Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 36  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 16 szer., 11:28 

Sziasztok!

Mivel el lett kezdve a feladványok felfedése, én sem csigázom tovább a kedélyeket.

1.: Blood Sport - Véres játék ---> Jean Claude Van Damme egyik ősrégi de talán legjobb filmje. Több szinkronnal is futott, én a eredetiből idézgettem.

2.: Armageddon ---> Ha jól emlékszem a végére mindenki kitalálta.

3.: Hét mesterlövész: ---> Egyik igazán nagy klasszikus. Sajnos csak kevesen jöttetek rá.

4.: Die Hard With a Vengeance. A Drágán add az életed saga 3. része. Legnagyobb sajnálatomra erre is igen kevés megfejtést kaptam. (összesen 1-et)

5:: Vadászat a Vörös Októberre ---> Én imádom a tengeralattjárós filmeket, sajnos ti kevésbé.

Ez eddig felfedett feladványokról: Egyetlen és Laca feladványai között is szerepel 2-2 olyan film, amit sajnos nem is láttam. Lacáé között szerepel 2 olyan, amit gyorsan el is akartam felejteni miután megnéztem. :) Egyetlen 2 igazi filmklasszikust is feladott, amiből az egyikre sajnos rá sem jöttem. :(
A jövő heti kezdés szerintem is korai, hagyjuk 1 kicsit ülepedni a dolgokat. :wink: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 16 szer., 11:48 

Üdv!

Két dolog lenne. Az egyik, hogy aktuális pontállást találtok a www.laca11.tvn.hu/mozis_jatek/mozi2-1.jpg , a www.laca11.tvn.hu/mozis_jatek/mozi2-2.jpg , és a www.laca11.tvn.hu/mozis_jatek/mozi2-3.jpg -re klikkelve! szerintem lehet végeredménynek is nevezni... :) De azért megvárunk mindenkit a "felfedéssel"!

A második dolog: szomrúan tapasztaltam, hogy az elején megbeszéltek ellenére Egyetlen feladványai között volt egy feladvány (Trója) ami már az előzőekben szerepelt! (ez volt az amire azt írtam, hogy majd mondani akarok vmit, a feladvány megfejtésekor!) Remélem ez nem befolyásol már semmit! Csak gondoltam megemlítem...

Laca

Ui: Freemy most szavadon foglak: Erre a végeredményre gondoltál? (azt mondtad a végén rákérdezhetünk...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 16 szer., 12:24 

bocs Laca, ezt nem néztem :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 16 szer., 13:30 

Hát nagy sajnálatomra én lettem az utolsó, habár már az elején sejtettem. Meg mivel extrákat se adtam, így egyértelmű is... Legközelebbiben majd jobban igyekszem, megígérem nektek. Egyégként tetszett nagyon a játék.

Ja és akkor én is fölfedem, habár szerintem már mindenki tudja őket.
1.Űrgolyhók
2.Gyűrűk Ura: A Gyűrű szövetsége
3.Aliens avagy A bolygó neve halál
4. Hát legnagyobb elképedésemre ezt senki nem találta ki.
Szelíd motorosok -Szerintem egy nagyon jó film volt, nézzétek meg mindenképp ha eddig nem tettétek volna meg.
és végül 5. Oscar

Üdv:Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 16 szer., 13:53 

Miután mindenki felfedi a feladványokat, megteszem én is.
Íme:
1. Dirty Dancing 2
2. Nemzet Aranya
3. 22 évente sötötétség
4. A.I. mesterséges értelem
5. Kaptár 2

Az utolsó extrám a Titanic volt.

Ahogy látom, elég szoros lett a vége. Csak pár ponton múlott a dobogó... :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 16 szer., 13:59 

Sziasztok!

Én sem maradok kia sorból, íme a feladványaim:

1: A nagy Lebowski
2: Wasabi
3: Szóljatok a köpcösnek
4: Ponyvaregény
5: Kutyaszorítóban

Üdv mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 19 szomb., 10:25 

Hello mindenki!

Akkor én is idézek:

Ez lehet hogy nehéz:
1. "At that moment the Chosen One learnt a valueable lesson about iron claws: THEY HURT LIKE CRAP MAN!"

2.
"15 pénz, kis gemba, lóvét nyomd markomba. Hogyha nem jön az a lé, akkor húzzál elfelé!"

3. a kedvencem:
"-Na, és a lufi? Van mindenféle: piros, zöld, sárga, kék...
-Repülnek is?
-Még hogy repülnek? - A bohóc még szélesebben vigyorgott. - Úgy lebegnek, hogy csuda! És van itt vattacukor is...
George lenyúlt a lyukba.
A bohóc megragadta a karját.
George pedig látta, hogy az arca megváltozik.
A látvány olyan félelmetes volt, hogy hozzá képest a pince réméről szőtt legvadabb képzelgései is szelíd álomnak tűntek, és a kisfiú ép elmléjére egyetlen, villámcsapásszerű másodperc alatt vak homály borult.
-Lebegnek bizony- [...] -Úgy ám, lebegnek, Georgie - horkantotta a hang-, és lebegsz majd te is, ha itt leszel nálam... " Erre kiváncsi vagyok, ki találja ki. Mondjuk ez most egy könyvrészlet, de a filmben is ugyanígy volt.

4.
"Latin... It sounds like latin.
Can you translate it?
Play it again!
...
It sounds like: 'liberate me'.
Liberate me?!
Save me.
[...]
...and I think I made a mistake in the translation.
I told 'Liberate me': save me.
But it is not 'me'. It's 'liberate tuteme': Save yourself.
And it gets worse(plays the sound file).
I think it says 'ex inferis' : Save yourself from hell...

5.nem is tudom, ide mit kellene írnom
"Freeburg, come on! What are you waiting for, come on!
We got to go... NOW COME ON!
Let me handle this bitch!
Come to Freddy!
These are my children Jason!
Go where you belong! " ----> ez nem nehéz

Remélem nem írtam hasonlókat, mert nem volt idegem az összes oldalt megnézni... Sok sikert

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 19 szomb., 11:08 

Hello médzsi!
Pont most járt le a 2.-ik forduló:-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Be Cool
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 19 szomb., 11:47 

Sziasztok!

Tegnap néztem meg a Csak lazán (Be Cool) c, filmet, gondoltam írok pár sort, hogy ne legyen már annyira kihalt a topic, a következő fordulóig.
Igazából nem tetszett túlzott mértékben a film.
Nem tudom, hogy láttátok e a Szóljatok a köpcösnek, az sokkal jobb volt, egyedül Chili Palmer (Travolta) volt a két story közös vonása.
Túlzásba vitt lazázás, néhol gyenge poénok, rutinból játszó színészek, semmi extra. Pedig egy Travoltától vagy egy Harvey Keitel-től többet vár az ember.
Vince Vaughn, mint négereskedő zenei producer inkább volt idegesítő egy idő után, mint szórakoztató.
Uma Thruman-ak és Travoltának volt egy táncjelenete, de nem túl tüzesen ropják.
Játszik még Steven Tyler is a filmben, önmagát alakítja, de nekem ő sem volt szimpi, nem tudom miért, talán túl kimódoltan játszott.
Egyedűl a Szikla (Dwayne Johnson) tetszett, nagyon jó volt, mint, buzis testőr, aki színész akar lenni.
A kis néger, magasztár csaj, aki körűl bonyolódott a film, egész jól énekelt.
Sok utalás, hasonló helyzet volt mint a 95-ös elődben, de ez sem segíthet rajta, nálam 45% a film.
A rendező F Gary Gray, korábban egész jól sikerűlt akciófilmek rendezője(Nincs alku, Olasz meló), inkább maradjon a saját műfajánál, a vígjátékhoz nem sok érzéke van.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 19 szomb., 12:23 

Kár, nem tudtam hogy ez verseny, csak úgy 4 fun írtam be, nagyjából ezek akedvenceim, majd legközelebb sasolok hogy mikor kell majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 19 szomb., 12:33 

Ha akarsz te is játszani megteheted! Majd fogunk újabb fordulót indítani vmikor...
Küldök majd neked egy szabály-gyűjteményt mielőtt kezdünk! Valószínűleg két-három hét múlva, még semmi sincs fixálva!
Majd arra kérlek, ha írsz fel idézeteket magyarul tedd! Én nem vagyok jó angolos... :roll:

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 19 szomb., 13:50 

:(
Megpróbálhatok magyarul írni, csak hajlamos vagyok angol nyelven, magyar felirattal nézni filmeket.
Akkor benne lennék ebben a buliban, csak tényleg kellene a szabályzat, mert bevallom, most a hasamra ütöttem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 21 hétf., 11:03 

Sziasztok!

Eszembe jutott, hogy az utolsó extrámat nem fedtem fel.
Mivan, mivan! Mér ótottad el? = A piszkos tizenkettő című klasszikus alkotásból vettem az idézetet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 10:19 

Sziasztok!

ssth írta:
Hát nagy sajnálatomra én lettem az utolsó, habár már az elején sejtettem.

Azért ezt keményen ellensúlyozod a h3 támadásban és a versenymapokon! :)

A legutóbb felrakott táblát ezek szerint lehet végerdménynek is nevezni!
Ez alapján a sorrend a következő:

1. Olly 90 :shock: pont
2. Laca 60 pont :)
3. Bogpista 45 pont
4. Egyetlen 42 pont
5. Freemy 41 pont
6. Ssth 32 pont

Ez nem semmi azért, a 3-5 helyek között mindössze 4 pont a különbség!!!
Minden résztvevőnek gratu, szerintem senkinek sem lehet szégyelnivalója! Ollynak meg külön gratu a brutális mennyiségű megfejtésért és pontért! (érdekesség: Olly három kivételével az alap feladványok közül az összeset megfejtette! )

Másik dolog: Nagyon elszomrít, hogy a mozis topicban csak a játék tartja az életet... :( Jó lenne sokminden másról is beszélgetni itt! Tudom én sem nagyon indítok új beszélgetéseket...

Harmadik dolog: egy találka már nagyon ránk férne! Nehezen akar összejönni a dolog! Pedig jó lenne... Ha más nincs akkor azt kell, hogy mondjam én ott leszek a 2. Budapest Bajnokságon Muggernél! Bogpista jösz? Freemyben szinte 100 % vagyok, hogy nem tud eljönni! Olly? (még hiróz is lesz... ;) ) többiek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 11:15 

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációt, én is gartulálok mindenkinek, aki részt vett a játékban.
Remélem sikerűlt felketnem az általam rejtvényként feladott filmek iránt az érdeklődést és , aki még nem látta őket esetleg meg is nézi a kis kedvenceimet.
Korábban már írtam egy "kritikát" a Be Cool-ról, írjatok ti is, ha van kedvetek az új filmekről.
A tali még nem tudom, most éppen munkahely váltás ügyileg tavékenykedem, nem tudom, hogyan fogok ráérni.
A Heroes-t változatlanúl imádom, de szégyen vagy nem, már legalább egy 0.5 éve nem játszottam vele. Igaz más gameket sem nyomtam.

Üdvözlet mindenkinek:
Olly

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 12:09 

Sziasztok!

Én is megragadnám az alkalmat és gratulálnék mindenkinek-elsősorban Olly-nak. Nekem egyre kevesebb időm lesz felnézni majd az oldalra, moziban meg nem voltam mér nem is tudom milyen rég óta :( :roll: De minden kezdeményezést támogatok. Egyébként én is ott leszek a II. BB-on. SSth is indul természetesen. Úgyhogy ott mindenképpen találkozunk azokkal akik ott lesznek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 23:49 

Én is gratulálnék mindenkinek!
Látszik azért az eredményekből is, hogy ki ért jobban a filmekhez, ki máshoz... :lol:
Azért azt sajnálom, hogy a dobogóért vívott szoros csatában én lettem az utolsó, de hát ugye nem a győzelem, a részvét, hanem a fontos! :) :D :lol:
A találkozóra, ahogy a Budapest Bajnokságra és a táborra is, bármennyire szeretnék, képtelen vagyok elmenni. No nem azért, mert kerekesszékben ülök és még nem megoldottak a törvényben manapság emlegetett "mozgássérülteknek a fontosabb épületekbe való kedvezőbb bejárásának a feltételei", hanem azért, mert Laca is tudja, hogy dolgozok és egyszerűen lehetetlen egyszerre két helyen lennem. :cry:
Azért majdcsak összefutunk valamikor valahol. Csak nem lesz holnap világvége, :idea: inkább ha lehet, legyen világbéke! :)

A topicba témaindításként:
Legrosszabb filmek, amelyeket nem ajánlatok senkinek sem, még büntetésből sem? Melyik filmet ne nézze meg, aki még nem látta?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 18:52 

Na, akkor én is Gratulálok mindenkinek!
Bár sokótok úgy nyilatkozott, hogy vége a játéknak, legalábbis ezt lehetett kivenni belőle.
Olly: a csatát megnyerted, de a háborút nem! :twisted:
Sztem , amit senki se nézzen meg, az Charlie Angyalai 2....
De , hogy ne csak egyetlen egy kérdés hangozzon el itt, akkor én is felteszek néhányat!
1: Ki várja a Star Wars 3-at és miért?
2: Ha vki heroes filmet csinálhatna, akkor hogyan tenné, stb...
3: Kinek tetszett az Esőember?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 23:44 

1. Nagyon várom a Star Wars-t mert ebből derül ki, hogy hogyan alakul át az ifú Skywalker Darth Wader sötét nagyúrrá.
2. Nem tervezek ilyen filmet készíteni, de ha megtenném, először rendesen utánaolvasnék a témának, majd kiválasztanám a megfelelő szereplőket, aztán jöhet a történet és a filmkészítés/forgatókönyv.
3. Nem láttam. :(

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 23:51 

Film amit ne nézzetek meg? Az összes fránya tini-horror a mit tettél a jövő nyáron 18. részétől kezdve a mittudomén meddig... :? :x
Nekem nem tetszett konkrétan pölö a Bosszúállók, etc. (majd még gondolkodok ilyen filmeken ;) )
Amit viszont ajánlok azoknak akik még nem látták: Tulipános Fanfan legújabb verziója (Luc Besson féle) sztem oltári jó!, nekem nagyon bejött a Farkasok szövetsége, Dogma és a Mementó is (bár Bogpista elég rossz véleménnyel volt róluk...)
Tetszenek az ilyen "koszos" filmek amiben nem minden csill-vill, például Harcosok klubja, A ravasz az agy és két füstölgő puskacső, Visszavágó, Blöff, Johnny Mnemonic
Jó filmnek tartom az Amerikai szépséget, az Igazából szerelem c. filmet ha tehetitek nézzétek meg ezeket, mert elgondolkodtatnak! (ilyen elgondolkodtató film a Mementó is)
Fantasy fanatikusoknak merem ajánlani a Dungeons & Dragons c. filmet, de csak fanatikusoknak! (nem hiába bukott marha nagyot!)
Ja! Jut eszembe sztem oltári sz.r lett a Szövetség c. film! Sokkal jobbra számítottam, vacak lett!

Egyetlen: Én már nagyon várom a Star Wars 3. részét! Már nem vagyok olyan fanatikus mint régen (egymást tapostam a sok fanatikussal a pénztárnyitáskor mikor először lehetett jegyet venni az episod 1.-re! igaz én nem éjszakáztam ott, de egy ügyes húzással harmadikként vettem jegyet! ekkor a legjobb időpontokra már csak az első két sor volt szabad... :( )

Az Esőembert sajnos nem láttam, pedig akartam nézni...
A hiróz filmről nem nyilatkozom, meggyőződésem, hogy béna lennék egy filmrendezéshez!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 36  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]