Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 10:30 

Gondolom természetesen oda is 6 HP kerül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 11:51 

Sziasztok!

Én ezt a problémát már felvetettem egyszer! Senki sem olvasgatta akkoriban a topicot????

Laca írta:
Elküldve: 2005 Feb 22 K, 22:06

Sziasztok!

Nekem, mint kezdő támadásosnak egy érdekes kérdés jutott eszembe! Biztos tudtok rá válaszolni, csak nekem nem egyértelmű! A következő lenne:

Amennyiben vásárolok valamilyen hp növelő tárgyat (pölö Ring of Vitality) akkor az az által megnövelt hp számít a csapat össz hpjába a veszteség-százalék kiszámításánál? Ez inkább ugye kis hp-s lényeknél igen fontos! (pölö 2000 db 2 hp-s lény nem 4000 hp-s, hanem 6000 hp-s lesz...)
Remélem jól látom a dolgot! (egyáltalán érthető a kérdésem? )

Segítséget köszi: Laca

Erre válasz:
Muegger írta:
Elküldve: 2005 Feb 22 K, 22:12

Sziasztok!

Laca: A Hp -növelő tárgyaknak CSAK a csatában van szerepe (több Hp -esetleg kevesebb veszteség), de sem az alap Hp számításánál, sem a veszteség Hp -inek számításába nem számított bele. Gondolom én, ezután sem kellene neki.

Üdv. Mugger

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 12:01 

sziasztok!

bocs, ezek szerint ezen átsiklottam. viszont ez így jópofa, sőt durva.

üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 14:40 

Hali!

Félretettem gátlásaimat, elővettem brutálisabb énem és leküzdöttem mindenkit! :)
Sokáig elég vacak eredményt produkálva... kis türelemmel azonban (valaimnt sok morállal és luckkal) sikerült javítanom a számadatokon. Több versenytársamhoz hasonlóan azonban én sem írok %-ot!

Kerticsnek szeretnék gratulálni a brutális seregéhez! Ebben a sokak által nehéznek mondott "pixie" csoportban ugyanis ő jelentette a legnehezebb akadályt!!!
A küzdelmek előtt Hellbloodot gondoltam nehéz esetnek a pixiek közül a rengeteg lény miatt! Ezzel ellentétben vele volt a legkönnyebb dolgom, míg a legnehezebb (a pixiesek közül) Megamikorral, akinek sokkal kevesebb pixieje volt... :?

Ennél jobb eredményt már nem tudnék elérni szerintem... Illetve talán 100x visszatöltve 1 pixiet tudnék faragni Warlock ellen, köbö 2-3-at Ssth ellen... De ez már számomra nem érné meg a ráfordítást, így marad ennyi! Remélem azért sikerül továbbjutnom...

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 15:06 

Azért Laca nyugtass meg, hogy nem egy pixie-t vesztettél csak ellenem 8)

Jut eszembe még mindig 15-e a beküldési határidő? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 15:36 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Warlock: Igen, még mindig 15-e a határidő, de már a fele társaság beküldte a mentéseit. Esetleg akkor változtatunk a 15.-én, ha mindenki jóval korábban beküldte a mentéseket! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 21:58 

Jelentem beküldtem!
Veszteségi sorrend csökkenőben:
Megamikor
ssth
Kertics(őt sokadszorra sikerült elfogadhatóra csökkenteni)
Laca
Hellblood.

Most ha meengeditek, akkor én sem írnék %-ot, mert van egy olyan érzésem, hogy tizedeken fog múlni a továbbjutás.

A HP növelő szerekről meg az a véleményem, hogy csata elején és végén is a teljes, azaz tárgyakkal megnövelt HP-t kellene számítani.
Természetesen ez csak egy vélemény. Ha azonban ennek az ellenkezője van a szabályokban, akkor ne módosítsunk, nehogy ebből is baj legyen. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 22:47 

warlock írta:
Azért Laca nyugtass meg, hogy nem egy pixie-t vesztettél csak ellenem

Dehogy nyugtatlak! :D Gyötrődj csak pár napig! :lol: (annyit elárulok, hogy Hellblood után ellened lett a legkisebb veszteségem! ;)

warlock írta:
A HP növelő szerekről meg az a véleményem, hogy csata elején és végén is a teljes, azaz tárgyakkal megnövelt HP-t kellene számítani.
Természetesen ez csak egy vélemény. Ha azonban ennek az ellenkezője van a szabályokban, akkor ne módosítsunk, nehogy ebből is baj legyen. 8)

Ne is módosítsuk!!! Akkor ezt előbb kellett volna! Nekem az előző körben is volt ilyen tárgyam! Akkor nem volt érvényben most se legyen ilyen szabály!!!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 09 szomb., 13:53 

Üdv a Harcosoknak!

Mivel új vagyok e dicső társaság tagjai közt, sajnos sok versenyről már lecsúsztam! :( A H4 üstjében rotyog-e már valami Támadás verseny? Érdekel-e valakit rajtam kívül?(Remélem :lol: )

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 09 szomb., 20:33 

Sziasztok!

Tegnap én is elküldtem a mentéseket, kíváncsian várom az eredményhirdetést.
A legkisebb veszteségem Magic ellen volt (0%), a legnagyobb Nimbus ellen.
Lennon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 09 szomb., 22:21 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Taegen Eveninfal: Volt már H4 támadás verseny, de olyan kicsi volt az érdeklődés, hogy ez a játékforma egyelőre megszűnt! :( Sajnálom!

Mindenki: Eddig az alábbi emberkék mentései érkeztek meg hozzám:

A csoport: Laca, ssth, Warlock, Hellblood, Megamikor
B csoport: Teqesz
C csoport: Ubul, Vologya, Lennon, Bogpista

Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 09 szomb., 23:31 
Heroes Team

Elvileg azt sose nézzük mennyi az egységek modositot ereje, csak azt, hogy mennyi volt a sereg hp-ja, mennyi lett csata után, és kiszámoljuk a %-ot. Mondjuk csak kis különbség lehet e között és a között ha a megnövelt hp-t bézzük, ha erősebb lények is vannak a seregben. Pl van 1000 db 2 hp-s lény (+3 hp artifact) azaz 2000hp, behal 100 db akkor 200 hp a veszteség (nem beleszamolva a megnovelt hp-t) azaz 10%. ha 5 hp-vel szamolok akkor 1000x5=5000 a kiindulo es a veszteseg 100x5=500, ez is 10%. de ha van pl +1 300 hp-s lény is a seregben akkor az első verzioban 2300-bol 200 a veszteség (8.7%) a másodikban meg 5303-bol 500 (9.4%). Vagyis eleve a már megszokott számitás a nyerő igy is.
Azt nem tudom, hogy Vologyáék végül az eredeti vagy a modositott értéket nézik (a sok pixie miatt utobbi mondjuk jobb lenne a tobbieknek), de eredetileg ugy volt, hogy mindig a lények eredeti hp-jával számolunk, egy később erre a célra megirt program is ez alapján számolna, tudva, hogy mely lényeknek mennyi a hp-je és az alapján gyorsan kiszámolja a %-okat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 10 vas., 12:45 
Heroes Team

Hali!

Lennon: Úgy nézem akkor KVITTEK vagyunk! :lol:
Holnap én is küldöm a mentéseimet... sajna messze nem lett olyan jó, mint vártam... azért a csoportomban egy blind elfért volna a spellbookomban...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 8:34 

sziasztok!

a mai nap én is beküldöm a mentéseket.

kérdés: akkor most már tutti, h csoportonként 4 fő jut tovább?

üdv.sco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 8:37 

Szka!

Ugy latom, az en pixijeimet mindenki siman verte. :(
De nem zavar, mert pont nem arra lett tervezve a csapat, hogy masnak nehez legyen, nekem legyen konnyu. :D Remelem Laca is es en is tovabbjutok, s kesobb szetgyepalhatom. :D

:arrow:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 9:15 

Sziasztok!
Mielőtt valaki azt hitte volna, hogy végre befogtam a pofám :) , csak amiatt nem reagáltam, hogy csütörtök óta nem láttam netet. Ezért is küldtem vissza még akkor a mentéseimet, nehogy miattam csússzon az eredményhirdetés. De ezzel a szocproblememmel nem akartam senkit untatni.

Warlocknak majd kifejtem részletsebben amire rákérdezett, de szigorúan privát üzenet formájában, nehogy tovább borzoljam a kedélyeket.

Nem értem miért kelt ekkora felháborodást az ominózus hozzászólásom. Ha valaki mindenki szerint hülyeséget beszél rá kell, hagyni és megmondani neki, hogy UGYANMÁR. Ezért sem értem Muggert, hogy miért kell mártírságot vállalnia egy két mondatom miatt, ahelyett, hogy kiröhögne. Én nem adnám fel ilyen könnyen a harcot.

Arra azért szeretnék emlékeztetni, hogy amikor Vologya azt mondta legyen 10 továbbjutó, arra még javaslattal is éltem, és nem mondtam, hogy HÖÖÖ, MÁ' MEGIN' MÓDOSÍTÁS!!

Senkire nem mondtam, hogy csaló. Csak annyit írtam, hogy nem értek egyet a változtatásosdival, mert félreértésre ad okot.

Maradok tisztelettel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 9:39 
Heroes Team

Üdv,

Látom a "halálcsoport"-ból rajtam kívül már mindenki visszaküldte a mentéseit. Én is elküldtem ma, ezért leírom az élményeimet. (A végére írok százalékot is!)
A szokásos (számomra) nehézségi sorrendbe haladva:
1.Warlock
Nekem Ő okozta a legnagyobb problémát. Nem elég, hogy védett volt vakítás ellen, még az A-D értékei is magasak voltak. Főleg a 3 db firebird ment az idegeimre, mert a kentaurokon kívül nem tudtam mással hatástalanítani. Gratulálok, jó kis csapat lett.

2.Megamikor
Ez egy igazi Might And Magic küzdelem volt. Magic nélkül...
Ha használhattam volna a varikat, valszeg veszteség nélkül megcsinálom, így azonban nem tudtam megakadályozni, hogy az angyalok legalább egyszer ne üssenek. Igaz többet nem.

3.Ssth
Igazi vegyes csapat. Volt itt minden, kérem szépen. Még szerencse, hogy a Firebird-öm elég erőset ütöt, így a mutatóba kitett elementálokat 2 körben megfektette. Nem volt igazán nagy gond a győzelem.

4.Laca
A másik legerősebb csapat számomra. Csak az különbözteti meg Warlock-tól, hogy az Ő csapatára hatott a vakítás. Persze vagy 3 körön keresztül nyomtam a vakított pixie-kre a gyengítő sugarat, mire üthető állapotba kerültek. és még így is kellet a Luck! Szintén gratulálok.

5.Hellblood
Nagy tömeg, szinte semmi A-D érték. Némi szerencse kellett csak. Abból se sok.

Röviden ennyi. Itt jegyezném meg, hogy cseppet sem bánom, hogy ebbe a csoportba kerültem. Nagyon élvezetesek voltak a meccsek; annak ellenére, hogy valszeg kispadra kerülök a 3. fordulóra.
Örömmel olvastam, hogy azért a pixie-k sem verték olyan könnyen a kentaurokat. Összességében én is meg vagyok elégedve velük és azt hiszem sikerült kihoznom belőlük a maximumot. Köszönöm a fentieknek -és a szervezőknek is-a jó csapatokat és az élvezetes játékot!

Ja, az eredményem: 0,62%. (Legalább jobb mint az előző fordulóban).

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 11:33 

Kertics!

Nálam jobb a százalékot, ugyhogy utolsó bár biztos nem leszel. :cry:
Nekem 0,89% lett.
Eredetileg jobb volt (0,68%), de mivel nem számít a HP emelő a veszteségszámolásba, ezért lett 0,89.
Lehet, hogy ssth elleni meccsemen még kellett volna finomítani, de már nem volt kedvem, ha így kiesem, akkor legyen, bár nagyon sajnálnám, mert a köv. fordulókra nagy okosságokat találtam ki. 8)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára warlock 2005 ápr. 11 hétf., 21:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Támadás verseny
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 13:58 

Üdv a Harcosoknak

Csak azt sezertném meg kérdezni, hogy mikor lesz újabb H3-as támadás verseny?

Taegen

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 19:40 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Taegen Eveninfal: A legközelebbi offline H3 támadás valószínűleg az ősszel lesz. Online előtte viszont kettő is, ha minden jól megy! :D Pünkösdkor a BB2 bajnokságon (Jelentkezzetek, különben elmarad! :? ) illetve a július 8-17-ig tartó Heroes táborban... :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]