Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 289 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 18:47 

természetessen a hero random lenne,amit dob a gép.
Akár log hero is lehetne, vagy az túl táp?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 12:16 

Hi!
Szerintem a random hero,nem egy jó ötlet.És mi van akkor ha valami gagyit ad be a gép?És utána a tavern-be se ad jót?Ilyenkor vannak a feladások,"én nem játszok így tov.",stb.Vagy egy jó hősre költsük az összes aranyat?Mert ezek benne vannak a random választásnál.Elég egyenlőtlenné válhatnak a csaták.Igy is sok a szerencse-faktor ebben a játékban.Maradjon úgy,ahogy eddig volt lehessen hőst is választani.És mindenki a saját taktikája szerint játszon,ne pedig a szerencse döntsön.
Ki örülne egy Damakon,vagy Malkom-nak,ha ezzekkel kellene végig játszani egy csatát?(fölleg ha az sorsdöntő lenne)
Nimbus-nak igazat adok,nem kellenek a hero korlátozások.Elég a 4th. level-essek és a logistikessek kivétele,ahogy eddig volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 13:20 

Hi!

Szerintem se korlátozzuk a hősöket. A level4 +Thant+logisticosakat ne lehessen a többit nyugodtan. Én se nagyon vagyok híve a random hősöknek, szerintem mindenki válasszhasson magának. Így tudja érvényesíteni a taktikáját...
Ami a várakat illeti szerintem nyugodtan lehessen double built. Több kockázat van benne és ezzel lehet színesíteni a játékot....

Üdv:Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 13:29 

csak azért unfair, mert p. rampart vs dungeonnál ugye a dungeonos nem tud armoreres herot választani, csak a tavernből, ha jön, ha nem akkor szopás.

szerintem meg pont ne legyen hero korlátozás, legyen mindegyik, de az elején random, bazz vehetsz akármennyi hőst szinte, egy "jó" csak lesz.

ha esetleg nem lesz altar of secrifice akkor értelmét veszti a jó/naturális hero, tehát egyenlőek lesznek a hősök.
teljessen vicc volt tavaly, hogy majdnem mindenki az armoreres herokkal ment, már egy rampart vs rampartnál is gázos volt, ki dönti el,hogy ki választ elöször hőst,aki gyorsabb, ez igy hülyeség.
döntsön a szerencse, ha dobja a gép, ok, ha nem nem.

lehet más heroval is nyerni, pont igy egyenlitödnek ki az esélyek.

nem vitatkozni megyünk ugye,hanem játszani. de fair módon, s minnél évezetesebben.l

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 13:41 

Sziasztok!

Én például nem szeretem már annyira az armorereseket. De egyébkét az lenne a megoldás, hogy nem lehetne állandóan ramparttal lenni és csak azonos várból szármzó herot lehet választani. Akkor van az igazi változatosság, ha nem mindig rampart vs rampart, vagy rampart vs dungeon van. A múltkori BB-n tudtommal úgy volt, hogy 1 várat kivehettél, a többivel pedig jáccanod kellett. Meg lehetett határoznio ki melyik várral kezd. Gyengébbel, vagy erősebbel. Ez esetben, mivel sokan nem szeretik a fortresst, csak rampart esetében van ugye Mephala, meg Towernél Neela. Native szabályoknál meg nem lehet csak várazonos hős. De nemcsak armoreres hőssel lehet tudni jáccani... Ott vannak a ballistaspeckósok, vagy az offencések stb. 1-2 lényspeckós is elég jó. (pl. Galthran)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 14:34 

Csak így csendesen annyit hozzátennék, hogy egy bevállt taktikát könnyű játszani!
De mi a helyzet a váratlan/különleges dolgokkal? A Random a legjobb ilyen tekintetben! Hogy ki a legjobb ne egy bevállt módszer mutassa meg, hanem az, hogy az illető BÁRMIVEL jobb tud lenni az ellenfeleinél!

Laca voltam, uff!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 14:42 

Vogyi !
Itt nem lehet kiirni szavazást ?
Mert úgy néz ki elkellne :)
erről lenne szó:
-all random hero
-tavalyi szabály szerint
-választható hős, de új korlátozások (armored,offense)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 15:06 
Heroes Team

Hali!

Adler: Rampart-Rampart csata esetén már tavaly is úgy vót, (legalábbis amikor én kerültem ilyen helyzetbe), hogy megbeszéltük, hogy akkor nincs Mephala, oszt kész... de ezt szerintem nem kellene szabályozni elegendö a 2 játékos megegyezése... Mindig az adott szituációban megoldottuk a problémát, hogy mindenkinek jó legyen... Szerintem!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 20:14 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Mióta nem szólok bele ide a fórumba, csak úgy röpködnek az újítások... :shock: Eddig megértünk 4 tábort és megvoltak a megszokott szabályok... :wink: Nem mondom, hogy ne változtassunk, de

- random hero... Van benne jó és rossz is is, mint mindenben, de azt vallom, hogy kevésbé lesz rampart vs rampart vagy dungeon vs rampart meccsdömping, mert már asszem leírtam, hogy 6 várat kiválasztasz, majd kettesével húzol. 3 kör után ismét 6 várból, addig, ameddig kijön a meccsszám. Ezáltal kevésbé ismétlődnek a várak. És maradjon a várból való hősválasztás, de armoreres ellen csak armorerest, logistices ellen logistices hőst lehessen választani, egyéb megkötés ne legyen. Egységes és praktikus... Valamint arra gondoltam, hogy 1 hőssel csak egyszer játszhass, ezzel változatosabb lesz a játék. A várak mellé a hőst is nyilvántartjuk... Remélem ezzl eldőlt a kérdés... :wink:

- diplomacy... Komolyan gondoltátok, hogy kb. 15 pályán egyesével beálítom a több 100 lényt, hogy 1-3-ig hátha beáll, de 4 fölött nem? Ha valaki megcsinálja, abban benne vagyok, de sajnos nekem erre nem lesz időm! :?

- mappok... Lesznek nyitott és zárt pályák is (Köszi a javaslatokat Adler!), kb. 30-70% arányban. Előre kisorsolom, hogy melyik fordulóban melyik pályával játszunk, utólag ezen változtatni nem lehet... A térképekről kikerülnek a dim. door, fly és armageddon varázslatok, valamint 13-15 artifact (térképfüggő), amik eddig sem voltak a játékban! A fővárban lesz csak fort, a többiben nem! Ha valaki két várat akar húzni, az megteheti... :D Azt hiszem ennyi... :roll:

Remélem mindenről írtam! Ahogy megvannak a mappok, közzéteszem, ígérem! Csak adjatok nekem még 1-2 hónapot! :wink: Vélemények?Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 9:34 

1-2 hónapot?
Budapesti Bajnokságra jössz?

egyébként legyen úgy,ahogy mondod.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 9:48 

Vologya írta:
6 várat kiválasztasz, majd kettesével húzol. 3 kör után ismét 6 várból, addig, ameddig kijön a meccsszám. Ezáltal kevésbé ismétlődnek a várak.

A véleményem az, hogy sokkal nem lesz kevesebb a rampartvsdungeon. Ugyanis az egyikbe lesz a rampart, másikba a dungeon, a 3. csoport lesz valamely más. Én azt a variációt részesíteném előnyben, hogy a kiválasztott 6 vár mindegyikével kelljen játszani. Mivel mindenkivs.mindenkivel van meghirdetve, így lesz sok érdekes csata. Fő a változatosság.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 9:53 

nincs mindenki mindenkivel
svájci rendszer van
nem játszik mindenki mindenkivel,mert arra nincs idő, igy is feszitett a tempo.

viszont,ha csak olyan heroval lehetsz,amilyen várral,akkor az altar probléma adott,altarokat kivenni nem egy nagy meló,talán még Vologyának is sikerül.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 10:58 

Vologya írta:
1vs1-ben svájci rendszer alapján mindenki játszik mindenkivel és az utolsó fordulóban az 1-2, 3-4, 5-6 stb.

Adler hozzászólása után, nekem akkor nem világos ez a svájci rendszer. Hogy is van ez?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 17:53 

ebben Szotyi a főmérnök, de lényeg a lényeg,nem biztos, hogy mindenkivel fogsz játszani, olyan nagy kivétel persze nem lesz, nekem azt hiszem,csak Boti ls Zizi maradt ki, de lehet csak Boti tavaly.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 20:01 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Szerintem 15-16 fő lesz a maximum létszám, ezért 15 meccset 5 nap alatt kényelmesen le lehet játszani! :wink: Ugye skacok? :shock:

Szóval lesz svájci rendszer, de mindenki fog vívni mindenkivel és nem lesz rájátszás!!! Max. 1 kör szombaton, de ez majd még kiderül... Majd megbeszljük...

Adler: 1-2 hónap, igen, de a BB2 bajnokság 6 mappját szerintem már 15-e körül Mugger felteszi a netre. Ehhez már csak kb. 9-10 mappot kell találni és ehhez idő kell és még át is kell alakítani... Szerintem 1 hónap gyakorlásra bőven elég lesz! :roll: Vagy nem? :wink: Egyébként megyek a BB2 bajnokságra! :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 20:17 

Hi!
Igaza van Vologyának,hogy mindenki játszon mindenki ellen.Tavaly pont ellene játszottam kétszer egymásután.Igy elkerülhetjük a keveredéseket.
Viszont jó lenne ha a létszám páros lenne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 09 szomb., 0:24 

Újra itt vagyok! üdv mindenkinek! :D
Ha ebben az időpontban nem csinálok semmit akkor jövök és remélem Adler is felkészül a 2v2-re. :) Szerintem a mindenki-mindenki ellen lenne az igazságos mert pl tavaly az összes erőssel játszottam így esélyem sem volt a jó helyezésre igaz akkor még "tapasztalatlan" voltam. :) De mostmár. :) Pénz és gép lesz, csak az érettségi és a vele járó dolgok miatt lehet húzós. Nekem minden jöhet kivéve a H4. Egyenlőre ennyi remélem találkozunk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 09 szomb., 12:01 

Karesz írta:
Hi!
Igaza van Vologyának,hogy mindenki játszon mindenki ellen.Tavaly pont ellene játszottam kétszer egymásután.Igy elkerülhetjük a keveredéseket.
Viszont jó lenne ha a létszám páros lenne.

Ez csak úgy müködik, ha párossan vagyunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 09 szomb., 20:25 

Aloha.

A lebonyolítás természetesen létszámfüggő. svájci rendszerben attól még lehet játszani ha a gép végűl összesorsol mindenkit mindenki ellen. A végső sorrend meghatározásához azért még mindíg jó a rendszer hiszen számolja a hozott pontokat azaz nem mindegy kiket versz meg.
Tehát a svájci rendszer tuti és mehet a mindenki mindenki ellen is és ha páratlanul vagyunk az se baj. csak ne legyünk később párosan mert akkor megint vita lesz. Tehát aki az elejétől nincs ott de jelezte , hogy jön . ( Tegyük fel közbejött valami ) Az a mecsseit bukja. Punktum.

Szotyi.

3 hónap és kezdődik az őrület.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 10 vas., 4:38 

mi a f@sz jöhet közbe?

akkor kezd összeállni a rules, a hero kérdést kivéve.
én még mindim a random herot támogatom (közben lehet lenni bárkivel,akit ad a kocsma) s az érdekesség kedvéért ne legyen korlátozás.
A mappokról az altar legyen kivéve, fairabb úgy.

a végére ugyis kiegyenlitődik, a spelles heroval könyebb az elején,de a mightos lehet brutálisabb, legyen kicsit izgalmas.
a log herok meg sokat mennek..............

szotyi:
3an megyünk mint tavaly?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 289 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]