Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 312 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 04 hétf., 15:04 
Heroes Team

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!
Nimbus: És mi van akkor, ha nincs olyan várból való droid hőse vagy csak olyan van éppen neki, akivel már volt korábban egyszer? Ebben az esetben mi a teendő???

Ezekkel az esetekkel nem kell foglalkozni ez már a játékos problémája, hogy meg tudja-e oldani, természetesen ha nem akkor vesztett.

Egyébként ebben az esetben megpróbálhat egy új höst venni a várában, de szígorúan csak az adott várhoz, és amivel eddig még nem volt. Ha ez sem sikerül akkor megérdemli, hogy kikapjon, mivel valsz ez már nem az elsö esete, hiszen ideális esetben csak 3 höst kell elhasználni egy várból... és ugyebár annál sokkal több van.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 04 hétf., 15:37 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Én nyitva hagytam a kérdést, felőlem rendben, amit Ssth és Nimbus leírt, ha a többség egyetért, csak tudjam követni ki mivel van, volt, de majd megpróbálom! :roll: Remélem ilyen gondok tényleg nem lesznek, amit fentebb leírtam, csak azt szeretném, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson, jól érezze magát és én is játszhassak egy jót, anélkül, hogy a nehézségek és esetleges viták miatt megjelennének az ősz hajszálaim! :wink: Ssth vedd óvatosabbra a figurát és akkor nem bukod be a főhősöd 3. napra! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 04 hétf., 15:40 
Heroes Team

Köszi Vogyi!

Ha gondolod az adminisztrációban segítek! Egyébként nem lesz gond, mivel a másik játékosank ugyis feltünik majd a váltás, ha az illetö kolléga véletlen elfelejtene szólni... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 04 hétf., 16:28 

ha bebukja igy vagy úgy, akkor választhat másikat, ezt nem olyan nehéz követni, minél később bukja be valaki, annál nagyobb a gáz, ugye:)

én ritkán szoktam, de előfordulhat, hogy benézek valamit, ettől még nem szeretném feladni.

én is segithetek az adminban, ha gondolod...............

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 05 kedd, 8:11 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Megamikor: Abban az esetben, ha bukod a főhősöd, akkor a meccset is bukod! De csak azért mert honnan tudhatná az emberfia, hogy tényleg necces csatában bukta a játékos a főhősét vagy bebukta direkt, hogy másikkal lehessen... :roll:
Baráti üdv!

Üdv!
Mennyiben különbözik egy olyan főhős bukás, amikor saját várból valót választhatok csak helyette, attól, amikor bárkit választhatok a főhősöm helyett?, Talán nem fordulhat elő, hogy a másik saját várból való jobb, mint a választott és direkt bukja be valaki a főhősét ?

(Nem kekeckedni akarok, csak azt szeretném, ha nem lenne ez a főhőskorlátozás. (ez még nem zárná ki az "egy hős csak egyszer" szabályt). De csak szeretném. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 05 kedd, 9:19 

de ez kekeckedés

nem hiszem, hogy nem érted a szabályt.......bukod aki főhős volt mondjuk a 2. napon, választasz egy másikat, de csak a vártipusodhoz passzolót.
ennyi.

a szabályok azért lettek igy, hogy izgalmasabb legyen a game, ne csak a jól ismert figurák fussák a köröket, bővüljön a taktikázás lehetősége.

kb olyan vagy, mintha a foci edző azt hánytorgatná fel, hogy miért csak 3 embert cserélhet, vagy miért csak 5 cserét nevezhet, ez a szabály és kész, mindenkire ez vonakozik :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Vogyi jelentkezz! Vétel!
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 05 kedd, 10:27 

Ez most direktben Vologya bátor harcosnak szól:

Szia bátorharcos!

Hívd fel a Sorceressmaster-t, mert szeretne beszélni veled, mielőtt ütköztök délután. Biztos késik, vagy magaddal kell vinned valamit.

üdvözöl Téged és mindenki mást:
Lord Shaba bátor harcos :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 05 kedd, 15:33 

Adler írta:
de ez kekeckedés

nem hiszem, hogy nem érted a szabályt.......bukod aki főhős volt mondjuk a 2. napon, választasz egy másikat, de csak a vártipusodhoz passzolót.
ennyi.

a szabályok azért lettek igy, hogy izgalmasabb legyen a game, ne csak a jól ismert figurák fussák a köröket, bővüljön a taktikázás lehetősége.

kb olyan vagy, mintha a foci edző azt hánytorgatná fel, hogy miért csak 3 embert cserélhet, vagy miért csak 5 cserét nevezhet, ez a szabály és kész, mindenkire ez vonakozik :oops:

Üdv Adler!
Nem tudom mennyivel nagyobb a taktikázás lehetősége, ha egy adott várral csak a várhoz tartoző hősök közül lehet választani (max 16), vagy ha annak is van esélye, hogy bármely más várból származó hős jön majd szembe az ellenféltől.
Szerintem így sokkal több lesz a jól ismert figura, mert adott várhoz általában van 1, max 2 legjobbnak tartott hős és mindenki azt fogja választani, amikor azzal a várral kell lennie. És lehet, hogy ha Rampart ellen harcolsz, akkor mindíg Mephala jön majd szembe.
Ha kifejtenéd, hogy szerinted ettől a megkötéstől miért változatosabb a játék, nem bánnám. De azt könnyen fel tudom fogni, hogy ha ez a szabály, akkor mindenki ehhez tartja magát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 05 kedd, 15:59 

megamikor írta:
Szerintem így sokkal több lesz a jól ismert figura, mert adott várhoz általában van 1, max 2 legjobbnak tartott hős és mindenki azt fogja választani, amikor azzal a várral kell lennie. És lehet, hogy ha Rampart ellen harcolsz, akkor mindíg Mephala jön majd szembe.
Ha kifejtenéd, hogy szerinted ettől a megkötéstől miért változatosabb a játék, nem bánnám.

Nem teljesen, mivel csak egyszer választhatod így is ugyanazt a hőst. Tehát ha te az 1. meccseden ellövöd Mephalát, akkor többet nem lehecc vele. És amikor legközelebb sorra kerül nálad a Rampart, akkor más hőst kell választanod. Az is előfordulhat, hogy valaki nem szimpatizál őnagyságával és nem is választja magának. (én pl. nem választanám).
Rövidebb pályán sokkal előnyösebb rampartnál Elleshart választani, vagy Ivort. A Rampart az egyik legjobb rush vár gyors és nyitott mapokon. Az ilyen pályákra botorság is Mephalát választani. Hidd el megamikor sok fog azon múlni, hogy melyik ellenfél ellen melyik várat és hőst választod majd a kisorsolt pályához. Ez majd ad rengeteg taktikázási lehetőséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 05 kedd, 16:08 
Heroes Team

Hali!

Megamikor: összesen 16 meccs lesz ami azt jelenti, hogy 16/6=2,66 azaz átlag 3-szor vagy ugyanazzal a várral. Tehát nem mindig Mephala fog szembe jönni, mindössze csak a Rampart ellen vívott meccseid harmadán valószínü... (söt, valsz még annyiszor sem, mivel a "Mephalákat" majd mindenki Boti féléknek fogja tartogatni... :wink: )

Ami pedig a változatosságot illeti, hidd el ez a szabály abszolút azt szolgálja...
1. Ugyanis ez a szabály nemcsak hösökre van kihatással hanem a választott várakra is! Azaz sokkal jobban meg kell gondolnod, hogy melyik várat hagyod ki, mert pl. ha kihagyod a Fortresst nem lehecc se Tazarral sem pedig Gerwulffal... Tehát ez mindenképpen a taktikai részt erösiti.
2. Valamint miért csökkentené a változatosságot az, hogy csak X hös van egy várban, hiszen összeségében mindegyik várral leszel majd többször is(kivéve a kiszort kettö)...
3. Megamikor áruljuk már el de öszintén... mi a túróról beszélünk??? :?: :shock: Hányszor akarod bebukni a hösödet???? :lol: Hidd el nekem, (ahogy azt már Adler is leírta neked korábban) ha még a második héten is azon agyalsz, hogy ki legyen a föhösöd, addigra az ellenfelednek már lvl10 felett lesz a föhöse!! :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 05 kedd, 16:15 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Holnap este 18 óra körül Mugger bátyó felrakja az 1vs1 és 2vs2 JAVÍTOTT és VÉGLEGES mappokat. Csak annyit módosítottam, amit javasoltatok az elmúlt 2-3 hétben, tehát sok kár nem ér senkit, ha nem akarja letölteni a javított változatokat, a táborban úgyis mindenki gépére egy kislemezről felmásoljuk. (Azért nem ma kerülnek fel a mappok, mert a nagymamámnál alszom és csak az otthoni gépemen vannak meg a jó mappok!) Szóval köszönöm a javaslatokat és az építő jellegű hozzászólásokat, ezennel a mappokon a módosításokat lezárom! :wink: Már csak 3 nap és kezdődik a tábor! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 05 kedd, 17:02 

megamikor ha ennyit parázol még én is megverlek. :D
Egyébként tegnap bootcampeltem unokatesómmal a 2v2 pályákon szépek és hosszúak. :)
Úgy látom vannak egyesek akik úgy paráznak mindentől hogy csak na. Öröm lesz nézni ahogy sorba bukják be majd az emberek a főhősöket.
Boti meg Nimbus pedig felkészülhet hogy csak Mephala, Tazar, Neela... hősökkel kell majd szembenézniük. Mindenki arra tarja majd. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 05 kedd, 22:09 

Sziasztok!

Lesz Internet a táborban? Saját gépről? Vigyek wireless routert?(4 normál port is van rajta)

Milyen a konyha? KV-t lehet főzni?

Üdv, 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 05 kedd, 23:34 

Ha jól tudom van egy tűzhely de kellene egy megerősítés. Internet max mobillal lehet aki tud az hozzon plz mert fontos lenne pl nekem. Az életem össze van kötve az internettel. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 1:25 

tűzhely van, kávéfőző nincs.

3perc a büfé, ott mérnek kavét(is)

köszönöm bogpistának és Nimbusnak, hogy megválaszolták, hidd el, jó lesz ez igy:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 7:26 

Sziasztok!

Bogpista jön? (Játszik is?)

Üdv, 2much4me

UI: Még mindig várom azt, aki átírja a nevem 2much4me-ra itt a fórumon. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 7:31 

Aloha

A tavalyi ágyamban szeretnék aludni a Zizivel és jó rálátással Adler Barátomra :))

Mingyá megyünk !!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 7:44 
Heroes Team

Sziasztok!

SenSei: Azt jó sokáig várhatod! :) :) :) Neked is egyszerűbb lenne újra regisztrálni a megadott néven s akkor megoldottad a problémát! :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 8:21 

SenSei írta:

Nem. Nem. Csak néha belepofázik itt a dolgokba. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 06 szer., 8:40 

bogpista írta:
SenSei írta:

Nem. Nem. Csak néha belepofázik itt a dolgokba. :oops:

Szia!

Egyáltalán nem arról van szó, hogy "belepofáznál" a dolgokba, sőt szerintem kifejezetten jó, hogy Te is, mint tapasztalt játékos elmondod a véleményed.

Üdv, 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 312 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]