Szia Fantom!
Valószínűleg az a baj, hogy nagyon lassan haladsz. Ezen a pályán a gyorsaság sokat számít!
Ahhoz, hogy minél kisebbek legyenek a veszteségeid, kell Animate Death. Ez a szigeten lévő necros várban megvan. Első menetben az legyen a célod, hogy ezt a várat minél előbb elfoglald.
Már a harmadik napra tiéd lehet a középső vár. Azután beszedhetsz egy bone dragont a szaporodóhelyén, és a második hét elejére tiéd lehet a harmadik, tengerparti vár is. Kimenni csak akkor tudsz, ha legyőzöd az azúrdragont a jobb felső félszigeten. Gyakorlatilag itt lesznek a legnagyobb veszteségeid. Mindenhol máshol elég egy slow az ellenfélre, meg egy hastle a csontikra, és fekszenek. Fontos, hogy vagy Ishra-t vagy Vidomia-t válaszd a csontik miatt!
Aztán trükközhetsz ilyeneket, hogy amíg vársz egy hetet lénygyűjtésre, elfoglalhatod a tengerésztornyot a harmadik vár mellett balra, hogy többet tudj hajózni. Vagy várhatsz a második vár mellett, hátha ad egy hetedik szintű lényt a menekülttábor (nekem a 2. héten adott).
A questekkel az elején nem kell foglalkozni. Fontos, hogy meglegyen mind a 4 mágiaosztály, de ezeket meg lehet tanulni a neutral várban a föld alatt. Azért is érdemesebb meghagyni szaporodni a többi lényt, mert amikor már elég erős vagy, hogy könnyedén legyőzd őket, több csontit adnak.
Ha az első hónap végére nincs meg a szigetes necro vár, akkor valamit rosszul csinálsz. Utána már jöhet akármelyik ellenfél, a Town portal-lal meg az Animate Death-tal bármelyiket veszteség nélkül le lehet győzni. Nekem legalábbis sikerült, pedig én sem vagyok nagy májer.
A legtöbb csatánál az a taktika kell, hogy valakit levakítasz, utána slow, aztán szépen felélesztgethetsz mindenkit. Ha vakításra immunis az illető, akkor meg ott a Hypnotize. Ha sok a lény, nincs elég power, akkor üsd meg egy kitcsit, pár darabot már biztos le tudsz hipnotizálni. A lényeg, hogy így minden csatát veszteség nélkül meg lehet csinálni!
Mindig lesz annyi csontid lesz, hogy meg tudj verni minden ellenfelet.
Igazán akkor lesz izgalmas a játék, ha leverted a föld alatti ellenfeleket. Érdemes a Dungeonnal kezdeni, mert ha odateleportálsz, akkor az dupla mana a mana vortexben!
A barbár után lehet keresni az utat a felszínen. Jó alaposan el vannak rejtve, mikor merre lehet menni - szerintem editor nélkül néhányat észre sem lehet venni. Legalábbis nekem éjjelente már nem ment.
Amikor bejutsz középre, és ütöd a piros lovagokat meg a banyákat, akkor majd lehet kapaszkodni, mert ott már jó nagy taktikázása kell!
Ja, és mindig legyen sok mentésed. Amúgy sem árt, de ebből a pályából sok próbálkozással rengeteget lehet tanulni.
Good luck!
üdv,
Raon