Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 18:01 

Való igaz, a fortress támadóereje nudli. Egyszer ssth ellen fortressel voltam dungeon ellen. Orb of inhibitionom volt, így nem volt varázslás. A skillek kb. egyformák voltak, csak neki az attack volt nagyobb (Arlach), nekem meg ugye a defence(Tazar). A meccs vége az lett, hogy a fortress lények belefulladtak a mocsárba. De nagyon. A Fortress + Stronghold csak olyan pályán használható, ahol legalább 3 vár van, így nagyobb az esély a lvl5 dwellingre. Vagy, ahogy Boti nagymester említi: recanter. Recanterrel valóban az egyik legerősebb vár a stronghold.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 18:06 
Heroes Team

Hali!

Boti: azt nem mondtam, hogy nem volt mákom!! 8) (Ráadásul warriors tomb-bol szedtem ki a cloakot :lol: ) Egyébként amit leírtál az abszolút helytálló, de azért van egy-két rush pálya... szerintem pl. visszakerült a DW is...

Tényleg nem is meséltem... Kicsit volt szerencsém tesztelni a DW-n (hotseaten :oops: ). 2. hét 1. napján betörtem középre 3 devillel, és 12 EfreetSultannal. Felvettem a universityket, majd még a héten gyorsan beütöttem szegény volt csoporttársam várát. Szegény csak kapkodta a levegöt, hogy Pyrre, hogy francba lett olyan erös, mikor nem voltam nállam semmi relic (17. szint 22-19-15-11)...

Szal azért akad rush map... :wink:

Ja és akkor a nyílt mapokról még nem is beszéltem!!! :shock:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 18:41 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Boti: Honnan veszed, hogy túl lettek módosítva a tábori pályák? Alig nyúltam hozzá igazán 2-3 mapphoz, mindegyik eredeti TOH-os vagy Szotyi által készített! :shock: (Egyébként Adler bátyó javaslatai szerint válogattam össze a mappokat...) A fő várakból valóban hiányzik pár 4 ill. 5. szintű varázslat, de a többi várból csak az Armageddon, Fly, Dim. Door és Water Walk varázslatok lettek kitiltva, mint a többi táborban is volt! Amennyiben igény van rá, a fő várakba is visszarakom azt a 4-5 varázslatot, ami a BB2 mappokon is hiányzott a várakból! Várom az észrevételeket! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 20:13 

Jaj igen majd elfelejtettem mondani. Nekem lenne egy megjegyzésem a mapokkal kapcsolatban. Szerintem nagyon rossz ötlet, hogy a várakban alapból van mage guild level 2. BB-n is nagyon meglepett és, ahogy figyeltem a meccseket teljesen másképp lehetett játszani. Szerintem az nagyon nagy előny a dragonoknak meg a magicnek. Meg hátrány a fortress, strongholdnak párosnak. De egyébként is így könnyebb gazdálkodni és a játék színességét csökkentjük. Szóval én nagyon ellenzem ezt a level2-es dolgot az elején. Szerintem max akkor maradjon ha a többség is úgy dönt...

Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 22:35 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ssth: Alapból így volt néhány mappon, de a mérkőzések gyorsítása miatt került alapból lvl2 torony a fővárakba. Viszont az előző évek táboraiban is csak lvl1 mage guilddal vagy a nélkül kezdtünk, ezért az összes mappon javítom a fővárakban a mage guildot lvl1-re! Így tiszta sor! Várom a további észrevételeket! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 22:35 

Beírom ide is:

Sziasztok!

Tudomásomra jutott, hogy egy nagyon erős érdekcsoport, ami bár egy fős, mégis szembe szállt mindenkivel és el is nyomta a többi 15 tartózkodót és az egy ellenzőt is. Ez az ember Ssth álnéven található, és a Might lobbit képviseli. Minden szava ravasz, de a lobbi érdekét szolgálja.
Legutóbbi tevékenykedésével rávette Vologyát - kihasználva végtelen jó indulatát - hogy szedje ki a lvl 2 guildeket, ezzel a Mágusokon komoly érvágást ejtve. További adalék, hogy a Rampart megrögzött ellenzője, amely vár egyébként a Dungeonnal együtt tovább gyengül ezen húzás miatt.

Egy szó mint száz, szerintem ne szedjük ki, vagy legalább kérdezzünk már meg másokat is... pl a szavazás állása most 1-1, nem értem miért döntünk akkor a lobbi mellett.

Két lehetőséget javaslok:
1. ne szedjük ki
2. szavazzunk

Üdv,
SenSei=2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 22:42 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Sensei=2much4me: Nem 1-1 az állás, mert többen a lvl1 mellett foglaltak állást: Karesz, Zizi, Szotyi, Hitehagyott, akiket sikerült a kérdésről megkérdeznem. Egyébként mint az előző hozzászólásomban kifejtettem hogyan volt az előző táborokban és mivel én döntök mindenről, ezért ezt visszamódosítom lvl1-re. Sajnálom, de valahol ez tényleg jogos, mivel az alap TOH-os mappokon is csak lvl1 vagy semmi a kezdeti mage guild. Remélem nincs harag! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 04 szomb., 15:18 

Üdv!

Na lejátszottam a meccsemet Karesszal. Elég érdekes pálya az a hidak. Most játszottam rajta először. A csata megvolt a második hét negyedik napján. :shock: :shock:
Az egész meccs kb másfél óráig tartott, szóval a gyorsítás a ezen mapon nagyon bevállt :lol:
Az döntött, hogy én kaptam egy behemacit az első héten a refuggeeból így gyorsan átnyarlgaltam Kareszhoz, akinek semmi se jött be és így a várában legyaktam. Mákom volt.

Ja én Stronghold (Gurnisson ) ő Inferno (Pyre)

Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 04 szomb., 15:34 

Én csak azt szeretném mondani, hogy a zone nickem megváltozott, már nincs mögötte a 0. Így simán csak bogpista. Nem nagy hír, de én csak ilyennel tudok most szolgálni :D Gratula ssth-nak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 05 vas., 14:50 

csövezek a zone -on ,jön valaki toh v fun

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 13:53 

jön valaki, játszani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 16:55 

Délután ráérek, de délelőtt dolgozom, bár tegnap ha tudom hogy fenn vagy a zone-n akkor fellépek. Én még reggel 10 körül voltam fenn a zone-n de akkor nem volt fenn magyar.
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 17:38 

relic guard - relikvia őrzői - 3. hét 7. nap
2 hétem negvolt 2 relic, Teki nem nyitott ki sehol semmit, atkellett mennem a portalon, s pont elkaptam,amint varázslatokat tanult a második várban:)))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 19:14 

Hát igen szerencse is kellett neked hogy pont várban kaptál el. Mert a 700-as lighting vagy egy esetleges earth elemental jó lett volna. De lassú vagyok még gyorsulnom kell. Még nem tudom hogy hogy csináljam de kitalálok valamit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 20:36 

Teki1986 írta:
Hát igen szerencse is kellett neked hogy pont várban kaptál el. Mert a 700-as lighting vagy egy esetleges earth elemental jó lett volna. De lassú vagyok még gyorsulnom kell. Még nem tudom hogy hogy csináljam de kitalálok valamit.

Miért, a várban nem lehet varázsolni? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 22:16 

Elvileg holnap délután/este én is ráérek egy fun-ra. Ha valakinek van kedve szóljon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 22:21 

10 Wyvern ami Tazarnál volt az nem sokáig bírta Adler főserege ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 07 kedd, 13:49 

Ismét játszottunk Adlerral és próbáltam meglepni egy gyors támadással de Malekith és a 4-es szintű varázslatai eltiporták szegény zöld sárkányaimat. Ha felhúzom a goldot akkor nyerek. De sajnos hibáztam. Ezért jók ezek a gyakorló meccsek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 08 szer., 1:18 

a 4. szintű spellek mellett - chain& shower - ott figyelt még 4 black....

2x is összecsaptunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 08 szer., 13:43 

Lejátszottuk Vologyával a meccsünket. Én Ramparttal voltam, ő Towerrel. Nekem végül Gurnisson lett a főhősöm, Vologyának Neela. A csata a 2. hét 4. napján történt. Nagyon jó kis csata volt. Sajnos nekem volt 1 rossz húzásom előtte és szinte a teljes 1. heti populációm (unikorn, dendroid, Elf) megburnyált 1 dwarven treasuryben. De Gurnisson jobb volt mint Neela. G: 14 15 4 5, Neela: 7 8 6 6. Vologya kapott 1 ősi behemótot a sátorba, míg nekem nem adott semmit. Szerencsémre Vologyának nem volt sárkányra ható varázslata, így én nyertem a battlét.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]