Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 312 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 10:43 

Üdv!
Pár napja szóbakerült, hogy nem lehet az ember ketszer ugyanazzal a hőssel. Tehát nem lehet kétszer ugyanazt választani ugyanazzal a várral.
Azt viszont nem értem, hogy miért kell a választott hősnek lennie a főhősnek :?:
Én legalábbis nem szoktam az első napon eldönteni, hogy akkor ez a főhősöm. Van úgy, hogy az első héten sem. Ha mégis ez lesz a szabály, hát az erősen korlátozza a lehetőségeket és tovább növeli a mák (malac) faktort.
(Gondolom azzal mindenki egyetért, hogy az Earth Magic fontos tulajdonság. Ha csak a választott hős lehet főhős sokkal kevesebb az esélyem, hogy lesz Earth Magic-em, mert esetleg a gép nem adja be. Ha meg az ellenfelem megkapja nagy előnyben lesz. Ha viszont egy nem választott hős megkapja, simán csinálhatnék belőle főhőst. Így mindenki a legjobban fejlődő hősét tehetné meg Főnek.
Tehát ha én Earth M.-et akarok nagyobb a valószínűsége, hogy megkapja 5 hősből valamelyik, mint ha csak eggyel próbálkozhatok).

Az a szabály még mindíg megmaradhatna, hogy senki nem lehet kétszer ugyanazzal a hőssel, de nagyon jó lenne, ha nem a választott hős lenne kötelezően a főhős. (Nem szeretném, ha ilyen korlátokkal kellene játszani.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 14:57 

Sziasztok!

Szerintem az egy jó ötlet, hogy egy hőssel egy ember csak egyszer lehet. Szerintem felesleges, hogy az legyen amelyiket előre mondod, de ha pl Mephala 5X van a tavernodban az első napon (5 különböző játék során persze) akkor nem veheted fel csak egyszer (főhősként, mellékhősként persze használhatod). Szerintem a játék után mindenkinek a főhősét írjuk fel, ezt a hőst többször főhősként nem használhatja és kész.

Rendicsek, vagy már amúgy is így gondoltátok? :)

Üdv, 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 15:40 

megamikor:
nem akarlak megsérteni, de ha 2 napra nem tudod ki lesz a főhős, vesztettél, ha még 2. hétenis ezen variálsz, Nimbus már az utopiát üti...........

tehát jó ötlet ami a szabályban van..........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 15:44 

ne variáljunk, maradjanak a kidolgozott szabályok - ezen nem rosszak, inkább növelik a játékélményt - s mindenki alkalmazkodjon ezekhez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 15:50 

Miért mindig Mephalát írjátok? Jópár erősebb hero van nála. Pláne most, hogy nemcsak dungeon-rampart meccsek lesznek. Mephalánál Tazar is sokkal erősebb, mivel beastmaster. A strongholdos hősök a legerősebbek. Gurnisson, Crag Hack, Gundula ezen kívül Aarlach. Ők a legerősebb hősök. Illetve Galthran. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 16:04 

mert tavaly Ő volt a top hero
kb 4-5x játszottam ellene........Tazar is jobb, de Neela a best.

minden hero jó, de téby, hogy armorer/offense speckosok azért kiemelkednek a mezőnyből.........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 19:56 

Vélemény: Mindenkinek egy hős csak egyszer lehett a főhőse, de mindegy hogy a tavernből vette vagy azzal kezdet. A lényeg hogy a főcsatában lévő hőst felírjuk és azzal már nem lehet többet.

Lesz tűzhely vagy mikro a táborban?

Nimbus: Indulás előtte bemegyünk valahová vagy vásároljak be előtte?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 02 szomb., 21:26 

Teki1986 írta:
Vélemény: Mindenkinek egy hős csak egyszer lehett a főhőse, de mindegy hogy a tavernből vette vagy azzal kezdet. A lényeg hogy a főcsatában lévő hőst felírjuk és azzal már nem lehet többet.

Ámen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 03 vas., 1:50 

nomen

én Vologya javaslatát támogatom, tipusidegen hero ne lehessen főhős, aza csak az adott várból lehessen választani, igy fair.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 03 vas., 12:03 
Heroes Team

Pár megjegyzés:

- Azt én is támogatom, hogy mind1 honnan veszi a hőst, ,lehet más várbol is, lényeg, hogy akivel a végső csatát lejátssza az max 1x lehet, és tovabbra se lehet pl logisticest felvenni ha a masiknak nem az van, még tavernből se. Meg gondolom 4-es spellű hősök se.

- Monitorból inkább több legyen mint kevesebb

- Sokan tavaly se birták ki a hétvégéig a Támadással, szerintem aki épp ráér és már egy órát fürdött vagy kajált az lejátszhat pár támadást, vagy például ha hamarabb fejezi be a meccset 4 óránál. Én is amint lehet el fogom kezdeni :)

- A szokásosnál is lazábban fogom venni a versenyeket, Előző tábor óta amúgy se hirózoztam (ugyan ez volt a helyzet előző tábor előtt, bár ott talán volt 1-2 meccsem február környékén) :) Ami igazán izgalomba hoz az a támadás és a 2v2. 1v1-ben ugysincs sose szerencsém, előző táborban is mindössze egyszer volt ugy, hogy +4 all-nál jobb cuccot kaptam, ,a bili mindig a másiknál volt, ami el is döntött mindent. Nomeg hogy resurrection 1x, implo 1x se volt nálam! Animate dead se volt, necronal :) Az is erdekes, hogy 10 meccsből mindössze 1x volt, hogy nem kaptam meg a termelő artifact MINDEGYIKÉT, sőt, egyszer nem nalam volt a +spell duration es spelltöltő artifact-ok valamelyike, meg is lepődtem :) Ha működtek volna a kombo artifactok, mindenkit levertem volna. :) Idén külön statisztikat fogok vezetni magamnak a mák-faktoromról, hánayszor kapom meg a bilit, hányszor nem lesznek meg fullosan a gagyiitem-szetek. :)

- Aki tud és befér, hozhat ventilláétor-okat, hogy ha meleg van mozogjon a levegő. Nagy hangszórót elég ha 1-2 ember hoz, ugyis fülessel játszunk, és egyzserre max 1 valakitől szól majd zene (hálón). És hálókábelből is inkább több legyen mint kevesebb, ha lehet ne 1 centis :) Tényleg, ugye switch-gép -hez más kábel kell mint gép-gép összekötéshez? Nekem utóbbi van és azt se tudom hozni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 03 vas., 13:52 

Szerintemis csak abbol a vártibusból lehessen herot választani,amelyikkel vagyunk.Én ezt támogatom.Igy legalább izgalmasabbak lesznek a csaták.Ja és minden fajhoz tartoznak jó hősök.

Jó ötlet az,hogy már 1vs1 mellet is nyomjuk a támadást.Csak nehogy keveredések legyenek,eredmények elfelejtett beírásából......
És el ne feledkezzünk a fociról meg a fürdésről :wink:

Gepy:Ne izgasd magad hogy nem tudsz készülni1vs1-re(Én se tudok)Ezt nem lehet elfelejteni,ez már a könyöködön jön ki. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 03 vas., 19:33 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Idéznék egy korábbi hozzászólásomból:

'Mindenki valóban csak 1x játszhasson 1 hőssel, 1 vártípuson belül és csak a saját vártípusából választhasson hőst, tök mindegy mit dob a tavern! Nem akarok ebből vitát, de tök mindegy mit dob a gép, az lesz a főhősöd, amit eredetileg választottál! Ne legyen senki 10x Arlachhal, mert a szerencse állandóan bedobja neki, a másiknak meg nem... Így átláthatóbb és vezethetőbb, hogy ki melyik hőssel van, volt... Szerintem változatosabb lenne így a küzdelem és nem lennének állandóan ugyanazok a hősök... :wink: '

SEGÍTSÉTEK MÁR A MUNKÁMAT KÉRLEK BENNETEKET! Gondolkodjatok már az én agyammal is egy kicsit! Vezessem a versenyeket, intézzem az ügyes-bajos dolgokat és emellett koncentráljak a meccseimre... :? Nem gondoljátok, hogy megterhelő feladat??? :shock: Gondolkodom, hogy van e értelme egyáltalán, hogy játsszak! :? Ennyi kukacoskodó emberkével én még nem találkoztam! :?

Döntöttem, a fent leírtakat fogadjátok el! :roll: És előre gondoljátok ki, hogy azokból a vártípusokból, amivel lesztek 1vs1-ben, mely hősökkel lennétek szívesen... Nem hiszem, hogy ez olyan nagy feladat! :roll: És mikor megtudjátok a pályát és az ellenfelet, akkor kitaláljátok melyik várral lesztek ellene és a kiválasztott hősök közül a vártípusának általatok kiválasztott 2-3 hősből az is kiválasztható, hogy mivel lesztek... Egyszerű, nem? :wink: Remélem nincs harag... :roll:

Azért még közölnék egy rossz hírt: Hitehagyott lemondta a tábort, de legalább a 2vs2 küzdelmekre lejön... :? Tehát a tábori program remélem utoljára kerül módosításra az alábbiak szerint:

A program 2005. július 8–17-ig várhatóan az alábbiak szerint alakul:

2004. július 8. Péntek:
14.00 – 20.00 óra
Megérkezés Sziksósfürdőre, beköltözés a szállásra, a gépek hálóba kötése, 1vs1 torna sorsolása, pályák fordulónkénti meghatározása és 2vs2 torna párok összeállítása, pályák fordulónkénti ismertetése.
20.00 – 24.00 óra 1vs1 torna 1. forduló

2004. július 9. Szombat:
10.00 – 17.30 óra 2vs2 selejtező lejátszása
18.30 – 02.00 óra 2vs2 selejtező lejátszása

2004. július 10. Vasárnap:
10.00 – 17.30 óra 2vs2 selejtező lejátszása
18.30 – 02.00 óra 2vs2 döntő és helyosztók lejátszása

2004. július 11. Hétfő:
10.00 – 14.00 óra 1vs1 torna 2. forduló
15.00 – 19.00 óra 1vs1 torna 3. forduló
21.00 – 01.00 óra 1vs1 torna 4. forduló

2004. július 12. Kedd:
9.00 – 13.00 óra 1vs1 torna 5. forduló
14.00 – 18.00 óra 1vs1 torna 6. forduló
21.00 – 01.00 óra 1vs1 torna 7. forduló

2004. július 13. Szerda:
9.00 – 13.00 óra 1vs1 torna 8. forduló
14.00 – 18.00 óra 1vs1 torna 9. forduló
21.00 – 01.00 óra 1vs1 torna 10. forduló

2004. július 14. Csütörtök:
9.00 – 13.00 óra 1vs1 torna 11. forduló
14.00 – 18.00 óra 1vs1 torna 12. forduló
21.00 – 01.00 óra 1vs1 torna 13. forduló

2004. július 15. Péntek:
9.00 – 13.00 óra 1vs1 torna 14. forduló
14.00 – 18.00 óra 1vs1 torna 15. forduló
21.00 – 01.00 óra 1vs1 torna RÁJÁTSZÁS

2004. július 16. Szombat:
8-9.00 – folyamatosan H3 támadás mérkőzések
22.00 – 02.00 óra 1vs1 torna 1. forduló elmaradt mérkőzéseinek pótlása azokkal, akik csak később érkeznek...

2004. július 17. Vasárnap:
10.00 óra Eredményhírdetés, díjkiosztó
14.00 óra Pakolás, hazautazás…

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 03 vas., 19:43 

Rájátszás eddig nem volt ugye?
ez mit fog takarni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 03 vas., 21:06 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Adler: Igen, nem volt rájátszás... De mivel párosan leszünk Hitehagyott kiesésével, ezért 2 forduló kiesik és plusz 1 rájátszás belefér... :D Itt lehetőség lesz 1 helyezést javítani a 15 forduló alatt elért eredményeden. Magyarul az 1-2, 3-4, 5-6 stb. helyezettek játszanak plusz egy meccset és lehetőséged van pl. az addigi másodiknak a legjobbat legyőzve elhódítani a bajnoki címet, stb. Remélem érthető! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 03 vas., 22:24 

szuper!

remélem már nincs szabálymodositás:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 04 hétf., 12:32 

Üdv!
Mi van, ha a választott hősöm belefut egy necces csatába és beadja a kulcsot?
Elvesztettem a meccset :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 04 hétf., 12:46 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Megamikor: Abban az esetben, ha bukod a főhősöd, akkor a meccset is bukod! De csak azért mert honnan tudhatná az emberfia, hogy tényleg necces csatában bukta a játékos a főhősét vagy bebukta direkt, hogy másikkal lehessen... :roll: Egyébként ha nem tudsz adott időn belül az átjáróba átmenni, hogy 3 óra 40 perc után megmérkőzhess az ellenfeleddel, akkor is buktad a meccset... Ez a szabályokban is le vagyon írva... :wink: Szóval tessék vigyázni nagyon arra a főhősre... :shock: Egyébként, ha az ellenfeled engedi, akkor ha elvesztetted a főhősödet, visszaloadoltok és megy tovább a csata... Persze gondolom ez már csak fun game lehet... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 04 hétf., 13:05 
Heroes Team

Hali!

Vogyi szerintem jobb lehet az a megoldás, hogy ha bebukta vki a föhöst, akkor kinevezhet egy olyan droid höst föhösnek, ami az adott várból való, és még nem volt vele addig... Így elöfordulhat az, hogy egy meccsen egy várból akár 2 höst is ellö az ember. :shock:
Szerintem ez is abszolút követhetö, és nem okozna üresjárásokat...

Tehát szerintem, hagy döntse el az az ember aki bebukta a föhöst, hogy feladja, vagy választ egy másik höst és folytatja, viszont ezzel csökkenti a késöbbi meccsein az esélyeit...

Ui.: Ez nem szabálymódosítás lenne, csak egy nyitva maradt kérdés tisztázása... :D
Még valami... nekem ez az általam leírt formában triviális volt...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 04 hétf., 14:27 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nimbus: És mi van akkor, ha nincs olyan várból való droid hőse vagy csak olyan van éppen neki, akivel már volt korábban egyszer? Ebben az esetben mi a teendő??? :shock: Ez egy végtelenségig húzható és ragozható dolog, tudomásul kell venni, hogy nincs jó megoldás a kérdésre, csak az, amit írtam... De én nyitva hagyom a kérdést, lehet eszmét cserélni... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 04 hétf., 15:03 

...Segítsünk Vologyának, de szinte most megmondom, hogy a harmadik körben általában bebukom a főhösöm, élvezetes lesz 20 perces meccseket játszani...
Akkor addig vesz droid hősöket, amíg nem lesz olyan ami abból a várból való és még nem volt vele. Addig nem mozoghat mással amíg nem vesz egy olyat...Vagy feladja...Nimbus ötletét kiegészítve...

Üdv:Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 312 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]