Minden elismerésem a szervezőknek, minden klappolt, semmi fennakadás nem volt, valahogy igy kell csinálni
Negyeddötő:
Relikvia Őrzői
vs ssth
korán reggelre az egyik legnehezebb ellenfelet kaptam, necroval voltam, ssth inferno, kemény tempót diktált, de a 7. napot bebukta a hősét, igy lemaradt a nagy rohanásban, a 4 relicből 3-at én hoztam ki, majd ahol megnyitotta az átjárót átmentem, s mielőtt elérhette volna az utópiát elkaptam és legyőztem.
Elődöntő
Át a sivatagon
vs Nimbus
Nimbus már leirta, csak annyit tennék hozzá, hogy végig csövesség volt, se pénz, se posztó, a gold dragon is csak 3. hétre lett meg, igy, hogy tartani tudjam a tempót, a greenekkel kellett beválalnom néhány csatát.
Óriásit hibáztam, amikor nem vettem fel, a +12 knowlidge t adó sisakot, elfogyott a mana, s Nimbus vadul küldte az tűzelementálokat, szerintem a varázslatoknál is elszúrtam, arról nem is beszélve, hogy 12 rugóért elmenekülhettem volna 7 golddal, de nem volt csak 3600 aranyam.
3. hely:
Észak vs Dél
vs SenSei
Gundulla és Stronghold ellen nyomtam, öszintén szólva rushra játszottam, az implo is a towerben maradt, a relicek pedig a szigeten (hajózzon a rák)
3 héten átmentem, 4 héten a főhős is megérkezett, Gundulla elhajózott, én elfoglaltam a fővárat,1 scout felfedezte az ellenfél utánpótlás seregét, elkaptam, s akkor SenSei feladta.
Jó kis edzés volt a Táborra..............