Na hazaértem a 2. nyaralásból is, ma vagy holnap kidobálom a tábori képeket, egyelőre csak simán komment nélkül, remélve lesz rá időm
Meg majd kiválogatom a jobb videókat, hogy azért egy kis mozgást is lássanak azok akik nem voltak. A cuccokat egybevegyítettem dátum szerint Nimbus képeivel/animációival.
Ha kint lesznek a képek (és később az eredmények), akkor a hírekbe is kiírom...
Amugy a táborban hoztam a szokásos formámat, expert unluck ezerrel, hiába játszok jól, ha sose kapok jó cuccokat és varázslatokat...

Pl Boti ellen is megvolt minden, jobb cuccok, skillek, sereg, de hát az implo chain vagy shower mindent visz
A mostani táborban se találtam egyszer se helm-et (+6 all bili) vagy swordot (+5 all) csak akkor, amikor fixen be voltak téve. Implot egyetlen egyszer kaptam be, a negyedik 5-ös varázslatként, akkor, amikor a nelkul is siman nyertem volna (nem is használtam). A resurrection meteor shower is luxus lett volna, nomeg necro-val az animate dead. Esküszöm, szivesen lettem volna Zizi helyében, csak örültem volna az állandó recanter-eknek, mert a legtöbbször az implo végzett ki. Idén szerencsére a termelő artifactok meccsenkénti száma beállt 3 körülre (a lénytermelőké is) ellentétben a tavalyi 4-6-tal. A fa/kő talicska persze 2 kivéteével minden meccsemen ott volt, amikor csak az egyik, rögtön csalásra gyanakodtam
Amúgy egyszer kaptam vizen +5ös kardot, meg várban 1x implot, ,de az 2v2-ben volt, igy az nem számííít...
Az első héten hetes egység pedig olyan távoli dolog volt, a legjobb amit igy kaptam az 2 scorpicore, meg egyszer pár champion, mellettem Karesz meg MINDEN meccsen kapott egy hetest, sokszor upgradelt-et, aztan 2. héten is néha. Amikor 1x (vagy 2x?) nem kapott, nála is csalásra gyanakodtunk (bár asszem pont 2 refugee volt, és csak az egyiket nézte meg, szóval lehet hogy ott csücsült egy arkangyal). Ellenem pl az át a sivatagon pályán ahol ugye fontos a sebesség mielőb elfoglalni a lénytermelőket a szigeten (főleg mert inferno-inferno csata volt), első héten archdevilt kapott, meg egy 6-os lényt termelő fejet, igy a 2. hét elején 13 efretje meg 4 devilje volt (bár asszem néhány efreet behalt), nekem meg csak a normál 6/3, hamar bele is rohantam Kareszba, hogy vessen véget a szenvedéseimnek...
Most hogy utólag belegondolok, Zizi ellen mintha lett volna implo-m, bár mivel az ő (egyik) várát elfoglalva jutottam hozzá véletlenül és nem sajátból, így az nem számít implo-nak!
Támadás: Mivel nem tudtam előzetesen kipróbálni a csapatomat, nem tudtam mire számítsak, de ahhoz képest elég jók voltak a hárpiák. Talán elfért volna a scorpicore-k helyett még 2 black dragon, a paralízis nálam ugyse akart bejönni, a scorpicore-ra olvasásban (bűvölésben) Vologya a király. A legjobb meccset Sorceress dzsinjei ellen nyomtam, akiket simán vertem volna, de egyik alkalommal se kaptam be a haste speckos hőssel egyik mágiát se experten, ,ráadásul a második menetben a mester dzsinek bless-t és frenzy-t varázsoltak az egyik kupacra ami halálos volt. Mondjuk szegény hárpiák (épphogy) kibírták az ütést, de a dzsinek erre bemoráloztak, és a második ütéssel a maradékot is lehámozták