Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 19 csüt., 14:53 

megamikor: elküldtem neked a trailert 6 részletben a yahoo-s címedre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 19 csüt., 20:54 

Jó kis intró, de a Nival mindig is heroikus introkat csinál, így ez nem utal semmire a játékkal kapcsolatban. Én az elejétől fogva optimista voltam, most is az maradok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 19 csüt., 23:26 

Kitt: Blitzkrieg-gel játszottál? Annak abszulut nem heroikus introja van inkább a hábórúra való felkészülést mutatja. A kampány videok se azok a nagyon heroikusak annak elenére hogy nagyon ütősek. Pedig ez is egy Nival játék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 8:41 

Üdv!
Megnéztem az intrót Bogpista fáradozásának köszönhetően. Nem rossz, annyi mindenesetre jó benne, hogy újabb kézzelfogható jele van annak, hogy valami készül. :) Az látszik, hogy nem egy csúcstechnológia, ami szerintem jó jel: ne ebbe fektessék az energiát. Így volt ez a H3-nál is.

Olyan screenshotot szeretnék már látni, amin van kezelőfelület, nem csak 3D-s alakok, meg táj.

Többen kifogásolják a lények kinézetét. Szerintem ennek van a legkevesebb jelentősége egy jó stratégiai játékban. Ha jól emlékszem a H3 sem tetszett osztatlanul a H2 után az embereknek.
Legjobban annak örülnék, hogy ha először leülök majd vele játszani, akkor közepes fokozaton szénné-sz@rrá szedjen a gép.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 12:10 

yc írta:
Udv,

megnéztem én is az intro-t,a figurák nem jok,nagyon nem,nem értem meg hogy miért nem lehetett a H3-as lények 3d-s modelljért előállitani,grafikailag az messze ezek elött van...
az angyal azzal a karddal,nevetséges....

Sztem még mindig jobban néz ki az angyal, mint a screenshotokon. Az sztem nem illik igazán a Heroes világba :roll: . Bár kétségtelen, h a 3-as angyal/arkangyal jobban néz ki 8)

OFF: vmelyik modi: Csak az egyik törlésére gondoltam, nem mindkettőre :oops: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 15:10 

Üdv!

Végre a kedvenc játéksorozatom olyan videot kapott, amit megérdemel. A DII-n egyenlőre nem szárnyal túl, de sztem hozza az elvárást: látványos és hangulatos. A zene kimondottan tetszett, és a méreteket tekintve, nos monumentális. Szerintem egyébként a video a kezdet, vagyis a HoMM IV vége. Ördög kinyírja arkangyalt, őrültfickó szabadon engedi az élőhalottakat, és a jobbérzésűek új világ után néznek :lol: Szerintem egy játékhoz ennyi sztori elégséges...
A grafikát úgy tűnik kezdik megszokni az emberek. Én kitartok amellett, hogy 3D ma már kell, ennél jobbat meg nem lehet, legfeljebb mást.
Valóban a griffen látszik a legjobban, hogy lehet majd a szörnyeket is cuccokkal felszerelni, de szerintem ez nem baj! Ha valakinek nem tetszik a páncélos griff, nem ad rá majd 8) Remélem ezek a tárgyak reálisak lesznek, tehát pl nemcsak csökkenti a sebzést de pl a sebességet is.
A felhők továbbra is gyönyötűek, sajna a víz animációjára még várni kell úgy tűnik!:)
A külcsín nálam eddig nyerő (bár még az animok és a hangeffektek kellenek majd), a játékélmény meg úgyis csak az első install után jön le.
Remélem hamarosan kezünk közt a demó verzió!!!!
Szurkolok!
Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 16:35 

Egyébként eléggé jó stratégiája van magának a kiadónak is azzal, hogy jó előre mutatott héhány screenshotot. Ahogy látszik az emberek kezdik megszokni az új grafikát és a képekből eredő hangulatot. A Heroes 4-nél nem tudom hogy mennyi idő telt el az első képek és maga a játék kiadása között, de az biztos hogy nem tetszett nagyon sok embernek. Ha valaki tudja, írja meg!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 17:00 

silver: szerintem az csak simán egy továbbfejlesztett griff, de majd meglátjuk. Az télleg érdekes lenne, ha lehetne cuccokat pakolni a lényekre. Mindesetre remélem, h kicsit kreatívabbak lesznek at upgrade-del, mint pl. a 3-ban, és nem csak abból fog állni, h páncélja van oszt kész :? . És remélem, mutatnak egy in-game videót is. (Esetleg kiadnak egy demot :o )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Hali!
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 22:09 

Poetice írta:
silver: szerintem az csak simán egy továbbfejlesztett griff, de majd meglátjuk. Az télleg érdekes lenne, ha lehetne cuccokat pakolni a lényekre. Mindesetre remélem, h kicsit kreatívabbak lesznek at upgrade-del, mint pl. a 3-ban, és nem csak abból fog állni, h páncélja van oszt kész :? . És remélem, mutatnak egy in-game videót is. (Esetleg kiadnak egy demot :o )

Demo az biztos lesz ezt már az első képnél mondták a játékfejlesztői. A keresztény (én így hívom amióta van benne angyal) várral lehet menni nekromanta és démon harcosok ellen 2 kicsi pályán. Kiváncsi leszek.

Egyébként én sajna nem tudom megnézni az intrót mert mindegyik lejátszóm bedöglött :( Ezért leírná nekem valaki, hogy mi volt az intróban? Köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 23:00 

Jó ok mégsem kell láttam a vidit. Bár bevallom elégé gyanús, hogy csak Isten katonáit és a sátán gyermekeit mutatja az Ubisoft. A 3DO adott ki mindegyik népről valamilyen képet "nesztek bameg itt van" stílusban ha kellett. És ha nem jelent volna meg a végén a csontsárkány már megkockáztattam volna a kijelentést: Csak két vár lenne?
De biztos, hogy nem :) Ugye nem? :shock:
Na mindegy. Az intó (még így szaggatva is) nagyon király volt! A H3 féling ami átjárta a testemet. a H4 is jó volt de nem az a hangulat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 23:06 

Tomcsics írta:
Jó ok mégsem kell láttam a vidit. Bár bevallom elégé gyanús, hogy csak Isten katonáit és a sátán gyermekeit mutatja az Ubisoft. A 3DO adott ki mindegyik népről valamilyen képet "nesztek bameg itt van" stílusban ha kellett. És ha nem jelent volna meg a végén a csontsárkány már megkockáztattam volna a kijelentést: Csak két vár lenne?
Na mindegy. Az intó (még így szaggatva is) nagyon király volt! A H3 féling ami átjárta a testemet. a H4 is jó volt de nem az a hangulat...

Ha jól tudom, 6 vár lesz, és a 3 alapján lesz feldolgozva (lásd visszakerült a griff a "Castle"-be). Amugy mindkét videó szaggatott? Mert nekem csak az amcsi verzió (50 Mega) akadozott, az európai nem (12 Mega) :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 20 pén., 23:41 

Poetice írta:
Tomcsics írta:

Ha jól tudom, 6 vár lesz, és a 3 alapján lesz feldolgozva (lásd visszakerült a griff a "Castle"-be). Amugy mindkét videó szaggatott? Mert nekem csak az amcsi verzió (50 Mega) akadozott, az európai nem (12 Mega) :roll:

Hát igen sajna. A másikat lenem játsza :( Csak 6? Én úgy tudtam 8 lesz. Aztán megnéztem a várakat és láttam, hogy mindenüt castel és inferno lények.
Én annak örülnék ha a lények elosztása a H2-re és a H3-ra hasonlítana. Ott nagyon jól válogatták be a lényeket. A négyben viszont... keverni a H2 és H3 ork külsejét majd betenni a minotaurosz mellé? Ami ott tetszett az a fehértigris nevü lény volt meg az, hogy a barbároknál van a nomád. Nagyon oda illik szerintem. Viszont azon megint a hajamat tépem, hogy a tolvaj a Chaosnál volt. Nem az a bajom, hogy várban van, hanem az, hogy nem a barbároknál. Jobban oda passzol. Mondjuk a wizard vár az elégé hasonlított a régiekre az maradhat. De az inferno és nekromanták keverése? Uff... ez sziven ütött.
na mindegy ez nem H4 kritiáló topik maradjunk csak témánál. Szerintem jó lesz. Drukolok azért, hogy mindenki oda kerüljön ahova a legjobban illik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 11:17 

Nem jön be erről a linkről a 3 videó. :x :x :x . Pedig harc is lenne, vár stb. :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 12:53 

A csata sajnos nem gyütt le :( De a többi az nagyon fasza! Teccett! Mutat 1 szintlépést is 2 skill lehetőséget ajánl fel: Basic summoning magic :twisted: advanced logictic. Illetve abilities-ek : Pathfinding és Diplomacy. Sajnos hang nélkül néztem, de engem meggyőzött :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 13:09 

bogpista írta:
A csata sajnos nem gyütt le :( De a többi az nagyon fasza! Teccett! Mutat 1 szintlépést is 2 skill lehetőséget ajánl fel: Basic summoning magic :twisted: advanced logictic. Illetve abilities-ek : Pathfinding és Diplomacy. Sajnos hang nélkül néztem, de engem meggyőzött :D

Te megnézted, vagy letöltötted?
Mert nekem egyik se jön be :evil: :evil: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 13:16 

Megnézni nem tudtam, ezért letöltöttem. Ehhez kellett regisztrálnom magam ezen a gamespot-on. Egyébként rengeteg újdonságról vannak ilyen videók. Én most éppen a civilization IV.-ről néztem hasonlókat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 14:10 

bogpista írta:
Megnézni nem tudtam, ezért letöltöttem. Ehhez kellett regisztrálnom magam ezen a gamespot-on. Egyébként rengeteg újdonságról vannak ilyen videók. Én most éppen a civilization IV.-ről néztem hasonlókat.

Én még várok egy kicsit, hátha felteszik máshova is :oops: . Ha nem akkor muszáj lesz regelnem :? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 15:16 
Heroes Team

Nah látom picit lemaradtam, de se baj. Ha a csata viedót vkinek sikerülne megszerezni és feltenni vhová, annak igazán tudnék örülni (előre is kösz) amúgy itt van egy art(????hát????) :?
http://homm5.tvn.hu/h5_uj_01.jpg
meg egy két kép
http://homm5.tvn.hu/h5_uj_02.jpg
http://homm5.tvn.hu/h5_uj_03.jpg
http://homm5.tvn.hu/h5_uj_04.jpg
na meg a videók(amit kicsit összébb raktam) ha vki nem akar regelni:
(jobb gomb, letöltés) 8)
http://homm5.tvn.hu/homm5_1.avi
http://homm5.tvn.hu/homm5_2.avi (javítva)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jitay 2005 máj. 21 szomb., 15:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 15:23 

jitay írta:
na meg a videók(amit kicsit összébb raktam) ha vki nem akar regelni:
(jobb gomb, letöltés) 8)

Köcce, pedig már gondolkoztam, h regelek, de jött az én megmentőm 8)
U.i.: szerkezd a 2. linket, kéccer írtad a hhomm5_1.avi-t :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 21 szomb., 15:34 
Heroes Team

nah javítottam a fentebbi hozzászólásomon, kicsit túl gyors voltam
Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de én mikor megláttam a videót, akkor kapásból a warcraft jutott eszembe, ami egy igazán jó játék, de nem heroes. A váras videóról nincs mit mondanom az olyan amilyen, én eddig is megvoltam kiválóan 3D nélkül. A csata jelenetre azonaban igazán kíváncsi lennék.

Közben találtam még két képet:
http://homm5.tvn.hu/E3_034.jpg
http://homm5.tvn.hu/E3_035.jpg
gondolom a várat akarja mutatni vagy mit, a másikon meg vmi fajta menürendszer is látszik, úgy lászik már nem egy külön keretben lesz a térkép, hanem az egész képernyőt betölti, és arra "épül rá" a menü.
Hát érdekes?!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jitay 2005 máj. 21 szomb., 15:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]