Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 18:56 

ArchConan írta:

1. "Én egyszer csak arra céloztam, hogy téged alig láttalak mássokkal játszani mint románokkal. Azok pedig köztudottan minden trükköt, segédprogramot ismernek és használnak is. Feltételeztem, hogy neked is mondtak párat."

2. "Nemtom, hogy ezt rajtam kívül mindenki tudta-e vagy, hogy magyar versenyeken ez megengedett-e, nekem teljesen szokatlan volt ezt látni/hallani."

3. "Ha jól emlékszem, a mi egyetlen 1v1 game-ünk két óra után véget ért, mert te nem szereted a randomot, mégis erőltetted hogy játszunk egyet. Mocsárt kaptál, amin fogalmad sem volt mit kell csinálni (az egy centaur minden hősnél nem jó, mert a centaurnak az NEM SAJÁT terepe ). Álmosságra való tekintettel kiléptél, sose fejeztük be."

4. "Olyan fix pályákat ajánlgattál később, ahol 4. nap már a váramat ostromlod (Emerald Isles) vagy ahol nem lehet kiszállni hajóval, ha az ellenfél nem akarja."

5. "Emlékeztlek: én sose hívtalak játszani, te erőltetted mindig, mert buzgott benned a bizonyítási vágy. Heroes-ban nagyon "profi" vagy, most látom itt "elégtételt" veszel rajtam."

1. Az utobbi 2 évben talán 3 alkalommal játszottam román játékossal a zone-n (GabiStan), velle is főleg magyarul beszéltem mert szerencsére elég jól beszél magyarul, és a szülővárosomban lakik, bár személyesen nem ismerem. Hogy milyen segédprogramokat vagy csalásokat ismerenek a románok azokrol fogalmam sincs, ilyen soha nem érdekelt, én azért játszom heroes-t mert szeretem a játékot és egyáltalán nem érdekel ha nyerek vagy kikapok, ezt a táborozók is megmondhatják, meg mindeki akivel a netten játszottam.
2. Az emlitett bugokat az első heroes táborban mutatták meg nekem a többiek és természetesen tiltott volt a használatuk.
3. Valóban csak egy 1v1 -s meccset keztünk el egy all randomot, arra már nem emlékszem pontosan hogy milyen várat kaptunk, talán nekrót mind a ketten, meg én mocsárban kezdtem, (azt azért én is tudom hogy a mocsár nem a centaur saját terepe, de akkor csak csontváz volt a másik lehetőségem). Vagy két óra után abbahagytuk mert elálmosodtam, meg nekem dolgoznom is kelett másnap. Én nem szoktam soha menteni játékot, de mondtam ha akarod nyudogtam mentsd el és majd folytatjuk másnap.
4. Ha ajánlgattam pályát akkor az csak 1v1 tohos pálya lehetett mert én az Emerald Isles nem szoktam 1v1 -et játszani. Az a pálya ahol "nem lehet kiszálni csak ha az ellenfél akarja" egy 2v2 -es tábori pálya volt amit Palkóval akkartunk teszteltni és te Karesszel voltál egy csapatban aki akkor még kezdő játékos volt, és persze elég jól kiakasztott téged a játékstílusával.
5. Azt tudom hogy sosem hívtál játszani, én csak azt nem értettem hogy miért, ezért gondoltam hogy talán mert "csaló román"-nak tartasz.
Én nem azért hívtalak játszani mert buzog bennem a bizonyítási vágy, ha megverlek vagy kikapok tőlled én attól még ugyanolyan jól fogom magam érezni, nekem csak az a fontos hogy élvezetes legyen a játék. . Tudom hogy jó játékos vagy és sok dolgot lehet tőlled tanulni, ezért próbáltalak hívni játszani, még randomon pályán is peddig azért nem vagyok annyira oda.
A heroesban egyáltalán nem vagyok profi, nem tudom miből veszed ezt, te biztos sokkal profibb vagy benne, én egy parti mellett 3-4 sört megiszom és közben olvasgatok meg beszélgetek, szóval egyáltalán nem veszem komolyan az egészet, mivel ez számomra csak egy játék.
Én nem akartam elégtétel venni rajtad semmilyen formában és nem is akartalak megbántani vagy megsérteni. Csak a kissé nyers stilusodra akartam utalni, mert lehet hogy a többiek nem ismernek elég jól .
Arra gondoltam hogy többé nem akarsz részt venni a "sárdobálozásban" és ezért mondtam hogy nem kell nagy ügyet csinálni a mastinó-s hozzászólásodból.
A többiektől bocs az offtopik-ért, többet már nem fogok ehez a témához hozzászólni.
Üdv,
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 19:28 

az un "csalásokat" én mutattam meg, bár ezek inkább bugok, ugy mint 1.0 nál a gremlin rush vagy 1.4 ig a dupla spell

a hero megnézése, ha sikerül és a várak megnézése viszont megmaradt
de van még számtalan, 3.2 nél, ha nem sod verziós a map, hanem roe
akkor a relicek is bugossak, nem azt kapod amikor felveszed,mint amit látsz..........
ezért szoktuk sodba elmenteni a mappokat....................

miután ezt mindenki használhatja............

az viszont sokkal durvább, hogy randomnál, az a player aki generál, az ugye az editorban megtudja nézni a mappot
bár ne ezért nem szeretem a randomot, inkább azért,mert a generátor béna.....

az este majdnem kikaptam, ssth nagyon jól nyomta infernoval, 1 hétig csak tébláboltam a mappon - föld alatti háború - még Ő profi módon nyomult, a végét eltaktikázta, igazából nem érdemeltem meg a győzelmet.
Összekéne szedi magam,mert katasztrófálissan játszom :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 21:47 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nem akartam beleszólni a dolgokba, de kérek mindenkit, hogy hagyja abba a 'köpködést'... Viselkedjetek már felnőtt emberek módjára, ne gyerekeskedjetek holmi vélt és valós dolgokon... Ezzel a szinttel visszamegyünk az oviba!!! :( A legtöbb dolog, amit leírtok csupán kettőtök között zajlott, senki nem volt tanuja, így igazságot sem lehet tenni szerintem. Azért a fórumon nem kell kinyírni egymást, kérek mindenkit, hogy kultúrált emberek módjára beszélgessetek! További jó időtöltést az oldalon! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 21:53 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Beszéljünk kellemesebb dolgokról... :D Véget ért az első versenybéli online meccsem Ssth-val. Ő castle, Christian, én stronghold, Grack Hack. Neki a második vára Fortress, nekem Stronghold... Nincs 5-6-7 szint a 2. várban, ez Ssth-nak kedvezett. 3. hét 7. napján csata... Nekem 42 ATT 23 DEF 21 POW 21 KNOW, NEKI 26 ATT 23 DEF 11 POW 19 KNOW... A csata a végsőkig kiélezett volt, de a resurrection a javára döntött... Egyre jobban utálom a RESURRECTIONT!!! :? De ha ilyen csatában kap is ki az ember, akkor emelt fővel hagyhatja el a csatateret! Gratula Ssth-nak! Remélem a BB2 bajnokságon visszavághatok!

Teki: Vologya - Ssth 0-1 Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 23:20 

Köszönöm az eredményt hamarosan kinnt lesz a honlapon. Szeretném ha ebben a topicban csak az Online Tornáról olvasnék. Szeretnék mindenkit megkérni hogy egyéb dolgait privát üzenetben vagy másik topicban rendezze le. Köszönöm!

mastino-Paul 1-0 Dungeon-Dungeon
Vologya-ssth 0-1 Stronghold-Castle

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 26 kedd, 0:55 

Üdv!

Én is szeretnék gratulálni Vologyának. Teljesen kiélezett volt a csata és rengeteg pillanat volt mikor, már elveszettnek hittem. A ressurection döntött, mert Vology attackja brutális volt. Élveztem a meccset és Gratulálok Vologyának. Egy nehéz ellenfelet sikerült legyőznöm ma 8)

Mastinonak is gratula Paul legyőzéséhez...

Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 26 kedd, 1:26 

Sziasztok!

Ma sikerült ismét egy szerencsés gamét játszanom. Boti mesterrel nyomtunk 1 fungamét West vs. Easten. Dungeon vs. Dungeon volt. Nem jött semmi jó arti, így a 3. héten átmentem Botihoz. Sikerült meglepnem, éppen vizen járt, így előnyöm lett és bevettem a várát 1 heti szaporulattal. Utánna csatárláncon az én váramból még tovább erősítettem. Kellett is ay erősítes, mert Boti furfangosan kikerült és water walk segítségével fel tudta még venni a szigeten a kannát. Így erősen fölémmagasodott skillekben. De a dupla sereg meghozta a sikert számomra. Szerencsémre beresisteltem 2 berserkert is, így kevesebb manája maradt, de így is sokáig tartott a csata, mert neki vízelementálidézése is volt... (vízkönyv). Jó kis fungame volt, köszi mester!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 26 kedd, 8:48 

Sziasztok!

Nézzük a csatát.
A skillek: Paul-Malekith 17 16 37 23 nálam Sephinroth 16 30 28 24.
A mágia és a deffense eldöntötte a csatát 5lvl mágia Implo vs Water elemental.
A vizen megkaptam a thunder helmet-et !! így "azonnal" lementem szétkapni a giantokat (2.1) -1 redet itt el is buktam..
Középre elöbb sikerült betörni így az otanni relic is az enyém (+12 def)lett + dungeon vár középen (távsebzők upgr. majd kivétele), s lementem Pault előkeríteni :D
A csatában letiltottuk az 5 lvl spellt s így sokkal jobb is volt a csata szerintem, ha nem veszít több dragont az utopiában nagyon izgalmas lett volna.

Teki te vagy a rendező csak egy feltevés a köv fordulóra. Mi lenne, ha a combos spelleket az egymás elleni főcsatában hanyagolnák. Így is előnyben van a dögök elleni nyomulásban az akinek bejönnek. Vagy magicmaster gamekban láttam, hogy egy pandorába berakják a szükséges spelleket és komoly örzőt kell legyőzni a megszerzéséért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 26 kedd, 9:32 

mastino:
akkor javaslom a combos artifactok kihagyásást is
tudod:
no h&r, no red rush, no 4th lvl, no log, no 5th lvl spell, no random castles&heros, no diplo, no necro,

no game

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 26 kedd, 10:10 

Teki! Nincs mindig szerencsém :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 26 kedd, 13:48 

Hali!
Nem tudom igazán hogy mit értetek combo spell-en mivel én nem játszok vele minden nap. :) Egyébként nincs combo artifact ha Roe-val játszol szóval az ki van küszöbölbölve. Paul remélem ellen is megtartod ezt a formádat. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 26 kedd, 14:01 

Teki1986 írta:
Nem tudom igazán hogy mit értetek combo spell-en mivel én nem játszok vele minden nap. :)

Nem Kombó spell, hanem combos spell :) Gondolom no lvl5 spell-re gondolt Masti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 26 kedd, 16:53 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 27 szer., 3:42 

maga thome a spellbook.............

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 27 szer., 10:55 

Hogy a tome, vagy scroll varázslatok a térképen működnek varázskönyv nélkül is, ez nyilvánvalóan bug. Csata közben már nem működnek spell book nélkül. A tome nem lehet spellbook helyettesítő...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 27 szer., 15:33 

.

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 27 szer., 16:17 

bogpista írta:
Hogy a tome, vagy scroll varázslatok a térképen működnek varázskönyv nélkül is, ez nyilvánvalóan bug. Csata közben már nem működnek spell book nélkül. A tome nem lehet spellbook helyettesítő...

Ha AD&D alapokat nézzük, akkor nem bug. Persze akkor használat után el kellene tűnnie a scrolloknak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 27 szer., 17:35 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 27 szer., 19:39 

te milyen verzióval játszol,1.0?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 27 szer., 21:01 

Lejátszottam a meccset Bogpistával. Hát elég érdekesre sikeredett. Sajnos a 2. hét napjaiban 2 angyallal támadtam meg a medúza csapatot de sajnos nem bírtam velük. Sajnos gyengébbekre számítottam de majd belejövök. :) Szeretnék elnézést kérni Bogpistától mert ő is bebukta a hősét de előtte el tudott menekülni míg nekem nem volt időm sajnos. Gratulálok neki és elnézést kérek tőle hogy nem lett sokkal izgalmasabb. Sátor védők. Fekete sárkány, Arany sárkány, Arch Devil. relic:+12 knowledge. A szerencse továbbra sincs mellettem. Kellett volna egy hónap mire az utópiát kihoztam volna és az se biztos hogy jó relic lett volna benne. Mindegy azért kiváncsi lennék rá. A honlapot hamarosan frissítem csak mostanába nem nagon lehetek gépközelben.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]