Üdv Bátor Harcosok!
Öröm volt olvasni ezt a rengeteg hozzászólást!

Örülök, hogy majdnem mndenki jól érezte magát! Nem ragozom tovább én sem a támadás tornát, csupán leírom, hogy én mire emlékszem és részemről a téma lezárva!
Lehet, hogy Lacának abban igaza van, hogy nem 9x2, hanem 6x2 meccse volt hátra és nem 17, hanem 22 pontja volt, de mivel a táblázatból töröltem a pontokat, ezért csak emlékezetből írtam a pontokat, de szerintem ennek már nem sok jelentősége van. Laca este úgy döntött, hogy bemegy Szegedre, akkor azt mondtam ez azt jelenti, hogy feladod a meccseidet? Erre Laca megkérdezte, hogy muszály, később nem játszhatná le? Erre azt mondtam, ha a partnere beleegyezik, akkor lejátszhatja... 23 óra előtt pár perccel érkeztek vissza Nimbussal és mivel akkor már csak 5 meccs volt hátra az egész támadás tornából és többen feladták a tornát és az Ő eredményüket töröltem, úgy gondoltam a 12 meccs legalább 4 óra és az ellenfelek közül többen nem kívántak már Lacával játszani, ezért Őt is töröltem a versenyből, mondván ha játszani jött le hétvégére, akkor miért nem játszott???

Lehet, hogy rossz döntés volt, de örülök, hogy a többség egyetértett a döntésemmel...

Higgyétek el nem Laca ellen szólt a dolog és nem is haragszom rá, de szervezettség nélkül nehezen lehetett volna 0.30-ra a támadás tornát befejezni...

Sokat tanultam ebből a versenyből és örülök neki, hogy a kizárás ellenére Laca felvállalta a további támadás torna(k) szervezését és lebonyolítását!

Én már 1 hónapja írtam, hogy többet nem csinálom, szerintem Lacánál jó kézben lesz az offline és online támadás torna is!!!

Természetesen szívesen játszom majd és ha felkér adok tanácsokat... Téma részemről lezárva!
A tábor szervezése nem volt könnyű dolog és örülök neki, hogy ilyen jó eredménnyel sikerült végeznem... Persze ez nem minden versenyre vonatkozik... Akkor most részemről is egy rövid élménybeszámoló:
2vs2:
Nimbus volt a párom. Az első meccsen Szotyi és Ssth ellen Makelith és a Resurrection és Meteor Shower döntött... Szerencsétlen vereség... Második meccsünkön Jou és Hitehagyott ellen Nimbus vitte a prímet és a vezetésével sikerült győzedelmeskednünk. A csoport utolsó meccsén Werul és Karesz ellen napról napra változott a helyzet. Nimbus Castle-val volt, első héten Arkangyal, második héten angyal a Refugee Campból. Itt gondoltuk miénk a pálya... Gyorsan kimentünk a tengerre, majd mikor megláttuk a Recanters Cloacot Nimbus szigetén, már örültünk, hogy miénk a meccs... Sajnos csak Droid hőssel ment ki Cimbi és Karesz elkapta... De akkor jött a +5 Archangel... A 12 Arkangyallal Karesz nem bírt és nekem sikerült Werult megvernem. 3. helyért Gepy és Titi ellen nyomultunk. Nimbusnak nagyon nem ment, én vittem a prímet, nekem sok minden bejött. A 2. hét 6. napján bementem középre, kivettem a reliceket és a 7. napon betörtem Gepyhez... Meglepődtek, mindent megpróbáltak Titivel, de 1. napra bevettem Gepy várát és mivel volt Town portalom és ugyanolyan várunk volt a 3. héten 4 heti populációval rohangáltam...

Nimbust felfejlesztettük, feltuningoltuk, majd megütköztek Titivel és TITI NYERT!!! De nekem már nem volt nehéz megvernem full csapatommal megtépázott erőit! SZÉP CSAPATMUNKA VOLT CIMBI!
1vs1:
Itt sajnos már jött a fáradtság és az alulkoncentráltság, ennek köszönhető a 14. hely... Szerettem volna jobban végezni, az első 10-ben bennelenni, de ennyi jött össze... Legjobb meccseimet Titi, Kady és Werul ellen nyomtam, Boti, Nimbus ellen x-eltem, a többiről inkább ne beszéljünk...
H3 támadás:
A szerencse mellettem állt, a Scorpicore-k paralízise bemondásra jött be, morál és luck szempontjából sem voltam hiányban... Jó csapatok és jó meccsek voltak, sajnálom azt a kis szálkát a végén! Bocs Laca még egyszer, nem a személyed ellen szólt, de valamit dönteni kellett és ez tűnt a többség számára elfogadhatónak! Ha csinálnád a támadást jelezz e-mailben és küldöm a hozzá való cuccokat...
Várom a következő tábort, remélem lesz erőm megszervezni... Várom a HoMM V-öt, remélem jó lesz, lehet, hogy jövőre a táborban már azt játsszuk???

Várom a BB3-mat, Mugger bátyó lesz belőle valami???

Bocs, ha hosszú voltam... Baráti üdv,