Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 19 csüt., 13:17 

Hogy hogy nem tudsz elérni ? Én mindig látlak "téged" az msn-en :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 22 vas., 18:30 

júl 1 én új szezon indul a ToH-n, gyertek:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 22 vas., 21:05 

Sziasztok!

Teki: Mi a helyzet az Online versennyel? Vagy tart nég az érettségi? Jöhetnek az új csoportok. Közben a hiányzó partikat is le tudjátok játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 17:30 

Paul sajnos kilépett a tornáról mivel most nincs ideje ezzel foglalkozni meg ilyesmi. A meccset mivel a váram támadásánál mindig lefagyott a játék v.miért ezért végülis én nyertem úgy egyeztünk meg. Holnap új sorsolás de a Boti-Adler meccs még hiányzik!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 24 kedd, 14:17 

Javaslom, hogy a Paul elleni eredményeket töröljük és akkor így három háromfős csoport marad. Ezeket lehet újra összesorsolni. Monjuk első második harmadik különböző csoportokból kerülne most egybe. Boti meg Adler meg majd lejátszákk a meccsüket, addig mehet a második kör, mert jobb ha korábban elkezdődik, hogy tudjunk kalkulálni mikor lesz idő játszani...

De ez csak javaslat volt.

Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 24 kedd, 21:47 

Sziasztok!

Lehet még ezekre az online mizériákra nevezni? Érdekelne a dolog... egyáltalán milyen versenyek vannak? (Linkek?)

Üdv, SenSei

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 29 vas., 16:31 

Hali!

Na mi a helyzet a versennyel? Nehogy ez is félbemaradjon, mint Szotyi kezdeményezése, mert akkor bosszús leszek. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 29 vas., 17:15 

Nyugi csak az érettségi meg a munka nem nagyon jön össze. Plusz a H3...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 2:42 

Sziasztok!

Ssth-val nagyon húzós játékot játszottunk az imént.

A pálya a Relikviák őrzői, ő fennt Sandroval, én lennt, Arlachhal. Az artikat középről a 2 hét 2ik napjara kiszedtük, neki jutott a +3 mindenhez nyaklánc és a +12 pajzs, nekem meg a +2 és +5 mindenhez. Az utópiában jobb cuccokat kapott, +12 kard, +6 mindenhez, meg még két vmi, Earth és Air orb, és még a +1 mindenhez is megvolt , nekem meg megvolt az összes mellvért, ami csak van a játékban, köztük a +10 poweres.

Végül csak 7 blackkel :shock: :shock: átmentem, mást nem is vittem, neki full sereg a 4ik hétről.

Sandro: 31,29,25,24, 520 mana
Arlach: 21,17,29,20, 440 mana

Igazandiból a universitybe akartam menni, de elkapott, és mivel még a játék elején egy csatat elrontottam, és nagyon fair módon engedte h loadoljunk, ezért gondoltam, h ha eléri Arlachot, hát ez van. Elérte, még a univ előtt. :roll: :roll:

2-3 Chainnel és a sárkány egyszeri akciójával a teljes serege meghalt, leszámítva 330 csontit és 9 Dread Knightot, akik anti magicet kaptak. Szerencsére 114 Earth elementalt tudtam idézni egyszerre, így ugyan nem kis fogócska árán de elértem a csontikat. Az 50 air elementálos idézés és a meteor shower sem segített.

Nagyon jó meccs volt, ahol a magic over might :o (és hogy a necro egy ... :lol: :lol: ) megerősítést nyert (persze a téma nem lefutott :lol: :lol: )

Üdv, 2much4me = SenSei

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 7:58 

SenSei írta:
és hogy a necro egy ... :lol: :lol: )

:shock: Ezzel mit szerettél volna mondani? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 9:46 
Heroes Team

Hali!

Hát gondolom csak annyit akart mondani Sensei, hogy pl. valamilyen oknál fogva a BB2-n én is kihagytam a necrot... :wink: No persze ne értsetek félre, minden várral lehet nyerni...

Tovább vinném a gondolatot, a korábban általam abszolút nem favorizált Fortresst egészen megkedveltem... még az is elképzelhetö, hogy a táborban sem fogom kipakolni! :lol: 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 10:02 

Nimbus írta:
Hát gondolom csak annyit akart mondani Sensei, hogy pl. valamilyen oknál fogva a BB2-n én is kihagytam a necrot... :wink: No persze ne értsetek félre, minden várral lehet nyerni...

Igen ezt észrevettem. Úgy látom, akkor nem igazán ismeritek a necro erényeit. Én eleddig 1szer vesztettem ezzel a várral és számtalanszor nyertem. És biztos vagyok benne, ha Ssth-nak bejön az animate, akkor a 2. héten úgy átrongyol SenSeihez, hogy csak na. A necro igazi rush vár, amelynek ilyenkor nem sok ellenfele van! Való igaz, ha egy csata minél tovább tart, a necro esélyei csökkennek, mivel a ghost dragon elég weak. Na de aki necrot választ, az ne az 5. héten csatázzon. A fortress-t meg szerintem egyre többen meg fogják kedvelni, most hogy a versenyeken nemcsak rampart+dungeon vár van. :P :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 10:33 

SenSei írta:

(és hogy a necro egy ... :lol: :lol: ) megerősítést nyert

Azt azért te is tudod, hogy ennek semmi köze nem volt a Necro gyengeségéhez? :evil:

ui: Egyébként meg gratulálok, mert nagyon jól játszottál!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 11:07 

Sziasztok!

Hát hihehetlenek vagytok! :lol: :lol: Az még haggyán, h Ssth nem hagyja annyiban, de azért remélem feltűnik, hogy most már csak élcelődöm... :lol: :lol: Az egész játék onnan indult, h eleinte nem hittem volna h a necro ilyen erős, de most már látom azokat a dolgokat amiket írtatok.

Most épp azon tűnődöm, hogy necro helyett milyen várat hagyjak ki. Nem lehet csak egyet kihagyni? Végülis ez logikailag nem ütközik a szabályokba (szerintem).

Amúgy szerintem nem voltam olyan jó egyáltalán, sokszor lassú voltam, és a heroes fan főbérlőm is csak a fejét fogta, hogy mit csinálok... hát én is. :?

Üdv, SenSei

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 11:38 

Na így mindjárt más. Adok 1 tanácsot, hogy mit hagyj ki: Stronghold.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 12:17 
Heroes Team

bogpista írta:
Na így mindjárt más. Adok 1 tanácsot, hogy mit hagyj ki: Stronghold.

Hali!

Mindenki legyen szíves fogadja meg Bogpista tanácsát! 8) :lol: :lol:

ui.: eddig kéccer nyertem döntöt Strongholdal... :wink:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2005 jún. 02 csüt., 13:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 12:19 

Kész a frissítés! Új forduló új élet! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 12:42 

Csak a Necrókra érzékeny vagyok SenSei. A csontik már már szinte a testvéreim :twisted:

Egyébként jól megvalósítottad így kivülről nézve a taktikát. Lehet ott én is fogtam volna a fejem ha látlak, de így semmit nem lehetett észrevenni... :)

Ssth

ui: hagyd ki a rampartot :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 13:27 

Nimbus írta:
Mindenki legyen szíves fogadja meg Bogpista tanácsát! 8) :lol: :lol:
ui.: eddig kéccer nyertem döntöt Strongholdal... :wink:

Ízlések és pofonok. Én strongholddal eddig csak random mapon nyertem, ott viszont a strondhold talán a legerősebb. Fix mapon nem is nagyon fogok strongholddal lenni. Régen én is szerettem, de megváltozott a véleményem. De teljesen mindegy. Ssth mester például a rampartot rühelli. De, hogy a necrót a leggyengébbek közé teszitek, az számomra meglepő ennyi az egész. De ti tudjátok mit vesztetek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 17:41 

Hali!
Sajnos a tábori pályák kicsit "túl" lettek módosítva, elég nagy teret adva a magic-nek, mivel a várakból kiszedte Vologya a "gagyi" varázslatokat, ezért szinte biztos hogy lessz egy kemény varázslatod, 5-ik szintem peddig vagy elementált kapsz vagy implót. Tehát az olyan várak mint a Stronghold vagy a Fortress nállam ki lessz lőve. Mivel a pályák nem olyanok hogy a 2 hét első-második napján meg tud verni az ellenfeled a várában utánna már elég nagy szerepe lessz a sok spell pontnak.
Az első vagy a második táborban volt egy olyam meccsem , hogy Fortress ellen játszottam infernóval, és a harmadik héten átmentem az ellenfélhez csak 4db Archdevilel, és befoglaltam az ellenfél egyik várát. Kb. 2 nap múlva (új hét kezdődőtt) az ellenfél megtámadott a várban,addigra felhúztam a kastélyt, teljes fortress csapatával, ami 4 heti csapatot jelentet. Az én hősömnek +200 spell pontja volt, és egy ~800 -as meteorja. Az ellenfélnek meg ~40 spell pontja és egy gyengébb lightningja. Valamivel skillesebb volt a hősőm mint az ellené, főleg persze powerben. A végére 2 devilel maradtam, igaz kicsit elhúzódott a harc.
Szóval ennyit a fortressről, 4 heti fortress sereg vs. 4 db Archdevil .
A két vár csak akkor használható ha mondjuk megkapod a recanter cloackot, mint pl. Nimbi amikor megvert a Strongholdal az egyik említett döntőben.
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]