Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 12:18 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Mélységesen egyetértek Mugger Bátyóval! :D Az A és B csoportban is van kit sajnálni! :wink: Csak ők eddig nem adtak hangot ennek! :oops: Baráti üdv,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2005 ápr. 06 szer., 12:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 12:24 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Úgy látszik ma szájmenésem van! :roll: A további két fordulóra ugye 3-3-3 ill. 1-1-1 továbbjutót írtunk. Mit szólnátok hozzá (még egy szabálymódosítás! :? ), ha két 5-ös csoport lenne a 3. fordulóban (tehát a mostani csoportok legjobb negyedikje is továbbmenne) és onnan 2-2 fő menne tovább és 4-en vívnák a döntőt 3 emberke helyett? Ez csak azért lenne így, hogy ne 2-2, hanem 4-4 csatát vívhasson mindenki a 3. fordulóban és a végén se 2, hanem 3 csata legyen! Remélem érthetően elmagyaráztam! :shock: Vélemények? Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 12:27 

„A-s vagy vagy B-s ? C-s?!?! Úúúúúú ”

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 12:34 

Üdv!

Nekem tetszik Vologya ötlele, hogy a legjobb negyedik is menjen tovább.
Ami a csoportokat illeti, mikor megláttam már tudtam, hogy én kerültem a legkönnyebb csoportba.
A Pixie vs Pixie sima hazai győzelemmel zárul. Nincsenek lövő egységek, ez külön nagyon jó. Megamikor Orbja, a legjobb, mert a pixieim gyorsabbak, és így egyébként se varázsolnék :D
Egyébként a veszteségem már most kevesebb, mint az első fordulóban és még fogok rajta javítani :!:
Szerintem a többiek is nagyon jó eredményt fognak elérni, szóval egyáltalán nem biztos, hogy tovább megyek... :?

Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 12:35 
Heroes Team

Halihó!

Vologya!!! Te vagy az én emberem, így talán még lehet esélyem!!! :lol:
Én teljes mértékben támogatom az ötletet!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 12:37 

Sziasztok!

Vologya: ezt a szabálymódosítást teljes mértékben támogatom! Mindenkinek az a legjobb, ha minél többet csatázik: nagyobb esélye van a továbbjutásra és az élvezet is nagyobb.

Üdv:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 12:40 

Üdvözlet újra!

Sikerült a lehetetlen! Lennon seregét le bírtam győzni! Sajnos azt nem sikerült elérnem, hogy egybetegye a gnollokat... :( De kb. a 200. próbálkozásra sikerült egy kis morál segítségével(érdekességképp, csak akkor nyerhettem, ha Lennonnak legalább az egyik gnollos csapata KAP morált!) Azt kellett elérnem, hogy az expert slow után ne expert haste következzen. Ezt rettentő nehéz volt elérni, mondhatni egy irgalmatlanul kedvező csillagállás kellett hozzá. És 1 firebirdet kinevezem csalinak :( Lennon mesternek hatalmas főhajtás és gratula. Vért izzadtam mire nyertem. Még Ubul ellen kell valamit javítani és akkor elérhetek egy nem túl égő eredményt. Vologya javaslata, hogy az első 4 jusson tovább: Hát nemtudom... Valószínű megnőnének az esélyeim, de nem szeretnék a magam bőrében lenni, ha találkoznék Ryck orb of inhibitionjával, mert akkor szerintem széttörnék valamit a játék végére... :? :shock: :roll: :evil: Én tehát nem szavazok, döntsön a többség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 12:41 
Heroes Team

Üdv,

Vologya: Na neeee. Már megint szabálymódosítás?
Egyébként ne sajnáljatok, nem vagyok se vak se béna. (Bár ez a vak dolog nem mindig igaz a kentaurokra :D )

Mugger: Hiába no, aki mázlista az mázlista :lol:

Majd én is irok egy röpke szösszenetet, ha végre megnézem a mentéseket. Remélem nem lesz nagyon hímporos a lényeim háta :lol:

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 13:14 

Üdv!
A legjobb negyedik helyezett továbbjutása valószínűleg az A csoportot fogja érinteni. (Először én is azt hittem, hogy minden negyedik helyezett is továbbjut.)
Ha ez mindenkinek jó, akkor nekem is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 13:15 

A Szabálymódosítást támogatom, én már az eljén jeleztem valami hasonlót. Ha nem is pont ilyet. 8)

Mindjárt lepetészek, hogy mindenki írja az élményeit, én meg itt senyvedek a munkahelyemet, este pedig edzés, tehát csak 9 után érek haza. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 13:26 

Hello!

én is támogatom Vologya otletét

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 13:30 
Heroes Team

Hohó!

Álljon csak meg a trombitás nászmenet! :!: Megamikor picit jobban megvilágította számomra ezt a szabálymódosítás dógot (nem olvastam el figyelmesen, Vologya kicsit érdekesre sikeredett hsz-ét). Csak a legjobb negyedik jutna tovább??? Ezt viszont kifejezetten nem támogatnám! Az OK lenne, hogy minden csoportból négyen jutnak tovább, node az szerintem egyáltalán nem fair, hogy csak a legjobb negyedik megy tovább, mivel (amint azt már korábban is részleteztem) a csoportok nem hasonlíthatóak össze százalék összevetéssel!!!

Tehát véleményem szerint vagy minden csoportból négyen vagy (az eredei szerint) hárman jussank tovább! A csoport beosztás sem bonyolódna túlságosan hiszen lehetne 3 4 fö csoport, vagy 2 hat fös csoport...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 13:40 

Üdv!
Mi lenne ha úgy határoznánk meg a továbbjutó 4-et, hogy aki a legkisebb arányban van lemaradva a harmadik helyezettől?
Így figyelembe vennénk a csoport adottságait is.
(Pl Dcsop: 3. 1,2% 4. 2,5% E csop: 3. 4,5% 4. 5.2% . Továbbjutó az E csoportos, mert 5,2/4,5 kisebb, mint 2,5/1,2)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 14:15 

nekem tetszik megamikor otlete
így vmivel igazságosabb lenne

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 16:06 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Mindenki: Legyen a legjobb 4 helyezett csoportonként a továbbjutó, ez 12 fő. Így lenne 2 db 6-os csoport a 3. körben, ahonnan a legjobb 3-3 fő jusson tovább és a döntőt akkor 6 emberke játssza! Így mind a 3. és 4. fordulóban is 5-5 csata áll a küzdők rendelkezésére! Vélemények? Remélem ez már így mindenkinek megfelel, ha már szabályt módosítunk! :wink: (A módosítást egyébként azért kezdeményeztem, hogy a végéig élménydús legyen a támadás!) Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 16:20 

Sziasztok!

Jelentem én pár pillanattal ezelőtt küldtem el a mentéseimet Vologya mesternek. Iszonyatos volt, de nem akarom ismételni magamat. A veszteség% nem lett annyira rossz, hogy szégyenkeznem kellene. Az orb of inhib szétcseszi a játékot, ezért remélem nem jutok tovább. De ehhez az kell, hogy a versenytársaim igen jól muzsikáljanak :wink: Nekem sajnos igen kicsi volt az összhp-m, így minden veszteség igen súlyosan érintett. Mindenkinek további jó játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 16:29 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Mindenki: Legyen a legjobb 4 helyezett csoportonként a továbbjutó, ez 12 fő. Így lenne 2 db 6-os csoport a 3. körben, ahonnan a legjobb 3-3 fő jusson tovább és a döntőt akkor 6 emberke játssza! Így mind a 3. és 4. fordulóban is 5-5 csata áll a küzdők rendelkezésére! Vélemények? Remélem ez már így mindenkinek megfelel, ha már szabályt módosítunk! :wink: (A módosítást egyébként azért kezdeményeztem, hogy a végéig élménydús legyen a támadás!) Baráti üdv,

Nekem OK.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 21:46 

Ennyi pixie még sosem hullt csatáim folyamán... :(
Meglepetésemre a burtális számú pixiet felvonultató Hellbloodot 0%-kal vertem le! :shock:
Míg a jóval kissebb pixie számú Megamikor a ***** gömbjével komolyan megkeseríti az életem, és akkor még nem is beszéltem a mindenki által "leszegényezett" Kerticsről, aki számomra a legdurvább az öt ellenfél közül!!!
Az eddigiek alapján nem látok túl sok esélyt a továbbjutásra, hiszen az általam favorizált morálos dolog nem akar összejönni (+6 morál és +3 luck esetén nekem semmi, míg a +1-es gép vígan kapja a morál bónuszt! :shock: )
Nem lesz túl rossz százalékom, de ebben a csoportba szerintem sereghajtónak lesz csak elég... :cry:

Laca a sereghajtó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 06 szer., 22:59 

sziasztok!

nekem is megvan már 4 csata, csak Ryck van hátra az orbjával.

szerintem nem lesz gáz az orb of inhibition...

üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]