Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 1:49 

Egyebkent nem lenne ezel a jatekkal semmi baj, ha (valosziuleg) nem Heroes V nev alatt jonne ki. Mondjuk ha Etherlords 3 lenne a neve, akkor semmi baj nem lenne vele. Meg lehet nezni melyik volt a sikeresebb jatek. Heroes sorozat vs Etherlords. A valasz teljesen egyertelmu. A Heroes sorozat. A kiado ugy latszik az eladasokat ugy akarja novelni, hogy az Etherlords uj reszet Heroes nev alatt hozza ki. Ez szomoru, nagyon szomoru :cry: :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 8:23 

Várjuk már meg azt a következő PC gurut, aztán lehet sírni. Nem tudja valaki mikor jelenik meg az új?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 9:09 

Sziasztok!
Szétnéztem az oroszok honlapján. Azt írják a H5-ről egyéb dolgok mellet, hogy lesz benne Hot seat és lehet, hogy a multiplayer olyan lesz, hogy a játék elején még egyszerre léphet a két játékos (gondolom amíg nem látnak közös területet) utána pedig a megszokott körös dolog, azaz meg kell várni egymás lépését. Meg, hogy lehetlesz többezres seregeket gyűjteni.
Mióta megtudtam, hogy ezek az oroszok benne vannak az optimista várakozók közé tartozom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 10:03 

Kitt írta:
Várjuk már meg azt a következő PC gurut, aztán lehet sírni. Nem tudja valaki mikor jelenik meg az új?

Hali!

Ha jol emlekszem Majus 13-an.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 10:49 

Ejj srácok! Félre a pappal meg kopjafával!
Ezekből a képekből csak annyi derül ki, hogy (megfelelő szögből nézve) nagyon szép lesz a grafikája. Ettől még lehet, hogy ha kicsit el zoomolok a képről és felülnézetre váltok, olyan lesz, mint a H3. Talán még a hexáinkat is visszakapjuk, de ez ezekből a képekből nem látszik.

Szóval csigalom-nyugavér!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 12:26 
Heroes Team

Hát úgy tűnik már biztos hogy screenshotok :( , mert a hivatalos oldalon is fent vannak. Én magam már csak abban reménykedem hogy az orosz team azért jó hatással lesz a dolgokra, mert ezidáig nagyon úgy tűnik hogy egy újabb AntiHeroes van készülőben

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 14:56 

Üdv,

Időközben megnéztem pár angol nyelvű fórumot, és mindenhol istenítik az eddig kiadott képeket, legalábbis azokban amelyikeket megnéztem. Lehet, hogy csak nekünk nem tetszenek???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 15:31 

Hory írta:
Üdv,

Időközben megnéztem pár angol nyelvű fórumot, és mindenhol istenítik az eddig kiadott képeket, legalábbis azokban amelyikeket megnéztem. Lehet, hogy csak nekünk nem tetszenek???

Csak fiatalok lehetnek azon a fórumon.
Azoknak minden tetszik, ami csilli-villi...
Biztos vannak még akiknek nem tetszik! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 16:06 

Itt meg sajnos majdnem hogy senkinek se tetszik:( Szerintem lehetntek egy kicsit pozitívabbak is, amit ti csináltok az egy kicsit túl konzervatív. Elvégre azért adnak ki új részeket egy játéból, hogy legyen benne valami újítás is! Ha a HoMM:3-hoz ragaszkodtok, akkor WoG-ozzatok inkább, és ne szidjátok előre azt a játékot, amiről még semmit nem tudtok. Majd ha kipróbáltátok és nem tetszett, akkor kezdjetek el felszólamolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 16:16 

Ez igaz. Várjátok már meg azt a tesztet a PC Guruban. Eddig nem mertem mondani, de nekem tetszenek a képek. Föleg a bányás. Ha lehet zoomolni és biztos lehet, akkor akinek nem tetszik, játszhat térkép perspektívában is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 16:23 

Udv,

nem fikázunk,véleményt nyilvánitunk,sokunknak szivógye a heroes sorozat,meghatározo élmények kötödnek hozzá,éjszakákon át tarto hot seat-es vagy multis játékok!
Emlékszem még nagyon régen haverokkal 4-en játszottunk ,a szoba közepén 1 puffra felrakott p1-es 233-as notebookon...
És nem sok iylen játék volt eddig...és ahogy látom nem is lesz...
Nem az a bajom,hogy csunya,hanem hogy a látvány nem minden...
De az igaz,hogy csak akkor tudunk majd véleményt mondani,ha játszottunk is már vele...remélem nem ugy végzi mint a 4. rész..az is csak feleslegesen lett tul cicomázva,gyakran játszhatoság rovására ment a "csili-vili" grafika...
Néha nem ártana megnézni forumot,hány topic szol a 3. részről,és hány a 4-ről,akár 1 térképnek is külön topic...én csak szivből remélni tudom,hogy az 5-el is ez lesz...de az eddigi hirek,s képek,nem ezt támasztják alá

Heroes 3 és fallout 2 forever..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 17:51 

Sogroon írta:
ehet, hogy ha kicsit el zoomolok a képről és felülnézetre váltok, olyan lesz, mint a H3. Talán még a hexáinkat is visszakapjuk

Hali!

Na ezt a lehetoseget en szemely szerint kizarnam. Sajnos :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 18:00 

Fizban írta:
Itt meg sajnos majdnem hogy senkinek se tetszik:( Szerintem lehetntek egy kicsit pozitívabbak is, amit ti csináltok az egy kicsit túl konzervatív. Elvégre azért adnak ki új részeket egy játéból, hogy legyen benne valami újítás is! Ha a HoMM:3-hoz ragaszkodtok, akkor WoG-ozzatok inkább, és ne szidjátok előre azt a játékot, amiről még semmit nem tudtok. Majd ha kipróbáltátok és nem tetszett, akkor kezdjetek el felszólamolni.

Udvozlet a magyar konzervativ Heroes tarsadalomnak :shock: :)

Az jo(lenne) ha a H3-at ujitanak. Azaz ujitanak ugy, hogy uj elemeket tennenek bele. Nekem mar az is eleg lenne. Tuti vevo lennek. Csak konyorgom nem ugy kene ujitani, hogy kozben a sok ujitasban mar nem marad meg az a regi valami amitol a Heroes heroes volt. Vagyis a korokre osztott strategiai jatekok kiralya! Ha ettol elternek, akkor legyen inkabb mas a neve. Szerintem....(manapsag ez amugy is oly divtos szo).

A WOG-al kapcsolatban meg anyi hogy jo otlet. Jo dolog. tenyleg, csak hat a rakfeneje az egesznek hogy allandoan szetfagy az a ****......

Kaosz amigosz minden konzervativ magyar heroesnak.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 18:04 

Egyebkent egy erdekes link:

http://www.play.com/play247.asp?pa=rcs& ... tle=624413

Elgondolkodtato. 2005.11.01 = Heroes V.

Lattatlanban 24.99 font? Csak itt, csak most, csak neked, csak hat nem most, csak majd "egy kicsit kesobb", csak vedd mar meg mert kine a piiiinzed :lol: A piiiiiiiz viszont csak itt csak most es csak azonnal kene :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 18:55 

yc írta:
...
Nem az a bajom,hogy csunya,hanem hogy a látvány nem minden...
...

Ez igaz, viszont sokan azt hangoztatják, hogy ha a grafika szép, akkor biztos nem fektetnek nagy hangsúlyt magába a játékba. Én nem vok szakértő, de (ha jól tudom) külön van, aki a grafikával, zenével, stb. foglalkozik, attól még lehet jó a játék. De lehet, h túl optimista vok :oops: Szerintem is várjuk meg a béta tesztek leírását, és utána dicsérjük/szídjuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 19:03 
Heroes Team
Heroes Team

Személy szerint lassan a Heroes 5-nél is kiváncsibb
vagyok arra, hogy Kmettil mikor veszi észre magát, :lol:
és nem csak a hozzászólásai tartalma miatt mondom...

Üdv:
Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 21:50 

Kmettil írta:
Egyebkent nem lenne ezel a jatekkal semmi baj, ha (valosziuleg) nem Heroes V nev alatt jonne ki. Mondjuk ha Etherlords 3 lenne a neve, akkor semmi baj nem lenne vele.

Eddig totál egy véleményen vagyunk.

Kmettil írta:
Meg lehet nezni melyik volt a sikeresebb jatek. Heroes sorozat vs Etherlords. A valasz teljesen egyertelmu. A Heroes sorozat. A kiado ugy latszik az eladasokat ugy akarja novelni, hogy az Etherlords uj reszet Heroes nev alatt hozza ki. Ez szomoru, nagyon szomoru :cry: :cry: :cry:

Azért még mindig jobb, hogy Etherlods-os múlt van a készítő mögött, mint mondjuk foci és űrhajó szimulátor. Az Etherlords-ot egyébként érdemes megtekinteni. Magic The Gathering-gel van nyakonöntve a Heroes, ami elvileg jó ötlet.

A képekhez szólva:
Lehetséges, hogy direkt vannak eldugva a statok és jobb gombra jönnek elő ? Mindent a látványért alapon ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 21 csüt., 23:59 

manticore írta:
Személy szerint lassan a Heroes 5-nél is kiváncsibb
vagyok arra, hogy Kmettil mikor veszi észre magát, :lol:
és nem csak a hozzászólásai tartalma miatt mondom...

Üdv:
Manticore

Hali manticore!

Mi a problemad velem :?: Mi bun kovettem el :?: Mi rosszat irtam vagy mondtam :?: Amit irtam azok a sajat velemenyeim. Persze, ezzel lehet egyeterteni, es lehet nem egyeterteni. En csak leirtam. hogy latom a jatekot. Mi a problemam vele. Termeszetesen, ha megis tevednek a vegen a jatekkal kapcsolatban, akkor bevallalnam, hogy igen tevedtem. Szoval a vezerfonalnal maradva most mar engem is jobban erdekel a Heroes 5-nel, hogy mi a problemad velem :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 0:13 
Heroes Team
Heroes Team

Szia Kmettil!

Előre is le kell szögeznem, hogy mint ős-heroes-os,
és mint kiváló pályaszerkesztő, személy szerint
sokat adok a véleményedre.
Nekem már szólt valaki, akit most nem neveznék meg,
hogy zavarja a sok egymás utáni hozzászólás.
Az előzőekben pl. 5 hozzázsólásban fejtetted ki a
véleményedet, és reagáltál az előtted szólókra, és mivel
nagyon negatív vélemenyed van a képekről, és mivel
gyakran elfelejted hozzátenni hogy te gondolod így,
másnak úgy jöhet le hogy önzőzöl a véleményeddel.
Tudom hogy nem szándékos, és azt is tudom, hogy a
legtöbb fórumon nincs szerkesztés gomb, és megszokja
az ember.
Szóval ennyi...

Üdv:
Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 22 pén., 0:21 

Kmettil írta:
Mi a problemad velem :?: Mi bun kovettem el :?: Mi rosszat irtam vagy mondtam :?: ... Szoval a vezerfonalnal maradva most mar engem is jobban erdekel a Heroes 5-nel, hogy mi a problemad velem :shock:

Szerintem azzal semmi problémája sincs senkinek, amit írsz, sokkal inkább azzal, ahogy teszed. Engem is zavart kissé, hogy miért nem lehet :idea: egy vagy max. :idea: kettő hozzászólásban leírni amit te 4-5-ben teszel meg... Csupán ennyi.
:arrow: Ha van még valami, azt majd Manti elmondja...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]