Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 11:08 

Alo E Véra!

Ismertek olyan helyet, ahonnan Might and Magic játékokat lehet leszedni? Akár még az ezer évesek is érdekelnek. Sokszor volt már szó rólluk itt-ott és kiváncsivá váltam.
Előre is köszi.

Ilang-ilang!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 11:00 

Sziasztok. Online és mbiltelefonos netkapcsolattal szeretnénk játszani. De nem akarják egymás IP címeit látni a Heroes-ok. Segítsetek légyszi mi lehet a hiba?.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 09 szomb., 20:10 

Sziasztok,

A Heroes IV "The Gathering Storm" kiegészítőjében már az első öt hadjáratot végigjátszottam, de a hatodikban sehogy sem tudom Hexis-t legyőzni. :( Please, segítsetek, hogyan lehet.

Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 09 szomb., 22:16 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Pretorian: Mobiltelefonon, mivel nincs fix IP címed, ezért nem fogsz tudni játszani online! :? Sajnálom! Sokáig nekem is ez volt és én sem tudtam játszani! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 10 vas., 4:23 

Akinek kell felrakom a dc++ ra a Might&Magic 6 ot és 7-t.

2cd s játékok, isoban fogom felrakni, ha kell, jelezze mailban a t. kolléga.

adler882@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 10 vas., 15:06 

sbela írta:
Sziasztok,

A Heroes IV "The Gathering Storm" kiegészítőjében már az első öt hadjáratot végigjátszottam, de a hatodikban sehogy sem tudom Hexis-t legyőzni. :( Please, segítsetek, hogyan lehet.

Előre is köszi!

Szia!

Ne hülyéskedj már! Azokkal a föltápolt hősökkel nincs sereg amit ne lehetne legyőzni!
Ha okosan fejlesztgetted őket, akkor nagyon-nagyon erős kis csapatnak kell lennie! Fuss neki mégegyszer, mennie kell!
:)

Üdv, TT

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 09 hétf., 17:11 

Hali!
Feltelepítettem a Heroes 4-et, simán ment, aztán felülírtam az indítófilet a crackel, de sajnos nem indul. Ha valaki tudja, hogy mi lehet ennek az oka az segítsen nekem! Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 09 hétf., 17:24 

Krieger írta:
Hali!
Feltelepítettem a Heroes 4-et, simán ment, aztán felülírtam az indítófilet a crackel, de sajnos nem indul. Ha valaki tudja, hogy mi lehet ennek az oka az segítsen nekem! Előre is köszönöm.

Ha a telepítés után ment, akkor minek tettél fel cracket? Nem patchet tettél fel? Telepítsd újra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 09 hétf., 17:35 

bogpista írta:
Krieger írta:
Hali!

Ha a telepítés után ment, akkor minek tettél fel cracket? Nem patchet tettél fel? Telepítsd újra.

Bocsánat, azt hiszem félreérthető voltam. Szóval a telepítés ment simán, a játék nem indult el. Azt írta ki hogy tegyem be az original cd-t. Felcrackeltem. Ekkor olyan volt mintha elindulna (elsötétedett a kép) majd néhány másodperc múlva újra megjelent a Win. Találtam egy tömörített crack filet is amiben nem indítófile volt hanem néhány mappa a legbelsőben pedig egy file. (egész pontosan: Program File->WS_FTP->upload->dump->hero3crk.exe és egy másik: WINDOWS->evdpack->temp->evidence.nfo, file_id.diz) Ezt is bemásolgattam szépen de így se ment. Mit tegyek most? (a gépigény megvan a játékhoz, szóval nem az a baj)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 10 kedd, 13:11 

Krieger írta:
bogpista írta:
Krieger írta:
Hali!

Bocsánat, azt hiszem félreérthető voltam. Szóval a telepítés ment simán, a játék nem indult el. Azt írta ki hogy tegyem be az original cd-t. Felcrackeltem. Ekkor olyan volt mintha elindulna (elsötétedett a kép) majd néhány másodperc múlva újra megjelent a Win. Találtam egy tömörített crack filet is amiben nem indítófile volt hanem néhány mappa a legbelsőben pedig egy file. (egész pontosan: Program File->WS_FTP->upload->dump->hero3crk.exe és egy másik: WINDOWS->evdpack->temp->evidence.nfo, file_id.diz) Ezt is bemásolgattam szépen de így se ment. Mit tegyek most? (a gépigény megvan a játékhoz, szóval nem az a baj)

Az én H4 crackemnek nem ez a neve, hanem úgyan az , mint az eredeti exe-nek. Szerintem nem bemásolni kellett volna, hanem futtatni. Talán. Amúgy a file_id.diz csak a tömörítőnek tárol információt, illetve annak aki kitömöríti...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 10 kedd, 14:50 

Szóval akkor biztos a crackel van a hiba. Köszi a segítséget. Megpróbálok felhajtani egyet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 11 szer., 12:55 

tervezem a hreoes3 beszerzését. a kérdésem az lenne, hogy van egy ilyen complete 2rugóért, amiben az alap + 2 küldetés van benne.

Ez magyar nyelvű?

lehet magyarítani?

Az armageddons blade-hez nem találtam magyarítást a letöltések között.. Az AB és SotD kiegészítőket lehet együtt használni?

Thx!

Shame

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 11 szer., 16:04 

Shame írta:
tervezem a hreoes3 beszerzését. a kérdésem az lenne, hogy van egy ilyen complete 2rugóért, amiben az alap + 2 küldetés van benne.

Ez magyar nyelvű?

lehet magyarítani?

Nem magyar, de lehet magyarosítani a Sod magyarosítával.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 11:20 

Sziasztok!

Van egy hatalmas problémám:
A heroes III: Shadow of Death: Elixir of Life utolsó pályáján nem nagyon jöttem rá hogyan kellene Vital of Lifebloodból Elixir of Life-to csinálni, hogy megnyerjem a campaignt :( . Előre is köszönöm a segítséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 12:03 

Tristis írta:
Van egy hatalmas problémám:
A heroes III: Shadow of Death: Elixir of Life utolsó pályáján nem nagyon jöttem rá hogyan kellene Vital of Lifebloodból Elixir of Life-to csinálni, hogy megnyerjem a campaignt :( . Előre is köszönöm a segítséget.

Az elixir of life-hoz meg kell szerezned még a ring of vitality-t és a ring of life-ot. Ebből a 3 tárgyból áll az elixir of life.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 12 csüt., 12:06 

Thx, remélem sikerül megtalálni őket, vagy ha már megvannak akkor egy emberhez összerakni (Gelu)...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 15 vas., 11:37 

Gyűjtsd össze az összes puzzlet és ki kell ásni(utolsó kirakósért, jó kis csata lesz majd a fekete sasákkal:)

Viszont nekem is kellene piciny help, remélem tud vk segíteni... Az utolsó küldi hadjáratot csinálom(Heroes 4, Tawni Balfour és Pete Gitly) és van az a pálya hogy Rumport vásasát meg kell szereznem és megtartanom. Nah szóval mindent megcsináltam, mindenkit leírtottam és a káosz szemét is felépítettem Rumportban. Mégse nyertem meg... Valaki tud segíteni?

Köszönet előre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 15 vas., 11:42 

Az üzenetem első része semmis...sikeresen válaszoltam egy 2003-as help kérésre...:)
Ahhoz vagyok hozzászokva, hogy legfelül van a legfrissebb üzi...:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: h4 verseny
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 18 szer., 13:07 

Hali!

mi kell ahhoz, h részt tudjak venni a h4 versenyen?

Ami van: h4 magyar verzió, wow magyar verzió.

Ezt fel lehet peccselni 3.0-ra?

Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 18 szer., 13:25 

Shame: A H4 wow alapból 3.0-ás verziószámú, így ha azzal rendelkezel, akkor másra nincs is szükséged. (patchelni nem kell)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]