Udv itt is
alacsony szinten,szerintem meg főleg a hp és a sebesség dominál..
a magic elementál nem lenne rossz csak hát a 80 hp a kevés támado és védekező érték,a kevés sebzés...valahogy nem az igazi... mire átér simán lelövöm vagy ha nem is lövöm le,akkor küldök rá olyat akinek nem üt vissza vagy az elején emgámadom valami elsőszintuvel,hogy neki üssön vissza,utána meg már fogy szépen...
No de a taktika,minden pályána rany szabály,hiába van pénzed,ha nincs kitermelhető sereged,és hiába van kitermelhető sereg,ha nincs pénz..
Legrosszabb esetet tekintva a váradban még fort sincs,sokszor találkoztam ezzel...
és ha tszem azt kőbánya sincs a közelben,akkor hoppá van...akkor bizony varázsolgatni kell,és fejlődni,a hőssel,hogy bányákat tudj foglalni..
utána lehetőleg minnél elöbb fel kell huzni a használhato egységek alaptipusait,hogy szaporodjanak,és utána cél a castle és a capitol...egy kisebb-nagyobb sereg utána...
azért a 4000 az 4000 ,nekem volt már olyan hogy kisebb csapatommal elkoboroltam,közben épitgettem a várban..mig nem megjelent az ellen és a várig üldözött,akkor a sok pénznek és a szaporulatnak hála,az orrára koppintottam,miután beértem a várba:)
A necro ezért jo igazán,mert elindulsz vele,és a sok csonti csak gyülik,miközben nem igazán kell költekezned más lényekre,igy tudsz épitkezni addig más a várban...
Más..hydra,a hydra alátszattal ellentétben nagyon jo kis lény,egyetlen egy hibája van,hogy lassu,de ezért van ugye a teleport,és a hast,nem beszélve a prayerről,és ha a speed már fenn jár 13-14 körül,akkor meg lehet probálkozni 1 frenzy-vel,elképesztően brutális az eredmény,főleg ha még morál is van:))
szoval nem rossz egység az,néha clone-nal is használom..
köztes szint,szerintem aköztes szinteken számit igazán a specko..
lásd mighty gorgon,vampire lord,wywern,crusader,royal griffin,stb stb stb..
köztes szinten nincs annyi hp-je a lénynek hogy trükközzön vele 2 igazán kirivo eset van a dredd knight és a naga...
de ott is a psckok a durvák..
szerintem első és 7-es szinten számit a sok hp..
a ghost dragon és az arcdevil is itt vérzik el,nem kicsit...
hiába nem ütnek neki vissza(arcdevil) a behemot,vagy az angyal simán leszedi,mert 1-ből támad anynit mint az arcdevil 2-ből...
A lassu lények nyilván azért maradnak meg,a végére,mert ha kapnak 1 slow-1 a büdös életbe nem érnek át,és kaphatnak utána blindet is ,hogy az ellen szépen ressurectelje magát a végén,aztán szevasz...
Valaki nem rég nagyon lehuzta a rampart-ot,pedig nem kéne,a silver pegasi szméletlen gyors,és azért nem is sebez olyan rosszul,a 30-as hp meg nem olyan rossz azért egy 4. szintu lénytől...a sárkányok meg mindig jok majdnem mind1ik.. a törpe resistje sokszor tört már borsot az orrom alá,a grand elves mesés bow of the sharpshooterrel..
szoval sok jo egység van ott nem ebszélve a tresury-ről ami nagyon sok pályán döntő lehet...
csak hát ugye a vár sok sok kristályt igényel.igy kis pályán nehéz vele taktikázni..
No röviden ennyi,és elnézést ha néhány offtopic megjegyzés is szoba került,csak reagálni szerettem volna az elöttem szolokra:)
Heroes 3 és fallout 2 forever