Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 8:45 

Teqesz írta:
Sziasztok!

A veszteségszámolo alapján nekem is 0,71% volt a veszteségem

Nekem úgy tunik, hogy az A csoportban 2 tizeddel (1% alatti eredményeknél) el lettek írva az eredmények
a B csoportban pedig 1 tizeddel (Ubul szerint a veszetesége 0,7 % koruli volt)

Nem tom'.... akkor Lennonnak 129%??? :lol: Szerintem az egész úgy rossz ahogy van!!! Valami Vologya bácsi nagyon elronthatott! Csak abban reménykedek, hogy arányaiban nem fog változni! :lol:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 9:22 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A veszteség az alábbiak szerint került kiszámításra: vesztett HP/ÖsszHP*5... :oops: Legalábbis én így számoltam, nem a veszteségszámlálóval. :shock: Biztos vagyok benne, hogy nem számoltam el nagyon a dolgokat... :roll: Ma este, ha hazaértem megnézem mégegyszer, hogy nem jön e ki más eredmény, addig mindenkitől türelmet kérek! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 9:29 

Még szerencse, hogy most az én veszteség%-omat nem volt nehéz kiszámítani :) Egyébként azért nem küldtem vissza az eredményeket, mert az orb+egyéb felesleges dolgok bevásárlásával olyan gyenge lett az amúgy sem erős seregem, hogy csak nagy nehézségek árán tudtam legyőzni 2 ellenfelet és nem volt kedvem végigidegeskedni a csatákat, hogy sikerül-e a többit is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 9:34 

Nagyon várom a végeredményt! :roll:

Addig leírom az én számaimat: 10616 pixie, 3 hp-val az 31848 hp, továbbá 3 főnix, 200 hp-val az 600 hp, összesen 32448 hp.

Veszteségeim: Megamikor ellen: 3 főnix :shock: : 600 hp és 152 pixie: 456 hp, Ryck ellen: 28 pixie: 84 hp, Scoundrel ellen: 2 pixie: 6 hp. Ez mindösszesen: 1146 hp.

32448*5 = 162240.

1146/162240*100 = 0,706 % :(

Szerintem Vologya nem szorztad be 100-zal! :roll:

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 11:40 

Sziasztok!
Az én eredményem kb. annyi, amennyit Vologya írt.
Sajnos nem úgy sikerült ez a forduló, ahogy szerettem volna. A pixie-k ellen nem tudtam azt játszani amit akartam, valamint az a taktikám se jött be, hogy a dragon fly gyorsasága miatt én varázsolok először (köszönhetően a főnixeknek).
Azt hiszem, hogy az, hogy idáig eljutottam a szerencsének is köszönhető (nagyjából sikerült elkerülnöm a pixie-s csapatokat), most azonban jól megkaptam :lol: .
Köszönöm ezt a jó versenyt a résztvevőknek és a rendezőknek a
gnolljaim nevében is, és gratulálok a továbbjutottaknak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 12:13 

Hellblood írta:
Mellesleg végigvittem a mentéseket, egy 0%os, egy elfogadható, a többi katasztrófa. (az elfogadható Quick combattal sikerült). Azért mégis beküldöm, hátha lesz valaki, aki nálam rosszabb.

Most akkor ennyire javítottál Helblodd, hogy hirtelen 0,033% lett a veszteséged a katasztfófáról vagy micsoda?
Egyébként Gratula mindenkinek, de egy kicsit tényleg furcsák az eredmények....

Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 16:57 

Sziasztok!

Veszteségeim - saját számításaim szerint - 0,68 %. Tehát egy 10-es szorzó valahol valóban eltűnt. Legalábbis nálam. De ez remélem nem befolyásolja a továbbjutást. :lol:

Üdv:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 22:07 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Elnézést mindenkitől, kissé tényleg elszámoltam magam! :oops:

A H3 támadás 3. fordulójának végeredénye a veszteségszámláló eredményei alapján:

A csoport:

1. Megamikor 0,025%
2. Laca 0,706%
3. Teqesz 0,71%

4. Ryck 0,78%
5. Scoundrel 5,48%
6. Lennon 12,93%

B csoport:

1. Csabee 0,11%
2. Ubul 0,68%
3. Ssth 0,94%

4. Hellblood 3,33%
5. Magic 21,32%
6. Bogpista 100%

A toplistapontokat hamarosan kiírom. Megkérem a továbbjutókat, hogy a csapataikat május 17-én 12.00 óráig juttassák el a vologya@heroes.hardwired.hu címre! Jó éjt mindenkinek! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 23:20 

Felhívnám a kiesők figyelmét, hogy számukra készül egy-egy mentés a Hentes versenyben, ott csatlakozhatnak a 3. fordulóba. Érdemes elolvasni a topicot, extra feladat nincs, "csak" legyőzni az ellenfeleket !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 13 pén., 8:04 

:D Továbbjutottam !?!? :D

El sem hiszem! :D

Laca

Ui: még mindig benn van 4 pixie-s csapat :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 13 pén., 9:28 

Üdv!
Úgy látom lemaradtam itt, egy kis bonyodalomról :)
Kicsit többet vártam a sárkányaimtól, mint Laca 3 főnixét, dehát aki tud az tud :)
A döntőben meg a részvétel a fontos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 13 pén., 9:43 

Megamikor: A sárkányokat szerencsére meg tudtam szelidíteni! :lol: A gond a sok pixievel volt... Ha ütött egyett máris 10-20-ra rúgott a veszteség százalék! :shock: A 3 főnixről meg annyit, hogy már nem volt türelmem annyiszor visszatölteni, hogy legyen feléledő madárkám a végére...

Vologya: A 4. kör (döntő) hogy lesz bonyolítva? Mindenki mindenki ellen?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 13 pén., 11:09 

Sziasztok!

Ismét én rontom itt a levegőt...
A továbbjutók adatlapjait böngészve érdekes apróságok szúrtak szemet! Két versenyző sajnos elszámolta magát és némi arannyal gazdagította az erőforrás szaporítását! Ha valamit félreértettem előre is elnézést kérek!
Megamikor az eladott nyakéket (Garniture of Interference) nem féláron (125 arany) hanem teljes áron adta el! Az adatlapjából az tűnik ki számomra, hogy véletlenül, hisz a helyes összeg is oda van írva!
Teqesz pedig szintén az eladásból kifolyólag tévedett, hisz az általa eladott Scales of Greater Basilisk-et nem 225 aranyért adta el (teljes ára 450 arany), hanem 325 aranyért!
Tévedéseik úgy gondolom nem szándékosak, és nem valami egetrengető mennyiségűek, ezért feleslegesnek tartanám, ha ebből gondot csinálnánk! Csak gondoltam megemlítem, és mivel minden egyéb játékos 20000 aranyból gazdálkodik, a többiekkel szemben illendő lenne a köv. körben ennyivel kevesebb aranyból vásárolni!
Egy kicsit talán mindenki hibás, hiszen az első körben azért voltak hiba-kiszúrások, most meg semmi! Tehát senki sem figyelt oda eléggé!

Vologya: First Aid képességet nem lehet vásárolni? Csak mert a listában nem találtam!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 13 pén., 11:36 

sziasztok!

Ryck hadseregénél a nyaklánc-probléma viszont jelentős változásokat eredményezett volna. pixiek orb-ra és max speedre kihegyezve, a mentésekkel ellentétben, olyan mintha pl. Magic rekurrekt+earth. és a mentéseibe nem teszitek bele a rekurrt.

ja és ha nem szóltam volna első nap amikor megjelentek a mentések akkor nem pampognék.

na mind1.

üdvözlet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 13 pén., 12:00 

Laca írta:

Teqesz pedig szintén az eladásból kifolyólag tévedett, hisz az általa eladott Scales of Greater Basilisk-et nem 225 aranyért adta el (teljes ára 450 arany), hanem 325 aranyért!

Sziasztok!

Hát ezt rendesen elnéztem! Sorry :oops:
Osszekevertem a Dragon Scale Shield árával.

Az adatlapom a 4. korre már elkuldtem, de kuldom a 100 arannyal modosítottat is!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 14 szomb., 11:25 

Laca írta:
Sziasztok!

... Ha valamit félreértettem előre is elnézést kérek!
Megamikor az eladott nyakéket (Garniture of Interference) nem féláron (125 arany) hanem teljes áron adta el! Az adatlapjából az tűnik ki számomra, hogy véletlenül, hisz a helyes összeg is oda van írva!
...

Laca: Elnézem :)
A Necklace of Swiftness 1000 aranyba kerül.
Mivel nem volt kéznél a második fordulós alaplap, ezért az első fordulósra töltöttem ki a jelentkezésemet (kezdek hanyag lenni :? ). Két oszlopő van: az egyik 60000 aranyról indul és mind a három körben megvett cuccot tartalmazza, a másik 20000 aranyig megy és csak a 3. körre megvett dolgok vannak beleszámolva.
Az első oszlopnál a Necklace of Swiftness 1125 aranyba kerül, mert a Garniture of Interference árából 125 arany jön vissza és úgyanennyi megy pocsékba. ( a tárgyeladás nem nyereséges)
A második oszlopban pedig 875 arany van beírva a Necklace of Swiftness árához, mivel a másik nyakékből visszajövő 125 arany látszólag csökkenti az 1000 aranyos árat.

Különben én is eléggé érzékeny vagyok a hanyagság vagy a figyelmetlenség miatt elkövetett hibákért, legyen az bármilyen csekélység. Sajnos vagy nem sajnos ezek nincsenek szankcionálva, (olykor még korrigálva sem) így nemhogy csökkene a számuk, hanem egyre gyakoribb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 17 kedd, 9:34 

megamikor írta:
Elnézem :)
A Necklace of Swiftness 1000 aranyba kerül.

Az első oszlopnál a Necklace of Swiftness 1125 aranyba kerül, mert a Garniture of Interference árából 125 arany jön vissza és úgyanennyi megy pocsékba. ( a tárgyeladás nem nyereséges)
A második oszlopban pedig 875 arany van beírva a Necklace of Swiftness árához, mivel a másik nyakékből visszajövő 125 arany látszólag csökkenti az 1000 aranyos árat.

Na ezt én is benéztem! :oops:
Elsőre nekem nem volt egyértelmű az adatlapod, de most már értem! Kösz a felvilágosítást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 17 kedd, 19:51 

Kedves Harcostársak!

Nagyon jó a H3 támadástorna színvonala, élvezettel játszottam végig az eddigi fordulók meccseit. Hárman játsszunk már 3 támadástorna óta: Scoundrel, Csabee és én.
A fent említett színvonal megőrzése érdekében arra gondoltam, hogy ha már hónapokig szórakoztunk a mentésekkel, próbáltunk összeállítani minnél jobb, erősebb seregeket, akkor ne egy rossz mentésen múljon a továbbjutás.
Így volt ez a Pixieim esetében is.
Orbbal játszottam a 2. forduló óta, és arra gyúrok ebben a pixie-kel megtűzdelt mezőnyben, hogy nincs varázslat, nincs morál, csak fullos speed!!! Ez okozta nálam a bajt.
A mentéseimnél nem lett feltéve a +1 speedes nyaklánc, ami - nem kell magyaráznom - egyáltalán nem mindegy.
4. lettem, alig pár tízezrelékkel lemaradva a továbbjutástól, és ebben valószínűleg nagy szerepet játszott a fent említett -1 speed (Teqesz is megírta, hogy nagyobb gondot jelentettem volna neki).

Összesen 5 mentésről van szó: Megamikor, Laca, Teqesz, Scoundrel, és Lennon csatája ellenem.
Vologya javasolta, miután ezt átbeszéltük Vele, hogy a Fórumon terjesszem elő ennek a néhány mentésnek az újrakészítését, és lejátszását.

Szóval Ti öten, hajlandók lennétek-e még egyszer lejátszani azt az egy csatát, amit ellenem vívnátok a korrekt összeállítással?

Válaszotokat várva, maradnék továbbra is Heroes Fan!

Ryck a Hal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 17 kedd, 20:22 

Ryck: Én nem fogok a továbbjutásod útjába állni! Ezért hajlandó vagyok újrajátszani a mentést ellened! Még akkor is, ha ezzel én fogok kiesni! (sztem pedig pont így lesz!) Mindegy. Jöhet a mentés Vologya!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 17 kedd, 20:25 

Sziasztok!
Ryck, én lejátszom szívesen, akár még javíthatok is :lol: .

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]