H3 ban 3 várat kedvelek nagyon a castlét-mert a legerősebb, a towert-mert kedvelem az egységeit és a 2. legesélyesebb, az infernót mert szintén kedvelem és a nyerő várak között van. H2 ben a warlockot kedveltem meg a legjobban asztán rájöttem hogy a legerősebb,talán aztán a nekró. h4 ben a halált szeretem , nem azért mert egyértelműen a legerősebb, hanem jól néz ki.Szerintem a vámpír idézés(képzettség) csata után olyan mint ha bírnád h3 a 16 fekete lovag cheetet-csak mondjuk 8 al-a hatás ugyan az(egyébként is utálom hogy nincs olyan pálya amit 3 hét után nem lehetne letarolni a herosokben--mert nem arányos az útonállok növekedése a te fejlődésedd sajnos.h4 ben 1 héten meglehet a 3 vámpírod ami már bőven nyerési esély mert veszteség nélkül-illetve nekromanciával nyereséggel csatázgathatc és az ellenfél se jelent gondot ha összetalálkozol vele(ez alól akdhat néha kivétel,de nem natur vagy káosz,life várak.Persze álltalában ha már van 10 -20 vámpírod eldöntheted, hogy nyersz---esetleg azonnal lerohanod ha tudod vagy szerzel még 20 at előtte-ez a bisztos(mert akkor csak a vámpírok biztos lenyomják (főleg taktikás hős mellett,amit általában pár pill alatt felfejleszthetsz).Nos ha kis szerencséd van akkor az ördögfiókákat 7-8 asával ráküldheted az ellenséges csapatra és ha még mindig szerencsés vagy leszívják szép lassan a manáját-önmagában nyereség.Hopsz ha ez sem lenne elég mert csoda ellenféllel játszol akkor bízd rá magad az erős necro varázslatokra és a két legjobb főemberre( a főnix persze messze a legjobb), én még kedvelem ezt ötvözni egy kis káosz varázslattal(zavarás-netán területre,macska reflex--ezekre is érdemes rágyúrni,de a vámpír érintésé a fődíj-szerintem ez az a varázslat ami milyatt a többi vár végképp esélytelen lehet. Ha esetleg valaki kezdő és nyerő dolgokra lenne kiváncsi nyugottan írjon.Ja ha netán ojat írtam amit már láttatok az azért van mert az összes hozzászólást még nem volt ídőm elolvasni-majdnem 10000 ezer-, pedig érdekel.

A többi várnak a hősok levadászása adhat esély--nagy létszámnál főnixek, küklopszok küldözgetése. (leg két csoport) Kicsit esélytelen, mert a necrók mozgás a leggyórsabb a terepen.-sajnos szinte az összes nyerő dolog náluk van(az ílyászok lettek a leggyengébb, legértéktelenebb egységek-kiv vár,de ha már megtámadnak akkor mindegy).