Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 15:46 

jitay írta:
nah javítottam a fentebbi hozzászólásomon, kicsit túl gyors voltam
Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de én mikor megláttam a videót, akkor kapásból a warcraft jutott eszembe, ami egy igazán jó játék, de nem heroes. A váras videóról nincs mit mondanom az olyan amilyen, én eddig is megvoltam kiválóan 3D nélkül. A csata jelenetre azonaban igazán kíváncsi lennék.

Hát nekem nagyon teccik, a vár hihetetlenül szép. A másikon valóban láccik egy kis W3 beütés, de sztem még nem vészes. Viszont a csatára én is nagyon kiv vok. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 20:28 

Én csak annyit mondok, hogy erre vágytam, ez a játék kell majd nekem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 20:45 

Hali!

A Tecsó-s vásárlás közben belepofátlankodtam egy Gamestarba... Nem tom' mondok-e vele újat, de ott azt írták a H5-ről, hogy 6 féle vártipusba lesznek sorolva a lények, 40 féle lény lesz, 30 egyjátékos küldetés. Állítólag nagyon odafigyelnek a fejlesztők arra, hogy a multi jó legyen... A hexás csatateret el lehet felejteni, de a körökre osztott csatázás megmarad!
Így hirtelen ennyi jut eszembe...

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 23:09 

Laca írta:
Hali!

A Tecsó-s vásárlás közben belepofátlankodtam egy Gamestarba... Nem tom' mondok-e vele újat, de ott azt írták a H5-ről, hogy 6 féle vártipusba lesznek sorolva a lények, 40 féle lény lesz, 30 egyjátékos küldetés. Állítólag nagyon odafigyelnek a fejlesztők arra, hogy a multi jó legyen... A hexás csatateret el lehet felejteni, de a körökre osztott csatázás megmarad!
Így hirtelen ennyi jut eszembe...

Üdv: Laca

40 féle lény :?: Na, ennyit arról, h több, mint 130 lesz :x . Ez nagyon kevés :x , mind1 meglátjuk, remélem a demora értették a 40 lényt :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 9:00 

Kivánok! Írtam e-mailt a gamespotnak hogy rossz a csatás link, már csak várni kell hogy kijavítsák :P

Aki pedig írta a 40 lényt, Ő vmit nagyon félrenézhetett, szerintem az 140 akart lenni. Sajnos megint hülyének nézik egyesek a Nivalt :( (Ezzel senkit nem kívántam szidni vagy beszólni)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 10:09 

Djupha írta:
Kivánok! Írtam e-mailt a gamespotnak hogy rossz a csatás link, már csak várni kell hogy kijavítsák :P

Aki pedig írta a 40 lényt, Ő vmit nagyon félrenézhetett, szerintem az 140 akart lenni. Sajnos megint hülyének nézik egyesek a Nivalt :( (Ezzel senkit nem kívántam szidni vagy beszólni)

Sziasztok, ha jól olvastam anno, Fabrice úr kijavította magát, miszerint a nyilatkozata nem volt teljesen helyes. Upgradekkel és Add-onokkal (innen vettem hogy lényekre is lehet cuccot adni) lesz kb annyi lény mint H3-ban. Szerintem 6 várban 130 alaplény úgysem férne el. Végül is a H3ban is alapból csak 56 lény van a várakban (plusz semlegesek, meg Conflux), tehát a 40 alapszámnak nem tűnik kevésnek. A baj csak az h. nem osztható 6-tal és azt mondták, hogy semleges lény nem lesz...
Egyébként az fura h. az Ubisoft oldalán egy betű nincs a játékról, pedig pl. a POP3-t nagyon hirdetik (és annak is van hiv. honlapja ami nagyon zsír)!
Most megyek megnézni a videót.
Üdv:
SG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 11:22 

A CH-n megjelent a H5 rövid sztorija. Egy vmit nem értek:
Celestial Heavens írta:
A total Eclipse allows Demon armies to slip through a weakness in their prison.

Az intróban akkor volt a napfogyatkozás, amikor a Démon megölte az angyalt :roll: . Bár lehet arra gondoltak, h a többi gonosz. Amugy elég lapos a sztori, sztem. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 11:33 

Én azt hiszem a sztori kevésbé fontos, mint más játékokban.
A játékélmény a a startégia lehetőségek sokkal fontosabbak, mármint számomra. Megnéztem a 2 képet, a Váras egy kicsit furcsa volt, majd kiváncsi leszek, milyen hamar tudom majd megtanulni a kezelését.

Az xp felvevős nekem tetszett, kicsit visszatért az életkedven tőle, a csatásra nagyon kiváncsi lennék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 13:12 
Heroes Team

:D Nah itt van a harc
http://homm5.tvn.hu/homm5_3.avi
Aki pedig mpeg-et vagy mov-ot akar az látogasson el ide:
http://heroes.ag.ru/h5/videos/

Hát maradjunk annyiban hogy érdekes a dolog, az ördög :?: teleportálása neklem nagyon bejött, de ez úgy látom még érdkesebb lesz mint a H4-ben a harc, én már ott se szerettem ezt a kismillió oldalról való megütést, mert sztem rémesen belekavar az egészbe. Amúgy egész tűrhet, valami ilyesmire számítottam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 13:31 

Az biztos, hogy látványos lesz, de még nem mondom azt, hogy jó is, amíg nem játszottam vele.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 16:09 

Most már értem, hogy miért mondták azt, hogy lesz egy kis real-timeos beütése az egésznek, amíg a griff repült, addig egy másik egység is lépett. Egyébként nekem az tetszett benne, hogy a különböző varázslatok nagyjából felismerhetőek voltak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 16:27 

Nekem nem tetszett annyira ez a csata imitáció :? A lények nagyon lelombozóak tudnak lenni. Remélem a többi vár lényeire jobban ügyelnek majd. Az érdekes volt, amit Fizban is említett, hogy amíg a griff repült, addig esemény volt közben. Csak legyen átlátható és kiszámítható stratégiailag. Reméljük figyelnek erre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 16:58 

Hát, vhogy nekem se teccett a harc :? , szépen néz ki, de sztem nincs meg a hirózos hangulata :roll: , mind1, remélem ez csak egy "lehetőség" lesz a kamerák közül, és lesz majd "hagyományos" nézet is :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 17:07 
Heroes Team

Nem tudom nekem a griffel olyan érzésem volt hogy csak wait-elt eggyet(legalábbis nagyon remélem), meg ha jól emlékszem a real-time az külső mozgásokra vonatkozik nem pedig a belső csatákra, bár ki tudja?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 17:11 

jitay írta:
Nem tudom nekem a griffel olyan érzésem volt hogy csak wait-elt eggyet(legalábbis nagyon remélem), meg ha jól emlékszem a real-time az külső mozgásokra vonatkozik nem pedig a belső csatákra, bár ki tudja?

Lehet, hogy én vagyok nagyon rosz izlésű de engem nagyon emlékesztetett a 3 csatájára. Végig gondoltam mi lesz ha a a nekrok és az infernosok tényleg különvállnak és 6 vár lesz. A természet, a varázsló, a warlock vagy a barbár csapatot kihadják a játékból :( Ez nekem nem tetszik. Reméljük elírás és 400 lény és 60 vár van benne :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 18:04 

Üdv mindenkinek!

Kijött Heroes V. E3-mon bemutatott trailere. A játékból ugyan nem sokat látunk, de azért látványos :-) Nézzétek+

http://www.pcdome.hu/file.php?id=2122&c=b27617e7801f60e

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 18:06 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

No megnéztem én is a videókat. A várban baragolás valószínűleg csak offline játékban fog így működni és nem multiban, mivel az a része még kész sincs a játéknak! :D De ötletes, nekem tetszik! Most már csak a várostrom izgatja a fantáziám, remélem az a H3-ból lesz! A második videóban a kaland térképet láthattuk, zoomolási lehetőségekkel felspécizve. Mindenki válogathat kedve szerint! :D Ez sem rossz! És tetszik a szintlépés is, bár ebből még nem sokat tudhatunk meg... :? Szép a 3D grafika, szerintem hozzá lehet szokni! :D A csata pedig tényleg érdekes... :shock: Nem tudom megfigyeltétek e, hogy már vannak számok az egységek mellett és nem egyszerre ütek az egységek, mint a H4-ben, hanem úgy, mint a H3-ban! :? Pedig ezt a részét mármint az egyszerre ütést megtarthatták volna, de én ezzel is megbarátkozom, hiszen jobban kedvelem a H3-mat, mint a H4-et! :D Az életpontok vagy elhalt lények száma ugyanúgy a levegőbe száll, mint a H4-ben. A varázslatok pedig látványosak és tényleg felismerhetőek! Nem szeretném elkiabálni, de szerintem semmi félnivalónk nincs a játékkal kapcsolatban! Jó kezekben van a NIVAL-os fiúknál! Csak így tovább! :D Egyébként szerintem egy közel 10 éves játékhoz nem lehet a most készülő Heroes V.-öt hasonlítani! 1 a lényeg, a szép grafika mellett egy (multiban is) játszható játékot kapjunk a kezünkbe a megjelenéskor! És ne kapkodják el könyörgöm, mint a H4-et! :roll: Lehet, hogy jövőre I. HEROES V. tábort fogok szervezni??? :shock: Majd meglátjuk! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 18:20 

Vologya írta:
...Nem tudom megfigyeltétek e, hogy már vannak számok az egységek mellett és nem egyszerre ütek az egységek, mint a H4-ben, hanem úgy, mint a H3-ban! :? Pedig ezt a részét mármint az egyszerre ütést megtarthatták volna, de én ezzel is megbarátkozom, hiszen jobban kedvelem a H3-mat, mint a H4-et! :D

Ezen a képen láccik még jobban a csata alatti kezelőfelület. Az egyszerre ütés sztem is jobb volt...
Amugy azt sajnálom, h a csata vége lemaradt :( , vagyis amikor a "semmiből" jön egy csontsárkány :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 18:24 

Ajánlom mindenki ezt az oldalt
. jobban bemutatja a játékot :wink:
De kicsi a harctér :shock: , bár mondjuk a sereg se nagy :)
Edit: Ja, bocsánat ezek a Heroes VI-ból vannak :shock: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 23 hétf., 19:17 

nem használják ki a 3d legnagyobb lehetőségét a 3d-s terepet, és még kicsi is a csatatér...7 négyzet ebből a sas 2-t elfoglal... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]