Idézet:
Az első négy kép amit láttam a H5-ről (azt is ma, fél perce) ez a négy kép volt, ezelőtt nem érdekelt, mert sejtettem hogy egy katastrófa lesz. Eddig csak sejtettem, de sajnos most már tudom is. Egyesek szerint a H4 gyalázza a Heroes nevet. Hát akkor a H5-ről még nem beszéltünk! EZ A HEROES NÉV MEGGYALÁZÁSA!!! (ez az eset a Settlers sorozat 5. részével is. Az Ubisoft elég gyenge)
Hamarosan új Heroes-nemzedék lép színre, akik azt vallják majd, hogy a H5 egy jó újjítás, és a korábbi verziók a rosszabbak. És ők többen lesznek, mint a rendes, régi heroes-hű fanok, mert az 5 az újabb rész, és mert több az autóverseny kedvelő ember, mint heroes-os
Ha én heroes5-özni akarok, legjobb elindítom a Warcraft3-mat!!!
Hát én ezeket a szkeptikus, antiszemita, előítélettől fuldokló hozzászólásokat nem értem. 4 képet lát az ember és paff... A grafika motor 3D-s... na azért valljuk be, 2005-ben 2D-vel megjellenni elég csúnya lenne. Az hogy ezen az oltáron áldozni kell a szépségből, ez szerintem normális (mindennek van előnye és hátránya). Részemről én támogatom a 3D-t, merthát a világ halad,ha a HoMM meg megáll...?
Mellesleg nem 15000 fanatikusnak kell eladni a játékot, hanem legalább 1,5 millás rajongó tábort toborozni. Ez üzlet, ebből áll az élet. De ettől még lehet jó a játék.
És hogy az élmény milyen... én ezt négy képből nem mondanám meg. Kell pl., hogy a megszokott nívós hangeffektek és muzsikák csilingeljenek, kell, hogy legyen izgalom, no és egy mapeditor. Kíváncsian várom a varázslatokat, a várak felépítését, és hogy végre lesz-e igazi csata élmény (ami nekem eddig az összes részből hiányzott az összecsapásoknál, talán még ilyen szempontból a 4 volt a legjobb)...
Ja és hogy milyen lesz a gép játéka (ez is elég sokat nyom pl. kampánynál)...
Ja igen és remélhetőleg lesznek szép, kerek, okos, filmbetétek (mert ugye ezekkel se nagyon büszkélkedhetett egyik HoMM sem) - a DII-ben kimondottan élvezet volt végigülni a mozi perceit, és úgy éreztem, ezt a látványt megérdemeltem... Kampány során (nekem) ez is fontos elem.
Ezeket szerintem 4 képből nem lehet megmondani. Aki mégis már most lehurrogja, magára vessen...
Mellesleg valószínű, hogyha 2006-ban dobják csak piacra akkor még sehol senem van a játék, csak már tartottak attól, hogy a rajongók lincselni fognak a titkolózás miatt. Bár az egyik fórumban valamiféle áprilisi demóról hablatyoltak... létezhet?? Ha vki erről tud vmi konkrétabbat, szóljon! (a "vagy hallgasson mindörökre" most nem opció).
Én naivan hiszek abban, hogy sikerül "feltámasztani" a nagy nevet (és ezt a PoP: SoT -ra alapozom
Üdv:
Silvergecco