A Gremlin rush csak patch nélküli verzióban volt elérhető. Miután a játék kiment a nögyközönség felé, kapott egy patch-et és gremlinkék már nem jönnek tömegesen.
Egyébként azt szeretném viszont látni az 5-ik részben amit a 3-ban láttam utoljára:
Legalább XL-es pályán legyen esélye az embernek feltáposítani egy Hero-t fullosan. Nemtom észrevettétek-e, de a 4-ben még legnagyobb pályán sem lesz elegendö XP ahhoz, hogy pl 4 dologban is fullosan grandmaster legyen egy hős.
A 3-ban ez nagyon szépen működött, egy kis hibával:
Ha a föld + levegő mágiát a legmagasabb szintre vitte valaki, akkor olyan varikat kapott, hogy (Ddoot, TownPortal) gyakorlatilag megnyerte a gémet. Máshogy fogalmazva: mivel mindenki erre a kettő skillre gyúrt, ha a Te hősöd nem tudta ezeket, akkor igen igen nehéz dolga volt.
Maga az 5let maradhat, hogy ha már egyszer megtanulta legmagasabb szinten a mágiát, akkor kapjon érte télleg nagyon ütős varikat, de akkor a többi mágiafajtához is találjanak ki valami jót. Így max poénból fejlesztette valaki a víz + fire magiát. Esetlleg az "ördögös" várban volt várrak közötti teleportra példa, de ez sovány.
5ös részben a következőket várom egészen konkrétan:
- megint legalább 7 upgradelhetö dwelling
- hős fejlődés lehetne megint kicsit jobb
- Térjenek vissza a Ddoor, TownPortal (nem a towngate) varázslat, de minden mágia osztályban legyen a legfelső szinten egy olyan vari ami versenyképes a ddoor-al / Tportal-al.
- Legyen már megirva egyböl az a játékban, hogy ha veszek egy hajót, ne a vár túlodlára tegye a tengerbe, hogy ne tudjak beszállni. Kissé idegesitö élmény...
- A Diplomacy skill megint gyenge. Az ellenséges hősöket is lehessen már végre diplomacyval (+ pénzzel) jobb belátásra tériteni hogy átálljanak
- Valaki emlitette, hogy a grállal lehessen kicsit több dolgot tenni. Pl szabadon lehessen választani, hogy egy épületet húzok-e fel pluszba (pl plusz pénz körönként) vagy olyan épületet, hogy valami 8-ik szintü durva lényt tudok toborozni. Ez utóbbi azért is lenne jó, mert akkor csípőből lenne minden várnak egy ilyen rejtett ultrabrutál egysége, amit csak grállal lehet kitermelni. De ugyszintén jó 5let volt valakitöl (bocs, de nem emléxem kitöl) hogy legyen egy 6-ik szintü emelet is a mage-guildben. De a fontos, hogy ezt egyszerre nem mind tudja a grál, nekem kell választani, hogy én éppen mire akarom felhasználni. És ha már pl épitettem belőle mage guild 6-ot akkor kész, ami ragad az tapad.
Az hogy pénzt ada grál, tök jó, de szerintem haszontalan: mire az ember megtalálja az összes oracle-t, általában övé a pálya, övé a gazdasági hatalom és full mindegy lesz neki, hogy naponta 40,000 aranyat, vagy 50,000-et fog kapni.
Ehh de hosszut irtam
Üdv