Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 14 kedd, 13:21 

Nem jön valaki játszani? 6ig ráérek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 15 szer., 1:58 

Hali!

Nem nyugszom... :) Bogpistával jáccottam egy funt a Homokórán... persze random beállításokkal! (ToH map)
Bogpista: Stronghold, Tyraxor 32/26/18/19 (+6 és +4 all), én: Castle, Gurnisson 30/30/10/15 (csak +3 all, +12 pajzs...) meg lettem áldva (?) dupla várral, így az ütközetre ami a 4. hét 4. napján volt 11 arkangyallal rendelkeztem! A sok arkangyal és a dupla vár meg is hozta a hatását: a kis lényekből kevés volt, varázslatom nem igazán volt (lvl3ig) A recantert bezzeg nem nekem adta, Bogpista meg nem használta! Miért is használta volan, mikor volt neki implo, meteor, resurrect...
A csata elején gyorsan levédtem az angyalokat egy anti magickel, de ez sem votl elegendő a győzelemhez, azok a disznó behemótok morált kaptak és leirtottak 4 angyalt az első körben... :?
Pista nagyon jól jáccott és megérdemelten alázott le! Gratulálok neki!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 15 szer., 8:59 

Hi!

Laca tökéletesen leírta a szituációt. A dupla vár húzás mellett nem fejlesztette a mágiatornyokat, amivel hibát követett el. Nekem volt 1 schoolaros hősöm, akivel megtanítottam a resurrectet és a meteort is hősöktől. (resurrect a várban is lett). Az implót nem is használtam. Laca végig nyersanyag (és főleg pénz) hiánnyal küszködött, mert sokba került neki a 2. hétre a másik várban is az angyal+castle. A mágia eldöntötte a csatát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 19 vas., 0:25 

Újra jó a fórum! :) Nimbus ellen játszottam az Át a sivatagon pályán. (Nimbus kedvence :) ) Már az elején buktam a sereget a pandora box kinyitása után. Mivel Malekith-tel voltam ezért egyértelműen a varázslatokra gyúrtam de sajnos a támadás és a védekezése a béka segge alatt volt pedig mindent kiszedtem. Mivel mindketten Dungeon-nal voltunk ezért a 2900-as impló jól jött volna a 7 fekete sárkánya ellen hiszen az én 16-os defensemhez képest Arlachnak 40-es volt így már csak az utópiában bízhattam. Később kiderült hogy feleslegesen mivel ki van szedve a kanna és a Orb of vulnerability. Kérdezem miért??? Így sajnos a 7 fekete sárkányát nem tudtam megölni. Kösz a játékot. A héten játszani fogok még pár meccset. Ha midenki beírja hogy mikor ér rá akkor könnyebb ellenfelet találni. Vagy használjatok MSN-t. :) Igaz Nimbus?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 19 vas., 1:25 
Heroes Team

Ahoy!

Igaz Teki! Nem mintha én olyan sokat tudnék jáccani :cry: ...
Tény, hogy a hétvégén jáccottam két meccset. Teki ellen az át a sivatagon mapon (Teki honnan vetted, hogy ez a kedvencem? Egyébként nem az :lol: ). Mivel tudtam, hogy kivan szedve az orb nem igazán értettem Teki választását, nevezetesen Malekithet (nem mintha, hogy majd bejön az orb, okés lenne... :roll: ) A lényeg, hogy a várában támadtam meg végül, ahol is a legnagyobb sebzést a Blacken a vár művelte... 8) 50 Harpy 60-at sebzett luckkal...

Másik meccsem Merlin ellen volt, a Merlines mapon. Merlin Stronhold - Gride, én ismét Dungeon Arlach... Első hét 5. napján kimentem középre, majd a szigetre a kannáért. Ezután összeszedtem a quest ressurectet, majd még a második héten benyomtam a középső várat, két Reddel, meg egy Arch Devillel + töltelék (végül semmit nem vesztettem). Majd 3. hét 3. napján beütöttem a várában. Arlach dupla skillekkel bírt... 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 20 hétf., 10:02 

gamez valaki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 20 hétf., 10:32 

Fent vagyok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 22 szer., 19:57 

Sziasztok!

Tegnap este kipróbáltuk a szuperhősök háborúja című tábori mapot ssth-val. Kicsit treníroztam a táborra. :) Bár nagyon nem kellett. :) Mindkettőnknek strongholdot adott a gép. Ez egy istentelenül nagy pálya rengeteg üres területtel, aminek semmi értelmét nem találtuk :? Vagyis vannak erős üresjáratok a mapon. Szerintem nem ártana 1 logistic a kezdő dobozba, mert nekem (Crag Hack) nem adta be és olyan lassú volt ezen az L-es mapon, hogy ssth "simán" kiszedett előlem mindent a közepéről. Bár a titánok nagyon leszedték a macijait, mert kapott 1 csomó rossz morált :( Nekem rettenet mákom volt, mert a vizen találtam pár relicet, + a recantert. Az azért kellett, mert ssth-nak elég brutális értékei lettek: Gurnisson: 35 24 38 25. Jujj. Az én crekim értékei: 32 14 15 14. Előnyöm volt 5 macival, de ssth elég súlyosakat sebzett. Szerencsémre otthagyta nekem a villámelleni nyakéket, így azt nem hasznélhatta (1000 felett sebzett vele). Így "csak" a 750 körüli ice boltot tudta sütögetni. Az én ice boltom 500 körülit sebzett (vizi gömböm volt). Nagyon brutális csata volt. a végére az ogre magik maradtak. Végül is én nyertem a végén, de nagyon szoros volt. Maradt pár ogremagim.
Összességébe a pályával nem voltunk kibékülve, túl nagy, hatalmas űrök vannak benne. Semmi quest, csak a kanna + a resurrect scroll. Se piac nincs a pályán (a sok elszórt resource azért kárpótol) És nincs a pályán kút se. Az nagyon hiányzott. Nem 1 túl hangulatos pálya...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 22 szer., 20:25 

Csak egyetérteni tudok Bogpistával!
Észnélkül el vannak szórva lények egy ****** üres placcon ami random tele van nyersanyaggal mellette. Volt, hogy Bogpista lépett egy 15 perces aztán én egy 15 perceset, és ez így ment kb 6 órán keresztül. Mivel a nudli hősök egy szem behemacival írtották a sok fölösleges lényt a pályán, mert föhőssel jobb dolgom is volt...
A titánok ellen a kapuban meg nem tudom mi történt. Kb az a mi BB-n Adler ellen. Egymás után hatszor kapott rossz moralt a behemaci, mert poénból beraktam az impeket meg a trogloditákat is a csapatba. És ott álldogállt a Titánok elött azok meg csak lötték és lötték körökön át, amíg én még csak mozogni se tudtam vele. Akkor fel akartam adni, de mondom, ha már 6 órát szenvedtünk, akkor csatázzunk egy jót legalább.
És a főcsata valóban nagyon jó volt. Azért megérte ez az egész szenvedés. Bogpista jobban taktikázott és nyert. Gratula neki.

Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 22 szer., 20:43 

Ja igen még egy valamit elfelejtettem: A resurrect scroll mellé nem ártana odatenni az animate is. Úgy fair a necro kedvelőknek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 22 szer., 22:33 

Én sem támogatom ezt a pályát. Szerintem nem megoldható 3 óra alatt lejátszani. Logistic-kel talán de így semmi nélkül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 22 szer., 22:40 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Javítottam a mappon, betettem az expert logisticet, piacot, kutakat, animate dead scrollt, remélem így már játszhatóbb lesz a map! Mindenki ezen a 17 mappon játszik és nem vagyok hajlandó változtatni és ezt kivenni és másikat újra szerkesztgetni! :? Szokjatok hozzá! :? Ez van és kész! :shock: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 23 csüt., 18:24 

Szia Vologya!

A szuperhősös pályán fennt 10 Chaos Hydra védi a tekercses részt, míg lent csak 5. Kérem a káoszt javítani... :wink:

Honnan érhető el a javított map?

Üdv, SenSei

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 23 csüt., 19:08 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

2much4me=Sensei: Köszi, javítok! A javított változat majd a táborban lesz elérhető, de szerintem Te is le tudod javítani! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 24 pén., 19:04 

Teki: mi újság a versennyel? Befulladt a dolog? Nem örülnék. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 24 pén., 19:49 

Jelenleg Botival kellene játszanom de MSN-n nem látom mostanában sajnos. Egyébként gyakorlok mindenkivel aki kedvett érez hozzá. :)
Megvertem Adlert! :D Peace! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 25 hétf., 13:16 

Sziasztok!

Tegnap kaptam egy csúnya tockost Mastino-tól random balance-on. Nekem fortress sorsolt a gép, neki Strongholdot. Egymás után másodszor kapja ellenem a stronghold-Crag Hack kombót. Sajnos a pálya elején nálam 2 csoport orkot kellett lemészárolnom, ami blokkolta a továbbmenetelt. Ezek a gonosz orkok legyilkolászták az összes gnollomat. :( Kicsit meg is rekedtem az elején. Nekem Andra volt a főhősöm, így varázslat segítségével tudtam eőrehaladni. A hidra építését kétszer is elszalasztottam, figyeletlenül elhasználtam az összes fámat a 6. napon, azt nem maradt a hidrára :) Jót röhögtem milyen hülye vagyok. Azt a 3. hétre csak sikerült hidrát építeni. A hősöm a mocsárba lassan haladt, mert se log. se pathfinding nem segítette. Mivel a balance nem az artifaktok bőségéről híres, a hősök csak a +1 -et adó kis épületekből fejlődnek, meg persze szintlépéskor.
Lényeg ami lényeg, a csatánál Crag Hack így is 20-as attack-al rendelkezett 8 def. mellett, míg nekem 4 7 11 7 voltak az értékeim. A manám a speckó miatt 220 volt, míg Mastinonak 50. A csatában volt 1 megérzésem, de nem hallgattam rá, kockáztattam és vesztettem. Valamiért az volt az érzésem, hogy Mastinonak exp. hastéja lesz... Ennek ellenére exp. slow-al kezdtem, amire jött az exp. haste :( Innentől nem volt megállás. A kicsit nagyobb seregemet pillanatok alatt leamortizálta a Sok Maci és Wolf Raider. Szétcsapta a seregemet, mint a sz@rt.
Tanulság: mindig higgyetek a megérzéseitekben! Ha az elején Macit próbálok vakítani talán lehetett volna esélyem. De ez is kétséges, mivel exp. resistance is volt Crag-nek. Varázslatok csak 3. szintig voltak, abból is force field és quick sand volt a használható fajta. Az exp. water magicomat ki se tudtam használni. Gratulálok Mastinonak tegnap letörte rendesen a szarvamat. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 25 hétf., 18:27 

Andra szereintem katasztrófálissan fejlődik, a táborban én is szivtam vele..................nagy becsapás az intelligencia:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 26 kedd, 11:15 

Nem fejlődött rosszul Andra, a játék eleji kis holtidőn kívül rendesen fejlődött. A 2 induló képzettségére egyből megkapta a földet, majd később exp. water magic is lett és exp. armorer. Talán basic luckom lett még. Egyedül logistic nem jött, ami persze nagy hátrány is egyben.

Tegnap viszont sikerült nyernem Mastino ellen. Én megint Fortresst kaptam és ugyanúgy Andrát kezdő főhősnek :) Csak most le tudtam cserélni Gundulára. Mastinonak Tower-t sorsolt és Mephala lett a pusztító hőse. Az elején bevállalt 1 nagy veszteséggel járó harcot, amikor is megtámadott 110 wight-ot. Ekkor 4 naga elhullott a részéről. Igaz ezzel szerzett 1 plusz várat, ami anyagilag nem mindegy. A végső ütközetben Mastino 1 várban dekkolt, aminek felhúzta a falait (a tornyokat nem). 7 Titán 32 Archmagi és jópár NagaQ kíséretében. Mivel Tactics-a volt rendesen körülbástyázta a Titánokat. Nagyon kemény ütközet volt. Mastinak volt meteor shower-je ami erősen cuppantotta a lényállományomat. (nálam full sereg volt) Nagyon nagy veszteségek árán bontottam le a lényfalát. Ha nincs lighting bolt-om nem is nyerek. 225-öt sebzett az energiakisülés, ami jól jött a végén a Titánok ellen. A győztes csapás előtt pár bazilikusz maradt (egyszer kővé dermesztették a Titánt), pár Gnoll és kb. 50 Lizard warrior.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 26 kedd, 12:45 

Szisztok!

Igen jó méta volt a tegnapi game is.
Azt hiszem bogpista megtalálta azokat a templateket, (panic, balance) amelyekben a szerencse faktor nagyon le van redukálva. Egy-két minor artifacton kivül nincs mas a pályán. Ráadásul ismeretlen a pálya ami sokkal nagyobb élvezetet nyújt szerintem.
További kellemes multizást, elmentem nyaralni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]