Sziasztok!
Nos mivel a nemhivatalos eredmények szerint sikerült a csoportomban az előkelő 6. helyezést elérnem, és ezzel kiesnem

leírnám azt, ahogy én láttam azt a támadás versenyt. Sajnos a 2. fordulóban nagyon eltaktikáztam magam, és nem vettem figyelembe, hogy a HP nővelő nem számít bele a veszteségbe, stb
Először is szeretném megköszönni a szervezőknek az áldozatos munkájukat!
A menet közbeni szabálymódosításokról az a véleményem, hogy kicsit úgy érzem bizonyos dolgokra túlságosan érzékenyen reagált pár játékos. Mint azt priv.ben Megamikornak is kifejtettem, én úgy látom, hogy azok a módosítások, amelyek mindenkire érvényesek (pl. minden 4. továbbjutó), nem érdemes foglalkozni, és sokkal zavaróbbnak találom az olyan módosításokat, melyek csak bizonyos embereknek okoznak előnyt v. hátrányt – pl. Az első körben történt csoportáthelyezések- amivel gyakorlatilag megpecsételték Bakos Zsolt sorsát, a gargoyle csapatok csoportba érkezésével.
A lebonyolítással és egyebekkel kapcsolatban a véleményeim:
1. A csoportáthelyezések megvilágították, hogy igenis kellenek a póthősök, max. olyan megszorítással, hogy a póthős nem lehet drágább, mint az eredeti. (Úgy is csak az AI játszik a póthőssel, és sokat amúgy sem ront rajta.)
2. Úgy érzem az eddig tiltott hősök túl drágák lettek, legalábbis a többi hőshöz képest. Kellene találni egy egységes hős számítást, aminek figyelembe kellene vennie a hős speckót, és az induló 2.nd. skilleket.
3. A RoE-s támadást hangulatosabbnak találtam, és nem azért mert pixie áradat volt a csoportokban, hanem a kombo artifact tiltás miatt, valamint, hogy az ember hiába találja ki hogy milyen rendszerben helyezi el a csapatait, az AI átrendezi.
4. Az artifact listán is lehet javítani, de arra lesz még időnk.
5. Soknak találom a 4 fordulós, nagyon szét van töredezve a játék, és szerencsével továbbjuthat olyan valaki, akinek igazából nem kellene pl. 17%-s veszteséggel (Bocs Kaylamoy

), és igazából 6-7 vagy akár 2 kör alatt 12 meccset vívni nem sok. Ugyanakkor azt is megértem, hogy nem lehet olyan sok mentést legyártani mint az előzőnél. Én valahol a 2 között látnám a jó megoldást. Tehát a mostaninál maradva az eredetiben 38*37= 1408 mentést kellett volna a jelenlegiben Az első körben 252 mentést kellett, a 2. fordulóban 90-et stb. Összesen 432. Én szerintem az első körben nagyobb csoportokat kellene csinálni pl. 12,13,13 fős csoportokat, amiből mondjuk továbbjut 6,7,7 játékos akik 2 csoportba kerülnek csoportonként 10 csapattal, majd az a 2 csoport 1-2 helyezettje játszik a döntőben. Ez az első körben 444 mentés lenne összesen 636, természetesen lehetne finomítani a számokon, de a lényeg látszik belőle. Ebből látszik hogy végül is több mentés lenne, de még mindig kevesebb, mint az eredeti fele, és azért 10-12 meccset lejátszva mégiscsak úgy érzem, hogy ez egy játékforduló, ellentétben az 5. meccsel, ami 1 délután lejátszható. Illetve mégiscsak sokszínűbbek lesznek a csoportok legalábbis nagy valószínűséggel.
Bocsi hogy ha sokat írtam