Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 216 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 11 szer., 18:07 

Mugger írta:
Szia!

Tudni tudnék, de nem teszem, ez Krityó reszortja én nem dolgoznék párhuzamosan Vele! Nem beszélve arról, hogy ide csak értékelt mapok kerülnek, értékelés pedig nincs a térképedről.

Írok Krityónak a problémádról, hátha felgyorsulnak a dolgok!

Üdv. Mugger

Köszi szépen! :D
Egyébként értékelés van a térképről. Krityó már megcsinálta, de már május óta várom, hogy felrakja a térképet, de nem teszi. :roll: Pedig jó. Örülnék, ha tudnál neki szólni az ügyben, mert azóta nap mint nap megnézem a térképeket és nincs sehol az enyém!
Gondolom túl elfoglalt mostanában és ez a neki apróság elkerüli a figyelmét. (Pedig privit is írtam neki, nem is egyet...)

Ui: Javaslom, dobjuk össze a pénzünket, és vegyünk neki egy jobb gépet gyorsabb internetkapcsolattal, mert ahogy hallom ebben hiányt szenved! Mit szóltok? :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 11 szer., 20:03 
Heroes Team

Király!!! :o
Bár a gépemmel semmi hiba, az internetkapcsolatomat fejleszthetnétek.
Hozzánk nincs kábel, nincs ADSL, csak modem, 28,8 KBit/s, kb. 15-30 perc alatt csatlakozik a gépem...
A legnagyobb probléma nem ez, hanem az, hogy nem voltam itthon mostanság, vagy ha voltam, nem voltam internetközelben, a legnagyobb probléma pedig az, hogy én nem tudok minimapot gyártani, Menyus pedig szintén nem tud ilyet, azért állt a pályafeltétel. Én megnéztem majdnem minden pályát, amit kaptam, értékelés van hozzá, de feltenni nem tudtam.
Egyébiránt lassan befejezem térképmesteri tevékenységemet, mert nem tudok annyi időt szánni rá, amennyit szeretnék(munka mellé újra tanulás :( ). Még megbeszélem a Team tagjaival a dolgot, de gondolkozzatok azon, ki vállalná el ezt a posztot közületek??? A elején segítséggel, aztán egyedül.
Nem egyszerű feladat, elárulom, inkább +20, mint -20-asoknak javaslom! (értékegység: nem IQ, hanem év :) ).

Szóval, javítsatok sanyarú sorsomon, és várjátok Freemy térképét!
Én is várom az id-számát, hogy feltehessem...

Sziasztok: Krityó

ui.: budaörsi helyi idő szerint 20.10-kor feltettem, Menyussal karöltve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 13 pén., 23:40 

Először is köszönöm a térképfeltételt neked is és Menyusnak is! Remélem mindenki örömét leli az új térképemben, ami talán nem is lett olyan egyszerű... :lol:

Kérdezném, hogy a minimap a térképhez az enyém, vagy sikerült gyártani egyet hozzá?

A feladatot nem hiszem, hogy el tudnám vállalni, hiszen bár a +20 még passzolna :lol: , de az internet sebességem nekem is hasonló...
Viszont hiszem, hogy találni fogtok hasonló valakit, aki képes kárpótolni Krityót. Kíváncsi leszek, ki lesz az a merész. :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 21 hétf., 12:06 

:idea:
Arra gondoltam, hogy mivel a pályamegjelentetés szünetel, amíg változás nem történik ez ügyben, aki elkészül térképével (persze tesztelés stb. után), itt megjelentethetné a pályát. Én mióta a fentebb emlegetett menet című pályám elkészült, már két térképet is elkészítettem, amelyeken az utolsó simítások vannak már csak vissza. Minimapot szerintem egyszerű gyártani, egy sima paint-ban is meg lehet csinálni (ha az ember picit ért hozzá :lol: ), így a kész térképek mellé be lehetne illeszteni azt is.
Mit gondoltok? Szerintem átmeneti megoldásnak megteszi, és így legalább az oldalról le lehet tölteni a térképeket, még ha nem is pont úgy, mint korábban, de azért majdnem...
Szerintem...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 09 szomb., 22:31 

Mivel a megjelentetett pályák topicja zárt, így a pályákról a véleményeket írjátok ide! Kíváncsi lennék, ki próbálta már ki a legújabb pályákat (kicsit hazabeszélek: ki próbálta ki az én pályámat? :D ), és ezek kipróbálása után milyen véleménnyel vagytok róluk.
Lehet úgy, mint régen 1-5-ig osztályozni a pályákat!
Kíváncsi lennék, hogy az eddig megjelent H2-es és H3-as pályákat a fórumozó heroesosok hogyan/hányasra értékelik?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 13 szer., 12:43 

A most megjelent legújabb pályám egy javított verziójával jelentkeztem, amit már Mugger ki is rakott. Innen is leszedhetjétek a legújabb SoD hódítás névre keresztelt térképemet:
http://freemy.tvn.hu/Jatekok/Heroes_of_ ... oditas.h3m
A régebbi térképet aki leszedte és már elkezdte, nyugodtan lejátszhatja, mert az erőviszonyokban és a térképen sem történt változás.
Változások: az első napra plusz 3 időzített esemény, és az én figyelmetlenségem miatt nem egyezett a térkép neve és a fájl neve. Ezt a problémát kiküszöböltem és mostantól már minden ok, SoD hódítás néven végleges a térképem.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 14 csüt., 13:36 

Szia!

Ha akarod teszelem a pályáidat. Majd küldöm az enyémet (A mágus tornya), ha elkészül. Addig játsz sokat, mert kemény lesz a pálya. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 14 csüt., 19:09 

Hellblood írta:
Szia!

Ha akarod teszelem a pályáidat. Majd küldöm az enyémet (A mágus tornya), ha elkészül. Addig játsz sokat, mert kemény lesz a pálya. :D

Örülnék neki! Ha így gondolod, küldök is majd egy pályát!
Nekem M-es térképnél nagyobbat ne küldjél, mert nincs annyi időm, hogy végezzek vele. Ha S-es vagy M-es, akkor jöhet! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 7:15 

Szia!

Xl-es map. Akkor sajna le kell mondanom arról, hogy te is a tesztelõk között legyél. :(
Pedig kiválasztottam pár embert a szerintem jó pályakészítõk közül, s nekik küldöm el.
Te, Krityó, Ktibsza, Laca, Mugger, és én. :D
Az se lenne baj, ha soká leszel vele kész.

Szia, Hellblood

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 10:54 

Ha gondolod, küldheted nekem, ajándékul fogod kapni tőlem a teszteredményt karácsonyra! :lol: Előbb ugyanis nem nagyon tudnék végezni vele.
Azért ránézek belátható időn belül, ha elküldöd. Több szem többet lát alapon, hátha ránézésre is tudok hibákat találni. (Volt már ilyen :D )
A többit priviben! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 15:09 

Üdv!

Sajnos Runtime library abort program terminate üzenetet dob ki rajta a játék. Még nem sikerült megoldani a problémát, de van egy sejtésem. Kár lenne, ha emiatt veszne kárba a 6 hónap amit rászántam.

Szia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 24 vas., 13:55 

Hy!
Nem tudna nekem valaki segíteni H3 pályaszerkesztésben? A történetem megvan, de a pályaszerkesztési tudásom úgy nagyjából a 0 és a -1 környékén mozog :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 24 vas., 20:01 
Heroes Team

Nephthys írta:
Hy!
Nem tudna nekem valaki segíteni H3 pályaszerkesztésben? A történetem megvan, de a pályaszerkesztési tudásom úgy nagyjából a 0 és a -1 környékén mozog :roll:

Szia!

Én talán tudok segíteni. Írd meg e-mail-ben, vagy privátban, hogy mi a gondod!

jedi@vipmail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 24 vas., 23:03 
Heroes Team

Szia Hell, nem irigyellek a hibaüzenetért!

Mivel én nem értek a géphez olyan nagyon, csak tapasztalatból írom, hogy a Reinkarnáció tesztelése közben kijött nekünk is (Muggerrel) és semmilyen load, exit, stb. nem segített, az az állás elúszott!
Több gépen, több verzión is kipróbáltuk a mentést, de semmi sem segített, csak a pálya újrakezdése.
Időnként kijön nálam az Editor használata közben is, erről azonban végképp nem tudok mit mondani!

(Ja, tök originál minden Heroes-om, ez sem lehetett baj...)
Csáó, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 26 kedd, 17:30 

Csináljatok minél több jó pályát!
A H3 a kedvencem, így ha lehet, akkor ahhoz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 27 szer., 10:18 

Mugger írta:
Sziasztok!

Sajnos a fent említett hibaüzenet olyankor jön, ha valami miatt megsérül a térkép vagy mentés file. Javítási lehetőség tudomásom szerint sincs! :(

Üdv. Mugger

Üdv!

Remélem csak a mentés sérült meg. Amúgy amikor leszedtem azt a hőst, akinél jött az üzi, utána nem jött csak később egy másiknál. Azt is leszedtem. Eddig nem volt újabb...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 27 hétf., 21:58 

Ha már itt ez a topic, folytassuk itt a térképfeltételt!

Térkép: Sod hódítás
Megtalálható/letölthető: Itt: http://freemy.tvn.hu/Jatekok/Heroes_of_Might_and_Magic/Sod_hoditas.h3m
Tesztelte: Krityó, Laca
Értékelés: 5
Méret: M

Krityó írta:
Ritka kivételként egy M-es térképről írok véleményt, mert ez nekem nagyon pici méretű :wink: !
Speciális pálya, speciális beállításokkal, kétféle lehetőséggel a kezdésre: nekromanták és titánosok élén kell a Birodalmi sereg ellen menni.
A titános verzió a kifejezetten a mazochistáknak való, szerintem az én korai tesztelési verziómban nyerhetetlen oldal... (Ma már javított verzió is van, állítólag akadt, aki befejezte :D !)
A nekrós oldal viszont erre a típusú térképre született (illetve halt meg :)), mert ha vigyázol a a csontikra, akkor van esélyed.
A térkép szépen kidolgozott, azonos kontinenst kínál mindkét oldalnak, a javasolt beállításokkal (kb. a birodalmiak gyengítése :)) szépen lehet előrehaladni, tanulságos csatákat vívni.
A régi rendszerben nálam 5-öst kapna, főleg, ha azóta a helyesírási és stilisztikai hibákat is kijavította a szerző! Gratulálok!

(Krityó értékelését sikerült előhúznom valahonnan, de Lacáé még nincs meg. Ezúton is kérem, hogy küldje el nekem újra, hogy azt is ismét kirakhassam! Köszi!)

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 216 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]