Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 7:31 

Udv!

Elkuldtem a mentéseim!
Én is írok egy kis élménybeszámolót:
Kaylamoy, Mugger, Csabee ellen kisebb nehézségek árán sikerult veszteség nélkul gyozni
Ryck csapata elég kemény, de az én Pixie-jeim gyorsabbak voltak. Konnyeden sikerult elérni, hogy csak 1 Pixie veszteségem legyen. Ami nagy gondokat okozott, az a veszteség nélkuli csata elérése volt, de sikerult :D
A legnagyobb gondot Soundrel okozta (gratula neki). Egyszeruen sehogy sem tudtam elérni, hogy osszevonja az AI a gogokat. Elég nagy fejfájást okozott a csata. Ezerszer lejátszottam, de mindig kb. 200 koruli Pixiet vesztettem. Aztán egyszercsak beutott a moral és hoppá... :shock:
Az eredményt megnézhetitek majd a kiértékeléskor

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 7:55 

Sziasztok!

Én is beküldtem a mentéseimet. Nagyon jól sikerült, mindenki ellen megtaláltam a megfelelő taktikát, úgyhogy szerintem biztos a továbbjutás. Bogpista-val szenvedtem marha sokat, de végül csak sikerült.

Nekem személy szerint az az ötlet is tetszik, hogy jusson tovább minden 4. is, mert így tényleg lehet 2 db. 6-os csoport, aztán az utsó fordulóban meg 6 játékos találkozna. Végülis az a lényeg, hogy minél többet csatázzunk, bár a mentések elkészítőinek erről lehet kicsit más a véleményük. :lol:

Üdv:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 11:04 

Sziasztok!

Én is egy kis élménybeszámolóval kezdem a napot.
Az A csoportból.
Hellblood és Laca csapata volt a legegyszerűbb. Minimális veszteséggel elsőre erőből leüt.
Kertics talán mások számára meglepő módon, de igen kemény ellenfél volt, ami megmentett, hogy a Slow-t próbált meg nyomni, de a firebird-jeim leresistálták. Hozzáteszem, hogy nála volt a legtöbbször lejátszott csata, amíg meg nem találtam a legmegfelelőbb összeállítást mind skillben mind csapatösszeállításban. (Gratula)
ssth viszonylag nagy veszteséget okozott, de nem volt túl nehéz.
A legtöbb gondot (és veszteséget) Megamikor orbja és spiritje okozta, főleg hogy gyorsabbak voltak a pixiei. Neki is gratula.
Az eredményem nem rossz, de félek, hogy kevés lesz a továbbjutáshoz.
Ma még próbálok finomítani az eredményen.
Üdv mindenkinek
Warlock

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 12:07 

Sziasztok!

Én kiestem, a 16. eredménnyel, 18-an továbbjutottak gratula nekik.

Szerintem az lenne a jó, ha ti 18-an játszanátok pár kört 3 db 6-os csoportban, néhányat 6 db 3-as csoportban...

Bakos Zsolt, Morphose, Zomi Dudu, én... majd szurkolunk nektek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 12:07 

Üdv!
Mivel tegnap befejeztem a csatáimat, aminél jobbat csak annyi véletlen egybeeséssel tudnék csinálni, amennyi visszatöltéssel nincs kedvem vesződni, főleg, hogy a végeredmény nem is garantált, így szinte már útban vannak a mentéseim visszafelé.

A minden negyedik helyezett továbbjutásához annyit fűznék hozzá, hogy remélem a következő versenyen a szabályok egyértelműek lesznek és nem lesz szükség semmilyen módosításra, pl a sorsolások kimenetele ismeretében. Mert a legutóbbi események azt SEJTETIK, hogy mindenképpen jó lenne, ha az A csoport 4. helyezettje még továbbjutna. (Ezt ugye nem kell részletesen kifejtenem)

Biztos lesz aki azt gondolja, hogy vádaskodok. Lehet, hogy alaptalanul, de ha nincs szabálymódosítás (menet közben) nincs gyanú sem. Ezt lenne jó a jövőben elkerülni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 12:14 

Üdv!

Tegnap megcsináltam a mentéseim. Sajnos Megamikor ellen nem sikerült gyorsitani a csajokat, igy ott vesztettem a legtöbbet. De örülök, mert az eredményem sokkal jobb, mint az előző fordulóban.
Laca: nekem te is 0%os voltál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 15:00 

Mugger!

Szerintem nem kellene ezt ennyire a szívedre venni. Mivel én eleve nem értettem Megamikor 4. helyezetre vonatkozó megszólalását, ezért azt ignoráltam, illetve megkérném Megamikort, hogy fejtse ki bővebben ezirányú nézeteit.
Hozzátenném, hogy minden csoport 4. továbbjutását mások javasolták, az eredeti felvetés módosításával.
Az valóban tény, hogy talán a továbbjutások, és a csoportszámok az elején valóban talán kicsit meggondalatlanul jelentek meg, mert ezt az elején is ki lehetett volna találni. DE vegyük figyelembe, hogy minden csak azért történt, hogy a játékosok többet játszhassanak, és jobban érezzék magukat.
A szabályvátoztatások körüli mizéria szerintem kicsit túl van lihegve, mert
IGEN valóban a 2 azonos tárgy megszüntetése, valamit a csoportokból való játékosok áthelyezése valóban megzavarta a játékot, azonban az összes többi nem. Ezért nem értem a különböző "Már megint szabálymódosítás! " Felszólalást, hiszen ettől senkinek sem lett rosszab.

u.i.
Mugger szerintem vissza kellene küldened mentésidet, és ne hagyd, hogy más elrontsa a játékélményedet, még ha azt akaratlanul is teszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 15:01 
Heroes Team

Hali!

Mugger: Mint azt már mi egymásközt korábban megbeszéltük, mindig lesznek akadéskoskodók, akiknek semmi sem jó...(néha én is szoktam :oops: :) ) ezen nem lehet változtatni. Szerintem felesleges lenne emiatt kilépned a versenyböl. Nem is értem igazából mi a baja Megamikornak, mindekinek egyenlö az esélye a továbbjutásra, akár 3-an akár 4-en juthatnak tovább...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 15:02 

Sziasztok!

Egyszer már megtettem, de szeretném újra megkérdezni a szervezőktől: a Forgetfulness elleni immunitást adó nyakéket nem lehetne betenni az árlistába. Kicsit nehéz úgy, hogy már megvan néhány embernek a varázslat, de védekezni ereklyével nem lehet ellene, pedig a játék erre lehetőséget ad.
Segítsünk egy kicsit a szerencsétlen íjászoknak emberek, mert így is bele fognak fulladni a pixie-tengerbe. :lol:

Köszi és üdv:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 16:00 

Sziasztok!

Mugger: Sajnálkozva olvastam, hogy nem küldöd be a mentéseket. De én megértem. Én is voltam annak a határán, hogy akkor ennyi befejeztem. (Laca tudja, ő olvasta :)) Szeritem maradjon meg egyébként az eredeti 3 továbbjutós verzió. (akkor kevesebb pixie marad :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 19:25 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Levko: Te választottad a számot vagy sem? Téged vagy a csoportodat érintette a két ember cseréje? A szabálymódosítások befolyásolták az eredményed? Ha nem, akkor nem értem a hozzászólásod... Éppen ezért találtuk ki a számos rendszert, mert ha valami nem sül el jól, akkor rögtön minket szapultok... :? Egyébként sajnálom, hogy kívülállóként kell néznetek a küzdelmeket... :roll: Miért nem indultok a H3 Hent Morphose versenyén? 8)

Megamikor: Már bocsáss meg, de még a FELTÉTELEZÉS is SÉRTŐ!!! :evil: Már látom, hogy bármilyen is lehet egy játék, akkor sem szabad semmilyen módosítást csinálni, mert mindig lesz valaki, aki SEJTETÉSRŐL és CSALÁSRA UTALÁSRÓL kezd el beszélni... :? SZÓ SINCS ERRŐL! A team tényleg csak azért próbált módosítani, hogy a többség részére kedvezőbb és élvezhetőbb játékot csináljon. Mellesleg ebben a formában először megy a támadás és nem lehet a szabályokat elsőre tökéletesre belőni, SZERINTEM! :shock: Ha valaki nem ért velem egyet, az cáfoljon meg! Játék közben derülnek ki olyan dolgok, amire szervezés közben nem is gondolunk! Ez a játékoknál is így megy, nem? Atán kiadják és patchelik... :roll: Vagy tévedek? :o

Egy biztos, legközelebb nem lesz módosítás, még akkor sem, ha az egész játék valami hiba folytán már előre eldőlt... :? De már abban sem vagyok biztos, hogy lesz következő verseny... :? Elment a kedvem tőle... :? Sajnálom Mugger döntését, de tudom milyen, ezért amit kitalált, azon már változtatni nem tudunk... :? Bocs mindenkitől, ha hosszú voltam! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 21:03 

NONO ! Ne hülyéskedjetek !
1 ember nem szignifikáns többség, csak egy igen kicsi halmaz. Aki el akar keseredni annak nem a kicsi halmazzal kell törődnie, hanem a nagy halmazzal együtt játszania és jól éreznie magát, mert a közös játék élménye sokkal többet ér.

Levko pedig irgalmatlan nagy poént lőtt el, csak szerintem félreértettétek (vagyis másképp értettétek, mint én) őt. A verseny szervezői annyira lelkesek és figyelmesek, hogy az példás. Aztán volt itt valaki, aki azt találta írni, hogy legalább többet lehet játszani és ezt a magas labdát csapta le Levko. Én ezt így láttam és nem látok benne semmi támadót. Mint a legjobb kieső, nekem lehetne leginkább jogom panaszkodni, de nem teszem, mert azzal, hogy leadtam a nevezést, vállaltam ezt a rizikót.

NA! Mugger és Vologya !
Azokkal foglalkozzatok és adjatok a szavukra, akik veletek együtt játszani szeretnek és veletek együtt szeretnek játszani.
[/i]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 22:55 

Hozzászólásomat poénnak szántam, örülök, hogy volt egy ember aki megértette. Kösz Morphose.

Mugger bátyóval eddig sem sikerült "összevesznem", most sem fogok. Sehol nem írtam le, hogy "király" vagyok, ez a 16. helyezésem a legjobb, azért emlegetem annyit. A pixie-ket pedig BÁRKI választhatta, nem arra kell haragudni aki megtette (és még jól is játszik velük, nem mint én).

Ha Megamikor sejt(et) valamit azt ő tudja, az én hozzászólásom nem erről szólt, én Conan óta visszafogom magam...

Vologya! Én választottam a számot és már sokszor leírtam, az eredményt TUDOMÁSUL VETTEM. Leíródott azonban, hogy a csoportokban elért %-os eredményeket más csoportban elért eredményekkel nem lehet összevetni, ehhez képest a KIESŐK eszerint kaptak toplistapontokat, a továbbjutó 4. helyezettekre is eszerint jöttek javaslatok. A csoportokon belüli játékos cserék pedig nem érintettek így alappal írhatom, hogy amióta regisztráltam EZ VOLT A LEGDURVÁBB...

Én azonban játszani szeretek és ha nem lenne jó itt, már rég elmentem volna, tessék a sorok között így olvasni. JÓ HARCOT MINDENKINEK!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 23:02 

sziasztok!

sajnálattal olvasom az új kommenteket!

én speciel Mugger bátyótól féltem a csoportomban...

ha 4 jut tovább akkor így már talán én is beleférek...
de a százalékos 5let csak a Pixik továbbjutását erősíti szerintem.

üdv.sco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: El rontotam
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 2:18 

Üdvözlet mindenkinek.

Sajnos csak most tutam nethez jutni vagyis csak most töltötem le a mentéseket.
Hanyadikáig kell vissza küldeni sehol semm találom.

És egy iszonyu nagy hibát követem el és KÉRÉSEL fordulok
A Támadás szervezökhöz és csoportban lévö társaimhoz.
ÉN MORÁL NULÁZOT szeretem volna venni.
Nem LUCK nulázot.(Nekroval vagyok)

Szerintem én hibáztam.

Ha kérhetném ,hogy csak az én mentéseimben kicserélnék nagyon megköszöném.

Persze csak akor ha nincs elenvetése 1db csoportbeli társamnak semm és Heroes3 torna szervezöjének semm.

Nagyon gáz igy .....a csaták

DE ha nem nem..

Elöre is köszönöm a pozitiv hozzálást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 8:14 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Levko: Részemről nincs harag, csupán az ember egy idő után besokall a sok 'nyavajgástól', rágalmazástól, sejtetéstől! És ezt nem Te okozod egyedül! :wink: Próbálj meg nem félreérthetően fogalmazni! Lehet, hogy a hozzászólásod mögött részemről ezért nem tárult fel a poén szándéka... :shock:

Morphose: Adunk azoknak a szavára, akik szeretnek velünk játszani, láthatod, hogy amit tudunk megteszünk, hogy élvezet legyen az oldalra visszajárni, de egy idő után belefárad az ember! :?

Kaylamoy: Más is követett el hibákat, pl. én is az 1. fordulóban (Pedant of Sec. Sight-ot vettem az elementálokhoz! :roll:), de nem akartam módosítást kérni, mert szerintem nem is lenne szerencsés! Főleg azok után, amit az előző hosszászólásokban olvashatsz. Elszúrtad, semmi gond, majd a következő fordulóban vagy következő versenyben kijavítod vagy jobban odafigyelsz! Azért kívánom, hogy a legkevesebb moralt kapják az ellenfeleid! Sok sikert a versenyzéshez! :wink:

Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 9:48 

sziasztok!

csak az lenne a kérdésem, h ha egy pixinek varázstárgyakkal 6hp élete van, akkor a veszteségszámolóba is 6hp kerül vagy oda az alap 3?

jah amúgy semmi gondot nem okozott az orb of inhibition, a pixiek úgy kergették az ördögöket, h öröm volt nézni!

üdv.sco

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]