Balee írta:
Freemy írta:
Mutattak már jelet is nekem és beszéltek is hozzám a fejemben!!!
Lehet, hogy kicsit későn jött ez a kédés, de csak most néztem meg a topicot. Szóval:

Ez komoly Freemy

Milyen jelet mutattak, és mit mondtak

(Csak akkor mondd ha elárulhatod).
Nem mondták, hogy titkoljam, szerintem senkinek se mondják, csak amit mondanak az ilyen emberek egy ilyen találkozás után, azt nem hiszik el a hitetlen emberek...
Én is elmondom hát, hogy mit tudok.
A jel:
Jópár éve gondolkozok, olvasok a témában. Egyszer egy unalmas munkanap alkalmával arra gondoltam, hogy mi lenne, ha gondolatban kommunikálnék velük. (Lehet, hogy meseként hangzik, de ez az igazság!) Ez a kommunikáció egyoldalú volt, de sikerült. Azt kértem tőlük, hogy ha léteznek, adjanak bizonyítékot nekem, persze valami olyat, amire más nem figyel fel, csak én. Irányították is talán a gondolataimat aztán, mert utána kitaláltam, hogy mi lenne, ha ez a jel az lenne, hogy az ablakom előtt az általam látott térben elrepül egy madár. Ugye ez nem feltűnő mások számára, de nekem elég. És hiszitek, vagy sem, arra jött egy kismadár és pont az ablakom előtt, az általam látott térben repült el... Gondolhatjátok, mekkorára nyílt a szám...
Aztán mert az ember kételkedő és azt hiszi, hogy minden csak a véletlen műve, egy másik napon újra kértem őket, hogy ha vannak és teljesen biztosan léteznek, csinálják meg újra ugyanazt. Ekkor épp vonaton ültem, tél volt, azaz kevés madár lehetett körülöttünk, bár hó nem volt, és néztem ki az ablakon. Pár pillanat múlva elrepült egy varjú mellettünk, majd láttam még egy fehér galambot is... Szóval ha ez is véletlen, akkor az is az, hogy most erről írok.
A beszéd:
Ha jól emlékszem januárban történt még épp vizsgaidőszakban voltam...
Egyik éjszaka arra érbedek, hogy valaki beszél hozzám. Fura érzés volt, senki sem volt a szobámban, és még azt sem mertem megtenni, hogy az órámra nézzek. Csak hallottam a hangot és féltem. Semmi egyebet nem mondott, csupán azt, hogy mutatna valamit nekem. Én gondolatban azt mondtam neki, hogy "ne most, mert holnap vizsgázok és aludnom kell". Erre csend lett a fejemben, de egy darabig még nem tudtam elaludni. Féltem, hogy most mi lesz.
Sokan mondhatnátok erre, hogy álmodtam és semmi sem történt. DE! Másnap este a húgom előtt mentem be a fürdőszobába és épp jött volna ő is, mondta nekem, hogy siessek, nagyon szeretne aludni, mert tegnap 2 óra körül hajnalban egyszerűen nem tudott aludni. Én nem kérdeztem meg tőle, hogy miért, de talán ti is tudjátok, hogy mire gondoltam, és valószínűleg az is történt.
Azóta várom, hogy mikor jönnek ismét és mikor mutatják meg nekem azt a valamit...