben) Namármost, a régiek közül négy maradt, mert ugye a Confluxot imént kilőttem: Stronghold, Dungeon, Tower, Fortress. Ezek közül az első kettő számít igazán nagy öregnek, mivel azok voltak a legelső részben is, az ősidőkben. Csak az a gond, hogy számomra mindkettő nélkül elképzelhetetlen az egész. A tippem a következő: az ötödik a Stronghold lesz, orkokkal, trollokkal, barbárokkal meg egyéb aranyosságokkal, a hatodik pedig a Tower és a Dungeon kombója... Tudom, ez furán hangzik, de valaki ebben a topicban már említette, hogy egyesülnek a varázslók, és az egy ilyen medzsisön vár lenne... Vagy, kapunk egy teljesen újat (erre is van tippem, majd később), és ugyebár tervezték a kiegészítőt, ott pedig szépen sorban visszatérnének a régi várak, mind a jó és gonosz varázslók, mind a gyíkfajzatok. De akár a Dungeont is lehet a Fortressel kombózni, és akkor ilyen lények lennének mint gnoll, minótaurusz, hidra, gyíkember, sárkány, baziliszkusz együtt. (Tehát valami káosz serege, amit gonosz varázslók irányítanak. Ebben az esetben a Tower lesz a kiegészítőben...) Ugyebár említettem, hogy előfordulhat az is, hogy tökéletesen új lesz a vár, erre három lehetőséget látok: az első, ami remélem hogy nem lesz, bár illik a Might and Magic világba (aki játszott már Might and Magic RPG-vel, az tudja miért) az egyfajta technológiailag fejlett vár (NAGYON remélem hogy nem ez lesz, bár mondom, elméletileg illik bele, vagyis annyira mégsem, mert a technológia az ilyen baromira rejtett dolog volt mindigis), a második, az egyfajta "Dark Rampart", sötét elfekkel, óriáspókokkal, vérfarkasokkal, mindenféle édi-bédi gonosz lényekkel. (Tehát a természet torz teremtményei, teccikérteni?) Én spec. ezt tartom legesélyesebbnek. A harmadik, az pedig egyfajta vízi, vagy tengeri vár, szirének, sellők, krákok, esetleg gyíkemberek (tehát valamennyire hajaz a Fortressre, de mégsem, a neve mondjuk Lagoon lenne, asszem pont itt olvastam ilyesmi várötletet). Ti mit gondoltok?
|