Heyho!
Lassan vége van sajna a hosszúhétvégének...
Sikerült három emberkével megbeszélnem egy-egy meccset. Arragondoltam írok pár sort beszámoló gyanánt.
Laca: Már a meccs elején elmondta, h neki ez még csak a 3. multi meccse, így igazából csak tanulás céljából szeretett volna velem jáccani. Ettől függetlenül derekasan helytállt, és bár a végső csatában nem igazán tudott gondot okozni, szerintem pár dologot még megtanul és kemény ellenféllel bővülhet az online-osok tábora.
Bogpista: Vérbeli profiként állt hozzá a játékhoz, abszolút láccik az a számtalan meccs melyett ezideáig lejáccott. A hőseink kb. egyforma skillekkel ugrottak egymásnak. Ami mégis irányomba billentette el a csata mérlegét, azaz volt, hogy hoztam még plussz 12 főnixet a 12 blackdragon mellé, ill. az ő 13 Szürke Macija is mintha inkább azt csinálta volna amit én szeretnék...
Mastino: No kéremszépen tisztelettel. Legnagyobb sajnálatomra nem tudtuk lejáccani a meccset Mastinoval. Érdekes volt a vele való "találkozásom" az bizonyos. Kezdődött ott a dolog, hogy
kb. másfél óráig 
próbálkoztunk azzal, hogy egyáltalán elindítsuk a gamet. Majd mikor végre sikerült (Zone-on keresztül... igen a meccs kedvéért még oda is regeltem magam

), két lejáccott nap után kifagytunk... No itt lett elegem... és megköszöntem a lehetőséget.
Azért, hogy kicsit az előzményekről is essék szó, elmondom, hogy Mastino barátunk, nem tudom mi okból kifolyólag, de egy picit
"madárnak" nézett

. Ui. elkezdte nekem sorolni a szabályokat. Először ő választott mapot, nevezetesen a Battlemaniát... majd írta, hogy no necro, no lvl 5 spell

, no dupla vár húzás... Belementem, holott ekkor már biztosan tudtam, hogy ezen szabályok szükségesek az ő taktikájának biztonságos véghez viteléhez. Úgy gondoltam, hogy legfeljebb kikapok, de megismerem mit szeret ő jáccani, amiből talán még okulhatok is... Még azt is megtettem, hogy nem dungeont választottam, mely szintén erős ezen a pályán a portal miatt. Annyira felbosszantott az egész hercehurca, hogy elfelejtettem az első napon építkezni...
A kifagyás után beszélgettünk még picit. Amolyan sakkozó módon fejben lejáccotuk a meccset, ill. pár variációt. Kiderült, hogy a félbeszakadt meccset, ha csak Mastino is be nem néz vmit valsz. megnyerte volna, még akkor is, ha nem felejtek el építkezni. Tényleg nagyon jó kis taktikája van a hydrák győzelemre viteléhez. (ezt ahogy tudom már Adler és Paul is nagyon jól tudja

) Azonban nem kell megijjedni ez nem azt jelenti, hogy a fortress összeségében ne lenne multiban az egyik legrosszabb vár (
VÉLEMÉNYEMSZERINT)... csak nagyon kiélezett helyzetben, meglepetésszerűen támadva, módosított szabályokkal, arra alkalmas pályán lehet vele eredményesen jáccani...
Mindenesetre Mastinonak GRATULA! Remélem eccer, össze tudunk hozni egy gamet bosszankodás nélkül. Azonban ott már nem lesz viccelődés

... normál szabályok, normál,v. random pályán...