Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 16 szer., 16:45 

Üdv!
Biztosan nem múlik sok rajta, de megkaphatnám a sátramat, ha már egyszer megfizettem?
Köszi
Lyba
(persze így új mentés lesz nem azokkal a skillekkel...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 16 szer., 17:51 
Heroes Team

Hi!

Sikerült tovább javítanom. Pimpoapo seregei moral nélkül már nem operáltak olyan jól, söt az én kis drága Medusáim kaptak egyet épp a megfelelö idöben... :lol: :lol: Így az eredményem immár 0,89%! 8)

Szerintem Lyba csoportjának mentéseit csak abban az esetben kellene módosítani, ha az változtatná a továbbjutók névsorát... bízom benne, h nem, mivel ez meglehetös csúszást eredményezne a többi csoportnak is... :?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 8:36 

sziasztok!

király vagy Nimbus!

én meg a gogokkal lesz csapat amit le sem tudok gyűrni :)

üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 9:19 
Heroes Team

Üdv,

Nimbus: ami jár az jár. Lyba fizetett a sátorért, így jogos a kérése.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 9:55 

Egyetértek, sőt azt mondom max 15 mentésen egy sátornyi változtatás nem sok idő...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 9:58 
Heroes Team

Hi!

Kertics: Persze ami jár az jár, ez ok, de ha Lyba annélkül is továbbjutó akkor, felesleges hercehurca lenne az egész... de nekem mind1...

Levko: Persze a maga a tényleges változtatás nemsok idö, viszont a határidöt az új mentések kikerüléséhez képest kell majd számolni... így már más a helyzet nem? Emiatt akár az egész lebonyolítás csúszhat egy hetet... nem sok ez egy sátorért?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 10:15 
Heroes Team

Sziasztok!

Néhány gondolat a skillekről:

Létezik a neten egy táblázat, amelyből kiolvasható, hogy melyik harcos-mágus kaszt milyen eséllyel kap meg egy-egy skillt.
A táblázatban 0-10-ig vannak értékek, amelyek kifejezik az egyes skillek megkapásának gyakoriságát. Pl. a Barbarian oszlop offense sorában az érték (10), a Water Magic sorban (0), a Wisdom sorban (2) stb.
(A megadott értékek nem - vagy nem teljesen - százalékos értéket jelentenek!)
Természetesen az oszlopok összege állandó, tehát minden hős azonos "mennyiségű" skillt kap, csak nem ugyanazokat.
Viszont az egyes skillek előfordulásának aránya roppant eltérő!!!
A leggyakoribb a Wisdom (92) a legritkább a Fire Magic (29)
Érdekesség, hogy az Earth Magic közel duplája az előzőnek (56).

A támadás tornán számomra a legfontosabbank tűnő 6 skill az Offens, Armorer, Tactics, Luck, Resistancs és Intelligence voltak.
Ezen skillek előfordulásának az aránya a Rangerek között a legmagasabb.
Nyílván, ha kiveszünk néhány skillt. Például a Knight-ok ra jellemzően magas értékkel bíró (Estates, Navigation, Ballistics), akkor a fennmaradó jó közepes értkkel bíró Armorer, Offense, Tactics, már nagyobb valószínűséggel jön be egy Knight hősnek, mint előtte.

Csak ennyit szerettem volna megjegyezni, az utólagos szabálymódosítás margójára.

Üdv. Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 12:05 

szia Zsolt!

megírnád a címét ennek a táblázatnak?

üdv.sco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 13:17 
Heroes Team

Szia Scoundrel!

Bocs, hogy nem tudom egyszerűbben megadni a címet, de sajnos nekem csak egy saját gépről történt nyomtatásom van meg, aminek ugye a lábléce használhatatlan...

Viszont ahonnan el lehet érni az a Fórumról a Minden ami Heroes ... /Heroes 3 tippek topic, 5. oldal Cooper hozzászólása.
Ha innen megnyitod az oldalt már nem lesz nehéz megtalálni sem a táblázatot, sem a sok egyéb tudnivalót. (Kár hogy angol nyelvű)

Remélem tudtam segíteni.

Üdv. Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 17 csüt., 14:23 

Bakos Zsolt írta:
Szia Scoundrel!

Bocs, hogy nem tudom egyszerűbben megadni a címet, de sajnos nekem csak egy saját gépről történt nyomtatásom van meg, aminek ugye a lábléce használhatatlan...

Viszont ahonnan el lehet érni az a Fórumról a Minden ami Heroes ... /Heroes 3 tippek topic, 5. oldal Cooper hozzászólása.
Ha innen megnyitod az oldalt már nem lesz nehéz megtalálni sem a táblázatot, sem a sok egyéb tudnivalót. (Kár hogy angol nyelvű)

Remélem tudtam segíteni.

Üdv. Zsolt

Sajnos nekem nem nyitja meg, de esetleg ha neked megvan lokálisan, akkor meg lehetne kérni a szervezőket, hogy rakját fel valahova, mondjuk a H3 leírások közé.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 18 pén., 9:06 
Heroes Team

Üdv,

Nimbus írta:
Hi!

Kertics: Persze ami jár az jár, ez ok, de ha Lyba annélkül is továbbjutó akkor, felesleges hercehurca lenne az egész... de nekem mind1...

Emiatt akár az egész lebonyolítás csúszhat egy hetet... nem sok ez egy sátorért?

Persze lehet, hogy sátor nélkül is továbbjut és lehet, hogy sátorral sem. De ugyi ez csak a kör végén derül ki. Ha nem jut tovább, akkor viszont nyugodtan megóvhatja és akkor a javított pályák elkészítése és meccsek lejátszása miatt többet is csúszhat a verseny, mint 1 hét. Megéri kockáztatni?
Szerintem inkább most legyen az a pár mentés kijavítva.
Én mindenesetre megvárom a szervezők véleményét és addig neki sem állok a mentéseknek.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 18 pén., 9:26 

Kertics írta:
Persze lehet, hogy sátor nélkül is továbbjut és lehet, hogy sátorral sem. De ugyi ez csak a kör végén derül ki. Ha nem jut tovább, akkor viszont nyugodtan megóvhatja és akkor a javított pályák elkészítése és meccsek lejátszása miatt többet is csúszhat a verseny, mint 1 hét. Megéri kockáztatni?
Szerintem inkább most legyen az a pár mentés kijavítva.
Én mindenesetre megvárom a szervezők véleményét és addig neki sem állok a mentéseknek.

Ezt én is így látom, ám ennek ellenére lejátszottam a mentéseket és szeretném visszaküldeni! Van értelme? Vagy lesz vmi a Lyba-ügyben? :)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 18 pén., 9:35 

Üdv!

Mivel a tisztelt szervezőgárdától, úgyis mint az igazságosság és egyenlőség bajnokaitól, több mint 40 órája nem kaptam érdemi választ kérdésemre, ezért a játék folytonossága érdekében ezennel ünnepélyesen lemondok a sátramról. Mindezt teszem tudatában annak,hogy e varázsfegyverrel csapatom vérengző fenevadként gázolt volna át az ellenen, (de legalábbis az AI néha rátámadott volna a főlények helyett...) míg nélküle gyámoltalan nyusziként fogok kihullani a rostán.
:cry: :cry: :cry:

Lyba

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 18 pén., 9:50 
Heroes Team

A sátras mentéseket ma (pentek) delelott küldöm, és csak Lyba-nak, a többieknek nem kell ujrajatszani semmit.
Ha esetleg az itt megadott emilcim nem működne, lecserélem a kirakott letöltést is...
UPDATE: elküldtem / kiraktam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 18 pén., 12:03 

[quote="Lyba"]Üdv!

Mivel a tisztelt szervezőgárdától, úgyis mint az igazságosság és egyenlőség bajnokaitól, több mint 40 órája nem kaptam érdemi választ kérdésemre, ezért a játék folytonossága érdekében ezennel ünnepélyesen lemondok a sátramról. Mindezt teszem tudatában annak,hogy e varázsfegyverrel csapatom vérengző fenevadként gázolt volna át az ellenen, (de legalábbis az AI néha rátámadott volna a főlények helyett...) míg nélküle gyámoltalan nyusziként fogok kihullani a rostán.
:cry: :cry: :cry:

Lyba[/quote]

[b]Sziasztok[/b]

Csak annyit füznék hozzá a történtekhez,hogy ennél humorosabb reakciot még nem olvastam itt. :D :D :D :D
Én hétfőn ugrok neki a csatáknak-akkor érek rá- remélem még nem késő...
Majd kiderül gyenge lettem-e?
A Pixie dologhoz annyit fűznék hozzá,nekem is megfordult a fejemben a hasonlo kezdőcsapat.
Inkabb az ellenszeren mélázok.
Na csak ennyit

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 18 pén., 13:37 

Én azért megjósolok Kaylamoy részére a továbbjutást jelentő poziciót

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 18 pén., 15:24 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Lyba: Először is elnézést, hogy én személy szerint nem reagáltam, de az elmúlt 3 napban nem volt csak melóhelyi netelérésem, mert otthon vártam az ADSL-re... Nem hiába... Tegnap estétől ismét van otthon netem! :D A melóhelyről pedig alig tudok hosszasan netezni... :cry: Egy szónak is száz a vége, örülök, hogy Gepy megoldotta a problémád és most már egyenlő esélyekkel indulhatsz eme nemes versengésben! Drukkolok, hogy továbbjuss! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 19 szomb., 6:51 

Elküldtem a mentéseim, de nem vagyok nyugodt...Szerintem a mi csoportunkban azzal az eredménnyel is ki lehet majd esni, amivel a másikban kényelmesen tovább lehet jutni.Szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 19 szomb., 11:00 
Heroes Team

levko írta:
Elküldtem a mentéseim, de nem vagyok nyugodt...Szerintem a mi csoportunkban azzal az eredménnyel is ki lehet majd esni, amivel a másikban kényelmesen tovább lehet jutni.Szerintem.

Hi!

Már vártam vmi hasonló megjegyzést vkitöl. :?
Szerintem nem szabad a csoportokat százalék alapján összehasonlítani. Ugyanis nagyon vegyesek a csoportok. Lehet olyan csoport ahonnan még 5% körüli eredménnyel is tovább lehet jutni, és lehet olyan ahonnan még 1%-al sem... Viszont ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy az 5%-os csoport gyengébb lenne.Ugyanis símán elöfordulhat, hogy mondjuk én a D csoportban csináltam a már említett 0,89%-ot, viszont elképzelhetö, hogy egy másik csoportban csak 3-4%-ot tudtam volna... :?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]