Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 12 kedd, 2:15 

udv,

S krityo mi van akkor ha mondjuk az ellenél ott a kis köpenyke ami nem engedi a negyedik szintu varázslatokat?
Vagy mondjuk orb of ihibition?:)
szerintem 1 jo pályán vagy,ezek vagy hasonlo artifaktok mindig vannak a nagyobb hősőknél:)
feletébb pixok dolog,pl az uprising pályán találkoztam pár kamikaze hőssel,megjelent 50 phoenixxel majd nyomta az armageddon-okat:)
vakitani ugye nem lehet,és egyszerre többet éleszteni sem,ő meg minden körben armageddon-t nyom:)
még valami Krityo,aza 2 pálya amit még nagyon rég küldtem(vengaence is mine ver 2,és unleahing bloodthirsty ver2.) mikor lesznek kirakva?
főleg az elsőt illetően érdekelne a játékosok véleménye:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 12 kedd, 19:19 

Nagyon köszönöm Raon a leírást.Az azúrsárkány helyett nem a kristálysárkányt kell legyőzni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 13 szer., 8:01 
Heroes Team

Hali yc, nem szeretem az OLYAN pályákat! :D

Persze igazad van, bár szerintem ritkák az ilyen térképek, vagy az is lehet, hogy ezekre nem emlékszem a pálya közben... CSak a szépre emlékezem... :wink:
Az a két pálya: már beleesett abba a korba, amikor nem működött a pályafeltétel, ezért nincs fent a többivel együtt. Mint tudod, én már kiléptem majd 4 hónapja az egészből, nem segíthetek.
Saját véleményem azonban van, mégpedig, hogy a vengeance-os pályát a rampartosoknál szüneteltetem, mert kicsit életbe lépett az általad jelzett effektus, vagyis ultrabrutális hozzám képest az aranysanyis hős... :cry: ! Már gondolkoztam rajta, hogy konzultálok veled a pályáról, de már régen volt és el is felejtettem... Asszem, megkereslek majd privátban, ha folytatni akarom. Előre is kösz!

Na, le az orb of inhibition-nel és a recanter's cloak-kal!!!!

Csáó, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 13 szer., 13:42 

Udv,

nem is tudtam hogy kiléptél... szomoru hir ez,1 ujabb nagy harcos távozott !;)
csak Nyugodtan,ha tudok segitek,gondolom a fő rampartosnál akadtál el :)

Heroes 3 és fallout 2 forever:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 13 szer., 15:28 
Heroes Team

Hali, pillants rá a Térképek topicban a Bevégeztetett című témára, röviden összefoglalja a dolgaimat (most már Mugger bátyóét is!!)4

Lehet, hogy mostanság előszedem a mentést a vengeance-ról és kereslek, oké? Természetesen a fő rampartos a gigamega ellenfél, odáig nem volt probléma. Az az igazság, ha felhúz egy pálya, akkor képes vagyok akár több hónapra félretenni a mentést és "tiszta" lappal kezdeni, mármint nyugodt vérmérséklettel nekiugrani a mentésnek... Na, ez egy olyan.
Hali, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 14 csüt., 13:48 

Szia Krityó!

Hamarosan kész A mágus tornya pályám. XL-es, a többi pályámhoz hasonló nehézségű, habár talán nehezebb lesz mint az Istenek harca. (kb. másfélszer). Már csak a történetet kell bepötyögnöm. A Dak Deater egyik folytatása.

Köszi, szia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 14:55 
Heroes Team

Sziasztok!

Ritkán tévedek ilyen nagyon, de szerencsére nem életbevágóan fontosat: YC, nem a vengeance-ot játszottam le az aranysárkányokig, hanem az unleashing the bloodthirshty-t... Ciki, amikor ilyenben tévedek :oops: !
Szóval kb. 737nél tartok, mocsárvár, titánok, barbárok kivégezve, és a bal alsó tájékon járok a rampartosoknál, ahol azért a 774 aranysanyi kicsit durva ellenfél. Zero P az ellenhős, 75-85-65-65 tel, El trueno nálam csak 75-65-55-55, van kb. 180 titán, 580 káoszhidra, 400 küklopsz, 1300 elf, 1000 lizard, 800 wywern, 1000 gorgon (fejlesztett minden). Nála viszont 1800 unikornis, 4000 pegazus, 6500 törpe, 2500 fa és 5500 íjász...
Még nekem is támad, annyira erősnek érzi magát :)! Kezdésből 350 hidrát leéget a lángja!!! :evil:
Te kb. mikorra értél ide és milyen sereggel, ennyi a kérdés lényege...
Na, majd reagálj erre valamit, ha kell, küldök mentést 741-ről.

Köszi, bocs a tévedésemért, Krityó

Hellblood, elküldheted a pályát, de kevés időm van játszogatni olyan tesztelői szinten, amilyenen régen voltam! Sajna...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 16 szomb., 10:27 

Udv Krityo:)
rég játszottam már vele,de azt tudom hogy én ezt a csatát,a mighyt gorgonkkal és a chaos hydrával nyertem meg...
nem árt ha van nálad olyan lény amit a sacrifice-nál fel tudsz áldozni,és a frenzy ilyenkor nagyon jo barátod tud ám lenni,ha jol tudom clone varázslatod nicns,a mentett állás meg jöhet :))
Ha jol tudom lennie kell legalább 300 db behemotnak is,amit nem kell feltétlen upgradelni,de sokat segithetnek az ennyivel magasabb defense-ü ellenfeleknél :)
Most néztem meg 364 nap alatt vittem végig,szerintem olyan 260-270. nap körül járhattam ott,de ha már a 774 aranysárkány ennyire megvisel,mit fogsz szolni a 6000 blackdragonhoz? :)
Most hogy leirtad mikkel kell küzdened,kedvet kaptam én is hozzá,szerintem nagyon jo pálya,ráadásul ez nem sokaknak van meg,én is az olasz készitőtől kaptam mailben! :)
Ha valakit érdekel jelezze elküldöm,1 másik nagyon jo pályával egyetemben :)

Heroes 3 és fallout 2 forever :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 17 vas., 23:06 
Heroes Team

Írtam privátban egy levelet, YC!
Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 17 vas., 23:58 

Udv,

lehet nem küldted el:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 18 hétf., 19:24 
Heroes Team

Sajnos, valamiért nem tudok küldeni privát üzenetet. Megírom, elküldöm, aztán sehol semmi, sem a kimenőben, sem az elküldöttben, sőt, még te sem látod :( !
Azt kérném tőled, hogy írjál te egy privátot, mert válaszolni tudok (eddig tudtam, mert Freemynek 14 napja sikerült válaszlevelet küldeni!!), hátha így menni fog.
Nem nagyon szeretném kiírni az egyéb címeimet ide, csak magánban...

Kösz, bocs, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 19 kedd, 1:09 

Udv krityo,
én sem tudok küldeni:(
yc1980@freemail.hu
:)

Heroes 3 és fallout 2 forever

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 03 kedd, 18:58 

Sziasztok!

Felkeltettetek az erdeklodesemet ezzel a palyaval kapcsolatban. Gondoltam kiprobalom. Azota vagy 10x elkuldtem melegebb eghajlatra a palya tervezojet. Vagy 4x kezdtem neki a terkepnek. Eloszor random beallitasokkal ugy, hogy nem neztem meg elotte mi merre talalhato. Nem szeretem elveszteni a flfedezes elmenyet azzal hogy mapeditorban megnezem elotte a terkepet. Gondoltam anelkul is megleszek. Mit nekem az. Eleg jol tudok jatszani (szerintem) a gepi uninteligencia ellen. Na ennek az lett az eredmenye, hogy pofan is vertek vagy 3 honap leforgasa alatt. :shock: Na sebaj! ujrakezdtem ugy, hogy mar ismertem valamennyit a terkepbol, es inmaron celtudatosan mentem a Conflux var segitsegevel, szinten random beallitasok melett. Eredmeny hasonlo lett annyi kivetelevel, hogy feladtam a mapot, mert nem lattam ertelmet a tovabi szenvedesnek. ekkor mivel irtatok, hogy nagy terkep nagy csatak es a Necromancer az jo lesz, ezert elindultam vele. Eredmeny szintugy pofanveres es feladas lett. :roll:

Utalom ezt a mapot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 8:32 
Heroes Team

Sziasztok!

Néhányszor belekezdtem már a pályába, de odáig még nem jutottam, hogy leverjenek, mert az elejét egy picit unalmasnak találtam és abbahagytam.
Most viszont átlendültem a holtponton és kezd érdekelni a dolog.

Egy kicsit eltér a taktikám, mint Raon-é, de a gyorsaságot - mint mindig - most is szem előtt tartottam.

Természetesen necro-s kezdést választottam, annyi kiegészítéssel, hogy artifactet kértem a hősnek, és néhányszor újraindítottam, amíg gyorsaság nyakéket nem kaptam.
Így a csontik már elég gyorsak ahhoz, hogy taktikázni lehessen velük.
Utána mindent alárendeltem annak, hogy meglegyen a Vámpír Lord és a Castle.
Így a második hét elején a két vár szaporulatából + a pályán lévő lakóhelyből elegendő kis sereg gyűlt össze ahhoz, hogy veszteség nélkül haladjak a harmadik vár felé.
Ráadásul még az azúrsárkány sem tudott veszteséget okozni.
Aztán kiszabdítottam Erdamont és épp az utolsó előtti pillanatban elfoglatam egy Inferno várat, ahol Town potált megtanulva - haza reppentem a már fenyegető ellenséget legyűrni. (És persze minden csata után csak a Vámpír Lordokat hagytam magamnál, ezért a kisebb sárkánycsapatok ezúttal sem okoztak veszteséget.)
Igaz, hogy még nincs Animate Dead-em, de nem akarom a fél seregem "otthagyni" az ostromkor.

Zsolt

U.I. Kmetti laci nem feladni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 8:37 
Heroes Team

Bakos Zsolt írta:
Sziasztok!

Néhányszor belekezdtem már a pályába, de odáig még nem jutottam, hogy leverjenek, mert az elejét egy picit unalmasnak találtam és abbahagytam.
Most viszont átlendültem a holtponton és kezd érdekelni a dolog.

Egy kicsit eltér a taktikám, mint Raon-é, de a gyorsaságot - mint mindig - most is szem előtt tartottam.

Természetesen necro-s kezdést választottam, annyi kiegészítéssel, hogy artifactet kértem a hősnek, és néhányszor újraindítottam, amíg gyorsaság nyakéket nem kaptam.
Így a csontik már elég gyorsak ahhoz, hogy taktikázni lehessen velük.
Utána mindent alárendeltem annak, hogy meglegyen a Vámpír Lord és a Castle.
Így a második hét elején a két vár szaporulatából + a pályán lévő lakóhelyből elegendő kis sereg gyűlt össze ahhoz, hogy veszteség nélkül haladjak a harmadik vár felé.
Ráadásul még az azúrsárkány sem tudott veszteséget okozni.
Aztán kiszabdítottam Erdamont és épp az utolsó előtti pillanatban elfoglaltam egy Inferno várat, ahol Town portált megtanulva - haza reppentem a már fenyegető ellenséget legyűrni. (És persze minden csata után csak a Vámpír Lordokat hagytam magamnál, ezért a kisebb sárkánycsapatok ezúttal sem okoztak veszteséget.)
Igaz, hogy még nincs Animate Dead-em, de nem akarom a fél seregem "otthagyni" az ostromkor.

Zsolt

U.I. Kmetti Laci nem feladni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 11:52 

Bakos Zsolt írta:

Szia Zsolt!

Koszi a biztatast! :wink: En mint irtam, ugy akartam jatszani eloszor, hogy random minden beallitas. Ugy az izgalmas. Aztan megprobaltam a neckrokkal is, de a masodik var elfoglalasa, es az elso ellenfel megjelenesevel feladtam a kuzdelmet, es inkabb elmentem a weblapomat szerkeszeni. Most e miatt nem hinnem hogy ujra nekikezdek ennek a palyanak. Arra meg vegkepp nincs idegrendszerem, hogy annyiszor inditsam ujra, amig a kivant artifact a birtokomba nem kerul. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 05 csüt., 9:50 

OFF

Idézet:

Szóval Kecskeméti Lászlót jelent (vagy ilyesmit) ?
Én meg valami Kálium-METTILénre asszociáltam. :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 05 csüt., 10:35 

Sogroon írta:
Szóval Kecskeméti Lászlót jelent (vagy ilyesmit) ?
Én meg valami Kálium-METTILénre asszociáltam. :D

Nem, a Kmetti Laci, az Kmetti László :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 16:07 

Sziasztok!

Én most nekroval nyomom a pályán és csúnyán elakadtam.Ott járok ugyanis, ahol kéri a 4 mágia gömbjét, ami persze a bebörtönzött hősöknél van.A játék elején elkövettem azt a hibát, hogy hagytam Adelanak kiszabadítani Kalt-ot, mert akkor még túl erős volt az elementalista serege.Ez még nem is lett volna olyan nagy baj, mert Kalt-ot két nap múlva legyőztem és elvettem tőle a vízmágia gömbjét.Ezután már nem volt kegyelem a Dungeonnnak, Confluxnak és Infernonak.Sikerült is kivásárolni a főhősöket, és kiszabadítani Ignissat, de mivel ő a vízen szabadul ki nem tudok vele lépni, sőt még találkozni sem, mert ha rámegyek egy hőssel, akkor kétszer ugyanazt a hőst mutatja.szóval muszáj volt dismisselni.És most hiányzik a tűzgömb, és az istenért se akarja beadni a tavern, pedig már vagy ezer hőst vettem(nem túlzok).Ez így ***** unalmas, főleg, hogy ha megveszek egy hőst és dissmisselem, akkor kettővel utána megint beadja, persze Ignissanal ez nem volt így.Ráadásul azt is tudom, hogy Kaltra is szükégem lesz az egyik questnél(szerintem ezek nagyon szemét küldetések:)), mert már egyszer végigjátszottama pályát Confluxxal.Na ki tudja, hogy mi a teendő?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 16:13 

Hu, bocsi, hogy többször is elküldtem, de mindig azt írta ki, hogy az oldal nem található, aztán harmadszorra, hogy nem írhatok ilyen gyakran hozzászólást:)Sorry!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]