Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 1:17 

Sziasztok!

Visszatérve az alaptémára: :D A minap kaparintottam kézbe a Settlers heritage of the kingset. A settlers nekem régebben még a heroesnál is nagyobb kedvencem volt. Ezt az új részt is az ubisoft vette pártfogásba. Csináltak 1 játékot, ami az ősi settlers alapokat teljesen semmibeveszi és egy silány warcraft3 klón lett :( Egy valami ami pozitívum, az a grafika... Én nem vagyok otthon a kiadókban, fejlesztőkben, de 1 nagy mínusz az Ubisoftnak. Ezzel azt akartam érzékltetni, hogy óvatosan örüljünk egyenlőre. én meglehetősen szkeptikus vagyok egyenlőre. A képek alapján nehezen tudom lképzelni azt az irányvonalat, amit az elején a beharangozókban felvázoltak. Miszerint eőtérbe helyezik a multiplayer részt. A képek nem erről árulkodnak. inkább arról, hpgy csinálnak 1 játékot, ami kissé hasonlít majd a heroesra, de alapjába véve teljesen más játék lesz. Szerintem nagyobb lesz a szakadás mint a H4 esetében...
De ne legyen igazam...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 10:31 

Emberek azt azért ne felejtsétek el hogyha egy folytatást ugy csinálnak meg mint egy az elöző részt akkor a legtöbb újságban azt irják hogy: tök jó meg minden de ezzel már játszottam és inkább lehetet volna egy kiegészitő. Ha valaki ezt olvasa és nem nagy fan akkor biztos hogy nem veszi meg a játékot.Tehát minden résznél újitani kell csak az a félő hogy az emberek átesnek a ló másik oldalára aminek rosszz esetben az lesz a következménye hogy nyernek új rajongokat viszont elvesztik a régi fanokat. Amit szerintem minden kiadó be mer válalni mert a régiek hajlamosk a név miatt megvenni a játékott :wink: , az újaknak viszont kell a jó grafika mert manapság sajnos a szép játék a jó játék. Nekem egyaránt tetszik a III és a IV-is és remélem az V-is ugyan olyan jó lesz mint ez a kettő külön-külön.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 11:03 

Garvey írta:
Az újaknak viszont kell a jó grafika mert manapság sajnos a szép játék a jó játék.

Sajnos ez így van. Vannak olyan területek, ahol ez nem baj. Az FPS típusú játékoknál természetesen alapkövetelmény, illetve a különböző szimulátor játékoknál is elfogadható, sőt most már kívánalom a minél fejlettebb, szebb grafika. De egy stratégiai játéknál nem a grafikára kellene a hangsúlyt fektetni, hanem a játékélményre. Nemhiába jáccunk még ilyen sokan a H3-al, hiszen nagy játékélményt nyújt. A H4 is jó, de nem közelíti meg a H3-at. Mi elvakult fanok arra számítunk, hogy játékélmény szempontjából a H3 fölé nőjön az új rész. Mert ha ez alatt marad, akkor bizonyos idő után visszapártolunk a H3-hoz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 11:26 
Heroes Team
Heroes Team

bogpista írta:
... A H4 is jó, de nem közelíti meg a H3-at...

Teljesen mértékben egyet értek. Önmagában jó játék
a Heroes 4, de a 3-hoz nem mérhető.
Azonban ha az 5 a 4-hez nem lesz mérhető, az már
elég nagy baj a Heroes of Might and Magic név
szempontjából.
A 3d-re írtam korábban hogy nekem se maga a 3d a baj,
hanem hogy annak rovására mehet a game.
Én még mindig azt mondom hogy bízok abban, hogy
nem rontják el a kész játékot, és csak üzletpolitika van
az eddigiek mögött...

Üdv:
Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 12:22 

Komolyan nem értelek titeket. Mindenki mondja el a véleményét ez rendben van, de valamilyen módon mindenki látnoknak hiszi magát. Őszintén. A képeken látható pár csata (vannak már újabb képek ezeken kívül, heroes team tegyétek ki.) abból te komolyan honnan következtetsz abból hogy milyen lesz a játék? RÁnézel a képre, esetleg nem erre a grafikára számítottál, egyből húúúúú lehet hogy nemlesz körökre osztott. Könyörgöm. Nem hülyék azok az oroszok! Szerintetek ott senki se játszott még heroes-t és nem játszott át vele éjszakákat?! Biztos vannak páran...MÁsrészt pedig amit Manticore is mondott (nembiztos hogy ő mondta hirtelen úgy emléxem) külön csapatok dolgoznak a grafikán/ játékmeneten/animációk stb. Ezekből a képekből annyi derült ki idáig, hogy a grafikai csoport érti a dolgát. A többiről senki sem tud semmi. Kérlek, a sok okos előrelátás helyett, várjuk meg azt a PC gurut, szépen olvassuk végig milyen is az a béta, és utána beszéljünk. Addig tök fölösleges, mivel a kezelőfelület se látszik a képeken, bocsánat de lóf**zt se tud senki semmit róla.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 12:53 
Heroes Team
Heroes Team

Egyrészt egyetértek Djupha véleményével, másrészt
pedig szerintem kicsit átesik a ló másik oldalára.
Tényleg nem kéne pár screen alapján nagyon merész
következtetéseket levonni, a kész játék boncolgatásába
belemenni, másrészt viszont nem szabad elfelejteni, hogy
mindenki már nagyon várja a játékkal kapcsolatos infokat,
képeket.
Ha valami látszik a képekből az a természetes, ha valaki
leírja mit gondol, nem értem mi a logika abban, hogy ettől
látnok lesz valaki...
Azért nem csak a grafika derülhet ki a képekből, és mivel
ez egy fórum vagy mi :), mindenkinek meg kéne osztania
a vélményét, mit gondol, szerinte milyen lesz a játék.
Erről szól ez a topik. :idea:

Üdv:
Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 14:09 

Üdv,

Idézet:
Azt tudnam mondani, hogy egyszeruen arrol van szo mar mint az FPS-ek vilagaban. A lenyeg a grafikus motor. A Nival-nak mar megvolt a sajat grafikus motorjuk, amit az Etherlords-hoz ejlesztettek ki es hasznaltak fel. Egyszeruen sokkal konyebb volt a mar ismert grafikus motort tovabb fejlesztgetni, mint venni a faradsagot es a H3 garafikus motorjat atnezni, megtanulni es ugy atprogramozni, hogy a mai 3D lazban forgo vilagban megalja a helyet. Az en velemenyem az, hogy kar hogy nem a H3 mtorjat vettek elo es poroltak le egy kicsit. Kar hogy az Etherlords motorja (valoszinuleg) fog a jatek alatt dolgozni. Nagy kar. Iszonyatos ongol lesz ebbol.....

Én az utóbbi időben elégedetlen vagyok a heroes3 grafikájával, konkrétan azóta, mióta 17"-os monitoron játszom, ui. az a 800x600-as felbontás kevés egy akkora monitorhoz. Hiba lenne az eredeti motort tupírozni, valószínűleg nem is lehet, bár bizonyos részeket felhasználnak belőle, ahogy mondták. Tőlem akármilyen lehet a grafika, csak a térképet lehessen rendesen áttekinteni.

Az AI terén is van mit javítgatni, engem idegesít, hogy olyan nyíltan csal, gondolom ezzel a hiányosságokat próbálták ellensúlyozni.

Én bizakodok, bár az lenne az igazi, ha linuxon is menne, mert akkor és is tudnék vele játszani. ;-)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Darkness 2005 ápr. 22 pén., 14:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 14:14 

Manticore jól mondod, de egyesek ezt úgy teszik mintha nem vélemény hanem tény lenne. Engem ez zavar egyedül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 16:39 

Darkness írta:
Üdv,

Idézet:
Azt tudnam mondani, hogy egyszeruen arrol van szo mar mint az FPS-ek vilagaban. A lenyeg a grafikus motor. A Nival-nak mar megvolt a sajat grafikus motorjuk, amit az Etherlords-hoz ejlesztettek ki es hasznaltak fel. Egyszeruen sokkal konyebb volt a mar ismert grafikus motort tovabb fejlesztgetni, mint venni a faradsagot es a H3 garafikus motorjat atnezni, megtanulni es ugy atprogramozni, hogy a mai 3D lazban forgo vilagban megalja a helyet. Az en velemenyem az, hogy kar hogy nem a H3 mtorjat vettek elo es poroltak le egy kicsit. Kar hogy az Etherlords motorja (valoszinuleg) fog a jatek alatt dolgozni. Nagy kar. Iszonyatos ongol lesz ebbol.....

Én az utóbbi időben elégedetlen vagyok a heroes3 grafikájával, konkrétan azóta, mióta 17"-os monitoron játszom, ui. az a 800x600-as felbontás kevés egy akkora monitorhoz. Hiba lenne az eredeti motort tupírozni, valószínűleg nem is lehet, bár bizonyos részeket felhasználnak belőle, ahogy mondták. Tőlem akármilyen lehet a grafika, csak a térképet lehessen rendesen áttekinteni.

Az AI terén is van mit javítgatni, engem idegesít, hogy olyan nyíltan csal, gondolom ezzel a hiányosságokat próbálták ellensúlyozni.

Én bizakodok, bár az lenne az igazi, ha linuxon is menne, mert akkor és is tudnék vele játszani. ;-)

Udv Darkness!

En 19"-os monitoron jatszom a jatekkal, de semmi bajom nincs vele. A map editor is tok jo ekkora felbontasban. Rengeteg mindent lehet egyszerre latni benne :) A grafikus motorral kapcsolatban annyit hogy, nekem mar az is eleg lenne, ha 2x annyi szorny, uj varak es varazslatok lennenek a jatekban. A H4 fejlodesrendszere tetszik, csak az a kar, hogy nem lehet tul nagy szintre fejlodni. Tettek volna bele meg uj tereptargyakat, es egy jobban programozhato map editort, akkor az maga lenne a gyonyor (nekem).

Manticore, Freemy
Na most tobbet nem szolok ide egy ideig (pedig meg szeretnek), mert a keresztvizet leszedik akkor rolam a tobbiek :cry: :cry: :cry:

Na megyek is. Jok legyetek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 16:47 
Heroes Team
Heroes Team

Kmettil:

Szerintem nagyjából mindenki tisztában van vele,
hogy ki vagy - épp ezért nem hiszem, hogy bárki is
különösebben neheztelne rád, aki meg nem az úgyse
régi motoros, szóval felesleges túlsprizáni a dolgot. :idea:
Én - ahogy írtam - kiváncsi vagyok a véleményedre,
és nem hiszem, hogy egyedül vagyok evvel... :)

Üdv:
Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 18:20 

Djupha írta:
abból te komolyan honnan következtetsz abból hogy milyen lesz a játék?

Hát pl. azt egyből le lehet varrni, hogy nem FPS lesz :). Meg azt is, hogy nem felülnézeti tömegjelenetes a csata (a'la RomeTW, azt hiszem). Aztán láttunk Etherlords-ot, ami ugyanettől a cégtől jött ki és máris elérkeztünk e játékhoz. Az Etherlords-ot tegnap csakazértis elindítottam éshát nékem pl. tetszik, hozzá tudnék szokni H5-ben is ehhez a stílushoz. Talán csak az a baj, hogy minden olyan marha nagy, még a legkisebb zoomon is.

Djupha írta:
Biztos vannak páran...MÁsrészt pedig amit Manticore is mondott (nembiztos hogy ő mondta hirtelen úgy emléxem) külön csapatok dolgoznak a grafikán/ játékmeneten/animációk stb. Ezekből a képekből annyi derült ki idáig, hogy a grafikai csoport érti a dolgát. A többiről senki sem tud semmi.

De pedig igen. Ott vannak pl. a marketingesek, mondjuk kis m-mel. Ez nem kell bele, meg ez most nem trendi, meg azt majd a 25. kiegészítőbe kell betenni, hogy azt is el lehessen adni ...stb...stb. Az Ubisoft se hülye, hogy 1 kiadásba minden földi jót bepréseljen és ne tudjon majd 4-5 bőrt lehúzni a Homm5-ről.

Djupha írta:
Kérlek, a sok okos előrelátás helyett, várjuk meg azt a PC gurut, szépen olvassuk végig milyen is az a béta, és utána beszéljünk. Addig tök fölösleges, mivel a kezelőfelület se látszik a képeken, bocsánat de lóf**zt se tud senki semmit róla.

Jó, hát véleménynek ez is megteszi. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 22:12 

Kmettil írta:

Udv Darkness!

En 19"-os monitoron jatszom a jatekkal, de semmi bajom nincs vele. A map editor is tok jo ekkora felbontasban. Rengeteg mindent lehet egyszerre latni benne :) A grafikus motorral kapcsolatban annyit hogy, nekem mar az is eleg lenne, ha 2x annyi szorny, uj varak es varazslatok lennenek a jatekban. A H4 fejlodesrendszere tetszik, csak az a kar, hogy nem lehet tul nagy szintre fejlodni. Tettek volna bele meg uj tereptargyakat, es egy jobban programozhato map editort, akkor az maga lenne a gyonyor (nekem).

Nekem hiányzik, hogy nem lehet nagyobb felbontásban játszani vele.

Annyit akartam mondani ezzel, hogy a heroes3-ban (h4-ben) is vannak hibák bőven. A lehetőség adott, hogy egy jobb folytatás készüljön és a jelenlegi fejlesztők pedig épp ezt akarják.

Én épphogy nem azt várom, hogy tupírozzák a játékot, ezt a 3DO már eljátszotta párszor (h2 -> h3 vagy mm6 -> mm7). Nem, hanem friss, új ötleteket, az alapkoncepció megtartása mellett.

Darkness

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 23 szomb., 10:23 

Sziasztok!
Néhány info az http://heroes.ag.ru/h5/ oldalról, amit megpróbálok lefordítani. Lehet, hogy egy kettő mellé megy :)

-full 3D
-6 vár lesz, ebből egy vadi új
-lesz alvilág (kétszintes térkép) (de ez nem jelenti azt, hogy nem lesz 3 szintes :) )
-nagyobb legetőség lesz a stratégiázni, mint RPG-ben
-lesz demo (ezt mindenki tudja)
-hot-seat lesz, de a fő szempont az online-multi kifejlesztése
-játék közben lehetlesz szövetségeket kötni, (meg felrúgni, gondolom)
-a hősök nem vesznek részt a csatában, de nagyobb befolyással lesznek rá, mint a H3-ban
-a csatamezőn lesz rács és nagyon hasonló lesz, mint a H3-as csatázás.
- multiban a játék elején lehetlesz egyszerre lépni, a közepén és a végén már nem.

Hátha jó lesz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 23 szomb., 10:59 

Nem akarom ócsárolni a heroes 4-et, de úgy nagy álltalánosságban a 3nak szebb a grafikája , a tereptárgyak úgy a lényeké is . A 4 túl csicsás már nem azt a hangulatot kelti bennem mint a 2-3. Az a baj , hogy a játék során azzal kell foglalatoskodnom, hogy minnél több lényfelvevőt és bányát elfoglaljak,hogy lássam mikor jön az ellenség..
De a menyasszonyommal nagyon szeretjük és sokat játszunk vele. gépet is csak új heroesre fejlesztünk :-)
Ez az első olyan sorozat amit 6 éve unalom nélkül tudunk játszani,,reméljük az 5 is megéri majd a pénzét

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 23 szomb., 12:50 

Udv,

szintugy:)
Régi motoros,heroes fan-ok véleménye engem is érdekel!
:)

Heroes 3 és fallout 2 forever:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 25 hétf., 13:16 

OFF
Mistech írta:
De a menyasszonyommal nagyon szeretjük és sokat játszunk vele. gépet is csak új heroesre fejlesztünk :-)

Ez olyan aranyos :-)) Én meg egy szerepjátékos csajszit akarok.
(Amúgy sok boldogságot meg miegymás)

ON
Én remélem, hogy a H5 intrója majdnem ugyanaz lesz, mint a H4-é:
Rambpart és Stronghold csata, Gelu és anemtomki összecsap, atomvillanás. DE! utánna látunk egy hőst, aki rémálmából riad fel. :)
Szóval a quest adott: megelőzni az apokalipszist. És meg marad Antagarich :D Istenem, de szép lenne.

Az alapjátékban van ugye a 6 vár, amiből egy új. Vagyis ha nem vonnak össze várakat, akkor jó eséjjel 5öt eléggé átvesznek a H3-ból, és utánna remélhetőleg a kiegészítőkben visszakapjuk a másik 4et is.
Szép is álmodozni.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 26 kedd, 12:00 

Nos, a Spell Force-szal azért kezdtem el játszani, mert a Heroest láttam benne... aztán nemrég felraktam a Settlers V. demóját, hááát ugyan olyan volt, "magic" nélkül. Remélem a Heroes V nem csak egy ilyen játék lesz a sok közül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 26 kedd, 17:26 

A Heroes 5 a képek alapján már most nagyon el van b*va, már bocsi a káromkodásért, de én nem sok jót látok benne... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 27 szer., 17:15 

Celestial Heavens írta:
...heroes don't act on the battlefield, but wil cast spells...

Még jó...Különben mit csinált volna, ha nem harcol. :roll:
Amugy van egy scan, bár szinte semmit nem mutat :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 28 csüt., 1:03 
Heroes Team

Nah most találtam:
http://forums.ubi.com/eve/ubb.x/a/tpc/f/1851065692/m/6211017513
De ide is írok egy-két dolgot:
A német gamestar magazinból lett átvéve
1. Egy teljesen új világ az eddigi hősök nélkül
2. különböző frakciók: emberek, démonok, élőhalottak
3. Lesznek benne elfek és orkok is de egyenlőre nem tudni kapnak e külön várat
4. Hex grid!!!, és idő limit a harc minden körében (ha jól értem, ha nem bocsi)
5. sok egységnek lesz saját varázslata (pl angyal)
6. A hősök csak varázsolnak

és még egyébb dolgok
Én úgy gondolom, hagy talán - talán ez még így jól is alakulhat, bár egy-két régebbi hősért igencsak kár dehát remélem azért az újak is kedvelhetőek lesznek

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]