Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 08 szer., 14:01 

nem jössz játszani
nem tudok privátba üzenni Neked.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 10 pén., 11:16 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Gratulálok Bogpistának! Jó meccs volt. Csak fele akkora szerencsém lenne, mint neki, akkor lehet, hogy én lehetnék az V. Heroes tábor 1vs1 torna bajnoka??? :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 10 pén., 15:10 

Köszi. Hát, a szerencse a játék része. :wink: De ellened múltkor nem volt igazán nagy szerencsém, ami kirívó lett volna. Mindvégig rush-ra játszottam a Towered ellen. Bíztam a sárkányaim mágiaimmunitásában. A csatánál meg volt nem 1 rossz húzásod, amikor is a ballistám és a seregem elé hoztad az angyalodat, giantokat és a nagakvíneket is. El is pusztultak rútul. Amikor az angyalomnak 3 ép-je maradt, neked már szinte sereged sem volt (25beholder, 1 A.Behi, és pár M.Genie + talán 1 naga), míg nekem még megvolt érintetlenül a 3 sárkány 2 war unikorn, 12 ogremagi és pár elf + ugye az angyal. Ezután az angyal pont leütötte a behit, a lighting leamortizálta a genieket a sárkányok meg a 25 beholderből 7-et varázsoltak. A Behit is végig hátultartottad, amíg az angyallal + a giantokkal rohamoztál. Szóval ha így nézzük, akkor szerencsém volt :wink: :) Sok sikert és szerencsét a táborba. Majd koncentrálok, hogy küldjek 1 kis szerencsét :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 10 pén., 19:45 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Gondolod a dupla akkora attackod és defensed ellen lett volna valami esélye bármelyik lényemnek??? :shock: Véget akartam vetni a csatának, ezért támadtam ki, mert a sárkányaid ellen semmi esélyem sem volt. Az én ligtningem 170-et sebzett a Te 150-eseddel szemben, de a giantot semmi nem védte a lightningtól, a dragont viszont semmivel sem tudtam sebezni... :? Mikor az angyalod meglőttem a Beholderekkel, megütöttem a Naga Queenekkel és a Dzsinnekkel és nem sebeztek összesen annyit, hogy kipurcanjon, akkor már látszott, hogy a dragonok és az attack és defense eldöntötték a meccset! :roll: Szóval nem a rossz lépésekről szólt a végjáték, hanem a mielőbbi meccs lezárásról! :shock: És azért arra a Clover of Fortune varázstárgyra bejött vagy 2-3 luck a meccs alatt, míg nekem a 2 morálra semmi... :? Azért remélem elég szerencsét küldesz a táborra! :D És igen, a szerencse a Heroes velejárója! :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 10 pén., 20:56 

Sziasztok!

Teki: 1 javaslatom lenne a versennyel kapcsolatban: Azokat a meccseket, amiket úgy tüntettél fel, hogy "ha gondoljátok", azt tedd kötelező érvényűvé! Mindezt azért kellene megcselekedned, mert enélkül elcsúszik a rendszer. Én például már 4 meccset játszottam, aminek következtében 4 várat lőttem ki a 6-ból. Adler és Boti pl. csak 1-et. Ha azok a meccsek is lejátszásra kerülnek, amiket az oldalon felírtál, akkor kiegyenlítődne a rendszer. Így nem fordulhat majd elő, hogy valaki már újra minden várral rendelkezik, míg a másiknak még megkötései vannak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 10 pén., 21:23 

Szerintem ez nem jó megoldás Bogpista, mert akkor kétszer játszana egymással Adler és Vologya, Boti és Zizi, Én meg Karesz...

Szerintem a ti csoportotokból töröljük a Paul elleni meccseket és akkor azt a várat amit ellene használtál megint használhatod...

Boti meg Adler meg idővel be kéne potólja a meccsét...Adler mostanában gyakran fellelhető Zoneon. Szerintem ítéljük neki a pontot, ha nem fejezik be a hétvégén, mert azért az időlimit az időlimit...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 11 szomb., 7:50 

Szerintem ez sem jó ötlet. Akkor inkább legyen az, hogy elveszünk tőletek 1 várat. Vagy a párokat cseréljük meg: Vologya-Boti, Zizi-Karesz, Adler-Ssth. Teki? Az Adler-Boti meccset + ha nem játszák le, akkor sorsold ki (várakkal együtt).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 11 szomb., 8:11 

Most megyek nyaralni majd szerdán jövök. Addig gyakoroljatok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 11 szomb., 14:53 

gamez valaki, már az új tábori mappokon?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 11 szomb., 20:35 

Sziasztok!

Ezt most nem tudtam megállni hozzászólás nélkül! :D
Örül a fejem, mert megnyertem egy multi meccset! (életmben először!!! :lol:)
Igaz kellett hozzá egy kis sz*rban fürdés, meg néhány disznó itthonra...
Ellenfelem Nimbus volt! :shock:
A Tábori mapok közül választottuk a Merlin próbatétele címűt... (ezt még ő sem jáccotta sosem... 8) )
A Kék sarokban: Nimbus, Fortress, Gerwulf, a piros sarokban: Laca, Stronghold, Gundula.
A 3. hét 1. napján rongyoltam be nagy elánnal középre, gondoltam a toweres varázslatok jól jönnek majd, de nem számítottam ilyen kemény védőseregre! (12 titán) Ezért a vár helyett inkább Nimbus ellen indultam, aki időközben feltűnt a képernyőmön, így a 3. hét 3. napján megütköztünk!
Gerwulf: 14/15/11/9, Gundula 14/11/15/12, sajnos egy behemacit elbuktam a cyclops stockpile-ban, de kárpótlásul beállt pár viharmadár! (kb: 10 körüli...)
A csata végkimenetelét eléggé meghatározta a Nimbus által előtt Chain Lighting rezisztálása :). Aztán nyomtam egy Hastet (expert air magic), aztán köv körben én kezdtem és elersztettem én is egy chain lightningot ! :) Egyenlő rezisztanciák volt! De ő nem rezisztált... A behemacik feltámasztása, majd az ütésüket követő morál mindent eldöntött...

Üdv: Laca, a mákos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 11 szomb., 20:56 

Laca: Gratula! Aki a 3. héten tud Nimbus ellen nyerni, az nem csak mák! A szerencséért meg is kell dolgozni :wink: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 11 szomb., 22:07 
Heroes Team

Heyho!

Mindenek előtt GRATULA LACA!! :D

Hááát igen... elszenvedtem a tavalyi tábor óta az első vereségemet... Valóban döntően szerencsés volt Laca az utolsó csatában... (resist a chainre, moral a macira...), De tény, hogy jól jáccott... Nagyon jól! Nem gondoltam, hogy 3. hét 1. napján középen lesz... :shock: Ami engem illet, a második hét 6. napján bementem középre... a terv az volt, hogy 3. hét 1. napján kiszedem az utópiát, majd megyek Laca ellen... a 2. hét 7. napján levertem az utópia előtt tébláboló Redeket, majd vártam az első nap adta utánpótlást... azonban megjelent a színen Laca... Mivel ő nem szedte ki az utópiáját, ezért úgy döntöttem nem szedem ki én sem az utópiámat... no comment :roll: :oops:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 12 vas., 2:11 

Hali!

Nos még eggyel gyarapítottam vesztes meccseim listáját... :?

Bogpistával éppen most fejeztünk be egy Nyugat vs. Kelet háborút! Mindkettőnknek Towert sorsolt a gép...
Bogpista: Pyre 24/21/19/18, én: Malekith 20/16/25/16...
Nagyon bíztam Malekith varázserejében, de amikor a 3. hét 6. napján megjelent mellettem Pyre kicsit betojtam... (volt nálam 14 dzsinn, meg 5 titán, semmi más...)
Szerencsére az utánpótlás odaért én mégis a térkapun át való menekülés mellett döntöttem, hogy begyűjthessem a hiányzó +4 def.-et és +4 know.-ot! Az előbbit sikerült is de sajnos a váramat nem értem el!
Pyre természetesen a 7. napon átjött a térkapun és elfoglalta a várat...
Ezekután kénytelen voltam várat ostromolni...
Bogpista Implosionnal nyitott (-5 titán... :( ) Aztán Malekith elkezdte a közel 1300-at sebző chain lightningokat dobálni... Ez elég szépen leamortizált minden Pistánál, kivéve a 9 db Naga Queen-jét... (ezekre ugyanis Anti-magic-et nyomatott...)
Mivel ő sem volt brutál varázslatok hiján mondanom sem kell, hogy mi maradt a seregemből... esélyem sem volt. Egyébként az anti-magic az én váramban volt... :roll:
Sajnos az 5. szintű varázslataimat (elementál) nem tudtam még megtanulni ezért még azzal sem tudtam időt húzni...

Nagyon izgalmas és úgy gondolom, hogy kiegyensúlyozott meccs volt!
Gratula Bogpista!

Üdv: Laca :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 12 vas., 9:01 

Sziasztok!

Gratulálok Lacának, nagyon jól játszott. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy Capitolt építettem a váramba, ezzel nem tudtam időbe lényeket fejleszetni, így húzódhatott el a csata a 3. hét végére. Pyre már a 3. hét 2. napján készen állt a csatára, lvl5-ös spellekel, de a lényei még nem voltak kész. A kocsma híresztelései alapján Malekith ekkor még közel sem volt akkora varázstudó. Az 5. napra készen lett, csak mivel akkor hoztam el a szigetről a +5-ös kardot is kb. 4-5 hősön keresztül átklikkelve a fél sereget, mire Pyre megkapta volna az indulási parancsot, beléfojtották ennek lehetőségét (lejárt saz idő). Így a rengeteg mozgásponttal bíró Pyre (1 Arch Devil segítette ebben) tovább rostokolt a sárkányok előtt. Ez a + kis idő elegendő volt Lacának, hogy Malekithből rettenet pusztítót alkosson. Azért szerencsémre volt Föld elementál idézésem is még a tarsolyba, de nem kellett kijátszanom ezt az ütőkártyát a végső csatánál. Laca nagyon kemény ellemfél volt, ügyesen és gyorsan játszott. Gratula neki!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 12 vas., 9:16 
Heroes Team

Hali!

Látom Laca, nagyon belelkesedtél... :D :D 8) Menyasszonyka nem volt nyűgös? :lol: :lol:

Gratula Bogpista!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 12 vas., 10:27 

Jön valaki játszani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 12 vas., 20:22 

Nem volt elég a tegnapi... :D
Jöhetne valaki! :roll:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 12 vas., 22:33 

simán buktam az Én vs Te mappon, Sensei ellen, dungeon vs dungeon
nem tudtam castle t huzni, mert nem volt elég kő, no comment

ez az egyetlen map, ahol nem mindegy mivel van az ember, vagy teljessen mindegy, mert nagyon csöves.......azaz fullra a szerencsén múlik, sikerül e elég és olyannyersenyagot találni, ami pont kell.

Ilyen map is kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 13 hétf., 2:01 

Nah, megvolt a hétvégém harmadik meccse is... sajnos ismét a vereség lajstromomat bővítettem... :(
Ezúttal Adler ellen nyomultam az Ellenséges szomszédok tábori verzióján!
Adler: Rampart, Mephala 19/26/22/17, én: Dungeon Malekith 11/13/21/17.
A mindent eldöntő ütközetre a 3. hét 2. napján került sor. Azt hittem a csata végkimenetelét az fogja eldönteni, hogy mindkét kannát Adler kaparintotta meg... (a másodikat szinte az orrom elől...) de nem...
Valószínűleg jobban bírtam volna a kiképzést az 1100-as chainekkel, meg meteor showerrel, na és a földelementál idézéssel (430 körüli manám volt) de sajnos Adlernek beadta a gép a recantert... :? a lényeit szinte sebezni sem tudtam... egy árva lightning bolt volt amit használni tudtam... no comment :roll:

Üdv: Laca

Ui: ja és voltam olyan hülye, hogy egy sárkányom kintmaradt egy droidnál... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 14 kedd, 1:28 

Hali!

Holnap szeretném folytatni a multi-dömpingemet! :D
Úgy néz ki fél7-től ráérek éjszakáig! ;) Merlin: ha neked jó nyomhatunk egyet fél7-től! Ha utána még lesz erőm (remélem) akkor nagyon szívesen várok valaki mást egy funra!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]